Черната коса с руси отблясъци е доказано, че предлага дълбочина и текстура на всеки тип коса и драстично трансформира външния ви вид. Изсветляването на естествената тъмна коса изглежда досаден и невъзможен процес, но се радвам да ви кажа, че не е напълно така!

Не е нужно да ходите изцяло руса с дълбоката си черна коса, само за да я оживите. Със стратегически разположено оцветяване можете да постигнете многотонална, размерна коса, която може да бъде много ласкателна за тена на кожата ви.

Едно нещо в този цвят на косата, което кара всички да се влюбят в него, е ефектният контраст, който осигурява, когато топлите и хладни тонове се смесват перфектно. Ярките акценти винаги изглеждат зашеметяващи на права, вълнообразна или къдрава коса.

Русата е идеалният нюанс, който да използвате, когато тествате по -светли цветове на косата върху по -тъмна основа. Оживете черната си коса с руси ивици без ангажимент да трансформирате напълно цвета на косата си. Има широка гама от руси нюанси, от които да избирате като платина, пепел, слънчеви целувки, избелени, мръсни и много други!

Преди следващата среща с цвят на косата вижте тези прекрасни снимки на черна коса с руси отблясъци.

Дълга черна коса с руси акценти

Дълга черна коса с руси акцентиInstagram @samcheevs

Дългата черна коса с карамелени акценти е класическа тенденция, която предлага шикозен, женствен стил. Сливането на дълги вълни и контрастни нюанси е това, което създава многоизмерни тонове. Тази е идеална за жени, които искат да просветлят тъмните си коси за промяна.

„Дългата черна коса с кремообразни карамелени акценти може да се счита за балайдж с ниска поддръжка. Той е за тъмни типове коса с дълга подплатена прическа и ъгли отпред “, обяснява колористката и стилист Саманта Чийвърс от Андовър, Масачузетс.

„Проучете стилист, който работи с тъмни типове коса и по -конкретно руса на черна коса“, казва Чийвърс. „Тогава се придържайте към този стилист за последователни резултати. Ще ви трябват повече от една среща, за да получите желания резултат от блондинка на тъмна коса. ”

Тя продължава да казва: „Използвайте шампоан и балсам, препоръчани от вашия стилист. Това ще поддържа цвета ви в тон между срещите. Можете да постигнете този цвят, дори ако сте използвали боя за боядисване или сами сте боядисали косата си. Просто ще отнеме малко повече време. “

Акценти от слънчева целувка на балаяж на черна коса

Слънчеви целувки на балаяж на черна косаInstagram @colorbymarina

Слънчевите акценти на черната коса създават перфектното измерение и дълбочина в естествено по-тъмната коса. При изсветляване на тъмна коса може да е необходим тонер за противодействие на нежеланите топли тонове. Не забравяйте да настроите бъдещи тониращи срещи, за да поддържате желания тон и да държите далеч топли, червени тонове.

Черна коса с кестеняви руси тонове

Черна коса с кестеняви руси тоновеInstagram @matrixinfinitysalon

Черната коса с кестеняво -руси тонове е идеална за дами, които искат да подправят оттенъка на косата си. Дамите с бледо до неутрално тен ще изглеждат страхотно с този оттенък на косата.

Пълни акценти върху дебели черни коси

Пълни акценти върху дебели черни косиInstagram @yani.hairstylist

Пълна глава от акценти върху дебели черни коси добавя необходимата дълбочина и измерение към тъмната коса. Фините, изтъкани отблясъци на черната коса придават яркост и движение на плътните брюнетки. Използвайте голяма кръгла четка, за да издухате гъста коса, за да придадете мек, бляскав завършек.

Платинени акценти върху черна коса

Платинени акценти върху черна косаInstagram @live_love_dohair

Платинените акценти върху черната коса са с висок контраст и просто зашеметяващи. Студените руси тонове на тъмната коса отнемат време и всеотдайност, за да се постигнат, но си заслужават сесиите, които може да отнемат, за да изглеждат толкова зашеметяващи. Използвайки техника на омекотяване, пепеляво -русите нюанси ще се слеят безпроблемно с тъмната ви коса и ще дадат зашеметяващ леден платинен резултат.

Черна коса с руси омбре акценти

Черна коса с руси омбрени отблясъциInstagram @palomarodrigueshair

Черната коса с руси омбре акценти и по-ярка, рамкираща лицето блондинка прекрасно смесва корените ви и озарява лицето ви. Блондинката е много гъвкава, изглежда зашеметяващо в много форми на лицето и може лесно да се персонализира, за да отговаря перфектно на вашия тон на кожата.

Естествени акценти за черна коса

Естествени акценти за черна косаInstagram @silvananeveshair

Естествените акценти за черна коса създават лекота, пълнота и измерение. С естествено тъмна коса, светлите акценти са склонни да издърпват по -топло, направете задълбочена консултация със стилиста си, за да се уверите, че желаното ниво на блондинка може да бъде постигнато. Акцентите в тъмната коса също са отличен начин за смесване на всяко сиво, което една жена може да има.

Коса до раменете с акценти от титанова руса

Коса до раменете с акценти от титанова русаInstagram @crystaldquach

Тази черна коса с руси отблясъци е поне триизмерна! Между естествената тъмна коса на темето, до бронзовата средна част и поръсена с титанови отблясъци като хладно оцветени руси акценти, това е уникална комбинация от цветове.

Тъмна къдрава коса със сребристо руси акценти

Тъмна къдрава коса със сребристо руси акцентиInstagram @t.rust.style

Това е черна коса с фини отблясъци и тези меки къдрици изглеждат стилни, когато се добавят със сиви ивици навсякъде. Едно от най -готините предимства на сребристо русото подчертаване на черна коса е колко размерен и текстуриран може да бъде от всеки ъгъл.

Черен A-Line Боб с мръсни руси акценти

Черен A-Line Боб с мръсни руси акцентиInstagram @hairbykaleo

Тази черна коса с руси отблясъци на къса коса прави зашеметяваща прическа. Тази идея за коса има кратко и сладко качество, което я кара да изглежда перфектно с тази боб кройка, добавяйки меко докосване на външния вид с гладките вълни.

Дълга черна коса с медни руси акценти

Дълга черна коса с медни руси акцентиInstagram @masey.cheveux

Привличащата светлина и дълбока обемна характеристика на тези медено руси акценти върху черни коси изглеждат абсолютно прекрасно от корена до върха. Позволява ви да запазите естествената си черна коса от корените, така че можете да се насладите на летните панделки на русата дори след като порасне.

Частичният балайдж като този също е чудесен начин да създадете озаряващ ефект около лицето.

Естествена черна коса със златни руси ивици

Естествена черна коса със златни руси ивициInstagram @hairbyedwin

Богатството на тази супер тъмна права коса осигурява перфектната основа за топли медени цветове и златисти отблясъци. Русите акценти върху черната коса се стопяват с ъглови краища, създавайки мини омбре, което прави прическата толкова лека и остра.

Черна коса с пепеляво руса акценти

черна коса с пепеляво руси отблясъциInstagram @glenhew

Джазирайте черна коса с пепеляво руси отблясъци, за да видите прекрасен ефект на сол и черен пипер. Най -хубавото в този дълъг пепеляво русов нюанс е неговото измерение. Това са ледените руси акценти, които контрастират с тъмния тон на черната коса.

„Тази идея за коса се нарича омбре за омрежване“, казва фризьорът Глен Хю от Малайзия. „Той е по -контрастен и разполага с наситени светлини. Русите омбре акценти имат размерно въздействие върху права или вълнообразна коса. Освен това е подходящ за къса, средна или дълга коса с тъмна естествена основа. Тази комбинация от тонове е идеална за жени, които искат да запазят и естествената си девствена коса “, добавя той.

Ако обичате тъмния си естествен цвят на косата, Hew препоръчва да отидете на този пепеляво -русов оттенък. „Все още изглежда добре, докато растат нови корени, а цветът на русата и черна коса ще запази своята уникалност, докато избледнява. Просто помолете вашия колорист да изсветли косата ви предварително. “

Black Pixie Cut с руси акценти

Black Pixie Cut с руси акцентиInstagram @rosemarymonicahair

Ето черна пикси кройка с руси акценти, която предлага елегантен стил! Това е къса дръзка прическа, която изглежда страхотно, когато е текстурирана. Той има фини слоеве, така че е лесен за оформяне с ефект на парче. Сливането на черна коса отдолу, плюс нотките на русата сянка, създава приятно измерение.

Тъмна коса със сиви акценти

Тъмна коса със сиви отблясъциInstagram @hairbyjessilynn

Тъмна коса със сиви отблясъци е популярен, но поддържащ цвят. Стилистката Джесика Уотс от Илинойс го препоръчва за дами с по -светъл нюанс на кичури.

За да постигне измерението, Уотс обяснява: „Започнах с пълна глава на бебешки лампи. Методът приближава акцентите до корените. След като обработих изсветлявача, последвах няколко тонера. “

Светли руси акценти върху черна коса

Светли руси акценти върху черна косаInstagram @km_hair_studio

Тези светло руси отблясъци на черна коса са на подредени боб. Те са създадени от собственика на салона и стилиста Кейси Бън от Gulf Shores, AL.

„Жените, които са много тъмни по естествен начин, все още могат да имат здрави, ярки акценти за лятото и това подчертава слоевете по цялото изрязване“, казва Бън.

Бън препоръчва да оформите русите си ивици в черна коса с комбинация от мус и серум, заедно с кръгла четка. „Това е чудесно за жената, която иска стилен външен вид, но не иска да прекарва цялата сутрин подсушаване на косата си.“