Имам тринадесет татуировки, както и няколко пиърсинга и мисля, че те'всички сте много готини.

tattoo_ideas_words__shelley_jackson_skin

Шели Джаксън's Проект SKIN, неизкореними петна

Шели Джаксън'с "Кожа" Проектът „Неизкорени петна“ е в ход от 2003 г. Джаксън, публикуван автор, отправя покана за доброволци, които ще татуират ръкописа върху кожата си, по една дума на участник..

Романът няма да бъде публикуван никъде под формата на книга и ще бъде известен само на доброволците, които всеки ще получи копие след завършването му. Терминът "завършване," обаче предстои интерпретация. Когато Джаксън за първи път стартира уебсайта си и предложи идеята, тя заяви, че ако не се появят достатъчно доброволци, за да завършат първото (и единствено) издание, тогава непълната версия ще се счита за окончателна.

Думите се възлагат на доброволци в реда, в който подписват формуляр за освобождаване. Определената дума може да бъде с всякакъв размер (доброволецът решава), но трябва да бъде татуирана с черно мастило с класически шрифт на книга. Думата може да бъде поставена навсякъде по тялото, стига доброволецът да не получи дума, която назовава част от тялото. В този случай той или тя може да татуира думата навсякъде, С изключение на тази част от тялото. (Например думата "ръка" не може да се татуира директно върху някого'с ръка.)

Тя също така обяснява на своя уебсайт, че участниците не са носители на текста, а самите думи, въплъщение на концепция. Ако някой доброволец искаше да прикрие или премахне думата от тялото си, това ще промени по -голямата работа и ще промени нейното значение, но само действителната смърт на участниците ще премахне думите им от текста. Джаксън стигна дотам, че каза, че ще направи опит да присъства на погребенията на думите си.

Звучи самонадеяно? Може би е така и може би изглежда, сякаш Джаксън премахва автокрацията и избирателността от участниците си, но това е убежище't спря 2095 доброволци да излязат напред.

Ето няколко примера от Шели Джаксън'проект SKIN, заедно с няколко други, които използват изкуството на писане, за да предадат послание, най -добре изразено с думи, а не с изображения.

Проект за кожа

По -долу, вие'ще намеря някои други примери, които използват изкуството на татуировката, за да предадат съобщение чрез думи, цитати и фрази, а не изображения.

Татуировки на думи

Татуирани фрази

Татуирани цитати

Връзки

© 2007, защото жив

Коментари

iiiliivvv на 23 декември 2012 г .:

написах на латински думи в лявата си ръка- имаме граници, защото се страхуваме…

Катя на 18 октомври 2010 г .:

Тези татуировки са доста невероятни, с изключение на тази под мишницата

Мишел на 09 март 2010 г .:

Обожавам надписите в тат

(И след време и това ще мине):]

Шанън на 07 септември 2009 г .:

http://www.flickr.com/photos/tiangotlost/386884001…

Шанън на 07 септември 2009 г .:

Направих си тази татуировка преди няколко седмици. Това означава "любовта е навсякъде," или по -буквално, "няма място, където любовта да не съществува." Моят приятел, чийто първи език е китайският, го написа вместо мен … игнорирайте коментара, че е's граматически неправилно.

Семи на 04 август 2009 г .:

наистина харесвам 'тишината е опасен звук' Аз'Обмислям го сега за следващата си татуировка, но първата ми татуировка винаги ще ми е любима, пише 'задръжте мечтите си'

Грижа за кожата на 17 юли 2009 г .:

готини татоси.

Сави на 07 април 2009 г .:

^rofl!

но съм съгласен.

Анон на 21 декември 2008 г .:

Къде са тези снимки'идвам от …. един от тях е мой добър приятел ("Тъмното ще се превърне в светлина, след време аз'всичко ще бъде наред")

звезда от Аризона на 27 юли 2008 г .:

обичам тези!