Том е онлайн писател повече от седем години. Той е влюбен във всичко, свързано с каубои, родео и западна история.

ropetattoodesignsgallery

checkoutmyink

Татуировки с въже

Въжето е едно от най -полезните изобретения, правени някога и има многобройни приложения в областта на фермерството или земеделието. Разбира се, животът в селските райони далеч не е единственото място, където се използва въжето, тъй като играе важна роля в спорта, морските работни места и изследването по целия свят.

Сега само защото въжето е утилитарно, не'не означава, че може'не трябва да бъде и естетически приятен. Под теб'Ще намеря и страхотни снимки на татуировки с въже.

Плетеният или усуканият вид на въжето прави добър материал за татуировка и изглежда страхотно, когато е направен от добър художник и има добър дизайн.

Дизайн на татуировка с въже

Ние'ще разгледам няколко различни дизайна на въжета, най -вече ленти за ръце, китки или някаква лента, както вие'ще видя по -долу.

Друг мощен елемент от въжената татуировка е включването на възли. Въжето ще обикаля избраната част от тялото, като в някои случаи ще има възел, включен в дизайна. Някои от тях изглеждат наистина добре.

Ето ние'Ще разгледам въжето конкретно и се надявам, че'ще генерирам за вас някои идеи за дизайн на татуировки.

Татуировка с въже на китката

Изображението в горната част на тази статия изобразява обикновено усукано въже около китката. Докато въжето е направено добре, това ме кара да се чудя защо някой би се сблъскал с проблеми да си вземе мастило за въже и просто да го проектира с нищо друго. Може би горната част на китката има някои допълнителни елементи, но няма'изглежда не е така.

Що се отнася до самото въже, това беше направено доста прилично, като сянката му придаваше правилната текстура.

ropetattoodesignsgallery

татуировки99

Татуировка с въжена лента

Тази почти прилича на панделка или на ресни, а не на парче въже. То'е почти като да видите два края на въже с парче плосък материал между тях.

Едно нещо, което този дизайн има, е, че това е много готин и добре направен възел. Ако разпознаете какъв тип възел е, оставете коментар по -долу, за да видят останалите.

ropetattoodesignsgallery

Speakeasytattoo

Татуировка на възела на бедрото

Ето още една интересна татуировка на възел, този път като лента на бедрото. Това е много подробно парче и изключително трудно за художник за изпълнение. Засенчването създава приятен ефект.

Единственият проблем е, че художникът може да е прекалил със засенчването, затъмнявайки го малко повече, отколкото е необходимо, за да получи желаните резултати. Но все пак добра татуировка.

Разпознавате ли конкретния възел с този?

ropetattoodesignsgallery

weheartit

Татуировки с две въжени гривни

Това е наистина добър набор от татуировки с гривни, като контрастните тъмни и светли цветове работят добре заедно, за да създадат страхотен вид на въже.

То'Също така е приятно да се види начина, по който художникът реши да придаде на всяка китка напълно различен дизайн. На лявата китка това е възел I'Сигурен съм, че някой, който има известни познания за възлите, знае името на. Отново оставете коментар, ако знаете какво е това.

Това, което ми харесва, е начинът, по който въжето изглежда да виси до ставата на палеца, след като се увие около китката.

ropetattoodesignsgallery

themuseuminc

Татуировка на въже, окачена на конец

Сега аз'Не съм 100 процента сигурен, че тази татуировка намеква за идеята "висящ за конец," но със сигурност е подходящо, въпреки че въжето е мастилено хоризонтално. Единичната нишка въже в средата наистина изглежда фантастично и би могла да говори с всякакъв брой области, подобни на местата, където се чувстваме'буквално висим за конец.

Въпреки че наистина харесвам тази тема и дизайн, също толкова впечатляваща е нейната изключителна детайлност. Колкото по -близо се вгледате, толкова по -детайлно и влакнесто изглежда, като истинско въже на ръба на счупване под напрежението на някаква сила. Страхотна татуировка.

Дизайн на татуировка с въже

Въжето е не само утилитарно, но създава висококачествен дизайн на татуировка, който в по-голямата си част всеки, който харесва темата, не би'нямам нищо против да си татуираш върху тях.

За самостоятелни татуировки с въже, лентата, поставена в различни части на тялото, е преобладаващият дизайн и то'Разбираемо е защо, когато се комбинира с възли и други елементи, за да се създаде страхотен външен вид.

След като ги разгледате, някои от вас може да не погледнат въжето така, както преди, и може да се втурнат към местния татуист, за да видят дали можете да нанесете някакъв усукан коноп върху тялото си.

Татуировки на лодки и кораби

  • Татуировки на лодки и кораби

    Татуировките с лодки и кораби са изненадващо популярен дизайн за тези, които търсят нещо готино да покажат на кожата си.

Коментари

Биш на 21 юни 2017 г .:

Просто въже (линия) около китката е татуировка, която моряците получават, когато са част от силата на палубата- популярно сред моряците