Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

фар-татуировки-и значения

flickr

Татуировката на фара

Един интересен дизайн, който може да искате да обмислите за следващата си татуировка, е фарът. Докато го'не са толкова популярни, и мъжете, и жените все още ги търсят. Той може също да представлява разнообразие от различни значения – те обикновено също са много цветни и много значими за тези, които ги имат. Въпреки че могат да бъдат проектирани в различни размери, поради детайлите и нюансите, изглежда много по -добре голям.

В тази статия ще обсъдим дизайните на татуировки на фара. Ще прегледаме и техните значения и ще имате възможност да видите много различни варианти. В крайна сметка се надяваме, че ще успеете да намерите идеи и вдъхновение за следващата си татуировка!

фар-татуировки-и значения

татуировка сега

Вариации

Татуировките на фар се предлагат в различни творчески дизайни и често се изобразяват с други морски символи. Те'носени както от мъже, така и от жени и са популярен дизайн, особено в крайбрежните райони.

Те са символични и представляват множество различни неща. Фарът е създаден преди години и служи за една обща цел: да предупреди преминаващите кораби, че брегът е близо. Светлината в фара може да се види от мили и това ще даде възможност на моряците да разберат, че брегът е близо. Същото тълкуване може да се каже за татуировките, които представляват "пътеводна светлина" в нашия живот. Той може да символизира правилния път в живота. За някои символичната стойност в тази татуировка може да има дълбок смисъл.

 • Рядко виждате фар, изобразен сам в татуировките. Те'Често ще изобразявам морски символи или подходящи знаци в дизайна. Има множество символи, които могат да бъдат включени в него. Те могат да включват котви, звезди, океанска вода и вълни, луна, лястовици, гълъби и много други. Това ви дава предимство да създадете свой собствен уникален, такъв, който никога не е виждал досега. Цветя, риби и мълнии също са изобразени в дизайни на татуировки на фара.
 • Татуировките на фара често изобразяват крайбрежния пейзаж, който може да включва пясък и назъбени скалисти ръбове. Това е един от най -цветните дизайни на татуировки.
 • Обикновено се правят в средни до големи размери. Поради размера си, те са най -популярни по ръцете, краката и гърба. Това не означава, че те не го правят't идват в по -малки размери и че могат да бъдат татуирани навсякъде по тялото, защото могат да бъдат. Не забравяйте да отделите време и да разгледате различни дизайни, за да намерите подходящ размер.
 • Популярна версия на този дизайн на татуировка изобразява фара, сякаш е на снимка. Тези дизайни включват външна граница около външния ръб на дизайна. Това дава представа, че татуировката е в рамките на една снимка.
 • Някои дизайни също могат да използват въже или панделка на границата му. Лентите са популярен избор, тъй като към тях може да се добави скриптова фраза.
 • Фаровете също са популярен начин да символизират моряци, рибари и близки, които са живели в морския живот, или тези, които са преминали в морето. Това може да включва тяхното име, важни дати или ленти, които се четат "вяра" или "надежда." Например, ако едно дете е загубило баща си, може да го получи "Татко" в долната част на панделка.
 • По очевидни причини този дизайн е популярен сред моряците и рибарите. Може да се използва за символизиране на онези, които всеки ден се хранят в откритите води, за да изкарват прехраната за семейството си. Когато вземете предвид всичко това, това е също толкова важно, колкото всеки друг символ за татуировка в света.

Значения

Има различни значения, свързани с този дизайн. Както прочетохте по -рано, те са популярни сред моряците и рибарите. Това са хората, които могат да носят дълбок символичен смисъл с татуировката. Това включва:

 • Ръководство
 • Защита
 • Внимание
 • Безопасност
 • Вдъхновение
 • Надежда
 • Посока
 • Вяра
 • У дома
 • Съдбата
 • Правилният път

Въпреки че е символичен, много хора също избират този дизайн заради неговата красота. Той е много цветен и има много неща, които могат да бъдат свързани с тях. Това ви дава много възможности. Например, можете да го проектирате, за да изглежда много реалистично или да му придадете по -анимационен вид. Може да има пейзаж зад себе си, докато други могат да изглеждат така, сякаш са в облаците.

Важни съвети

Има някои много важни неща, които трябва да запомните, преди да изберете окончателна татуировка.

 • Направете свое собствено проучване и отделете време да разгледате разнообразие от различни дизайни. Искате да сте сигурни, че сте напълно сигурни в окончателния си избор.
 • Отделете време и дон'не бързайте да се подписвате. Не разбираш'не искам да получа такава въз основа само на импулс. Отделете време и се уверете, че напълно разбирате какво означава и представлява вашата татуировка. Тези, които бързат да получат такъв без проучване и знаейки какво представлява тяхната татуировка, са по -склонни да съжаляват за това по -късно по пътя.

Така че, не забравяйте: Отделете време и проучете татуировката си! Ако фарът не е за вас, има безкраен брой други възможности.

Благодаря за четенето!

© 2012 Ричард Рики Хейл

Коментари

Уейн Етредж на 09 септември 2018 г .:

На горния си бицепс имам фара Билокси, Мисисипи. Виждал съм бури, особено урагана Катрина, да го пробват. Но оцеля. Повредена, но все още там. След като беше ремонтиран, той беше по -силен от всякога. Точно като житейските бури. Всеки от тях те прави по -силен

Керстин на 27 ноември 2017 г .:

Благодаря за тази страхотна статия! Аз'имам доста необичаен фар на гърба си'Той е построен върху гърба на бебе костенурка, което придава известна динамика в често стабилната и стабилна позиция на фар. Исках да е така, защото аз лично не знам'не се чувствам вкоренен в определено географско местоположение, а по -скоро в човешките ми фарове, т.е. приятели. Костенурката има няколко значения в митологията. В индуисткото вярване светът почива на гърба на костенурка („Световната костенурка“). В хавайската култура се казва също, че древните Хавай'Ианите бяха водени до островите от костенурки. Забавен факт (и съвпадение): Около 1,5 години след като си направих тази татуировка, срещнах приятеля си и бъдещия си съпруг в Хавай'i. Той е страстен моряк по хоби и луд по морето.

Ричи на 02 ноември 2012 г .:

Страхотна статия, аз'Резервирах си за татуировка на фар следващия месец и четенето на това потвърди какво'е за мен. Като пътешественик ще бъде светлина, която да ме отведе вкъщи в безопасност и за мен, образът на фара ме кара да мечтая за приключения. Страхотен хъб!

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 03 юли 2012 г .:

Макс, радвам се, че ти хареса. Правиш добър случай Макс. Това е интересна гледна точка за фара. Вярвам също, че те могат да бъдат вдъхновяващи в тази форма. Никога не съм го гледал така, но можеше. Ти си гений Макс!

BeyondMax от Сидни, Австралия на 25 юни 2012 г .:

Толкова страхотно, как пропуснах това! =) Имам специална привързаност към фаровете, особено след консумация в 4 сезона на австралийски телевизионен сериал 'Round the Twist' (весели магически приключения на семейството, което живееше във фара) LOL Никога повече не гледах фаровете по същия начин. Винаги представляваше врата към неизвестното, към свръхестественото приключение за мен (но отново, какво може да се очаква от мен? LOL) Мисля, че най -много – това попада в вдъхновяваща категория за мен.

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 25 април 2012 г .:

Благодаря на всички ви, че отделихте време да се отбиете и да коментирате. Оценявам го. Най -добри пожелания за всички ви и благодаря 🙂

Вяра жътварка от Южна САЩ на 19 април 2012 г .:

Какво невероятно красиво произведение на изкуството. Обичам фара. Това е името на църквата, към която принадлежа. Обичам символиката. Синът ми се занимава с татуировки, но никъде не са красиви като тези. И бих искал да е отделил времето си (както предлагате тук), за да не бърза да го получи и да проучи значението на тези, които е направил. В Неговата любов, Вяра Жътварка

Аурелио Локсин от Ориндж Каунти, Калифорния на 19 април 2012 г .:

Уау, това са доста сложни – някои са пълни сцени. Гласуване за това “Красиво и красиво”.

Гейл Соботкин от Южна Каролина на 18 април 2012 г .:

Аз'никога не съм виждал фар, включен в татуировка, и се зарадвах да видя, че този хъб, като другите вие'направих за татуировки, има много снимки и много информация за значенията зад изображенията.

Бях изумен от сложността и колорита на тези дизайни.

Гласуваха навсякъде, освен за смешно.

Розмари Садлър от залива Хоукс – Нова Зеландия на 16 април 2012 г .:

Това са невероятни. Никога досега не съм виждал и чувал за татуировки на фар.

Харесва ми този с моряците по -долу.

Отново вложихте много работа в това и го направихте много интересно за четене.

Благодаря ти Рики

Рубин Жан Ришерт от Южен Илинойс на 16 април 2012 г .:

Тези са красиви. Обожавам фарове. Имам комплект гоблени за фар, които обичам. Благодаря ви отново…

prasetio30 от Маланг-Индонезия на 16 април 2012 г .:

Уау … това беше красив център, приятелю. Никога не съм знаел, че фарът ще стане красив като татуировка. Свършихте чудесна работа, като споделите този хъб с нас. Оценено и страхотно.

Prasetio

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 16 април 2012 г .:

Страхотен център, както винаги, мой приятел, но защо някой би искал фар върху себе си. Те обаче са цветни.

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 16 април 2012 г .:

Тези са красиви. Никога през живота си не съм виждал татуировка на фар. Благодаря за текстописателя на урока. Наистина се радвам на тези хъбове.