Дългата многослойна коса с бретон е женска прическа, варираща от гърдите до талията, която се подстригва на различни дължини и се оформя с ресни. За момичета, които имат вкус към течащи, дълги кичури, с които да увенчават главите си, това е голямо „да“!

С това количество коса на главата ще имате безкрайни възможности, що се отнася до стилизирането. Великолепни нагоре, разхвърляни плажни вълни, елегантни къдрици или спортна опашка – неговата гъвкавост е направо невероятна!

Бретонът изглежда добре на дълга коса. Всъщност сдвояването на ресни с тези пищни нишки е черешата отгоре! Дългата коса може да не е за всяка форма на лицето, но получаването на подходящ бретон с нея ви позволява да имате балансиран цялостен вид.

Ето защо основно изискване за издърпване на дълги прически със слоеве и бретон е консултацията с вашия доверен фризьор. Известен специалист по подстригване в Бостън Сам КейнРаботата е въплъщение на съвършенството, когато става въпрос за всички слоеве, бретон и дълга коса!

Следвайте пътеките на модни икони на знаменитости Леа Микеле, Алекса Чунг, Дженифър Гарнър и Бехати Принслу и вижте зашеметяващите резултати сами!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на дълга коса с бретон!

Прав бретон с дълга коса

прав бретон с дълга многослойна косаInstagram @leticiayez

Вълните доминират в тази дълга, многопластова прическа с бретон, докато косата ви се превръща в платно. За да изравнят нещата, правият бретон допринася за по-ъгловата форма на дългата коса със слоеве и бретон и прави всичко добре пригодено за очите.

Дългият шаг с Wispy Fringe

Дългата пластова роша с тънки ресниInstagram @fernanducruz

Помислете да опитате дълга рокля с тънка ресни, ако предпочитате да имате тонове слоеве и обем на вашите коси. За да пресъздадете този външен вид, помолете вашия стилист за смесени бретончета със завеси с рамки за лице, които се състоят от средна до дълга дължина отзад. Оформете тази кройка с двуинчова маша за маша и текстуриращ спрей за мек, но пълен завършек.

По -дълги слоеве за къдрава коса

Дълги слоеве за къдрава коса с бретонInstagram @thaliarm_

Отидете на по -дълги слоеве за къдрава коса, ако имате по -стегнат модел на къдрици и искате косата ви да изглежда по -дълга и тонизирана. Той е идеален за жени с по -стегнат модел на къдрици, за да издава по -мек, по -градуиран стил. Колкото по -къси са слоевете, толкова повече обем създава.

Разрошена текстура с тъпи ресни

Разрошен и текстуриран с тъпи ресни за дълга косаInstagram @rodrigues_ricardo

Разрошена текстура с тъпи ресни е чудесна комбинация, ако искате да оживите дългите си коси. Добавянето на бретон и някои плажни вълни правят лесен начин да промените по -дълъг стил. Когато обмисляте ресни, не забравяйте, че те ще се нуждаят от стилизиране всеки ден. Също така помислете за всякакви качулки или разделяне, които биха били в конфликт с бретона. Планирането на подстригване на бретон между срезите за подрязване ще помогне за поддържането на ресни в перфектната дължина през цялото време.

Накъсани слоеве за дълга вълниста коса

Накъсани слоеве за дълга вълнообразна коса с бретонInstagram @salsalhair

Накъсаните слоеве за дълга коса могат да бъдат оформени с помощта на дебели маша за създаване на по -изразени вълни. Тези, които вече имат естествено къдрава коса и търсят ретро визия, също биха се адаптирали добре към тази прическа. Ресни и слоеве са основните компоненти на този стил и сте готови.

Дълга перната коса с ресни

Дълга оперена коса с ресни и слоевеInstagram @victorkeyrouz

Дългата перната коса с ресни е чудесна за момичета, които искат да запазят дългата си коса дълга, но искат текстура и обем. Добавянето на ресни може дори да промени външния вид. Ресни на дълга гъста коса се нуждаят от движение, така че е най -добре стилистът да я текстурира, за да създаде мъдрост. Добавете няколко вълни с голяма цедка за маша и завършете външния вид с She-Bang-A-Bang от Evo.

Дълга коса със странична част и бретон

Дълга пластова коса със странична част и бретонInstagram @stylesbyriles

Опитайте дълга коса със странична част и бретон, за да придадете на стила си нотка на елегантност. За контрол и движение, бретонът с пердета е перфектен начин да поддържате стил на място. Той помага и за създаването на по-елегантна фаза на израстване. Завършете прическата, като използвате IGK Beach Club Texture Spray при оформяне.

Дълга коса с извити бретон

Дълга многослойна коса с извит бретонInstagram @alexandrmaslovsky

Дългата коса с извити бретон е перфектен начин да допълните жените с дълга коса за допълнителен усет към стила им. Той помага да се привлече вниманието и перфектно рамкира лицето. Поискайте текстурирана ресни за повече движение и стил. Професионален съвет: Изпробвайте сух шампоан R CO Death Valley след оформяне на ресни в деня на измиване. Това ще предотврати омазняването на бретон на следващия ден.

Тежки бретон за дълга коса

Силен бретон за дълга косаInstagram @hairbynadja

Тежкият бретон за дълга коса е отличен вариант за жени, които искат да променят външния си вид, без да губят дългата вълнообразна дължина на косата. В допълнение, дългите многослойни прически с бретон изискват ниска поддръжка при фризьора.

Дълга прическа с Swoop бретон

Дългопластова прическа с бретонInstagram @thebabyglitch

Дългите слоеве на дълги прически с бретон създават одеяло от коса, което е прекрасно за всяка дама, която го носи. Много деликатно къдрене, което отива отстрани, прави тези дълги бретончета да изглеждат изключително изключителни.

Къси слоеве за дълга права коса

Къси пластове за дълга права коса с бретонInstagram @kristen_o_beauty

Късите слоеве за дълга права коса са за жени, които искат проблясък на промяна, но не искат екстремно нарязване. Той се фокусира и върху оформянето на лицето добре.

Кристен Одонъл, фризьорка от Охайо, създаде тази кройка със смесица от ножици и самобръсначки. Тя съветва жените да оформят кройката, ако искат слоевете да изскочат. „Опашките на този разрез се трансформират незабавно“, казва тя.

Дълга многослойна коса с накъсани бретончета

Дълга коса с накъсан бретонInstagram @mizzchoi

Дългата коса с накъсан бретон е вдъхновение за коса с ниска поддръжка. Стилистът Черин Чой от Калифорния казва, че е за дами, които искат движение в косата си.

За да създадете тази прическа с дълъг бретон, „препоръчвам да вземете по -малка секция, за да започнете ресни. По този начин можете бавно да се разширявате според нуждите “, заявява Чой. „Продължете, като наслоявате къси до дълги нишки отпред назад.“

Дълга многослойна коса с дълъг бретон

Дълга коса с дълъг бретонInstagram @renzizgheib

Опитайте дълга коса с дълъг бретон, ако имате фина коса и искате да създадете вид на пълнота. За да оформите и създадете повече обем, изсушете с кръгла четка.

Дълга многослойна коса с бретон

дълга многослойна коса с бретон за завесиInstagram @hairbymrsdocloc

Централната част на бретона, която разкрива лицето ви, но не напълно, е едновременно загадъчна и елегантна. С такава черна коса, енигматична атмосфера присъства с дългата, многопластова прическа с бретон и вълни, което ви кара да изглеждате като приказен герой.

„Този ​​облик има някои дълги, тъмни, модерни вибрации за това“, казва фризьорката Селест Дохърти от Asbury Park, NJ. „Изрязването е направено подобно на класическото шаг, но оставянето на бретона на завесите от по -дългата страна за по -пердета и задържането на слоевете всеки път по -нататък, за да се запази дължината. За да завършите, опитайте да навиете дебели участъци, фокусирани далеч от лицето “, обяснява тя.

По -трудно е да намерите по -дълги шарки с по -дълги бретончета, докато търсите в мрежата за вдъхновяващи снимки! Приятно е да знаете, че има междинна визия и тези дълги, многопластови прически на бретон са това!

Има няколко неща, които трябва да имате предвид за тази многопластова дълга коса с бретон, добавя Дохърти. „Едната е текстурата на косата. Ако някой има естествено вълнообразна или къдрава коса, ще трябва да работи доста усилено, за да я оформи така. Шашите изглеждат като бомба върху вълнообразна и къдрава коса, но за този дълъг бретон дълга коса няма да изглежда по същия начин, без да положите усилия. “

Страхотното при разфасовките е, че не е нужно да го оформяте прекалено, освен ако не се опитвате да промените текстурата. Единственото нещо, в което може да искате да инвестирате, не са закопчалки за коса за бретон. Те са страхотни, защото можете да изсушите бретона си и след това да го задържите на място, за да издържи този перфектен вид перде! Като цяло, тези бретончета със завеси са предназначени да изглеждат невероятно, без да полагат твърде много усилия.

Къс бретон на дълга коса

Къс бретон на дълга косаInstagram @yukistylist

Опитайте къс бретон на дълга коса за повече лекота и фокус върху очите. Дългата коса с бретон и слоеве подчертава очите и създава изискан вид.

Многослойна дълга прическа с разделени бретончета

многопластова дълга прическа със средно разделен бретонInstagram @hirohair

Изберете дългата коса с бретон. Наличието на центрирани бретон е пътят. Можете да удължите лицето си, докато го оформяте, тъй като дългата коса пада от двете страни на челото ви.

Това е мека дълга пластова кройка с бретон за завеси и много движение. Ако сте благословени с много коса, уверете се, че вашият стилист има предвид премахването на теглото, за да помогне на слоевете да се откроят.

Подстригването на дълга коса с бретон има гъвкавост поради безпроблемното смесване на слоевете. Изглежда страхотно, независимо дали сте избрали сушене на въздух или сешоар, и всичко, от което се нуждае по отношение на продукта, е допълнителна влага и мека суха на въздух крем. Мекият бретон може лесно да се прибере зад ушите или да се насърчи напред с бързо натискане на сешоара.

Слоевете и бретонът за рамкиране на лицето могат да бъдат издигнати по-високо, ако искате да се почувствате по-рошави, и повече тегло може да бъде премахнато, ако предпочитате краищата ви да се чувстват по-текстурирани, като същевременно запазите всичко смесено и меко.

Тези „начинаещи бретончета“ са чудесни за жени, които искат да опитат бретон с дълга коса, но искат лесно израстване, ако решат, че не е за тях. Те също са чудесни, ако някой има упорит лап и все още не е усвоил изсушаването му на място.

Дългопластовите разфасовки работят най -добре на дължина, която доста надминава раменете. Тя позволява повече място на слоевете да седят и да бъдат по -забележими, особено ако наслоените бретончета са дълги.

Наслоени с дълги странични бретончета

Наслоени с дълги странични бретончетаInstagram @hairbyxio

Това е прическа с дълга дължина с дълги слоести бретончета, последвани от няколко слоя, за да се скъсат и премахнат част от теглото й, тъй като има толкова много коса! Той е създаден от фризьорката Xiomara Muniz от Рандолф, Ню Джърси. „Някои продукти за обем и изглаждане ви позволяват да получите потока и падането на слоевете. Изсушаването/стилизирането като цяло е това, което повечето жени привличат, когато представят снимки на дълги слоести прически с дълъг бретон. Този цвят на косата е фин размерен балайдж, който се накланя повече към шоколадов тон! ”

Консултацията и реалистичните очаквания както от фризьора, така и от вас са най -важни. Осветяването на косата е много сложен процес, така че колкото повече търпение имате, толкова по -добре.

Бебешките стъпки поддържат целостта на косата, както се вижда от тази лъскава дълга коса със странични бретончета.

„Подстригването е честно направено за всяка жена, която желае да се грижи за косата си. Тежката коса се нуждае от слоеве, за да премахне теглото, а по -фината коса може да се възползва от наличието на някои слоеве, които да придадат на косата коса “, добавя тя.

По дължина, отстранени бретон за дълга коса са идеални за повечето форми на лицето. Не е твърде кратко, че ще направи кръгло лице да изглежда по -закръглено или твърде дълго, където ще удължи вече продълговата форма на лицето.

Светли бретончета на дълга коса

Лек бретон на дълга косаInstagram @miguelized_and_hairshaft

Светлият бретон на дълга коса е идеален за жени с лица с по-прави ъгли. Дългопластовото изрязване с бретон може да балансира външния вид на дълга форма на лицето, създавайки лекота.

Дълъг слой с рамки за лице

дълго наслояване с лицеви рамкиInstagram @marissa.canaria

Дългото наслояване с бретон за лице е прическа, която предлага шикозен завършек и женствена атмосфера. Разрезът не е толкова наслоен, колкото робът, а е вдъхновен от скромно или специално пригодено рокля. Той рамкира лицето и подчертава скулите. Ако гривата ви е права или с фина текстура, този вълнообразен стил става лесен за поддръжка. Този скъпоценен камък е чудесен за жени с гъста коса, които искат да свалят малко тегло, но не искат да губят дължина.

„Дългите слоеве с рамки за лице са без усилия“, обяснява фризьорката Мариса Канария от Ню Йорк, Ню Йорк. „Бретонът на пердето е просто черешата отгоре! Когато косата оформя лицето, това ви дава много възможности за оформяне на косата ви. ”

Жените, които обмислят многослойни прически за дълга коса, трябва първо да се консултират със своя стилист. Колко често оформяте косата си и колко искате да я оформите, влиза в игра. „Особено ако сте момиче„ събудете се и си тръгвайте “, добавя тя.

Бебешки бретон на прическа с дълъг косъм

бебешки бретон на прическа с дълъг слойInstagram @celladiggshair

Сладките бебешки бретончета на дълга прическа на роша завършват зашеметяващ стил и класическа атмосфера. дългата многослойна прическа с бретон изглежда естествено заедно. Този вид ресни може да предложи драматично надграждане, което върви добре с вълнообразни коси.

Wispy бретон на дълга текстурирана коса

дълга текстурирана коса с много тънки бретончетаInstagram @hirohair

Мъхките бретончета на дълга текстурирана коса са шикозен вариант да направите всяка дълга прическа да изглежда страхотно на всяка форма на лицето. Тънките бретончета, ако са съчетани със слоеве за рамкиране на лице, могат да подобрят чертите на лицето. Направете си преобразяване и опитайте тази стилна, вълнообразна дълга коса с остриещи вежди бретон. Няма да съжалявате!

Дълга многослойна коса с тъп бретон

дълга многослойна коса с тъп бретонInstagram @livedinhair

Сдвоете тъпите бретончета с дълга многослойна прическа за по-хладен и по-оживен резултат! Тази зашеметяваща идея за вълнообразна коса е комбинация от женствени и модерни стилове. За да придадете на краищата текстуриран завършек, използвайте самобръсначка, за да направите това. Бретонът е идеален за многослойна коса, така че не позволявайте на косъма да има вълнуваща права линия или параметър.