Кити не е експерт по татуировки, но има няколко свои. Тя обича да споделя идеи за татуировки, вдъхновени от различни теми.

Емо звездни татуировки

Какво иска всяко емо момиче по тялото си? Емо звездни татуировки! Звездата е един от най -популярните символи на емо света и има много заявки в магазините в цяла САЩ за тях! По -долу съм публикувал моите две любими.

Първият е много сладък и популярен дизайн на емо татуировка за момичета в наши дни. Звездите са с различни размери и започват от гърдите, извивайки се нагоре към врата. Можете дори да получите същия дизайн от другата страна на гърдите, за да получите този симетричен вид, който много емо момичета обичат да получават (други примери за тази симетрия са съвпадащи лястовици на всяко рамо или съответстващи пистолети на всяко бедро).

Второто е татуировка емо звезда от страна на бедрата с причудливи тънки линии между онези, които изглеждат падащи звезди. Много женствена цветна татуировка украсява върха. Можете да направите звездите по -големи или по -малки. Добавете цвят към средата на звездите – синьо, жълто или дори червено! Можете да използвате тази идея за вашата емо татуировка на сърцето.

десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки

Емо татуировки на сърцето

Сърцата по никакъв начин не са нов дизайн. Всъщност те'са били популярни от началото на 20 век. Сега, когато имаме емо деца наоколо, има много емо версии на татуировки на сърцето.

Емо сърцата не са всички розови, щастливи, кипящи и романтични: Те включват и тъмната страна на любовта. Вземете класическото сърце в традиционен стил, наръгано с кама и банер с любим човек'име или свързано сърце, вързано за мъртво дърво. Или какво ще кажете за кървящо анатомично сърце с крила или разбито сърце или такова със стрели, стърчащи от него? Класическо емо.

десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки

убивам

десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки

Любовник на ван от 70 -те

десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки

Рикардо Алмейда

Емо стихотворение & Песенни татуировки

Друг голям дизайн за емо децата е да татуирате стихотворение или смислена песен някъде по тялото си. Татуировките с песни са чудесен начин да изразите себе си … просто не забравяйте да изберете песен, която ще бъде значима за вас до края на живота ви.

Можете да имате думите на любимата си песен, придружени с музикални ноти. Ако не'не искате думи, помислете за музикална нота с високи скриптове и ноти, танцуващи през гърба ви и до рамото ви. Възможностите са безкрайни!

Това момиче има стихотворение, татуирано с курсив по задната част на раменете и горната част на гърба.

Това момиче има стихотворение, татуирано с курсив по задната част на раменете и горната част на гърба.

Татуировка на песен.

Татуировка на песен.

Други различни емо татуировки за момичета

Има много други дизайни, които емо момиче може да избере. Помислете какво ви вдъхновява или с което имате дълбока емоционална връзка. За мен това's слънчогледи, защото ми напомнят за детството ми. Какво ще кажете за цвете, което ви напомня за детството ви или може би за вас самите? Розите означават любов, хибискусът представлява океана и щастието, а маргаритките са представители на невинността. Кървяща роза е типичната емо татуировка на емо. Вместо да накарате вашето емо цвете да кърви, можете също да го накарате да плаче.

Или помислете за любимата си книга като дете … Нанси Дрю или д -р Сюс ще направят готин и уникален дизайн. Sesame Street и Fraggle Rock също са идеи. Направете цял половин ръкав от герои от детството си … направете го свой собствен!

десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки десет-емо-татуировки-идеи-за-момичета-емо-звезди-емо-сърца-и-още-емо-татуировки-женски-емо-татуировки

© 2011 Кити Фийлдс

Коментари

кила на 22 януари 2012 г .:

Това са невероятни дизайни и никога не съм виждал нищо подобно

сагар на 24 декември 2011 г .:

не е емо

ava на 01 ноември 2011 г .:

готина татуировка

ануджа на 24 октомври 2011 г .:

страхотни дизайни!!

Джес на 29 септември 2011 г .:

Направих първата си татуировка на 19 и бях изненадан, когато не го направи'не ме боли, но не разбирам'не съжалявам, че го получих и аз'Очаквам с нетърпение да си направя още една татуировка за всички членове на семейството ми и няколко за мен си пробих езика, когато бях на 17 и все още го имам сега

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 29 септември 2011 г .:

Благодаря.

ангелика на 29 септември 2011 г .:

хубаво

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 22 август 2011 г .:

Благодаря мамчета & F – Оценявам коментарите ви. 🙂

мами на 22 август 2011 г .:

Готини емо татуировки за момичета.

е на 19 август 2011 г .:

Някои много сложни произведения на изкуството.

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 11 август 2011 г .:

Не разбирам'не знам какво общо има този хъб, но благодаря!

евтини слънчеви очила oakley на 26 юли 2011 г .:

Добрата статия постига постоянен напредък, благодаря ви, натрупването на знания е да продължите да учите, вниманието е началото на богатството.

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 23 юли 2011 г .:

Ebower – Да, звездите са много сладки. Благодаря за гласуването!

Ерин Бауър от Грузия на 23 юли 2011 г .:

Обичам татуировките със звезди! Това са много интересни опции; Гласувах за и полезно!

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 19 юли 2011 г .:

Здравейте, д -р Аарон Лебауер! Толкова се радвам да се запознаем на Hubpages. Да, всички те са много красиви и определено емо! 🙂 Благодаря за четенето.

Аарон Лебауер от Greensboro, NC на 18 юли 2011 г .:

Отличен хъб,

Обичам дизайните, всички са много красиви, напълно емо.

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 14 юли 2011 г .:

prasetio30 – Благодаря много! Аз'радвам се, че ти е харесало. Татуировките са произведения на изкуството по свой уникален начин.

Мода – не знам'не знам, че съм съгласен, че ВСИЧКИ татуировки са произведения на изкуството … някои просто са гадни. Но всичко това е красиво'затова ги избрах. Благодаря, че се отбихте отново!

мода на 14 юли 2011 г .:

Какъв център! Почти всички дизайни на татуировки са красиви и приличат на произведение на изкуството. Благодаря за споделянето.

prasetio30 от Маланг-Индонезия на 09 юли 2011 г .:

Това беше толкова красиво. Обичам изкуството и това се превърна в страхотно произведение на изкуството. Благодаря за споделеното с нас. Гласувайте!

Кити Фийлдс (автор) от Summerland на 08 юли 2011 г .:

Мат в Jax – Благодаря много! Докато аз'Вече не съм емо, мислех, че това са красиви опции за емо татуировки за емо момичета.

Мат в Jax от Джаксънвил, Флорида на 08 юли 2011 г .:

Хубав дизайн на концентратор и тат.