Аз'Винаги съм смятал, че зомби татуировките са едни от най -креативните татуировки там.

Страхотни идеи за татуировки на зомбита

Страхотни идеи за татуировки на зомбита

Няма съмнение, че от последните забавни тенденции вампирите, върколаците и зомбитата са сред най -популярните. Винаги е имало интерес към филмите за зомбита в периферията на киноиндустрията, но последните предавания, включително The Walking Dead, направиха жанра по -популярен от всякога.

Разнообразието от възможни изображения на зомби татуировки от филми и комикси е огромно. Повечето обаче включват много цветове, които не се превеждат добре върху кожата. Най -малкото, това'много е трудно да се предвиди как ще изглежда много цветна татуировка. Лично аз също предпочитам по -тъмно мастило и дон'не намирам татуировки с много цветове.

Въпреки това червеното мастило работи чудесно при татуировка на зомби. Какво прилично зомби прави'не искат да задоволят ненаситния си глад за човешка плът?

Много от следните дизайнерски идеи включват кръв, но според мен те работят доста добре – доколкото темата позволява! Ако харесвате зомбита, вие'със сигурност ще харесате тези татуировки, някои от които включват малко хумор.

Човек зомби в костюм

Човек зомби в костюм

Много ми харесва този първи. То'е малко карикатура на жанра и наистина добре проектирана. Хумористичното и готиното е, че очите вървят в различни посоки и това острие, забито в горната част на главата му. Забавен!

Трептящият пламък от огъня също ми прави впечатление. Това трябва да е било много трудно да се направи.

Съвместна татуировка зомби

Съвместна татуировка зомби

Много рядко съм срещал татуировка, която действа върху ставата на тялото. Обикновено можете да видите само част от изображението, което отнема от качеството на работата.

В този случай поставянето на коляното работи според дизайна'предимство. Малкото око точно зад капачката на коляното изглежда по -добре там, отколкото ако е поставено някъде плоско. Също така, когато потребителят се огъва и изправя крака си, по -голямото око трябва да се разтегне и свие по наистина грозен начин. Наистина фантастична работа на художника!

Татуировка зомби Елвис

Татуировка зомби Елвис

Какво би било галерията за татуировки без зомбито на Елвис? Това ме накара да погледна два пъти и да се смея на включването на самурайски меч. Колко по -странно и странно можете да получите от това? Все пак страхотно парче за разговор.

Жена зомби татуировка

Жена зомби татуировка

Това зомби „Гордост и предразсъдъци“, пълно с дрехи от времето, е един от най -ужасните дизайни на всички!

зомбитатуировки

Този трябва да е най -злото изглеждащ зомби в тази галерия. Детайлите са изключителни, а засенчването наистина се отличава добре. Ако харесвате този вид материал, той не го прави'няма да стане много по -добре от това.