Коса се предлага в различни цветови комбинации и често цветът на косата прави разликата между добрата и лошата прическа. По този начин, добрият избор на цвят на косата може допълнително да подобри външния ви вид. Ето някои от най -модерните цветове за къса коса.

Медно червена къса прическа с ресчета Fly Away

Тази прическа е невероятно красива. Меката меко течаща медночервена коса ви придава много очарователен вид. По същия начин, ресните на косата, които леко летят, създават примамлива женствена визия, която е много привлекателна и великолепна. Със сигурност ще ви хареса да спортувате къса прическа.

Медно червена къса прическа с ресчета Fly Away

Закопчаната пламтяща червена къса прическа на Боб

Тази прекрасна прическа определено е привлекателна и фантастична. Погледнете пламтящия червен цвят и със сигурност ще бъдете измъчени. Силният пламтящ червен цвят създава мощна аура около главата ви, правейки ви да изглеждате великолепно и привлекателно. Закрепената нишка за коса допълнително придава форма и разнообразие на тази много страхотна прическа.

Закачена огнена червена къса прическа Боб

Асиметрична пънк прическа с нюанси на русо и светло синьо

Тази фантастична прическа е много модерна и радикална. Нестандартността му е много очевидна в избора на цветове и асиметричната резитба, създадена от фризьора. Комбинацията между русо и синьо създава впечатляващ контраст, който е много завладяващ и уникален. Определено ще ви хареса тази прическа.

Асиметрична пънк прическа

Много стилната къса виолетова прическа с оттенък на черно и сиво

Това определено е уникален и нетрадиционен начин за боядисване на косата. Основният виолетов цвят, оцветен в черно и сиво, създава страхотна комбинация, която наистина подобрява вашия външен вид. Много женствена и привлекателна, изглеждате наистина ще бъдете много привлекателна и забележима с този избор на цветове.

Много стилна къса виолетова прическа

Розовото с лек оттенък на руса прическа

Това е приказно фантастично за гледане. Кой би си помислил, че розовото е прекрасно и привлекателно, когато се използва с коса. Тази готина прическа боб е допълнително подсилена от прекрасния и много женствен розов цвят.

Розово с лек оттенък на руса прическа

Меката руса прическа с нюанс на синьо

Това е изключително артистично с блондинката в контраст със син цвят. Прекрасно наистина! Острата прическа е допълнително подсилена от синия цвят, който ви придава много необичаен, но изтънчен женствен вид. Определено ще харесате тази страхотна прическа.

Мека руса прическа с нюанс на синьо

Черната коса Jazzy с оттенък на бял цвят

Това е готина и страхотна прическа и е наистина привлекателна и изискана. Леко подрязаните страни и гръб отстъпват място на ослепителен връх. Освен това белите нюанси създават акцент и вариации, които са готини и страхотни за гледане. Определено ще харесате тази страхотна прическа.

Джази черна коса с оттенък на бял цвят

Закръглена прическа с оттенъци в червено и кафяво

Тази готина освежаваща прическа е наистина фантастична и привлекателна. Еластичната заоблена кройка плюс студените нюанси на червено и кафяво създават страхотна комбинация, която е много привлекателна и очарователна. Определено ще ви хареса да спортувате тази страхотна прическа.

Закръглена прическа

Мека прическа пепел Браун

Това е фантастично очарователно и изтънчено. Нежно струящата се отстрани коса в пепеляво-кафяв цвят е много привлекателна и прекрасна. Този цвят на косата наистина е много елегантен и страхотен за гледане и определено ще ви хареса да спортувате този цвят на косата.

Мека прическа пепеляво кафяво

Иновативната къса синя прическа

Това определено е невероятно и страхотно. Погледнете ослепителната къса синя коса, която създава много модерен, но изтънчен вид! Синьото, необичаен цвят на косата, наистина създава футуристичен вид, който е приказно привлекателен и очарователен.

Иновативна къса синя прическа

Късата черна прическа с нотки на блондинка и кафяво

Това е изключително привлекателно и очарователно. С плътна черна коса, напоена с руси цветове, ефектът е невероятно страхотен и уникален. Със сигурност ще ви хареса да опитате тази комбинация от цветове.

Къса черна прическа с нотки на блондинка и кафяво

Вдлъбната кафява прическа с оттенък на мръсна блондинка

Прохладна и вълнуваща, тази вдлъбната кестенява коса, напоена с мръсно руса, създава невероятно привлекателна комбинация от цветове на косата. Тази комбинация от цветове е изключително възхитителна и очарователна. Определено ще изглеждате много сладко и очарователно с тази прическа и комбинация от цветове.

Вдлъбната кафява прическа с оттенък на мръсна блондинка

Медната блондинка с оттенък на черно

Тази невероятна прическа съчетава медно русо и черно в модерен външен вид, който е великолепен и прекрасен. Асиметричната прическа е допълнително подсилена от комбинацията от тези два цвята. Изключително невероятно и очарователно е да спортувате с тази прекрасна цветова комбинация във вашата прическа.

Медна блондинка с оттенък на черно

Готината къса блондинка прическа, разделена отстрани с виолетов оттенък

Тази страхотна прическа има русов цвят с оттенък на виолетов цвят. Ефектът е невероятно страхотен. Тази модерна прическа създава страхотна привлекателна прическа, която е много очарователна и привлекателна. Тази прическа определено ще ви хареса.

Готина къса руса прическа със странично разделяне

Асиметрична мека черна прическа с оттенък на блондинка

Тази комбинация от цветове е много хладна и скромна. Еластичната черна коса има много минимален рус нюанс. Страшно готино и очарователно е. Русият подтон определено не е много подчертан, но със сигурност ще го забележите, ако му придадете остър поглед. Можете да опитате тази невероятна прическа за промяна.

Асиметрична мека черна прическа

Студеното медно червено с едва забелязани черни ивици

Тази готина прическа боб има два цветови тона – медно русо и черно. Сложно заплетената комбинация от черно и медно русо едва се забелязва. И все пак придава на косата ви повече живот и контраст в сравнение с обикновената медна руса коса. Определено можете да опитате тази страхотна комбинация от цветове за промяна.

Студено медно червено с едва забелязани черни ивици