Имам тринадесет татуировки. Мисля, че те'всички сме доста готини (и определено не знам't се квалифицира като "лошо качество").

Шаблонираните изображения на художника на графити Банкси правят чудесна татуировка.

Шаблонираните изображения на художника на графити Банкси правят чудесна татуировка.

Произведенията на художника на графити, известен само като Бански (анонимен англичанин, чието истинско име може да е Робърт Банкс) за пръв път започнаха да се появяват по стените на града в Англия в края на 90 -те години. Предполага се, че е роден в Бристол през 1974 г., Банкси е художник на свободна ръка, който по -късно еволюира в графити, изработени в началото на новото хилядолетие. Въпреки че е дал множество интервюта и е публикувал няколко книги, истинската самоличност на Банкси е неизвестна. Произведението, с което той е известен, неизменно включва образи против войната, против установяването и за свободата. Някои от най -известните му шаблони включват момиче, прегръщащо бомба, момиче с противогаз и двама полицаи от мъжки пол, които се прегръщат и целуват. Банкси'Изображенията са възпроизведени и като татуировки, като най -забележителният е неговият известен "Момиче с балон" видяна тук, представяща младо момиче, което губи хватката си върху самотен червен балон.

Известни каскади и шеги

Банкси е известен и с това, че преследва медийни магнати. Неговият измамник за Парис Хилтън през август 2006 г. включва конфискуване на 500 копия от нейния дебютен компактдиск и замяна на вложките със собствената му обложка. Той преименува песните, "Защо съм известен?" и "За какво съм?" и промени бляскавите кадри на г -жа Хилтън, така че тя се появи като топлес, безжизнена манекенка и с кучешка глава вместо собствената си.

Измамник и шегаджия, както и талантлив художник, Банкси направи нов каскадьор през 2004 г., когато създаде поредица от банкноти от 10 паунда, които замениха кралицата'главата с принцеса Даяна's и промени думите "Английска банка" да се "Банкси от Англия".

Друг път той украсявал цял коридор в хотел Carlton Arms в Ню Йорк, влизал в заграждение за пингвини в лондонския зоопарк и боядисвал със спрей, "Ние'скучаеш от риба", и шаблон "Това не е възможност за снимки" на места, разпръснати из Лондон, които всъщност са популярни места за снимки.

Въпреки факта, че лицето му никога не е било виждано, Банкси привлича доста пари с различните си форми на изкуство. През 2006 г. той продава картина на кралица Виктория, изобразена като лесбийка, на поп принцесата Кристина Агилера и комплект от шест копринени отпечатъка, изобразяващи супермодела Кейт Мос в стил Анди Уорхол за £ 50 400. Банкси'шаблон на Мона Лиза със зелена боя, капеща от очите й, също продаден на същия този търг на Кейт Мос за също толкова неприлично висока сума.

Банкси's изображенията се превеждат перфектно в името на татуирането поради използването на предимно черно мастило, с червени пръски, хвърлени тук -там.

Коментари

ананам на 12 ноември 2015 г .:

Имам Банкси's Fallen Angel on my tele … love him! Страхотен център!

Чл на 02 юни 2011 г .:

Bnaksy е най -популярният художник на графити. Каква чудесна идея е да имаш татуировка на Banky. Страхотен хъб!

Адриан Краузе на 24 април 2011 г .:

пич това'има някои уникални неща …. намерих тази страница в youtube … графити и боди арт страхотни…

http://www.youtube.com/user/reidnmiller

Багел/ОТХОД на 10 август 2010 г .:

@Compu умен. графитите са изкуство, вандализмът е разрушение.

промоция1 от GONDIA на 04 май 2010 г .:

WILDSTYLES.COM Стартира за създаване на първата социална мрежа за

АРТИСТИ НА ГРАФИТИ – ФЕЙСБУК СЕ НАДЪЛЖАВА И СЪБИРА БОЯ

http://www.wildstyles.com/home.php

Вики_Винченцо на 07 април 2009 г .:

Хей Peepers, кой ти направи банковата татуировка? Викии х

Андрея на 06 април 2009 г .:

Последният образ не е банков. Тя е от тениска без конец. Исусе.

Феликс на 26 ноември 2008 г .:

Последното изображение със самоубийството и пеперудите не е Банкси, а добре познат и често имитиран дизайн на тениски от Threadless.com, наречен "Цветя на тавана".

lil_leach58 на 28 септември 2008 г .:

за Коледа получавам ангела хаха

пиене и пушене хаха

Толкова съм развълнуван, че го получавам хаха

Глекси на 26 август 2008 г .:

Просто исках да споделя моята!

http: //i32.photobucket.com/albums/d3/asmonasays/IM … border ="1">

Надписи казва "Винаги има надежда."

Peepers на 09 август 2008 г .:

Аз'Аз ще взема плъховете с минохвъргачки на гърба си след няколко часа, аз'развълнуван съм, защото избраният от мен татуист обича Бенкси, дори притежава книгата си и искаше да направи едно от неговите произведения. Аз'м изпомпван

просто бъди себе си на 01 август 2008 г .:

ahmayzing как мислиш за тези тагове? последното ми харесва най -много.

кт на 09 юли 2008 г .:

Какво's името на изображението на последната снимка?

cherong на 14 октомври 2007 г .:

страшно го обичам…

Тони Скай от Лондон, Великобритания на 06 октомври 2007 г .:

Банкси е наистина талантлив художник на графити … То'жалко, че има'Това е много тънка граница между графити и вандализъм..