Имам тринадесет татуировки, както и няколко пиърсинга и мисля, че те'всички сте много готини.

Звездни татуировки са смели и красиви, но все пак могат да бъдат малки и изящни, в зависимост от личните предпочитания.

Звездни татуировки са смели и красиви, но все пак могат да бъдат малки и изящни, в зависимост от личните предпочитания.

Звездите далеч са една от най -популярните тенденции в татуировките днес. Те са толкова популярни, всъщност скоро те вероятно ще станат твърде популярни и следователно ще излязат от мода. О, добре, те се люшкат засега и има толкова много различни стилове и цветове и начини да нанесете изображението върху кожата си.

8 идеи за татуировки със звезди

  1. Основна звезда
  2. Попълнена звезда
  3. Падащи звезди
  4. Морски звезди
  5. Звездни пътеки
  6. Съзвездия
  7. Звездни купове
  8. Звезди отстрани

tattoo_ideas__stars

1. Основна звезда

Стандартната, основна звезда е често срещан избор за първа татуировка. То'лесно е'е просто и можете да го поставите навсякъде и ще изглежда добре. Въпреки че може да съм предубеден, тъй като първата ми татуировка беше малка черна звезда на долната част на корема, мисля'е добър начин да се запознаете с болката от мъничка игла, която многократно пробива кожата ви – опитен художник може да намасти малка звезда за по -малко от пет минути.

Изображения: bmezine.com

Малка, попълнена черна звездна татуировка.

Малка, попълнена черна звездна татуировка.

2. Попълнена звезда

Вариант на стандартния контур на звездата е стандартната попълнена звезда.

Татуировка на падаща звезда.

Татуировка на падаща звезда.

3. Падащи звезди

Падащите звезди изглеждат добре сами по себе си, но също така е възможно да се включи дума или фраза в звездния прах, който се движи зад тях.

Червена и черна морска звезда.

Червена и черна морска звезда.

4. Морски звезди

Морските звезди са доста горещи в момента. Морската звезда е символ на защита и ръководство, използвана предимно от моряци или войници като начин да намерят пътя си към дома. Характеризира се с това, че половината от всичките пет точки са оцветени в черно. Истинската морска звезда е черна и червена, но освен вас'сте упорит моряк, за когото точността има значение, всеки цвят ще работи.

Можете да добавите цвят към звездни пътеки, за да представите важни за вас неща.

Можете да добавите цвят към звездни пътеки, за да представите важни за вас неща.

5. Звездни пътеки

Звездни пътеки или линии от звезди правят страхотни ленти за ръце. Те могат да се увият около китката ви, глезена или бицепса или да подчертаят долната част на гърба или бедрените кости. Не забравяйте, че те не'не трябва да е в права линия – малко изкривяване е добре.

Цветните звезди са лесен начин за представяне на хора или идеи, важни в живота ви: цветовете на дъгата, които символизират гей гордостта, любимия ви цвят или любимия цвят на някой, когото обичате.

Татуировките на съзвездието често показват зодиакалния знак на потребителя.

Татуировките на съзвездието често показват носещия'зодия.

6. Съзвездия

Идея аз'наскоро попаднах на съзвездия. Всеки зодиакален знак има съзвездие, което го управлява, така че можете да получите набор от звезди, татуирани във вашия знак'образуване на съзвездие. Друг вариант е да получите съзвездието на вашата значима друга's знак или сам по себе си, или преплетен със собствен.

Деликатна татуировка на звезден куп.

Деликатна татуировка на звезден куп.

7. Звездни купове

Подобни на съзвездията са звездни купове, групи от звезди, които са гравитационно свързани. Най -известните купове са Плеяди и Хиади, характеризиращи се с горещи сини звезди, заобиколени от ярко луминисцентно сияние.

Звездите, извиващи се от едната страна, са популярен дизайн.

Звезди, извиващи се нагоре's side е популярен дизайн.

8. Звезди отстрани

Аз'наскоро забелязах внезапен приток на звезди отстрани, започвайки от бедрата и навивайки се нагоре по гръдния кош. Ако то'направено правилно и поставянето на всяка звезда е точно, това може да бъде красив акцент на жена'естествените извивки. Ако се направи неправилно, изглежда, че небето се е взривило върху кожата ви.

Коментари

възрастен на 04 ноември 2013 г .:

брутален

Шавана на 01 декември 2011 г .:

Грозно

Ким на 07 юли 2011 г .:

ще#вземам звезди като споменна татуировка. в момента'ще бъда на четири, но трябва да имам място да им дам реклама, все още не съм сигурен къде. или около китката, или между лопатките ми. какво мислиш?

Идеи за татуировки на звезди на 20 януари 2011 г .:

Идеи за Star Tattoos: Поставяне на светлата страна на кожата ви

country_honey_09 на 09 март 2010 г .:

Имам 7 звезди нагоре от дясната ми страна, Всички те имат печат на зебра, всички ръчно рисувани, така че знам, че никога не могат да бъдат копирани. Обичам ги и нямам търпение да ги покажа през лятото. Звездите са много популярни, но се съмнявам в тях'Ще изляза от мода, защото има толкова много различни начини да имаш звездите. Те може да избледнеят като толкова много други татуировки, но няма да станат непопулярни само защото толкова много хора ги имат.

Синди на 05 януари 2010 г .:

много ми харесва звездите да слизат момичетата назад планирам да си направя татуировка със звезди около хълбока но се страхувам че наистина ме боли

voci на 03 януари 2010 г .:

i, love shum nejs i, love d stars, това показва кой си в звездата jan mir

ТЕРИ на 06 юли 2009 г .:

ВСИЧКИ ЗВЕЗДНИ ТАТОВЕ СА ГОЛЯМИ

тани на 30 април 2009 г .:

любов d звезди. показва кой си

Мишка на 29 април 2009 г .:

Обичам звезди !!! Първият ми тат беше морска звезда с панделка около нея, казваща фамилията ми в панделка … Аз съм само на 15 и съм готова за следващия си тат !!!! Ще бъде на гърба ми като първия. От някаква звезда IDK все още…

ерин на 09 март 2009 г .:

имам татуировка от 4 очертани звезди и морска звезда, която ми ляво ухо боли като кучка, но си заслужаваше

тигърбон на 04 март 2009 г .:

това са страхотни татуировки на звезди .. изглеждам като получавам една много скоро .. отивам да взема куп звезди зад гърба на крака ми. i'Пускам снимка, когато получа

стар на 17 септември 2008 г .:

те са кул

звезда от Аризона на 27 юли 2008 г .:

обичам звездни татуировки.

Елис на 17 юли 2008 г .:

наскоро реших, че искам татуировка на звезда и се заблудих дали да го направя зад врата, боли??

х

Шейла на 24 февруари 2008 г .:

Тези звездни татуировки'са страхотни …. Току -що имам един на врата си с името на синовете си в средата и е страхотно!!!!!!!

Набила на 14 октомври 2007 г .:

Имах приятел, който имаше куп звезди, татуирани отстрани, и всяка беше напълнена с различни животински кожи, т.е.: леопардов принт, зебра, тигър и т.н. зелено, синьо…

GreatTattoos Сега от Сан Хосе на 12 август 2007 г .:

Харесвам цели звезди отстрани. Страхотна снимка, която добавихте за татуировки със звезди. Най -хубавото е, че звездни татуировки често са малки и могат да бъдат добавени по -късно.

icarusalsoflew на 19 юли 2007 г .:

Първата ми татуировка беше морска звезда. Той служи като напомняне, че всичко, от което се нуждая, за да ме ръководи, вече е в мен.