Кити не е експерт по татуировки, но има няколко свои. Тя обича да споделя идеи за татуировки, вдъхновени от различни теми.

Идеи за истински кръвни татуировки

Най -добрите татуировки с истинска кръв

Ти истински ли си като мен? Може би ти'търсите идея за истинска кръв татуировка, която е едновременно зловеща и сочна? Аз'сърфирах в мрежата и направих сериозно проучване, за да открия най -горещите и съблазнителни идеи за истинска кръв и идеи за истинска кръв.

Ако ти'Вие сте упорит фен на True Blood, със сигурност ще си спомните тихия, но секси и спокоен Годрик. Той беше Ерик'производител и любим вампир, най -добър приятел и своеобразен баща. Годрик's татуировките веднага ме впечатлиха като прекрасни и уникални. Татуировките, изглеждащи като племенни, назъбени, увити около левия му бицепс, се открояваха с твърдост "Аз'бих искал да те ям, но спечелих'T" начин. От героите с татуировки, които са украсили телата на героите от истинската кръв, Годрик's са любими на True Blood.

Разбира се, можете да намерите вдъхновение за вашата татуировка в почти всеки аспект от поредицата True Blood. Изберете портрет на любимия си герой, би ли бил Суки, Бил, Ерик? Тара, Лафайет или Сам? Джесика, кралица Софи-Ан или Пам? Мариан или Арлин? Хойт или Исус? Бих могъл да продължавам … и така изберете своя най -скъп герой от истинската кръв и го поставете върху това празно платно на тяло!

Друга чудесна идея за татуировка True Blood е символът True Blood – пълните червени устни с език и капеща кръв, както е татуирано върху момичето'китката е тук. Докато аз не бих'Ако не си направя татуировка на китката си, бих могъл да помисля дали да не я нанеса на гърба на рамото или прасеца или може би на бедрото си. Вземете го по -голям или по -малък, така или иначе, тази татуировка крещи фен на True Blood!

И разбира се, нека'Не забравяйте непрекъснато привлекателните петна по шията. Не разбирам'Не препоръчвам тази татуировка, ако трябва да работите в професионална среда, която не го прави'Не се интересувам особено от татуировки, но хората, които имат повече свобода на работа, биха се справили добре с тази татуировка. Просто бъдете готови да го обясните, както през цялото време. Може би хората дори ще си помислят, че е така'истинско е! Вие'ще трябва да ти обясня'сте истински почти всеки ден, но може би това'е точката?

Други идеи включват Исус' Татуировка на Jaguar или дори текстовете на началните кредити' песен "Лоши неща". Бъдете креативни и бъдете истински!

Идеи за татуировки за портрет на Суки

Sookie Tattoo Idea #1

Sookie Tattoo Idea #1

Sookie Tattoo Idea #2

Sookie Tattoo Idea #2

Татуировки на Суки

Любимият ми герой от True Blood определено е Суки и ако бях мъж, аз'бих помислил да си сложа портрет на Суки на гърба или бицепса. Какво ще кажете за тази прекрасна снимка на Суки по -горе? Тя изглежда абсолютно секси и зашеметяваща и това би направило перфектна портретна татуировка! Занесете тази снимка на много талантлив татуист и мога да гарантирам, че те могат да я копират.

Друга страхотна картина, която да използвате като татуировка на Sookie, е Sookie-at-Merlotte'снимката е публикувана по -горе. Ако някой е виждал Истинска кръв, значи'ще разпозная вашата портретна татуировка на Суки навсякъде и по всяко време. Разбира се, че'всичко зависи от вас коя е любимата ви снимка, но тази идея за татуировка трябва да бъде разгледана за всеки упорит фен на Суки.

Бил & Ерик Татуировка

истинска кръв-татуировки-истинска кръв-татуировка-идеи-билл-ерик-суки-вампир-символи-и т.н.

Още идеи за татуировки: Бил & Ерик

Ако сте хванати в онази бушуваща война между Бил Комптън и Ерик Нортман, защо да не получите паметник на двете великолепни вампири като ваша лична татуировка True Blood? Нищо не отбелязва тяхната доживотна битка по-добре от скандалната сцена на Ерик и Бил, публикувана по-горе.

Има толкова много различни сцени, които Truebie може да използва като вдъхновение за татуировка True Blood. Уверете се, че сте'Ще обичам татуировката завинаги, независимо дали'е портрет или символ и го вземете някъде, което може да бъде прикрито, ако работите в строга професионална среда. И внимавайте … след като някой види вашата татуировка и знае, че сте вие'ако сте истински приятел, може да се разчуе до васпирската общност, че вие'сте желаещ донор!

© 2011 Кити Фийлдс

Коментари

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 14 април 2012 г .:

Благодаря на Емили и Джейми, страхотни разговори!

Thundermama – Благодаря за последването и се радвам, че ви хареса тази идея. 🙂

Катрин Тейлър от Канада на 13 април 2012 г .:

Обичам истинска кръв, обичам татуировки, никога не съм мислил да комбинирам двете до този център. Гласувах и сега следя. Страхотни тат хъбове!

Джейми Пилар Уорли на 26 октомври 2011 г .:

Така че имам един истински кръвен ръкав … не е завършен, но ще бъде 19 ноември 2011 г. … проверете го!

http://i30.photobucket.com/albums/c336/JamiePilar/…

http://i30.photobucket.com/albums/c336/JamiePilar/…

Емили на 16 октомври 2011 г .:

Моята татуировка за туберкулоза, на десния ми ханш;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-as…

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 11 август 2011 г .:

Страхотно. И аз обожавам татуировката на петия елемент! Колко готин и уникален! 🙂

Дженифър Кеснър от Пенсилвания на 11 август 2011 г .:

Имам очилата със светкавицата над тях на левия крак и имам символа на Даровете на смъртта на големия си десен пръст. =) И това е моята татуировка на Петия елемент, която е на другия ми крак. http://i18.photobucket.com/albums/b150/meisjunk/08…

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 11 август 2011 г .:

Аз'никога не съм гледал „Дневниците на вампира“, защото се страхувах, че ще бъде като „Здрач“ и аз'аз не съм фен на Twilight. Може би аз'Ще го изпробвам, след като го кажете'е добре. 🙂 Благодаря, Нел!

Нел Роуз от Англия на 10 август 2011 г .:

Здравейте, обичам този вид татуировки, мразя да го казвам, но аз съм човек от дневник на вампири! ха ха никога не съм гледал този, но сега ще го направя! наздраве Нел

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 10 август 2011 г .:

Meisjunk – Годрик беше доста дрогиран. Трябва да се съглася с това. Татуировките му също бяха страхотни. Трябва да видя татуировката на 5 -ия елемент! Това звучи твърде готино. Кои татуировки на Хари Потър си направихте? Бих искал да взема един от pam'горещи поговорки татуирани върху мен! 🙂 Благодаря за гласуването и коментирането, още веднъж. Супер си.

Дженифър Кеснър от Пенсилвания на 10 август 2011 г .:

"Аз'бих искал да те ям, но спечелих'T." XD Godric е вторият ми любим вампир (зад Ерик). Обожавам него и татуировката на врата му (тази отпред, която прилича на огърлица?), И ъ -ъ. Той'горещо е. = D I'никога не съм мислил да получа истинска кръв. Аз'имам две такива от Хари Потър и един пети елемент един … хмм. Брилянтно както обикновено. = P Гласували и безброй други неща.