Божур е татуиран ентусиаст на татуировки, който обича да изучава и обсъжда историята и значението на татуировките. Японските теми са й любими.

Преди да си направите текстова татуировка, разберете дали избраният от вас татуист се справя добре с надписи. Когато се съмнявате, попитайте. Вие'Ще се изненадам, че някои татуисти не го правят'не правите текстови татуировки и усъвършенстването на това умение отнема време и талант.

Изпълнител: Tarlito @ One Love Tattoo

Изпълнител: Tarlito @ One Love Tattoo

Тарлито

Популярни шрифтове за татуировки

  • Почерк: Windsong, Honey Script, Dear Joe
  • Сценарий: ILS Script, Nina Script, Piel Script
  • Нова епоха: Titillium Text, Monoment, Greenbeans
  • Старата школа: Tattoo, High On Fire, Tattoo Sailor
  • Готически: Най -скъпи, Текст на заглавието, Blackletter

За да разгледате още татуировки, можете да посетите безплатни уебсайтове за шрифтове като dafont.com, където можете да въведете желаната дума и да я видите с всеки шрифт. Можете дори да изтеглите тези шрифтове на компютъра си и да ги разпечатате и покажете на вашия татуист!

01. Tumblr | 02. Татуировка на тромави ръце | 03. SheClick

01. Tumblr | 02. Татуировка на тромави ръце | 03. SheClick

Страхотни цитати за татуировки

По -долу са само някои болни цитати (които аз'много обичам себе си) за малкия Дзен майстор във вас. Актуализиран както и когато попадна на добри такива, които аз'Просто трябва да споделя, не се колебайте да коментирате и добавяте!

Бъдете любезни, защото всеки, когото срещнете, води тежка битка.

– Платон

Деещият сам се учи.

– Фридрих Ницше

Най -големият ви враг не може да ви навреди толкова, колкото вашите собствени неохранявани мисли.

– Буда

Падайте седем пъти, ставайте осем.

– Японска поговорка

Обърнете лицето си към слънцето и сенките ще паднат зад вас.

– Маорска поговорка

Покажи ми герой и аз'ще ти напиша трагедия.

– Ф. Скот Фицджералд

Не всички, които се скитат, са загубени.

– J.R.R. Толкин

Пътуване от хиляда мили започва с една стъпка.

– Лао Дзъ

Някои може никога да не оживеят, но лудите никога не умират.

– Хънтър С. Томпсън

'a Saint', когато се обърне показва 'Sinner'

'Света', при обърнати предавания 'Грешник'

База за татуировки

Лого с девет инчови нокти (огледална амбиграма)

Лого с девет инчови нокти (огледална амбиграма)

Уикипедия

Татуировки Ambigram

Уникален начин да изразите текста си е ambigram. Амбиграмите по същество са игра на думи (и); те са умело проектирани по начин, който изглежда има различни показания, когато се чете от различна гледна точка.

Вземете за пример крайното дясно изображение по -горе, то показва думата „Баща“, когато се чете изправено, както и с главата надолу. Изображението до него е по -сложно; той показва думата „светец“, когато е изправен, и „грешник“, когато се завърта.

Някои популярни видове амбиграми са:

  • Огледало
  • Ротационен
  • Естествено

Масивна татуировка на есе. TL; DR

Масивна татуировка на есе. TL; DR

Голяма бяла акула

Цитирайте съвети за татуировки

Може да искате да се подпишете с цитат, в който силно вярвате, те могат да бъдат вашето мото в живота и представяне на вашите идеали или принципи, които се придържате.

Вместо да татуирате стена от текстове, дръжте я кратка и сладка. Въпреки че може наистина да харесате „Здрачът на идолите“ на Ницше, вероятно не трябва да получавате няколко страници от него върху тялото си.

Изберете желания откъс и подчертайте гения му. Просто казано, изберете любимата си линия. Например, ако ми хареса това парче:

" Законите, които ни пазят, същите тези закони ни осъждат на скука. Без достъп до истински хаос, ние'никога няма да има истински мир. Освен ако всичко не може да се влоши, то спечели'няма да стане по -добре. "

– Чък Паланюк, Чок

За татуировката си вероятно бих отделил изречението „Без достъп до истински хаос, ние'никога няма да има истински мир. “

По-долу са дадени някои примери, които не цитират прекалено много и са естетически приятни:

01. Buttonquail @ Lj | 02. Дизайн на Менди | 03. Beau-foto @ Flickr

01. Buttonquail @ Lj | 02. Дизайн на Менди | 03. Beau-foto @ Flickr

Забележка относно правописа

Моля, моля, проверете правописа преди всичко. Може да сте изсмърчали на това, но сериозно, дами и господа. Нищо не може да бъде по -обезпокоително от това грешното изписване на името на мама.

Най -често клиентът и татуистът имат еднаква вина за грешно написани татуировки. Като художник на татуировки, те трябва да бъдат възможно най -точни – в крайна сметка да бъдеш педантичен е част от тяхната сила. Като клиент, не забравяйте да се проверите в огледалото, за да видите дали това е правилното представяне на това, което сте си представяли, преди иглата да удари кожата ви.

Тонът на вашата татуировка

Видът на отношението, което бихте искали да изразите татуировката си, е също толкова важно, колкото и проверката на правописа. Ако получавате мил цитат, с който да си спомните скъпо починалата си баба, моля, не отивайте на шрифт като Dead Bitch (да, това'това е истински шрифт – иронията).

Изберете шрифт, подходящ за усещането, което търсите, посетете сайтове като dafont, за да разгледате добре безбройните налични стилове на шрифтове. Въведете желания (ите) текст (и) и ги визуализирайте в няколко шрифта, които харесвате, след което ги стеснете до този перфектен.

Изпълнител: Mister Cartoon @ Mister Cartoon

Изпълнител: Mister Cartoon @ Mister Cartoon

Господин Карикатура

Корейски хангюл с главата надолу (азбуки)

Корейски хангюл с главата надолу (азбуки)

Hanzi Smatter

Татуировки на чужди езици … или тарикат?

Ако мислите да получите думи или фрази на друг език, моля, направете проучване. Колкото и екзотични да изглеждат, те също могат да бъдат неудобно да се носят.

Недей генерирайте го от онлайн програми за превод. Половината от времето няма много смисъл. Имайте предвид, че повечето думи имат двойно предразположение и може да имате късмет – да извадите тази, която има най -малко смисъл и най -много подигравка от вас.

Hanzi Smatter е отлично място за проверка на вашата азиатска татуировка. (Това също показва колко хора всъщност не знаят значението на това, което е на кожата им.)

Не всички английски фрази имат (точен) еквивалент на мандарин, японски или корейски и др. Директният им превод понякога би изкривил първоначалното значение на предвидената фраза или изречение.

Най -доброто решение наистина е попитайте някой, който е носител на езика. Спокойно, ако не познавате никой, който е такъв. Винаги има интернет. Влезте във форуми, посветени на изучаването на тайландски или санскрит например. Публикувайте учтиво искане с молба за правилен превод и изписване (това е важно) на думата, фразата или изречението, което имате предвид. Повечето форумци в тези табла за съобщения обикновено са приятелски настроени и изключително полезни; не забравяйте да кажете „благодаря“!

Бакшиш: Издухайте текста, който имате, за да дадете на татуировката си ясна представа за оформлението на героите. Това е особено важно, ако вашият татуист не е запознат (т.е. не чете или пише на този език) с езика.

© 2012 Божур

Коментари

Божур (автор) на 21 май 2014 г .:

Vvitta – Благодаря! И късмет с вашия хъб (:

Калайчелви Панчалингам от PETALING JAYA на 20 май 2014 г .:

Просто работя върху парче по подобна тема. Дано е толкова страхотно, колкото и вашето. Обичайте статията си. намери много информативно.