Кафяв цвят на косата е комбинация от червени и кафяви цветове. Кафявият цвят е близък до бургундския с разликата, че бордовият цвят е смесица от червени и лилави тонове на косата. Ако обмисляте да получите кестеняв оттенък, значи сте на правилното място.

Днес ще видите някои от най-невероятните нюанси на този прекрасен цвят, вдъхновен от слива, вино и череша. Има толкова много начини да добавите кестеняво към косата си. За елегантен, модерно изглеждащ, отидете с омбре. За нещо по -просто, опитайте да добавите фини акценти. За нещо по-непринудено и по-дълготрайно, опитайте с балайдж.

Удивителното при кестенявите е, че те ще отидат на повечето жени с почти всякакъв тон на кожата, текстура на косата и дължина. От къси пикси до боб с дължина до раменете и до плажна дълга коса, ще намерите кестеняв цвят, който ви подхожда.

Преди следващата ви среща с косата вижте тези снимки на най -популярните идеи за цвят на кестенява коса.

Очарователно кестеняво омбре

Очарователно кестеняво омбреInstagram @xostylistxo

Ако искате да опитате червен цвят на тъмната си коса, ето ви кестеняво омбре вдъхновение за вас! Той е с ниска поддръжка и ще изглежда страхотно на всяка дължина на косата.

Меден кестен за по -възрастни жени

Меден кестен за възрастни жениInstagram @kayshairnbeauty

Меден кестен за възрастни жени е перфектен жив тон за постигане на младежки вид. За да получите този цвят, помолете вашия колорист за плътен меден кестеняв оттенък на косата.

Тъмна коса с кафяв цвят отдолу

Тъмна коса с кестеняво отдолуInstagram @carleyjcollective

Тъмна коса с кестеняв цвят отдолу е идеална за жени, които искат да изберат цвят с ниска поддръжка. За да получите този цвят, помолете вашия колорист за коренен балайдж с червен гланц по краищата.

Къс кестеняво-бордо боб за жени над 50 години

Къс кестеняво-бордо боб за жени над 50 годиниInstagram @mariamartvinez

Къс кестеняво-бордо боб за жени над 50 години е забавна и добре оформена прическа, която ще ви накара да се почувствате по-млади от всякога. За да получите този цвят, помолете фризьора си за дълбоко кестеняво червено и наслоено боб.

Тъмно бургундско и кестеняво Balayage

Тъмно бордо и кафяв балаяжInstagram @envied.ends

Опитайте тъмен бордо и кестеняв балайдж за по-модерен, но жив вид. Бургундската основа ще добави блясък и ще помогне на кестенявите балаяж да изглеждат неинформирани, сякаш са с естествен оттенък на косата. За да се грижите и поддържате този тон, опитайте Алхимичен червен шампоан от Davines.

Ярък кестеняв бургундски балаяж

Ярък кестеняво бургундски балаяжInstagram @padenjeanhairartist

Ярък кестеняво бордо балаяж се смесва безпроблемно. По -тъмните корени позволяват по -добро поддържане на растежа. По -ярките краища с нотка на розово създават допълнително измерение и великолепен цвят.

Кафява коса с бургундски акценти

Кафява коса с бордоInstagram @hairbylylaa

Кафява коса с бургундски отблясъци с корен от тъмна сянка е ярка, жизнена и безупречна. Кестенява коса изглежда прекрасно на по -светли тонове на кожата с прасковени нюанси.

Меден кестен

Меден кестенInstagram @_royalvisions_

Медно кестенявият цвят на косата изглежда зашеметяващ за светла до средна кожа с жълти или маслинени нюанси. Добавянето на ивици от по-ярки червени тонове помага да се създаде по-задълбочено измерение. Медно-кестенявият цвят на косата расте красиво върху естествено брюнетовата коса за по-лесна поддръжка.

Преди и след трансформация на кестенява коса

Преди и след трансформация на кестенява косаInstagram @hairbyleenova

Преди и след трансформацията на кестенява коса е много удовлетворяваща, но след това ще се нуждае от допълнителни грижи. За да постигнете ярка кестенява коса, вашият стилист ще трябва да избели косата ви и след това да нанесе кестенявия цвят, който най -добре отговаря на тена ви. Този процес е вреден и изсушаващ, така че не забравяйте да сте в дълбоко състояние, за да възстановите влагата на косата.

Къс кестеняво-бургундски Боб

Къс кестеняво-бордо бобInstagram @bangsforhair

Къс кестеняво-бордо боб е комбинация от прецизно изрязани слоеве, обикновено по-къси отзад с привличащ погледа кестеняво-бордо оттенък. По -топлите нюанси на кестеняво и бордо създават красив цвят на косата, който обикновено подхожда на дамите с прасковен или златист тен.

Кестеняво на руса коса

Кестеняво на руса косаInstagram @loxbytayler

Кестеняво на руса коса придава дълбочина и забавен цвят на цялата руса коса. Използвайки техника за блокиране на цветовете, вашият стилист може да използва цвят бордо вино под панелите на косата ви. Опитайте да добавите слоеве към прическата си, това ще позволи на бордовия цвят отдолу да се прояви и да се открои.

Maroon Burgundy Red Color на косата

Кафяв бордо червен цвят на косатаInstagram @touch.of.beauty_amyjo

Кафяво бордо червен цвят на косата придава дълбочина, измерение и топлина на тъмната коса. Опитайте шампоан и балсам, специално създаден за боядисана коса, за да поддържате красивите нюанси.

Кафяво-бургундска идея за цвят на косата за къдрави рокли

Кафяво-бордо идея за цвят на косата за къдрава косаInstagram @devon_guthrie

Кафяво-бургундската идея за цвят на косата за къдрава коса е идеална за дами, които искат да подправят есенния си цвят. По-топлият, кестеняво-бордо оттенък изглежда красив на тена в спектъра на прасковено и златисто.

Maroon Purple Balayage

Кафяво лилав балаяжInstagram @patolovive

Кафяво лилав балаяж е красиво смесен микс от тъмно брюнетка и лилаво навсякъде. Това е прост и фин начин да добавите лилаво към косата си, докато все още изглеждате професионално. По -тъмните корени позволяват по -добро поддържане на растежа и смесване.

Нотки на кестеняво и синьо

Нотки на кестеняво и синьоInstagram @samihairmagic

Опитайте нотки кестеняво и синьо за по -смел и празничен вид. Този вид беше постигнат с техника за блокиране на цветовете, тъй като косата красиво се смесва, въпреки че са два напълно различни цвята.

Средно дълга смес от кестеняво-махагоново дърво

Средно дълга смес от кестеняво-махагоново дървоInstagram @hairmakeupbyliz

Тази смес от кестеняво-махагоново джазува прическа със средна дължина. Кафяво омбре за коса е в и трябва да го опитате.

Звезден кестеняв до фина руса прическа

Звезден кестеняв към фина руса прическаInstagram @evalam_

Независимо дали имате къдрава, вълнообразна или права коса, тази кестенява до руса цветова топилка прави една от прекрасните идеи за цвят на косата, която привлича вниманието на всички!

Великолепна дълбока кестенява коса с акценти

Великолепна дълбока кестенява косаInstagram @styled_by_carolynn

Пресъздайте този дълбок кестеняв цвят, като добавите ивици от червен тон към кафявите си кичури. Това, което е наистина сладко в тази коса с подчертаване, е, че когато е ударена от слънчевата светлина, акцентите приличат на бордова боя за коса.

Красива тъмно кестенява коса

Красива тъмно кестенява косаInstagram @guy_tang

Ето един тъмно кестеняв цвят на косата за нашите остри и зашеметяващи дами там! Неговият червен кадифен оттенък е идеален за гъста, лъскава коса.

Стилни кестеняви акценти върху черна коса

Стилни кестеняви акценти върху черна косаInstagram @roxxstar_roxy

Изпъкнете с кестеняви отблясъци върху черната си коса, ако искате да носите червен цвят по фин, но уникален начин!

Черно -червени кафяви брави

Черна и червена кестенява косаInstagram @danette_legacyrl

Такава красива черно -червена кестенява коса си заслужава да бъде пробвана! Добавете и някои разхлабени къдрици, когато оформяте за допълнително измерение.

Сияйна слива кафява кестенява коса

Сияйна кафява кестенява косаInstagram @jenniferlopiccolo_hair

Оцветете вълнообразната си коса с тъмно лилави сливи, кафяви и кестеняви тонове, за да създадете модерно и жизнено измерение като това! Сладките цветове на косата като този са идеални, ако имате естествени черни корени.

Вълнообразна кестенява коса Balayage

Вълнообразна кестенява коса BalayageInstagram @serrinasanchez

Maroon balayage цвят на косата никога не пропуска да изглежда толкова възхитителен на дълга, вълнообразна коса!

Вкусен кестен с червено вино за дълга коса

Вкусен кестен с червено вино за дълга косаInstagram @guy_tang

Кафяв цвят на червено вино цвят на косата изглежда толкова сочен и блестящ на гъста коса. Червените цветове на косата като този са задължителни, ако имате дълга прическа.

Модерен черешов кестен на гъста коса

Модерен черешов кестен на гъста косаInstagram @neythebae_sa

Черен кестеняв нюанс със сигурност ще създаде прекрасна тенденция за коса! Неговият дълбок тон би бил идеален за дами с топъл тен на кожата.

Плетено тъмно червено кафяво грозде

Плетено тъмночервено кафяво гроздеInstagram @robindeltoro

Това тъмночервено кафяво грозде прави сладък нюанс, идеален за гъсти коси. Завършете го със стил на плитка плюс меки вълни в краищата за много зашеметяващ резултат.

Гореща за пушене къса кестенява коса

Гореща за пушене къса кестенява косаInstagram @davidsolis22

Къса коса плюс кестенява боя за коса? Защо не! Цветовете на косата като този ще ви предложат остър, но женствен стил.

Невероятна кафяво-лилава смес

Невероятна кафяво-лилава смесInstagram @muse.hl

Нека да подобрим естествения ви цвят на косата с тази комбинация от кестенява боя за коса и фини лилави нюанси!

Плетено лилаво кестеняво с тъмнокафяви корени

Плетено лилаво кестеняво с тъмнокафяви корениInstagram @hair.by.lisa.p

Лилаво -кестеняв цвят се стопява като това е такъв скъпоценен камък за коса. Жените, които имат тъмнокафяви корени, със сигурност ще се радват на този нюанс!

Кафява и пурпурна смес

Кафява и пурпурна смесInstagram @hairbyjessilynn

Смесването на кестеняво и пурпурно на косата прави забавен, ярък цвят, идеален за лятото. Модни цветове като този са това, което стилистката Джесика Уотс от Илинойс обича да прави.

За поддържане Уотс предлага измиване на косата със студена вода. „В продуктово отношение бих препоръчал да закупите оцветен балсам, който да използвате у дома между услугите. Това поддържа оттенъка жив “, добавя тя.

Кестеняв с кафяви акценти

Кестеняво с кафяви отблясъциInstagram @briellebotta

Кафяв тон с кафяви отблясъци създава ярък цвят на косата с ниска поддръжка. Как е възможно това? Колористката Габриел Бота от Денвър, CO ни казва повече.

„Това беше процес в две стъпки-първо беше балайдж с основен цвят за подготовка на косата. След това направих жив цвят, който се стопи върху предварително осветената грива “, заявява Бота.

Тя добавя, „цветът ще расте безпроблемно и ще трябва да се ретушира ​​само на всеки 3-4 месеца в сравнение с типичните 8-седмични обороти за тонизиращи и избелващи сесии“.