Имам тринадесет татуировки, както и няколко пиърсинга и мисля, че те'всички сте много готини.

Ако бяхте дете на 80 -те и не се влюбихте в The Neverending Story, не знам'не искам да те познавам. След първото ми гледане на този приключенски шедьовър от 1984 г. веднага бях увлечен. аз мога'дори не преброявам колко пъти съм върнал филма, за да се опитам да разбера какво име крещи Бастиан във вятъра. Исках Falcor да бъде моето домашно куче. Атрею беше бъдещото ми гадже. И ако можех'За да стана физически детска императрица, поне исках тя да ми бъде сестра.

Тъй като остарявах и все още преглеждах филма от време на време, започнах да разбирам някои от по -дълбоките философски концепции, изследвани във филма. Един от любимите ми цитати е, "Ние не знаем колко още можем да оцелеем в Нищото." Нищото е невидима, всеобхватна сила, която унищожава земята на Фантазия. То е неудържимо.

През моите ядосани тийнейджърски години приемах това като означаване, че Нищо не е много по -лошо от Нещо, дори това Нещо да е неприятно. Когато Нищото на депресията или самотата ви поглъща например, то е огромно, тъмно и безкрайно. Това е непоносимо, дори когато се носи. Всичко би било по -добре от празнотата. Години след като се натъкнах на по -дълбокия смисъл, обичах да казвам на себе си и на другите, че предпочитам да изпитвам болка, отколкото изобщо нищо.

Не съм сам в манията си по „Непрестанната история“. Любовта ми към този фантастичен филм, в който участват актьори, които никога не са били виждани или чувани отново, се споделя от мнозина и се запомня в плът по много различни начини.

Auryn татуировки

Ауринът е талисман, който помага на Атрею в търсенето му през Фантазия. Той се отличава с две змии с контрастни цветове, оформени във вид на безкраен възел. Аз'трудно си спомням дали във филма се случва така, но тук'ето как се случва в книгата. След като Бастиан извиква Детската императрица' ново име (Moonchild, сега знам как я е кръстил, според търсене в Google, направено 20 години след факта), тя му дава Auryn и го инструктира да следва това, което е написано на гърба. Това, което е написано, е тази немска фраза: "Tu, was du willst". Преводът на английски е: "Прави каквото пожелаеш."

Татуировки Falkor

Фалкор, драконът на късмета, се сприятелява с Атрею и му помага в пътуването му през странния свят на Фантазия, докато той се опитва да намери лек за болната Детска императрица и в крайна сметка да победи Нищото. Фалкор е най -добре описан като пухкаво драконово куче, тъй като много прилича на китайски дракон, но също така се радва да бъде надраскан зад ушите. Въпреки че е дракон на късмета, той лети без крила, защото постига всичко, тъй като бързо напомня на другите герои, "с късмет!"

Gmork Tattoo

Gmork Tattoo

Gmork татуировки

Гморк е зъл върколак, чиято единствена цел е да проследи и убие Атрею. Гморк е слуга на Нищото (който не е и не може да се види). Той не изостава от Атрею по време на целия филм. Почти го убива в блатото на тъгата, но Фалкор спасява деня. Накрая той атакува Атрею в Спок Сити, но не успява, тъй като се набива с нож, който Атрею импровизира.

Още идеи за татуировки от вечната история

Има много други герои в The Neverending Story, които са достойни за татуировки. Южният оракул е всезнаещ оракул, охраняван от три отделни порти. Първата порта на Oracle е две жълти светещи сфинкси, а втората порта е две сини светещи сфинкси, които седят един срещу друг.

Възрастният Морла е гигантска костенурка, която често се бърка с планина. Енгивук и Ургл са двойка женени, каращи се гноми, които живеят близо до Южния оракул. Енгивук е учен, който от години изучава Оракула, но така и не се доближи до него.

Филмът има толкова много велики герои и нюанси, които могат да бъдат оценени само като го гледате от първа ръка. Ако не сте'Ако вече сте го направили, незабавно се заемете с него (имайте предвид, че това беше филм от 80 -те години и по този начин го вземете с частица сол). Тогава може би можем да бъдем приятели.

© 2011 защото жив

Коментари

Йо на 24 октомври 2019 г .:

Човече, някои от тях са смешни.