Линдзи изучава глобален бизнес и испански в университета в Евънсвил и обича да пътува и да прави татуировки.

Татуировка на картата на света.

Татуировка на картата на света.

ABC News

Историята зад татуировката

Аз самият имам татуировка за пътуване и се надявам, че моята собствена история дава известно вдъхновение и насока. След като пътувах до 13 различни страни (без намерение да спирам там), реших, че е време да си направя татуировка, която да отразява това, което ме прави най -щастлив в живота: пътуването. Прекарах часове в разглеждане на Pinterest и закрепване на различни идеи. Знаех, че искам нещо оригинално, но не'не съм сигурен как да го събера. След дълго търсене и обсъждане реших, че искам нещо, което съчетава глобус и компас.

Не беше'до почти година по -късно, когато го преживях, защото исках да се уверя, че това е идея, в която бях искрено влюбен. Реших да отида при майстор на татуировки, който много от моите сестри от сестринството препоръчаха и който също имаше изключително добри отзиви, изброени на неговия уебсайт. Говорих с него и обясних идеята си, като му показах няколко снимки, които ми харесаха в Pinterest, надявайки се, че това ще бъде достатъчно, за да му дам някаква насока.

Разбира се, около седмица по -късно той беше изготвил дизайна, който сега имам върху себе си. Бях много впечатлен от креативността му и колко добре отговаряше на това, което исках, въпреки факта, че не бях'не му дадох много ясна насока. Моралът на историята е, че не трябва да се страхувате да проявите креативност и да рискувате. Направете първо проучване, но също така следвайте ума си и правете това, което ви прави щастливи. Ако следвате тези прости правила, вие'ще завършите с красиво отражение на себе си.

Моята татуировка за пътуване

Моят татуист успя да ми помогне да реализирам идеите си с това произведение на изкуството.

Моят татуист успя да ми помогне да реализирам идеите си с това произведение на изкуството.

Татуировките за пътуване стават все по -популярни, тъй като все повече хора избират да напуснат зоните си на комфорт и да изследват света около тях. Тези татуировки обикновено имат много значение, защото отразяват човек's пътешествие. Стиловете, в които идват, са много разнообразни, вариращи от малки и прости до големи и сложни. Те са лесни за персонализиране според вашите лични преживявания и дават визуално красиви резултати. Тази статия изследва кой трябва да си направи тези татуировки, различните видове, които може да видите, и идеи за създаване на ваши собствени.

Кой трябва да си направи татуировка за пътуване?

Обикновено хората, които се интересуват от татуировки за пътуване, са тези, които са пътували преди и смятат, че това е важен аспект от живота им. Това не прави'Не е задължително да е така, тъй като татуировката може да представлява всякакъв вид пътуване, било то духовно, емоционално, физическо и т.н.'Не вярвам, че трябва да има ограничение за това кой може да си направи каква татуировка, но е важно да помислите как изкуството отразява вас.

В крайна сметка, ако смятате, че дизайнът на татуировка има специално значение за вас, тогава трябва да го получите. Просто се уверете, че сте обмислили стила и сте помислили защо това е важно за вас.

Компас татуировка

Компас татуировка

Мъже's Идеи за татуировки

Значения на татуировка на компас

Най -често срещаните значения зад татуировка на компас са посока, защита и вдъхновение.

  • Посока е най -очевидният от трите. Основната цел на компаса е да ви помогне да намерите пътя си или да ви помогне да се върнете на път, ако го направите'изгубен си. Това е добър избор за всеки, който се чувства така, сякаш е получил или се нуждае от напътствия в живота си.
  • Компас също може да представлява защита. Компасите съществуват от много дълго време и на тях се разчиташе силно. Те защитаваха моряците, които ги използваха, за да избегнат погрешно насочване и ги прибраха безопасно у семействата си.
  • И накрая, тъй като те винаги сочат на север, осигурявайки постоянно чувство за посока и надежда, те вдъхновяват хората да продължат напред поради предлаганите насоки и чувство за посока.

Ако чувствате връзка с някое от тези значения, това е добър дизайн, който трябва да имате предвид.

Татуировка на карта.

Татуировка на карта.

Модели на татуировки

Значения на татуировка на карта/глобус

Тези татуировки са много ясни и лесни за разбиране. Те обикновено представляват любов към пътуванията или любов към знанието.

Виждането на цял свят, разположен върху някого, предизвиква мисли за приключения, вълнение и пътувания. Идеята да можем да изследваме такъв обширен и мистериозен свят носи радост на онези, които смятат себе си за скитници.

Има какво да се открие по света. Някои може да накарат тази татуировка да представлява жаждата им за знания. Те искат да разберат начина, по който работи светът, и да научат всичките му тайни. То'е чудесен избор за хора, които се смятат за любопитни интелектуалци.

Татуировка на глобус

Татуировка на глобус

netluxury.com

Значения на татуировка на самолет

Самолетна татуировка може да означава, че човек е авантюристичен и желае да изследва, тъй като можете да отидете почти навсякъде по света със самолет. В този случай небето е буквално границата и представлява отвореност към нови места и преживявания. Това е добра татуировка, която трябва да имате предвид, ако искате да се покажете като авантюристичен и отворен човек.

Татуировка на самолет

Татуировка на самолет

TattooBlend

Татуировка на географска ширина и дължина Значение

Този дизайн изобразява конкретно място за пътуване, определено от географската ширина и дължина. Той може да покаже къде сте се оженили, къде сте израснали, къде сте срещнали най -добрия си приятел или мястото на всяко събитие от живота, което е било важно за вас. Където и да отидете по света, винаги можете да имате това конкретно местоположение като напомняне за случилото се там.

Никой не знае значението на този дизайн освен вас (и всеки, на когото го обяснявате), така че можете да получите практически всяко място, което искате, което да ви напомня за нещо важно. Тази татуировка има тенденция да бъде дискретна, така че може да не е за хора, които се радват на големи и блестящи.

Татуировка на географска ширина и дължина

Татуировка на географска ширина и дължина

Pinterest

Значение на татуировка с паспорт

Печатът за паспорт е чудесен начин да покажете къде сте били! Това определено е дизайн за пътуващите по света. Всяка страна има свой собствен уникален щампован печат, което прави това забавен и креативен начин да следите къде сте били. Това е добра татуировка за голяма площ от гола кожа, така че можете да продължите да я добавяте години наред.

Татуировка с печат на паспорт

Татуировка с печат на паспорт

Pinterest

Бъдете креативни

Дон'не се страхувайте да бъдете креативни с вашия дизайн. Не става'не трябва да бъде самолет или глобус. Това може да бъде всяка комбинация от всичко, което искате. Повечето хора не са много креативни, поради което част от татуировката'Вашата задача е да ви помогне да проектирате нещо ново. Никога не забравяйте, че те са там, за да ви помогнат. Да поръчате на художник да нарисува нещо специално за вас ще струва малко повече, но парите със сигурност си заслужават, за да получите нещо напълно уникално и оригинално.

Каквато и татуировка да решите да си направите, уверете се, че е тя'нещо си ти'обмислил съм нещо и не знаеш'нямам никакви съмнения относно. Това трябва да е отражение на вас самите и това, което ви прави щастливи. Дон'не се страхувайте да мислите нестандартно, за да получите нещо, което ще ви доставя радост през следващите години.

Анкета

© 2017 Линдзи Лангстаф

Коментари

Райън от Луизиана, САЩ на 10 август 2017 г .:

Каква страхотна статия. Много готин избор за различни татуировки. Дава ми идеи за това, когато започна да пътувам много време. Благодаря ви, че споделихте тези идеи.