Божур е татуиран ентусиаст на татуировки, който обича да изучава и обсъжда историята и значението на татуировките. Японските теми са й любими.

Татуист: Чад Ленджер

Татуист: Чад Ленджер

Татуировки с хороскоп Овен

Татуировките на Овен са символични за хората, които силно се идентифицират с този знак. Те могат да бъдат проектирани по различни стилизирани начини както за мъже, така и за жени. В тази статия ние говорим за личността и чертите на Овена, както и обсъждаме дизайна на татуировки Овен с визуални идеи за това какво бихте могли да включите в мастилото си.

Ако вашият хороскоп или зодия не е Овен, но действате (или поне така ви е казано) като един, може да се окаже, че сте силно повлияни от Овен, който може да дойде от другите планетарни разположения във вашата рождена карта. Какво е това? Е, нашата дата на раждане може да ни каже какъв Слънчев знак (зодия) сме, но нашето време на раждане ни показва другите знаци, които са включени в нашата Натална карта – или Карта на раждане. (Можете да потърсите в Google Natal Chart, за да разберете безплатно кои други знаци попадат под вашата дата и час на раждане.)

Татуировка Овен от Витаутас Ви

Татуировка Овен от Витаутас Ви

Личност на зодия Овен

Ако сте родени на 21 март – 19 април, значи сте Овен (в западната астрология)! Независимо от пола, арианите са лоялни, но проницателни приятели. Те понякога могат да бъдат нагли и привидно експлозивни, но зад това хората Овни са вродени доста чувствителни и с меко сърце. Те са директни и не играят игри на ума.

Първото и също бебе на зодиака, те имат трайна детска личност с чудесни идеи, които да споделят. Въпреки това, като дете, те често губят интерес към нещата бързо и завършват с много недовършени проекти, докато преследват нещо ново.

Те са кардинален огнен знак; кардиналите въплъщават качеството на иницииране, стартиране и прокарване напред, понякога като лидери, но не непременно задължително. Огнените знаци са силно далновидни и с огнена страст вярват в собствените си убеждения.

Андрю Филипс @ Empire татуировка

Андрю Филипс @ Empire татуировка

Черти на Овен

 • Спонтанен
 • Независим
 • Смелост
 • Уверен
 • Магнитни
 • Настойчив
 • Вълнуващо

Татуист: Junnio Nunes

Татуист: Junnio Nunes

Символи и идеи за татуировки на Овен

Татуировката Овен Овен

Овенът е символ на Овен. Може да искате да изберете този символ за татуировката си Овен, защото те са силни, неуморни и решителни същества. Някои хора може да гледат на това като на много мъжествен образ, но в зависимост от стила овните могат да бъдат проектирани да изглеждат сладки и дори послушни.

Видян като сигурно, смело животно, което скача в ситуации, в които другите се страхуват, овенът създава свой собствен път с бързи движения. Не е човек, който харчи твърде много време за изчислителни решения, Овенът използва интуицията и вярата, за да се движи напред.

The Royal Rumble с участието на овни

Татуировки на войн Овен

В римската митология Марс е Бог на войната и селскостопански пазител, неговият гръцки колега е Арес. Архетипът на Овен е този на героични действия, войни, слава и чест – понякога също отрицателно свързани с разрушение и сляпа ярост.

Овните трябва да се научат да контролират своята разрушителна енергия и когато това се случи, понякога разрушаването може да бъде втори шанс и нов живот, за да се отлепи и да продължи да изгражда нещо още по -добро – като феникс, издигащ се от собствената си пепел. Това е никога неотстъпващото, войнско отношение.

Ares God of War татуировка от ISNARD BARBOSA

Ares God of War татуировка от ISNARD BARBOSA

Татуировки на Овен Марс

Арианите се управляват от планетата Марс. Известна като Червената планета, тя е планета с посока, силна страст и необуздана огнена енергия. Освен красива гледка, татуировките на Овен, въртящи се около Марс, могат да означават приключение, смелост и увереност.

Овен татуировки с глифи

Астрологичният глиф за Овен is️ е друга популярна татуировка. Сам може да бъде дискретна или минималистична татуировка Овен, защото астрологичните глифове са достатъчно прости, за да бъдат сведени до минимум, без да губят разпознаване или да изглеждат компресирани.

Глифът на Овен изглежда като оголена, гола кост, изобразяваща овнешка глава с рога, в определени дизайни понякога се слива с овнешката глава в нещо творческо.

овен-татуировка-идеи-за-мъж-и-жена-дизайн-вдъхновение-и смисъл

Inês Saldanha

Татуировки на съзвездието Овен

Звездни наблюдатели може да предпочетат татуировка на съзвездието Овен. За хората, които се интересуват от минималистични татуировки Овен, това ще бъде перфектен избор поради изчистения и фин дизайн.

Съзвездието Овен се намира в северното небесно полукълбо, до Телец и Риби, най -видимо е през месец ноември. Овенът се състои от четири основни звезди – Хамал, Шератан, Месартим и 41 Ариетис (звезден куп).

Дяволски татуировки

Овните понякога се свързват с бафомет или съботна коза от окултното. Докато действителното представяне трябва да бъде козата (рога нагоре), овни (навити рога) често се виждат и във връзка.

 • Таран с три очи: Овните, изобразени с Трето око – известно още като Всевиждащо око, както и Окото на ума – могат да означават възприятие отвъд обикновеното зрение, по -високо съзнание и дълбоко познание. Свързва се с езотеричен мистицизъм.
 • Обърнат/обърнат надолу кръст: Смисълът да имаш татуиран обърнат кръст може да бъде положителен или отрицателен, в зависимост от намерението на носителя.

  – Това може да означава смирение, тъй като свети Петър беше изправен пред мъченическа смърт, той се почувства недостоен да бъде разпнат по същия начин като Христос и затова той беше разпнат с главата надолу.

  – Това би могло да означава и осъждане на Бог, по някакъв начин, да се отхвърли кръста означава да се отхвърли идеята за Бог. В атеизма, хуманизма и окултното това може да символизира вярата, че няма Бог и винаги да вярваш в себе си.

Татуировки с череп от овен

Татуировките с череп от овен са друго популярно съображение за тези, които се интересуват от по -еклектично усещане, предпочитано е и от всеки, който обича „по -тъмните“ дизайни. Черепите са свързани с подземния свят, нашата смъртност или просто първичен инстинкт за лов.

Овен татуировки за жени

Въпреки че Овенът почти винаги се изобразява като външно мъжествен и здрав знак, татуирането му с цветя, дантели и астрологични елементи като Луната и искрящите звезди може да покаже друг аспект на този специален знак.

Можете също да ги накарате да татуират като нимфи ​​или феи с овнешки рога, за да омекотят мачото. По -долу са дадени някои деликатни и женствени татуировки Овен.

Женски татуировки Овен

Сладки татуировки Овен

Овен татуировки за мъже

Мъжете от Овен въплъщават социалните черти на алфа мъжете и като такива мнозина предпочитат много мъжки представи в своите татуировки. И цветните, и черно -сивите татуировки на Овен са чудесни възможности, ако показват движение или последователно стоицизъм.

Татуировките на Овен с участието на жени обикновено се изобразяват като чувствени или силни. Като жена, да имате татуировка в този дизайн може да означава, че желаете да бъдете такава жена или да се виждате като такава.

Някои мъже харесват идеята да имат татуирани на тялото си съблазнителни жени Овни, тези дизайни могат да представляват склонността към жените, които притежават тези качества, или почит към жената в живота им, която е силна, секси, страстна петарда.

Опитвам се да изброя всички татуисти според техните дизайни, ако някоя от показаните татуировки е ваше творение, моля, свържете се с мен. Понякога ги събирам от източници, където не се дава кредит.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2019 Божур

Коментари

Божур (автор) на 01 септември 2019 г .:

@Jas – Благодаря ти! Ще бъда, кликнете върху моя профил и проверете отново скоро ❤︎

Джас на 01 септември 2019 г .:

Съпругът ми е Овен! Благодаря за това, ще му го препратя. Ще правите ли татуировка зодия Водолей значение? Аз съм един: D