Кутийските плитки за деца са известни с плитките с квадратна форма, които ги правят най-сладкият защитен стил за естествената коса на вашето момиченце. Тези удобни и красиви плитки са създадени, за да задържат влагата в гривата на вашето малко дете, за да предотвратят изсушаването му, както и да насърчат здравословния растеж на косата.

Никога не можете да сбъркате с тези наистина очарователни плитки за кутии за деца, тъй като има безброй вариации на този стил, които да ласкаят личността на вашето дете и ежедневните OOTDs! Докато плитките и скалпът й се измиват и овлажняват добре, тези парчета могат да издържат до 3 месеца.

Освен това няма да се налага да отделяте твърде много време за оформяне на косата, защото е много лесно и гъвкаво за проектиране! Играйте с косата на малкото си момиче със забавни аксесоари и проучете различни начини за оформяне на тези плитки. Имате късмет, тъй като тази актуална галерия от модни кутии за деца е създадена, за да ви помогне да направите точно това!

Готини плитки за малки кутии

Плитки с малка кутияInstagram @_k3_k3_

Очарователен мач за плисета за деца са цветните мъниста, които определено добавят много забавление към всеки стил. Изравнете играта и опитайте нещо фънки!

Кутийки плитки за къса коса с кок

Кутии плитки за къса косаInstagram @quita_j

Тази плетена опашка с малко кок на върха е супер очарователна прическа за миене на ангел.

Кутии плитки за коса с дължина до раменете

Кутии плитки за коса с дължина до раменетеInstagram @cest_chic_hair

Търсите начин да добавите малко забавление към плитките на вашия ангел? Този вид е категорично завъртане на главата с ярки мъниста и сладки пръстени, оформени към върха.

Подходящи за деца кутийки плитки с мъниста

Кутии плитки с мънистаInstagram @naturallyyourz_

Отегчени сте от обичайните плитки за деца, които са прави редове? Опитайте този страничен модел, украсен със сладки аксесоари и вашето малко момиче със сигурност ще се почувства, че може да завладее света.

Средни Боб плитки за черни момичета

Средни Боб плиткиInstagram @braidsbymychael

Добавете малко повече забавление към плисетата й с розово! Плюс прическа половина нагоре-наполовина надолу, за да обвържете външния вид!

Сладки кутийки плитки за 3 годишно дете

Сладки кутийки плитки за 3 годишно детеInstagram @aminafricanbraids

Вашата малка принцеса става ли по -активна с всеки изминал ден? Поддържайте косата и лицето й спретнати с този очарователен вид. Сладостта й няма да бъде компрометирана!

Плътни кутийки плитки за деца на възраст около 8 години

плътни кутийки плитки за 8 -годишно детеInstagram @avalonscreations

Грижата на вашето момиченце да изглежда игрива със здрава коса, която е наистина лесна за поддържане дори за млади момичета. Плитките с дълга кутия ви позволяват да играете с различни цветни аксесоари, които могат да направят ежедневното оформяне на косата супер забавно!

Детски стил с големи плитки с плетена опашка

Детски стил Big Braids с плетена опашкаInstagram @savannas_protectivestyles

В&Създател на стил, Савана Финли

Специалист по защитен стил @ SheSlay Beauty Bar в Чикаго, Илинойс

Как бихте описали този външен вид?

Това е забавен, прост вид, идеален за нашите активни момичета. Обичам колко универсален е този стил. Може да се носи като спортен, забавен вид с плитките, закачени за понито – или разхлабените плитки могат да бъдат увити в хубав кок за проста елегантност! Детските плитки с кутии трябва да са за забавление.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Подобно на повечето защитни стилове, плетеното пони с подаване е с много ниска поддръжка. Не изисква използването на допълнителни продукти – с изключение на маслото, ако/когато е необходимо, и минимален контрол на ръба. Този стил е идеален за активен начин на живот или натоварен със събития период като семейна или лятна ваканция, където достъпът до редовен салон или ритуали може да бъде ограничен. Този стил е идеален за лица със средна до изключително гъста, груба коса. Използването на копринена обвивка през нощта ще запази този стил.

Плетене на една кука + Богиня кутия плитки за естествена коса

Плетачки за естествена коса за плетене на една кукаInstagram @baesbossbraids

В&С създател на стил, Мишел Хауърд

Лицензиран / майстор козметолог @ Bae’s Boss Braids във Vidalia, GA

Как бихте описали този външен вид?

Това са плетени на една кука „богини кутии плитки“ от FreeTress Hair. Това са средни единични плитки, които имат къдрица в края. Те са много меки и гъвкави. Инсталирането на тези красиви плитки е бързо и лесно и може да се инсталира на всеки тип коса. Инсталацията може да отнеме от 45 минути до час.

Първо, ще оплетете/изкормите естествената си коса до скалпа. Второ, ще прикрепите плетенето на една кука към тези плитки/корнизи, като използвате кука за плетене на една кука, предназначена специално за инсталиране на коса за плетене на една кука. С това сте свършили!

Това, което най -много ми харесва в тези плетене на една кука, е, че те са универсални. Можете да ги носите всички до долу или цели до конска опашка. Можете дори да бъдете креативни и да стилизирате по желание.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Инсталирането на плетене на една кука обикновено трае 4-6 седмици с подходящ монтаж и поддръжка. Предлагам да нанасяте овлажняващ крем върху скалпа си поне два пъти седмично през целия период на инсталиране. Това е за да се гарантира, че естествената ви коса не изсъхва и не причинява накъсване. Не забравяйте да покриете плетене на една кука преди лягане със сатенена обвивка/капак на главата, за да предотвратите накъсване. Открийте сутрин, оформете и тръгнете!

Тези кутии за плетене на една кука богиня са чудесни за момичета от всички възрасти. Страхотно за тези, които спортуват и много удобно за тези, които просто нямат време да си правят коса сутрин преди работа или училище.

Jumbo Box плитки с подходяща за деца прежда

Jumbo Box плитки с подходяща за деца преждаInstagram @tatisplace.appleton

В&Създател на стил, Татиана Доналдсън

Фризьорка @ Tati’s Place в Appleton, WI

Как бихте описали този външен вид?

Тези плитки с джъмбо кутия са забавна стилна модерна прическа и е бърза за поставяне и изваждане.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Това е супер безгрижно според мен Това е дъщеря ми и тя плува и спортува без проблем. Дори не го увиваме преди лягане.

Триъгълни плитки за училище

Триъгълни плитки за училищеInstagram @naturalhairstylistnc

В&A със създател на стил, Angel B. Williams

Собственик & Стилист @ Искрено естествена грижа за косата в Кари, Северна Каролина

Как бихте описали този външен вид?

Станах умел в оформянето на това творческо завъртане върху популярен защитен стил. Тези триъгълни плитки са естетически приятни и насърчават себеизразяването по излъскан начин. Любимите ми качества на тази прическа са нейната гъвкавост и факта, че е изключително ниска поддръжка.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За родители, които търсят плитки за деца с ниска поддръжка, това определено трябва да е на върха на списъка. Този стил може да се управлява с изключително лекота. Потърсете консултация преди сервиза, за да определите най -добрата дължина и размер въз основа на плътността на косата им. Препоръчвам на моя клиент да поддържа скалпа си чист, като използва еликсир за скалпа, като спрей от мента от розмарин от Influance Care Hair.