Като коментатор и писател на татуировки разчитам на личния си опит и на времето си в студио за татуировки.

Момичета с татуировки

Момичета с татуировки

Изпълнители на татуировки във Facebook

Съвети за татуировки за момичета

Татуировките сега са по -популярни от всякога при жените. Идеята, че само мъже си правят татуировки, е толкова старомодна. Така че моят съвет към вас момичета е същият като мен'ще дам на човек, който иска свежо мастило:

1. Намерете подходящия изпълнител

Винаги трябва да се опитвате да съчетаете желания от вас стил на татуировка с талантлив художник, специализиран в този стил. Ще намерите студио за татуировки на почти всеки ъгъл на улицата в наши дни. Наложително е да имате качествен художник, който да работи по вашия дизайн. Направете малко проучване, разгледайте портфолиото им, попитайте наоколо или направете малко преследване онлайн. Правете всичко възможно да знаете какво могат и какво не могат да направят.

2. Знайте кой жанр татуировка ви вдъхновява

Татуировките често се специализират в определени жанрове татуировки. Ако искате особено сложен дизайн на татуировка в определен стил, помислете за пътуване между държави, за да видите някого. Скоро ще забравите всички допълнителни разходи.

3. Помислете за тялото си

Трябва да вземете предвид размера на областта, на която възнамерявате да продължите новата си татуировка. Също така естествената форма и течение на тялото. Бъдете реалисти, подробен дизайн ще бъде трудно да се изпълни на малка площ или на неравно място.

4. Помислете за разходите

Най -важното е, че евтините татуировки не са'Не са добри и добри татуировки't евтино!

Както всичко останало на този свят, вие получавате това, за което плащате. В дългосрочен план, то'струва си да платите малко повече пари, за да имате качествена татуировка, която ви харесва, а не такава, която мразите. Татуист, който има висок хонорар, обикновено има талант.

По -долу, вие'ще намеря някои красиво изпълнени дизайни от някои от най -талантливите художници по света. Кликнете върху миниатюрите, за да увеличите фото вдъхновенията за момичета' ушни миди, зад ушите, ръцете и краката.

Вкусни татуировки на ушите

Татуировките зад ухото и върху самата ушна мида са ниско в скалата на болката. Няма'Има много допълнителна плът зад ухото, така че когато се прави татуировка върху ушния дял, тя вибрира върху стегнатите мускули на шията.

За да се направи татуировка на ушна мида, татуировката трябва да е технически умела с малък дизайн и детайли. Тъй като татуировките на ушите са много малки, е необходима стабилна ръка и огромен опит.

Татуировката на ушите не винаги е лесно покрита, когато искате да скриете татуировките си. Външните лобове непрекъснато ще проникват през всяка коса, използвана за скриването им. Татуировките зад ухото могат да бъдат покрити с шалове и яки. Тези татуировки, колкото и малки да са, винаги ще бъдат показани на обществеността.

Поради местоположението си често ще забравяте, че татуировката на ухото ви съществува, защото можете'не го виждате лесно, когато се гледате в огледалото.

Татуировки на ръцете и ръкавите при жените

Външната ръка е една от най -малко чувствителните зони на тялото, за да се направи татуировка, докато вътрешните части на ръката, както отгоре, така и отдолу, достигат интензивно ниво на болка.

Вътрешните части на ръката ви, особено вътрешната част на горната част, са месести и имат много нерви и вени близо до повърхността на кожата. Тези месести части на тялото се подуват и натъртват. Инфекцията е често срещана поради излагане на замърсители, които се случват по време на ежедневния живот.

Може да се каже, че ръката би била най -татуираната област на човешкото тяло. Видимостта, както за собственика, така и за обществеността, е високо на ръката, а също и зоната на платното е плоска и средна, подходяща за много дизайни.

Когато човек'Ръката е 70% покрита с татуировки, нарича се ръкав.

Татуировки на краката при жените

Татуировките на краката са точно там по скалата на болката. Поради това, че кожата ви е опъната директно върху костите и сухожилията на краката и поради липсата на мускули и месесто месо между тях, е известно, че татуировките на краката са изключително болезнени.

Излекуването на татуировка на крака може да бъде малко по -трудно. Поради постоянната, повтаряща се нужда от ходене, свежата татуировка на крака винаги се движи, възпрепятствайки заздравяването.

Обувките също са друг фактор, който влияе върху заздравяването. Ще трябва да намерите някаква форма на обувки, която да не търка нито една област на татуировката. В идеалния случай босът е отговорът, доколкото е възможно. Помислете за други опции за прашки, балетни чехли или обувки за връзване.

Цената на татуировката и необходимото времетраене

Среден период от време, който една обща татуировка ще отнеме в областта на тялото. Тези времена са използвани за изчисляване и средна цена. Тези времена и разходите са само приблизителни, цената по -специално е показателна за уменията.

Зона за татуиране Среден период от време, за да се направи татуировка Приблизителна цена

Ухо

12 часа

$ 100 – $ 200

Ръка

3 – 12+ часа

$ 350 – $ 3000

Крак (един)

3 – 5 часа

$ 350 – $ 800

Независимо дали решавате да направите първата или петдесетата си татуировка на ухото, ръката или крака или да промените решението си, докато влизате и отивате с гърдите, краката, гърба, пръстите, врата или торса – обичайте това, което получавате. Отделете време, за да намерите дизайн, който ще ви хареса да гледате завинаги.

Веднъж ти'завърших в студиото, покрийте новата си татуировка с водоустойчив, антибактериален защитен прозрачен филм. Следвайте всички процедури за последваща грижа, за да избегнете инфекция. Инвестирайте в добър комплект за грижа за татуировка като INK OIL, който е 100% естествен.

Татуировките са страхотна група, но като всяка друга група или професия в света, има такива, които не бива'не държи машина за татуировки. Проверете вашия изпълнител, вижте какви са те'избрали сме да покажем в портфолиото си – това, което те смятат за най -добрата си работа.

Най -вече се насладете на татуировката си и намерете мечтаната татуировка.

  • Грижа за татуировка, как трябва да се грижа за новата си татуировка?

    Практически и изпитани методи за грижа за татуировка. Защо трябва да го правите и колко ефективна е грижата след това.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

Тереза на 31 октомври 2015 г .:

На снимките този с етикет "син кръгъл модел" всъщност е татуировка на Doctor Who. То'името му е на Галифрей.

Линда Крист от Централна Вирджиния на 14 октомври 2014 г .:

Обичам вашия център и снимките са страхотни. На 59 години съм и все още се опитвам да разбера какъв дизайн искам на крака и на врата си. Дадохте ми страхотни идеи. Благодаря!

Ан (автор) от Хобарт, Тасмания ~ Австралия. (Малкото отчупено от дъното на AUS) на 03 октомври 2013 г .:

Напълно разбирам страха.

Благодаря за милите думи!

Лина от Ню Делхи на 03 октомври 2013 г .:

Въпреки че ме е страх от всичко трайно по тялото ми, в случай, че си променя мнението ….. но татуировките са красиви и невероятни.