Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Всичко за татуировката с булдог.

Всичко за татуировката с булдог.

Рикардо Алмейда чрез Flickr Commons

Татуировки на булдог: коя държава представляват?

Татуировките с булдог често се избират от тези, които искат да представят своята английска гордост и наследство. В този случай мастилото може също да изобразява флага на Англия или други символи, свързани с Англия, като Свети Георги's кръст, червена роза или гребен на Трите лъва. Откакто булдогът първоначално е бил отглеждан в Англия, той се е превърнал в национален символ. Би Би Си ги повика "национална икона, символизираща смелост и решителност."

Булдогът може да бъде и символ на морската пехота на САЩ. По време на битките през Първата световна война германците наричат ​​американските морски пехотинци "дяволски кучета." Морските пехотинци се насладиха на символиката и започнаха да използват булдога при набиране на реклами за USMC. Поради тази причина татуировката с булдог е често срещан избор за американските морски пехотинци. Булдогът на USMC е един от най -признатите символи в армията.

Какво означава или представлява татуировка на булдог?

Освен Англия и USMC, татуировката на булдог може да представлява няколко други значения, като например:

 • търпение
 • упоритост
 • предизвикателство
 • семейство
 • сила
 • кураж
 • издръжливост
 • решителност

Но не забравяйте, че в крайна сметка вашата татуировка символизира това, което искате.

Откъде идва булдогът?

Булдогът е популярна порода от Англия (Olde English Bulldogge), но има много видове булдог, включително американски, френски и австралийски булдог. Те'всички сме доста мускулести, с буре гърди и тежки кучета с къси крака, набръчкано лице и отличителен притиснат нос, който прилича на боксьор'с.

Преди да си направите татуировка, вие'Ще искам да разгледам различните видове булдоги и да се уверя, че сте избрали този, който ви харесва най -много.

Булдог в спорта

Булдогът е също често срещан символ за различни спортни отбори по целия свят. В САЩ булдогът е символ на Цитаделата, Университета на Джорджия, щата Фресно, Джорджтаун и Йейл. Общо има над 30 различни университета, които използват булдога като училищен символ. Ако отидете в някое от тези училища или сте фен на екипа, може да изберете този дизайн.

Какво прави "Булдог" Означава?

"Булдог" е глагол, който означава да се бориш и да държиш нещо за земята. Думата "бик" е използвана за описание на тази порода, защото първоначално е била използвана в спорта с примамка на бикове, хазартна игра. Кучета с мощни, набити тела и огромни глави и челюсти се справиха добре с това "спорт." Те биха насочили много от тези кучета към привързан бик на ринг. Този, който прикова бика към земята, спечели.

Идеи за дизайн на татуировки с булдог

 • Можете да отидете за външния вид на английския булдог или може би ви харесва външният вид на френския или континенталния. Уверете се, че знаете разликата, преди да се напечатате.
 • Можете да изберете реалистична версия или анимационен стил.
 • Татуировките с булдог често изобразяват кучето, изглеждащо здраво, без страх.
 • Тези дизайни често включват символи и елементи на Англия, като рози, знамена или герб.
 • Тези, които изобразяват USMC, могат да включват американското знаме, чинове, класа или дори оръжия.
 • Собствениците или развъдчиците на булдог (всеки, който обича тези красиви кучета) може да получи татуиран портрет на своя ценен домашен любимец. Може да имате специален булдог, който е бил до вас в трудни времена. Ако ти'Обмисляте този маршрут, не забравяйте да направите снимка с вас.

Преди да си направите някаква татуировка, не забравяйте да отделите време, за да проучите какво искате. Дон'не бързайте да се подписвате! Тези, които бързат да се татуират по импулс, обикновено съжаляват за това по -късно в живота. Ако не сте напълно сигурни, дайте му време. Благодарим Ви за посещението.

Коментари

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 29 септември 2012 г .:

Бил

KJ

Преподава

Роузмей

Том

Аластар

Циганин

Алоцин

Хип

Оценявам всички вас, че се отбихте и коментирате. Не разбирам'не познавам KJ. Отивам за пълна серия. Все още имам предвид около 50, плюс вероятно много повече. Планирам да смесвам други неща и да започна отново от мечтите си, така че не го правя'още не знам. Засега напред.

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 04 септември 2012 г .:

Тези са хубави. Обичам булдог и всъщност имам племенник на булдог. Той е моят човешки племенник'кучето и id смешно. Благодаря за този хъб. Забавно и интересно е.

Аурелио Локсин от Ориндж Каунти, Калифорния на 03 септември 2012 г .:

То'Интересно е, че макар много от тези татуировки да изглеждат жестоки, много от тях изобразяват булдоги като сладки и понякога комични. Гласуване за това “Красиво и красиво”.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 03 септември 2012 г .:

Страхотни татуировки. Гласуваха.

Alastar Packer от Северна Каролина на 03 септември 2012 г .:

Това беше добра информация за историята на американската морска пехота, Рики. Английски символ, талисман U на Джорджия, примамка на бикове, всичко това. Имаше по -скоро специална порода, наречена грузия тигър куче I'бих искал да видя нещо като някога. Разберете как винаги напомняте на хората да не се втурват към татбраво приятелю. Up използвайте n inter!

Томас Силвия от Масачузетс на 02 септември 2012 г .:

Здравейте, приятелю, страхотен център за татуировки на Булдог, всички изглеждаха толкова красиви на снимките.

Браво и гласувайте и още !!!

Розмари Садлър от залива Хоукс – Нова Зеландия на 01 септември 2012 г .:

Интересни факти Рики, мисля, че булдогът е перфектен символ за морската пехота. Татуировките са страхотни

Гласуване и още

Даяна Мендес на 01 септември 2012 г .:

Това са забавни, особено булдогът на спортни снимки. Какъв сладък начин да накарате тези симпатични кучета да се откроят.

kjforce от Флорида на 01 септември 2012 г .:

thelyricwriter … Най -накрая го направихте … Този хъб беше a " КУЧЕ "….УАУ … разширявате нивото на познания с вашата информация … все пак хубави снимки и благодарение на вас имам теми за разговор за следващата вечеря, на която присъствам..

хубава работа..колко мислиш, че можеш да продължиш? приятен уикенд

Бил Холанд от Олимпия, Вашингтон на 01 септември 2012 г .:

Чувам пеенето на Бийтълс "Здравей Булдог" докато четох това. Много интересно както винаги. Браво приятелю!