Най -популярните хипстърски прически за мъже се основават на стари фаворити с нови тенденции. Повечето от тези прически за мъже имат своите корени в класическите мъжки прически, но добавят модерни облицовки.

Някои от най -популярните стилове са странични части, гладък гръб, избледняващи прически, подрязване, стеснения и няколко къси прически.

Косата на лицето е друга окончателна характеристика на косата от хипстър. Ако имате косми по лицето, но нищо друго, израстете тази брада и обръснете главата. Мустаците на кормилото също са категоричен хипстърски вид.

Вижте тези свежи хипстър стилове, които виждаме в бръснарниците в момента.

1. Dapper Retro Style

Много хипстър стилове преоткриват миналия външен вид. Този смел джентълмен е модерен денди с текстурирана помпозност и восъчни мустаци.

2. Плъзнете назад + Пълна брада

Матю Конрад

Тази стегната, гладка гръб с пълна брада е типичната мъжка хипстърска прическа, защото изглежда добре.

3. Dry Slick Back

Сам Уайнс

Стиловете с намален гръб са любими на хипстъра от самото начало. Сега прическите са по -дълги и по -рехави с матово покритие.

4. Текстурирано помпено избледняване

Сам Уайнс

Помпата е плъзгаща се назад с голям обем, която е обхваната от всякакви стилове, защото изглежда толкова добре. Добавете разрошена текстура и височина, за да актуализирате външния вид.

5. Средно дълги хипстърски прически за момчета

Конър Таафе

Тенденцията на коса с подстригване има някои корени в хипстърския стил. Тази подстригване без подстригване е наслоена, за да работи с естествена вълна и изисква минимален стил.

6. Вълнообразна странична част + V-образна шия

Мат Дж.

Избледняване, което завършва с V-образна шия и обилна вълна отгоре, отвежда тази странична част на следващото ниво.

7. Коса коса за къдрава коса

Хипстърските прически за черни момчета също са изградени върху класиката. Високият плосък плосък връх или афро ще работят, но този ножичен разрез със средна дължина има свеж профил и модерен завършек.

8. Изрязване с назъбени ресни

Сода за коса

Текстурираната реколта е основна тенденция за мъжете тази година. Напред ресни в назъбена линия е само един начин да получите вид.

9. High Fade Hipster Haircut

Kem SVM

Не всички хипстърски прически за момчета са със средна дължина или дълги. Този кратък хлъзгав гръб отговаря на сметката, особено защото високото избледняване разкрива мастило.

10. Висока и стегната + брада

F4Fade

Тази прическа за избледняване с къдрици отгоре е една от най -популярните и ласкави прически за чернокожи мъже. Брада и ретро очила придават някои хипстърски довършителни щрихи.

11. Шипава коса

Крис Джон Милингтън

Творчеството и индивидуалността трябва да бъдат част от стила на всеки мъж. Моделът Крис Джон Милингтън е известен с хипстърския си вид, пълен с пълна брада и татуировки. Напоследък косата му е подстригана по -късо и оформена с шипове.

12. Класически прически за мъже -хипстери

Плитки бръснари

Класическите прически, традиционните татуировки и ретро косата на лицето също са отличителни белези на хипстърския стил. Да прегърнете винтидж или модерно зависи от вас.

13. Прическа отстрани

Бруклински бръснар

Тази модерна прическа със странична част се отличава с част от над една страна и силно избледняване.

14. Диагонална част

Стивън Дж.

Друг начин да получите уникална хипстърска прическа за мъже е частична коса по диагонала, а не прав гръб.

15. Подстригване Fade прическа

Разрез отгоре

Тази прическа с подстригване избледнява е друга много популярна мъжка хипстърска прическа. Дългият отгоре стил и пълната коса на лицето драстично контрастират с обръснати страни. Плъзнете го назад или го носете на една страна, както по -горе.

16. Конус + странична част

Чарли Кълън

Тези хипстърски прически със средна дължина работят и за момчета. Косените прически могат да продължат по -дълго между подстригванията, отколкото по -късите стилове и са лесни за оформяне с докосване на продукта, проработен през косата с пръсти.

17. Коса коса

Райън подстригва косата

Косата със средна дължина е толкова изрязана, когато се нарязва с гребен, но също така може да се носи с много текстура и да се оформя с пръсти.

18. Коса с дължина на брадичката

Лейн Дорси

По -дългите стилове са хипстърски готини независимо дали са износени или в мъжки кок.

19. Самурайски кок + плешиво избледняване

Копър Barbearia Black

Този изтънчен външен вид има много неща с дълга коса, вплетена в мъжки кок, високо избледняване, което се спуска до кожата надолу и пълна брада, завършена с восъчни мустаци.

20. Man Bun

Гуилим С. Пю

Моделът Gwilym Pugh е момче на работа и извън нея. Този небрежен мъжки кок има много стил.

21. Гребен над + брада

Адам Джоузеф Чейс

Брадата придава хипстърско докосване до повечето визии, дори този бутон надолу с текстуриран гребен отгоре.

22. Пълна брада + мустаци на кормилото

крадецът

Тази пълна брада с восъчни мустаци на кормилото дори не се нуждае от коса отгоре.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.