Дизайнът на косата с деколте е супер модерен през последните няколко години. Въз основа на текущата тенденция за татуиране на коса, тази версия премества дизайна отстрани към задната част на главата, за да привлече вниманието отзад.

Дизайнът на косата с деколте може да използва избледняваща прическа като платно или може да добави изненадващ завършек към заострена коса. Самият дизайн може да бъде прост V или сложен модел на многократно избледняване. Нека вашият бръснар прояви креативност и вижте какво измисля!

Този тип дизайн на косата работи с всяка дължина на косата от къси до дълги. Това е начин с нисък ангажимент да добавите нещо уникално към вашата прическа, така че не се страхувайте да опитате този външен вид.

Вижте няколко от най -горещите нови прически за мъже с обръснат дизайн в областта на деколтето. Тези 15 снимки са някои от любимите ни разфасовки.

1. Дизайн на косата с назъбени деколтета

Дизайн на косата с деколте

Андрю има коса

Това студено неправилно деколте съчетава дъги и линии с избледняване и ръбове.

2. Crop + Burst Fade + Double Hairline

Дизайн на косата с двойна коса

Джош О’меара-Пател

Този свеж стил се отличава с подстригване отгоре и две много различни нива на косата, прекъснати от обръсната линия. Вижте тези бръснари за още много неочаквани прически.

3. Обратен избледняващ дизайн на косата

Обратен избледняващ дизайн на косата

Джош О’меара-Пател

Обратното избледняване изгражда косата от деколтето, вместо да я стеснява. Извън центъра V преминава в множество затихвания, които добавят много измерения.

4. Sideburn + Hairline Hair Design

Ром бръснар

Стилизирана версия на издухването, тази готина кройка съпоставя диагонални линии, обръснати в слепоочието и линията на косата с матова прическа помпадур отгоре.

5. Fade Top Fade + X-Ray Design

Рентгенов избледняващ дизайн на косата

Бръснарят Атила

Това класическо избледняване с плосък връх получава актуализация с набор от рентгенови линии на шията.

6. Коса коса + бръснати линии

Коса коса с обръснати линии дизайн на косата

Стейси Нотли

Простият дизайн на косата все още има много присъствие. Чифт обръснати линии в заостреното деколте добавя хладен завършващ щрих към този стил със средна дължина.

7. Асиметрично деколте

Асиметричен дизайн на косата с деколте

Sharp Fade

Друга свежа актуализация на класическото стеснение, това деколте контрастира на ъглова линия с избледнело деколте. Един от най -готините дизайни на косата с деколте.

8. V-образно деколте

Дизайн на косата с V-образно деколте

Бръснари от Джаредс

V-образното деколте е популярен завършек на редица прически. Тази версия контрастира с шипове отгоре с раиран V-образен разрез.

9. Burst Fade Mohawk

Прическа ирокез с деколте за деколте

JM da Barber

Обръснатият ирокез за къдрава и права коса става все по -популярен тази година. Този готин стил е окантован с фина линия, която следва дъгата на рязкото избледняване и заостреното деколте.

10. Татуировка на косата

Прическа Quiff Fade с дизайн на коса

Хосе Соса

Този смел външен вид контрастира на няколко Vs отзад с обръсната дъга отстрани.

11. Burst Fade + V-Cut Neck

V-образно деколте дизайн на къдрава коса мъже

Изкуството на избледняване

Има толкова много различни начини да получите заострено деколте. Тази готина версия комбинира рязко избледняване със заоблен V.

12. Конус на деколтето + обръсната линия

Обръсната линия в подстригване с избледняване на деколтето

Пол Скерит

Тази готина къдрава помпозност става изключително хладна за избледняване на бакенбарда и асиметрично деколте, което съчетава избледняване и обръсната линия.

13. Къса прическа с V-образно деколте

Дизайн на къса мъжка подстрижка с деколте

Раул Понсе II

Заостреният V е идеалният начин да завършите прическа с ирокез с всякаква дължина. Това е популярен стил в бейзбола от Висшата лига в момента, защото деколтето се вижда с бейзболна шапка.

14. Прическа от странична част + Burst Fade

Черна роза

Това избледняване буквално се пръсва и се комбинира с деколте с V-образно деколте. Нецентрираната линия на косата балансира прическата на страничната част отгоре.

15. Дизайн на обръснато сърце

Черна роза

Тази татуировка със сърдечна коса отразява истинското нещо на врата на този джентълмен, но би изглеждала чудесно и сама.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.