Изборът на най -подходящата за себе си прическа понякога е доста предизвикателство. И все пак, ако човек знае съветите как да избере прическа, ще му бъде лесно и предизвикателно да намери идеална прическа за себе си. Има много фактори, които трябва да имате предвид при избора на прическа и един от тези фактори е цветът на косата. В тази статия представяме някои примери за хубави къси прически с фантастични цветове.

Прекрасната кройка Pixie със страхотни бретончета

Тази прекрасна кройка със страхотни бретончета е наистина прекрасна и привлекателна за гледане. Има онези средно дебели кичури вишневочервена коса, които са наистина очарователни за гледане. По същия начин се характеризира с прекрасните отстрани бретон и страхотната горна част. Тази кройка е наистина очарователен и красив пример за невероятна къса коса.

Прекрасна кройка Pixie със страхотни бретончета

Източник

Готината разхвърляна класическа прическа на Боб

Тази готина разхвърляна класическа боб прическа е наистина уникална поради привидно незасегнатия ефект, който създава в личността на човек. По същия начин страхотният цвят на тази боб кройка е наистина изумителен с тези прекрасни кичури розова коса. Разхвърляното подреждане придава обем и текстура на тази коса. По същия начин късите бретончета добре допълват ъгловите страни.

Розова къса руса прическа

Източник

Невероятната вълнообразна кройка на Боб

Тази невероятна кройка е наистина страхотна и привлекателна за гледане. Той има тези хладни светлокафяви нишки в горната част и светло руса в долните страни и отзад. Комбинацията от тези страхотни цветове определено е много привлекателна и завладяваща. По същия начин тази комбинация от цветове добре подчертава привлекателността на тази прекрасна вълнообразна коса.

Къса вълнообразна коса Ombre

Източник

Прекрасната многослойна прическа Боб с нюанси на различни цветове

Тази фантастична кройка е наистина очарователна и привлекателна за гледане. И все пак страничните части правят тази прическа изключително уникална. Страните имат червени нюанси, които правят тази прическа привличаща вниманието. По същия начин хладните слоеве придават обем и текстура на тази прическа. Още повече, че отстрани бретонът е наистина фантастичен за гледане.

Къса черно -червена прическа

Източник

Очарователната коса на Боб със заоблени бретончета

Тази прекрасна коса с боб определено е много уникална с тези отстранени бретончета и изпъкнали страни. Но цветовата му комбинация го прави страхотен. Горната част има лилав цвят, а долните страни и гърба са черни. Наистина прекрасна и очарователна, тази прическа боб определено е добро допълнение към нашия списък с цветни къси прически.

Очарователна отпусната коса на Боб с отстранен бретон

Източник

Фантастичната къса коса с нюанси на редуващи се цветове

Тази страхотна кройка е наистина привлекателна поради прекрасното взаимодействие на два цвята: първо, има черен нюанс, който допълнително се подсилва от нюансите на мръсно русо. Хладна и вълнуваща, тази хубава къса коса наистина е направена примамлива от това очарователно взаимодействие на тези два цвята.

Фантастична къса коса с нюанси на редуващи се цветове

Източник

Великолепната асиметрична прическа Боб със страхотни бретончета

Тази асиметрична коса е наистина прекрасна с тези средно дебели кичури руса коса, които придават на тази прическа достатъчно обем и текстура. По същия начин той има тези страхотни странични секции. Нещо повече, прекрасният бретон с лилав оттенък прави тази прическа очарователна и привлекателна.

Къса прическа с два тона

Източник

Страхотната прическа Pixie

Тази момчешка кройка е наистина хубава и очарователна. Отличителната черта на тази прическа е хладният дълъг бретон, който е в контраст с обръснатите с бръснач страни. Хубава и хладна, тази пикси кройка е допълнително подсилена от платинено -русата си цвят. Със сигурност бих се радвал да пробвам тази пикси прическа от време на време.

Страхотна прическа Pixie

Източник

Cool Blue Pixie Cut

Тази къса прическа е наистина уникална с тези страхотни нишки на съвременната коса в цвят тюркоаз. Можете да маркирате тази прическа като много момчешка, но в днешно време нищо не е момчешко или момичешко. Късите бретончета характеризират тази пикси подстригване и ще кажа, че ще отнеме много смелост, за да спортуваме тази готина къса коса.

Cool Blue Pixie Cut

Източник

Страхотна къса прическа от люляк и фуксия

Тази страхотна кройка е наистина много уникална и атрактивна с невероятното си взаимодействие на цветовете на косата и прекрасните обрати. Изборът на цвят е наистина фантастичен за тази прическа. По същия начин изпъкналите бретончета и хубавата странична част правят тази къса коса много привлекателна и завладяващо уникална.

Страхотна къса прическа от люляк и фуксия

Източник

Хубавата и очарователна разхвърляна Pixie кройка

Тази хубава и очарователна подстригване на пикси има хладни кичури средно гъста коса. Обемът и текстурата на тази коса се увеличават допълнително от хладните слоеве отзад и отстрани. Освен това разхвърляното разположение се простира надолу до задната част. Изборът на жълта златиста руса прави тази прическа отчетливо уникална.

Хубав и очарователен разхвърлян Pixie Cut

Източник

Невероятната пикантна прическа със страхотни бретончета

Тази страхотна прическа се характеризира с онези фантастични шипове и закачливи бретончета, които придават на тази прическа нейната уникална и невероятна привлекателност. Обръснатите страни създават радикален контраст с острия връх и бретон. По същия начин мръсното русо топче и светлокафявите страни са добър избор на цветове. Цялостното въздействие на тази прическа със сигурност е страхотно.

Невероятна пикантна прическа със страхотни бретончета

Източник

Удивително привлекателната прическа на Боб

Тази завладяващо привлекателна коса е наистина красива и приказна за гледане. Характеризира се с меката си светло пепелявокафява коса със светлокафяви отблясъци. По същия начин страничните бретончета добре допълват и засилват красотата на момичето. Наистина, тази страхотна прическа боб е наистина хипнотизираща за гледане.

Удивително привлекателна прическа на Боб

Източник

Невероятната кройка Pixie със страхотни дълги бретончета

Това готина къса прическа е наистина невероятно привлекателен. Отличителната черта на тази прическа е страхотният бретон, който достига до устните. Лилавият цвят на бретона е добре допълнен от тъмните странични секции. Страхотна и фантастична, тази къса коса определено е различна и уникална.

Невероятна кройка Pixie със страхотни дълги бретончета

Източник