Какво представляват слабите светлини? Терминът lowlights се отнася до техника за боядисване на коса, използвана за придаване на измерение на къса, средна и дълга коса. Макар че това е обратното на светлината, подобно на акцентите, те създават дълбочина в самата коса, само косвено.

Lowlight са по-тъмни парчета, използвани за контрастиране на прекалено подчертани участъци от косата, създаване на нови форми чрез блокиране на цветовете и създаване на многоцветни цветове. Те се правят с помощта на фолиа или балайдж. Ако искате да промените цвета на косата си и искате да направите това фино и без пълна трансформация на косата, най -добрият вариант са ниските светлини.

Създайте мек ефект с ниска светлина, като използвате нюанси в рамките на едно до две нива на основния си цвят. Създайте висока контрастна светлина с нюанси, които са в рамките на три до четири нива от основния ви цвят. Бъдете креативни и опитайте комбинация от двете за многотонално покритие.

Твърде много топлина може да накара външния ви вид да стане месингов. За разлика от това, твърде много прохлада и рискувате да изглеждате тъпи и плоски. Говорете с вашия стилист за вашите цветови цели и издигнете погледа си на следващото ниво. Разгледайте нашите опции за осветяване, за да помогнете за прехода на цвета на косата от сезон на сезон!

Огледайте се около себе си и се вдъхновете от променящите се тонове на цветовата палитра есен/зима. Изберете светли нюанси, които най -добре съответстват на вашата индивидуалност, независимо дали са фини или смели, за да създадете идеи за цвят на косата, които са уникално ваши.

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези популярни нюанси на lowlight.

Lovely Lowlights

Lovely LowlightsInstagram @hairbycassidymack

Комбинация от прекрасни светлини, обратен балайдж и корен от сянка добавя перфектното количество измерение, за да добави текстура към по -фината коса. Добавянето на измерение може да създаде илюзията за по -пълна, по -текстурирана коса.

Ниска светлина върху червена и руса коса

Слаби светлини на червена и руса косаInstagram @floralfringe

Открояването на червената и русата коса е задължителен опит. Цвят, който изглежда страхотно на естествено ниво 7. Редуващи се акценти и ниски светлини, за да придадат измерение. Това може да се направи фино или по -плътно за различни ефекти. Помислете за сулфатен, безопасен за цвят шампоан, за да гарантирате, че червените ще запазят своята жизненост.

Карамелна блондинка с ниски светлини за жени над 60 години

Карамелена блондинка с ниски светлини за жени над 60 годиниInstagram @thestylists.he.art

Карамелната блондинка с ниски светлини е подходяща за жени над 60 години, които се стремят да имат допълнителна дълбочина и яркост. Топлите руси акценти, фокусирани около лицето, с дълбоки кафяви светлини отдолу са чудесна цветова комбинация за жени над 60 години. Съчетани с остра пиксирана коса, косата ще изглежда млада, изпълнена с контраст и размери.

Сладки бебешки прожектори

Сладки бебешки прожекториInstagram @locksbylaurenashleigh

Сладките бебешки светлини създават по -естествена комбинация от цветове. Техниката на бебешкото осветление се състои от багрило, което е по -тъмно от основния цвят и нанесено в по -фини участъци. Резултатът е в по -дълбоки тонове и осигурява повече измерение на цялостната ви визия.

Модни прожектори за черна коса

Модни прожектори за черна косаInstagram @hair_by_dray

Това са модерни нюанси за жени, които искат косата им да изглежда различно, но не искат косата им да е руса. „Ние говорим напред -назад по време на нашата консултация за това какъв цвят би бил най -подходящ за нея. Ние измислихме този по -тъмен цвят “, обяснява фризьорът Андреа Рохас от Монтебело, Калифорния.

Рохас продължава да обяснява: „Оцветих цялата й коса в тъмно кафяво и балансирам няколко парчета за слаби светлини, за да може тя да има някакво измерение.“

Ниски и най -важни моменти: Измервателно кафяво и русо

Ниски и най -важни моменти: Измервателно кафяво и русоInstagram @caroliiine_k

Този външен вид е много оразмерен и има различни кафе -кафяви и руси тонове като ниски светлини и акценти. Какво представляват осветлението срещу акцентите?

„Е, тъй като светлините са по -тъмните парчета или участъци от косата, а акцентите са по -ярките, те създават измерение, което може да добави толкова много живот към текстурата и цвета на косата“, обяснява фризьорката Каролайн Кан от Сан Хосе, Калифорния.

Съветът на Кан е да използвате професионални продукти, за да предпазите цвета от избледняване и избледняване. „Тази визия е чудесна за жена, която има плътен цвят и иска да добави различни тонове и размери“, отбелязва тя.

Кан добавя: „Този ​​външен вид е идеален и за жени, които не се нуждаят от поддръжка и искат нещо естествено, но също така искат да добавят цвят, без да се връщат да се докосват или тонизират твърде често.“

Многоизмерна вкусотия

Многоизмерни светлиниInstagram @beauty.byjaz

Естествените светлини с корен от сянка са определението за многоизмерна вкусност. Bronde lowlight са супер носими и могат да бъдат оформени с дълга, къса, къдрава, права и върху фина или гъста коса!

Дали Lowlights съответстват на всеки цвят на косата: Sassy Pastel Pink

Дали Lowlights съответстват на всеки цвят на косата: Sassy Pastel PinkInstagram @sterosas1991

„Бих описал този външен вид като забавен и нахален пастелно розов цвят с ниски светлини. Любимото ми нещо в тази визия е нейното достойнство в Instagram “, казва фризьорката Стефани Ромеро от Далас, Тексас.

Когато обмисляте пастелен цвят, уверете се, че разбирате, че яркостите са полу-постоянни, което означава, че те избледняват по-бързо от обикновения постоянен цвят и колкото по-светъл е модният цвят, толкова по-кратък ще бъде цветът.

„Винаги препоръчвам на жените ми да си тръгнат с тонизиращ цветен шампоан“, добавя Роеро. „В случая на този клиент тя си тръгна с Viral Ccolorwash в светло розово. Това ще тонизира косата й у дома, така че розовото да продължи по-дълго. “

Розовата коса е много забавна. Определено ви привлича положително внимание и е чудесен начало на разговор!

Shadow Root в Vibrant Red

Shadow Root в Vibrant Red прическаInstagram @_tieladoeshair

Това е рязка текстурирана подредена прическа с ниски светлини и корен на сянка в ярко червено. Създаден е от лицензиран фризьор Тиела Макафе от Флорида.

Определено трябва да имате силна личност и да сте добре да се откроявате сред тълпата, когато носите тази цветна коса.

„Трябва да помислите и за поддръжката“, отбелязва Mcafe. „Модните цветове се поддържат сами по себе си поради избледняване и се нуждаят от опресняване на всеки четири до пет седмици.“

Безопасен за цвят и без сулфати шампоан и балсам са задължителни. Mcafe препоръчва използването на Redken Color Extend Magnetics.

Ниска светлина върху многоизмерната Pixie

Ниска светлина върху многоизмерната PixieInstagram @luisfernando_hair

Това красиво многоизмерно пикси има слаби светлини и е чудесно за жени, които не се страхуват от къса коса. Той е създаден от фризьор и експерт по цветове Луис Фернандо от Centre Valley, PA.

„Разфасовките Pixie са за жени, които търсят нещо лесно за работа и това не отнема много време за оформяне“, добавя Фернандо.

Шоколадово кафяво

Шоколадово кафявоInstagram @morehairbymichaela

Това е пълна глава от кремообразни пепеляво руси отблясъци и тъмно шоколадово кафяво осветление. „Използвал съм парчета цвят, а не тъкани, за да създам контраст между цветовете. Това добавя дълбочина и дебелина на косата и създава модерен и поразителен вид “, обяснява собственичката на салона и стилист Михаела Форман от Телфорд, Англия.

„Понякога тъмните и светлите цветове заедно могат да изглеждат неравномерни, затова се уверете, че слоевете ви са смесени и оперени добре, за да избегнете петна и петна“, отбелязва тя.

Форман казва, че тази комбинация от светли и светли нюанси е чудесна за всички типове коса. „Имайте предвид, че ако косата ви е много светла или много пореста, по -тъмните филийки могат да избледнеят бързо. Винаги използвайте добър, без парабени и шампоан, запазващ цвета, без сулфати. “

Стилът може да изисква изправяне и серум за изглаждане на косата във форма, ако имате естествено къдрава коса, но може да се носи и на разхлабена вълна. Тази визия е идеална за жени, които обичат да смесват прическите си!

Блестящи светлини

Блестящи светлиниInstagram @jsalon100

Опитайте блестящи светлини, за да придадете на плоската коса многоизмерни тонове, които правят косата ви да изглежда по-пълна. Контрастните светлини срещу естествения ви цвят придават повече дълбочина и блясък на косата и са начин за оцветяване на косата със супер ниска поддръжка, тъй като растежът е толкова фин. Дори добавянето на няколко перфектно поставени светлини подчертава естествения ви цвят.

Забавно & Flirty Lowlights

Забавление & amp; Flirty LowlightsInstagram @styleby_jeny

Бих описал този външен вид като забавен и флиртуващ. „Обичам да правя слаби светлини, балансиране и разтопяване на цветовете, защото изглеждат толкова фини и естествени“, казва стилистката Дженета Несими от Бюфорд, Джорджия.

„Що се отнася до цвета, наличието на тъмна основа с ниски светлини спрямо акценти ви дава дълголетие с вашия цвят“, отбелязва тя. „Няма да видите никакъв растеж, а за жените, които са на страната на ниската поддръжка, можете да отидете 12-14 седмици с вашия цвят.“

Разхвърляни светлини

Messy Lowlights прическаInstagram @hairbyvieve

Този разхвърлян стил е създаден от козметолога Genevieve Huggins от Warren, AR. Благодарна съм за популярния „разхвърлян“ поглед, който всички толкова много обичаме в момента “, заявява тя.

„Тези красиви светлини ще запазят цвета си модерен и няма да покажат нов растеж толкова бързо“, добавя Хъгинс.

Размерен есенен цвят с ниски светлини

Размерен есенен цвят с ниски светлиниInstagram @haleyraihair

Тези светлини са перфектният размер на падащия цвят. ” Любимото ми нещо в това е фиността на светлините, които подчертават акцентите, създавайки красиво съчетан контраст от по -светли и по -тъмни тонове, без да бъде пресилен “, обяснява фризьорката Хейли Кокс от Колорадо Спрингс, Колорадо.

Кокс препоръчва използването на професионален безопасен за цвят шампоан и балсам, за да се поддържа дълготрайността на цвета.

„Тази визия е изключително гъвкава за почти всеки начин на живот и тип коса“, добавя тя. „Препоръчвам да добавите ниска светлина (която може да варира в различни нюанси, за да подчертае всеки цвят на косата/тона на кожата), за да се приспособи някой, който търси промяна, която ще подобри измерението и дълбочината на косата.“

Руса Balayage с Lowlights

Руса Balayage с прическа LowlightsInstagram @hairby_tiana

Този цвят на косата с ниски светлини е създаден от фризьорката Тиана Венегас от Сан Рафаел, Калифорния.

„Това е блондинка с блондинка, използваща ниски светлини, за да позволи на акцентите да се появят и да създадат измерение, дълбочина и движение в косата“, обяснява тя. „Тази визия е универсална и чудесна за жени, които търсят нова визия и естествено израстват.“

„Винаги завършвам стила с леко масло за коса и лек финишен спрей за задържане, който все още дава движение. Казвам и на жените да инвестират в добър шампоан и балсам, за да поддържат косата си да изглежда така, сякаш току -що излязоха от салона “, отбелязва Венегас.

Венегас препоръчва такива цветове за коса с баланс на жените, които искат да променят редовно подчертаната си коса.

Предпочитания за фини промени

Ниски моменти за фини промениInstagram @mishairhunter

„Бих описала този мръсен руса цвят с светлокоса коса като много фина промяна за изключително руса жена“, казва студентката по козметология Мишел Смит от Флоренция, Южна Каролина.

За да създаде този външен вид, Смит обикновено препоръчва използването на деми-траен цвят „така че да може лесно да се вдигне от косата, в случай че клиентът ви иска да се върне към по-тотално руса визия. Също така, деми-перманентният цвят обикновено е опция, която няма да увреди косата! ”

За поддръжка ще трябва да използвате шампоан и балсам за грижа за цвета на салона. Блондинките на високо ниво са склонни да губят светлината бързо, така че не изхвърляйте парите си, като не използвате продукт, за да защитите инвестицията си!

Смит също вярва, че това може да бъде добър вариант за руса жена, която може да отслабва в някои области. „Размерът може да накара косата да изглежда по-пълна навсякъде и ако те не са естествено руси, тази услуга може да даде на косата им почивка от суровостта на изсветляващия или постоянен цвят на високо ниво“, добавя тя.

Ниска светлина Balayage и Shadow Root

Ниска светлина Balayage и Shadow RootInstagram @aliciawhitehair

Тези прожектори са лесен начин за блондинката да смени косата си за есента. „Балаяжът и коренът на сянката работят добре заедно, за да дадат мек преход между по -тъмен корен и нейните руси краища, като същевременно запазват измерението в цялата коса. Той е много по -фин от типичния ефект на омбре или традиционните акценти/ниски светлини “, обяснява колористката и собственичката на салона Алисия Хънтър от Халифакс, НС.

Хънтър винаги препоръчва използването на Redken Ph Bonder по време на процеса на изсветляване, за да се поддържа целостта на косата им и да я поддържа здрава и блестяща. „Препоръчвам също да проследяват седмично лечението с Ph Bonder у дома. Аз също обичам шампоана и балсама без сулфати на Redken, Color Extend Magnetics, за да защитя цвета им между посещенията “, добавя тя.

Този цвят може да бъде чудесен за жени с фина коса, за да придаде повече измерение. Може също да се персонализира в зависимост от тена на кожата и естествения цвят на косата.

Сребърни нюанси като слабо осветление

Сребърни нюанси като слабо осветлениеInstagram / @hairbykristimurdoch

Никой не би си помислил, че платинените и сребърните прожектори могат да изглеждат толкова възхитително, но ако са направени правилно, могат напълно да доминират в стаята. Ниските светлини тук добавят не само богати цветови комбинации, но и движението, което не може да бъде постигнато с други нюанси.

Сместа от блондинка и сребро се комбинира, за да образува почти омбре ефект, но бъдете предупредени, дамите, разтърсващи това стилно сребро, изискват известна поддръжка или то просто ще стане скучно и ще ви накара да изглеждате по -възрастни, отколкото сте.

Великолепни прожектори за сива коса

Великолепни прожектори за сива косаInstagram @hairbyashleycarraway

Изберете да разпалите тези бурни брави с великолепни сребърни акценти и слаби светлини. Придайте на сивата си коса меки, плавни къдрици и някои рамки за лице, за да завършите младежката аура.

Lowlights за бели коси

Lowlights за бели косиInstagram @friseurthesing

Слабите светлини и дълбочината на диамантените руси коси не са лоша идея. Всъщност това е една съставка, за да се постигне прекрасен ефект като този. Постигнете този външен вид, като изберете идеалните светлини за тази ваша бяла коса. Повече вълни върху гривата ви със средна дължина ще изведат елегантен обем, със сигурност.

Естествено тъмно кафяво осветяване

Естествено тъмно кафяво осветяванеInstagram @harsveisen

По -малко известни, но също толкова добри, ниските светлини служат за дълбочина и измерение на брюнетките. Съчетани с меки къдрици и многопластово изрязване, моккото осветление определено може да подчертае вашия очевидно красив цвят на очите и да направи тена ви поп.

Кафява коса с руси акценти и слаби акценти

Кафява коса с руси акценти и слаби акцентиInstagram @savann_uhhh

Тази светлокафява коса с руси отблясъци и слабо осветление е задължително да се опита! Зашеметяващите вълни изглеждат доста в тази сянка, тъй като увеличават обема и блясъка на дълга грива.

Шоколадова мед с ниска светлина

Шоколадова мед с ниска светлинаInstagram @hairxbyxchristine

С ниски светлини, ето един сладък нюанс на шоколадова мед за вашите тънки коси. Балаяжът изпълнява прекрасен цветен ефект на стопяване, който изглежда ласкав на вълни. Това е стилът, който е перфектен, ако кичурите ви са на няколко сантиметра от раменете.

Ниска светлина на къса коса

Ниска светлина на къса косаInstagram @sagebrush_hair

Търсите нов начин да придадете на косата си до шията мечтания грим, който заслужава? Опитайте тези бебешки акценти и недостатъци на къса коса, защото защо не! Дълбочината и финото измерение са видими, което позволява на фините ви кичури да имат текстуриран ръб.

Подсветка и акценти за черна коса

Акценти и недостатъци за черна косаInstagram @emmalou.cosmetology

Видът на солта и черния пипер със сигурност ще ви взриви ума! Тези акценти и ниски светли нюанси за черна коса са умно докосване, за да се впишат естествено в сивата ви коса. Усилете младежката му аура, като оформите вашите средни дълги коси с обемни вълни.

Акценти и недостатъци за блондинки

Акценти и недостатъци за блондинкиInstagram @hiuksiabynoora

Перфектните акценти и ниски светлини за блондинките създават мек и по -спокоен завършек. Придайте на ключалките си движение, като оформите плажни вълни върху среза си със средна дължина.

Тъмнокафява коса с ниски светлини

Тъмнокафява коса с ниски светлиниInstagram @_hayshair_

Тази тъмнокафява коса с ниски светлини крещи дълбочина и измерение! Това е вид тенденция, която прави чудеса с меки вълни, добавени към дългите ви коси.

Бургундия Lowlights за възрастни жени

Бургундски акценти за възрастни жениInstagram @chrismaddox_hair

Бургундските акценти за по -възрастните жени дават забележима промяна без прекалено много поддръжка. Това творение е направено от Крис Мадокс от Greenville, SC.

Постигнете сянката с хладен червен полу-постоянен цвят. Стилистът Maddox използва техника за рисуване със свободни ръце. „Той елиминира всяко разграничаване с нарастването и смекчава тоналните различия“, заявява Мадокс.

Слаби светлини за ягодово сияние

Слаби светлини за ягодово сияниеInstagram @itskarolaruiz

Блондинката с размери не винаги трябва да е толкова ярка. Комбинирайте акценти и слабо осветление, за да постигнете ягодов блясък като този. Слоевете на дългата ви грива ще образуват лек обем за много детайлни краища на косата.

Създаден е от фризьорката Карола Руиз от Изабела, PR.

„Обичам тази прическа, защото създава перфектното измерение, контраст и светлина, така че косата изглежда перфектно в топли тонове“, казва Руис. „Най -хубавото е как можем да създадем различни размери на акценти и ниски светлини, за да създадем почти всяка прическа. Обичам редуването на различни нюанси, което върви много добре с почти всеки тон и личност на кожата. ”

Тъй като не сте напълно руса или напълно тъмна, запазвате малко и от двете, за да излезете от монотонността. Той е идеален за жени, които нямат много време да посещават козметичния салон с честота.

Lowlights за кестенява коса

Lowlights за кестенява косаInstagram @stylistaddiemae

След изсветляване на тъмните ви кичури, осветлението за кестенява коса ще изведе измерение. Оформете дългата си грива с меки вълни, допълвайки естествената атмосфера, дадена от плътно покритие.

Тази смесена блондинка е създадена от фризьорката Аделин Ван де Вентер от Grand Rapids, MI. „Любимото ми нещо е контрастът и как се смесва толкова добре“, отбелязва тя.

Van de Venter казва, че трябва да идвате на всеки 8-10 седмици, за да освежите тонера. „Листът е моят предпочитан цвят за всяка жена, която има зает начин на живот и се затруднява да идва на всеки 6 седмици за докосване на фолио.“

Руса коса с ниски светлини

Руса коса с ниски светлиниInstagram @hairbykir_

Русата коса с слабо осветление позволява запазване на размерите, което позволява по -добро поддържане на растежа. Lowlight са идеални за разбиване на блокови цветове за по -естествен вид.