Том е онлайн писател повече от седем години. Той е влюбен във всичко, свързано с каубои, родео и западна история.

cowtattoodesignsgallery

ratemyink.com

Татуировки на крави

Кравите (или едър рогат добитък) и каубоите изглежда са били свързани в бедрото, откакто се помним, и това се е разширило и в нашата култура като цяло, което прави кравите интересен избор за дизайн на татуировки. Те'не само се считат за източник на храна, но и са се превърнали в домашен любимец в очите на много хора, които са купили малко говеда, за да ги отглеждат за храна.

Аз'Виждал съм повече от един човек да прави това и ключът, който открих, е да не се споменават кравите, които придобивате за хранителни цели, както вие'почти се уверих, че са спечелили'няма да е наоколо за дълго време. В крайна сметка кой'ще ям Беси, едно от най -популярните имена аз'чувал съм дадени на женски крави.

Имайки това предвид, повечето от дизайните на татуировки на крави, показани в тази галерия за татуировки, са забавни, с изключение на един от бик, който'хъркане на огъня през ноздрите.

Технически, когато използвате термина крава, имате предвид женска, която е имала едно или две телета (в зависимост от това в кой регион е). Терминът юница се използва за жена, която има убежище'още нямах теле.

Дизайн на татуировки на крави

Едно интересно нещо, което открих относно татуировките на крави, беше, че биковете обикновено се изобразяват по някакъв яростен начин, тъй като много хора си спомнят да наблюдават понякога непредсказуемото им поведение, което обикновено е от дивата страна.

За крави или юници те почти винаги са проектирани по по -хумористичен начин, правейки бикове и крави, в повечето случаи, напълно различни татуировки.

Сега, нека'Разгледайте някои дизайни на татуировки.

Хумористична татуировка на крава

Изображението в горната част на тази статия изобразява една от любимите ми татуировки с крави; това е въплъщение на това, което се смята за крава в съзнанието на някой, който купува такава за месо, и след това как тя се появява, когато ги погледнете "доверчив" очи.

Забавен е и начинът, по който ушите изпъкват на една страна, което привидно допринася за фактора на доверие.

И накрая, решението да имаме крава с бели и черни цветове предлага идеята за това, което повечето от нас мислят за традиционна крава, което означава за какво мислят повечето от нас, когато си представят как изглежда.

Харесва ми и начина, по който кравата е обърната директно навън, предлагайки ви'стоите точно пред него и го гледате в очите.

cowtattoodesignsgallery

татуировка сега

Страхотна татуировка на бик

Това е забавна татуировка на бик/крава, тъй като художникът – независимо дали по дизайн или по грешка – е създал татуировка на бик'глава с женска крава's тяло, както е видно от изричаните. Страхотното изображение на бика'с хъркаща глава първо прикриваше изречените, така че не го направих'не ги виждам.

Това не прави'Не отнема от високото качество на татуировката, но дава малко по -различна гледна точка за дизайна.

Това, което наистина харесвам, е детайлът на тази татуировка, тъй като мускулатурата на звяра е направена великолепно, разкривайки жилавия мускул на мощното животно. Начинът, по който сянката се прави за засилване на силата, също е фантастичен.

Като цяло страхотна татуировка на бик/крава, но такава, която ви оставя да се почешете по главата дали това е направено умишлено или не. Изглежда, че вероятно е направено нарочно.

cowtattoodesignsgallery

забавление.уеб снимки

Ангелска крава в облака

Тук отново имаме дизайн на татуировка на крава, показващ любовта, която някой е имал към любима крава. За мен, това'смешно е да видиш някой да мисли толкова високо за крава, в смисъл на обозначаване 'ангел' статус към него, но отново, той'е разбираемо от начина, по който аз'виждал съм хора да си взаимодействат с домашните си крави.

Така или иначе'Това е хубава татуировка, показваща шарено теле, без нищо от тази земя да го притеснява повече. Това усмихнато лице, големи очи и насочени уши, улавят същността на това как някой си представя заминалия си приятел.

cowtattoodesignsgallery

whitetigertattoo

Смешен дизайн на татуировка на луда крава

Ако изобщо следвате индустрията на добитъка или поне сте наясно с болестта на лудата крава, можете да оцените хумора, свързан с тази татуировка, изобразяващ карикатура на злополучната болест, която понякога засяга говеда.

Макар и сериозна болест, обичам начина, по който художникът предлага малко хумор, що се отнася до тази крава. То'Забавен е начинът, по който кървясалите очи са изпъкнали, с направеното яке, което изглежда я пази в безопасност от себе си и околните, а муцуната върху устата й, очевидно на място, за да не я нарани. Така или иначе, обичам играта по темата, а татуировката е толкова смешна, колкото става.

Дизайн на татуировки на крави

Надявам се да ви хареса този бърз поглед към разнообразието от дизайни на татуировки на крави в галерията. Те демонстрират редица човешки реакции и наблюдения на кравите, предимно от тези, които са решили'няма да изядат кравата си и по -скоро ще ги отглеждат като част от семейството.

Той също така показва хумористичната и сериозна страна на кравите, предлагайки разнообразни възможности за дизайн на татуировка на крава за тези, които ценят темата.