Понякога очаквате да промените прическата си, когато ви омръзне текущата ви прическа, но не знаете откъде да започнете и каква прическа да изберете. Дамите нямат смелост да подстрижат косата си, тъй като мислят така къса прическа няма хаисти, които да им пасват идеално. Ние сме тук, за да ви помогнем да получите прическата, която ще ви накара да изглеждате изключителни и великолепни. Имаме твърде много идеи за къса коса за брюнетки че бихме искали да опитате. Ако искате да промените цвета на косата си, ние имаме най -добрите идеи за цвят за вас, които са идеални за всеки повод. Ще можете да промените сегашния си вид на брюнетка с ярки мулти тонални нюанси. Едно нещо, което трябва да се отбележи, е, че брюнетката е толкова привлекателна и ако имате естествена брюнетка, ние с гордост ви уведомяваме, че сте на правилното място, където можете да изберете правилното кратък хайстил това е идеално за вас от нашия съставен списък.

1. Брюнетка Браун Боб прическа

Тази прическа има сини сиви тонове и пепелявокафяв вид. Неговият модерен и привлекателен, ако сте този човек, който иска да се открои в тълпата. Ще бъдете изумителни как изглеждате, ако опитате тази прическа с нас. Разгледайте това:

Брюнетка къси прически

2. Брюнетка Pixie Cut

Решено е и трябва да изпробвате тази прическа този сезон, защото тя е идеално това, от което се нуждаете сега. Отделете време и разгледайте тази снимка, а ние ще направим останалото, за да я оформите, за да постигнете онзи красив външен вид, за който сте жадували.

Брюнетка къса коса

3. Сладка къса прическа

Тази прическа ще създаде най-мрачния и привлекателен външен вид. Едно от предимствата на тази прическа е, че тя изисква по -малко поддръжка, независимо от типа коса, която имате.

Брюнетка къса прическа

4. Обърната къса коса

Брюнетка къса прическа

5. Дебел Pixie за тъмна коса

Брюнетка Цветове за къса коса

Източник

6. Откроен Накъсан Боб

Брюнетка къси прически-6

7. Кратък Боб

Брюнетка къси прически-7

8. Текстуриран Боб с бретон

Брюнетка къси прически-8

9. Дипломирана прическа Боб

Брюнетка къси прически-9

10. Странично разделена накъсана къса коса

Брюнетка къси прически-10

11. Многослойно по -дълго Pixie Cut за момичета

Брюнетка къси прически-11

12. Твърде къса очарователна прическа

Брюнетка къси прически-12

13. Пикси подстригана гъста коса

Брюнетка къси прически-13

14. Рошав Боб за права коса

Брюнетка къси прически-14

15. Balayage върху Pixie Dark Hair

Брюнетка къси прически-15