Яркочервеният цвят на косата е ултра топъл и интензивен нюанс на червено, боядисано върху косата под формата на отблясъци, омбре, багрило или пълен плътен оттенък. Внимание: това не е за хора със слаби сърца!

Огнените тонове на червената коса се възраждат този сезон, както се вижда от известните диви Кристина Хендрикс, Клои Дайкстра и Дженифър Морисън. Всички граници са разрушени, когато става въпрос за това колко изключително жизнени можете да бъдете с косите си и всички се присъединяват към движението!

Фризьорски художник от Тенеси Джош Бойнтън демонстрира най -горещите си рубинени творения за коса плюс други различни нюанси на червено в емисията си и има само едно нещо да се каже – това е чисто съвършенство. От вълни на русалки до елегантни и прави, бобове до дължина на талията, ярки червени доказват, че никога не можете да бъдете прекалено ярки с червено!

Но разбира се, с големи резултати идва и голяма отговорност. Използвайте безопасни за цвета продукти, измийте се със студена вода и следвайте религиозните съвети на вашия доверен колорист. Направете това и със сигурност ще въртите глави дълго време!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези модерни примери за яркочервени цветове на косата!

Червено с руси акценти

Червено с руси акцентиInstagram @guy_tang

За да накарате тези червени да изпъкнат повече, нарисувайте по -светъл оттенък като акцент. Неоново оранжево и огнено ярко червено с ярки руси акценти са аналогични цветове, които вървят много добре един с друг, така че никога няма да сбъркате! Идеи за огненочервен цвят на косата като тази са супер горещи в момента!

Светла златисточервена коса с акценти

Светла златисточервена коса с акцентиInstagram @zenhairbyj9

За забавен, огнено оцветяване на косата, дайте светло златисточервена коса с акценти. Изскачащи яркочервени тонове и златни пикани добавят така необходимото измерение на червенокосите. Добавете плажни вълни, като навиете косата си и след това изправите краищата за безпроблемен стил.

Ярка ягодова блондинка

Ярка ягодова блондинкаInstagram @hairwizardry

Отидете на ярка ягодова блондинка, която изглежда зашеметяващо на дълги вълнообразни кичури. Докато ягодовото русо може да бъде естествено при по -бледи тонове на кожата, то също така седи перфектно срещу по -дълбоки, златисти тонове на кожата. Оттенъкът на блондинка и червено са перфектно преплетени, че можете да обсъдите с вашия колорист колко ягодова блондинка искате да бъде.

Лилави и червени нюанси

Лилави и червени нюансиInstagram @_danielledoeshair

Лилавите и червените нюанси спират дъха отделно, но заедно създават най -убийствената цветова комбинация. Блокирането на цветовете е универсална техника да има един основен цвят с поп от втори цвят, който лесно може да бъде прибран, ако предпочитате. Въпреки че лилавите и червените нюанси са труден процес за създаване, резултатите са великолепни и си заслужават всяка минута и стотинка.

Червена коса с руси акценти

Червена коса с руси акцентиInstagram @anita_pa2003

Червената коса с руси отблясъци е красив цвят на косата с висок контраст, който дава както дълбочина, така и яркост. Попитайте вашия стилист за традиционни къси руси акценти с червен основен цвят. За да избегнете прехвърлянето на червените тонове върху светло русото, винаги измивайте косата си с шампоан. За боядисана коса използвайте по-ниски температури на водата и ограничете честотата на миене на косата.

Червени ивици на ягодова руса коса

Червени ивици на ягодова руса косаInstagram @colour.jade

Червените ивици по ягодовата руса коса придават топлина и блясък на вашите коси. Дълбоки бордо червени тонове в корените и боядисани навсякъде, карат ярките медни акценти да блестят. Яркочервените цветове на косата са идеални за жени, които обичат топлината и богатството на цвета си.

Тъмна яркочервена коса

Тъмна яркочервена косаInstagram @andemaemade

Тъмно яркочервената коса обикновено има по -тъмни корени, комбинирани с пикантно парче пари. Това помага да се добавят измерения и да се освежи цялостният ви вид.

Ярко червено преди и след трансформация на косата

Ярко червено преди и след трансформация на косатаInstagram @psbydave

Вижте това яркочервено преди и след трансформация на косата! Тази трансформация ще ви накара да искате да видите вашия стилист възможно най -скоро! Тъмна основа и яркочервен цвят на косата ще накара хората да зяпат!

Избледняла роза червена

Избледняла роза червенаInstagram @jackson05_h

Тази избледняла червена роза е подходяща за жени, които искат 180-градусова трансформация. Този оттенък на косата ще спре хората в техните релси. Нанесете лилав шампоан, за да запазите жизнеността на цвета по -дълго.

Средно ярко червено за естествени брюнетки

Средно ярко червено за естествени брюнеткиInstagram @tinaszabados

Средно яркочервено за естествени брюнетки е перфектен цвят, ако искате надграждане от текущата ви визия. Все още можете да имате естествено изглеждаща коса, но да я поддържате забавна, като добавите червени тонове към брюнетката си. Ще изглеждате свирепо!

Cherry Red

Cherry RedInstagram @hairbykate_whs

Заек Джесика би завидял колко чувствени са тези големи, лъскави къдрици и колко ярък е този черешовочервен цвят на косата! Колкото по -дълги ключалки, толкова повече наистина можете да си поиграете с тях!

Тъмночервената коса е готина, но изчакайте, докато носите кадифения цвят на косата.

Късо ярко червено до тъмно омбре с бретон

Късо ярко червено до тъмно омбре с бретонInstagram @chica_pixie

Оценете как яркочервените кестеняви цветове се превърнаха в светеща роза към краищата си. Дори и с такава къса яркочервена коса с бретон, цветовете бяха подчертани, заедно с грима за лице.

Странично червено и русо

Странично червено и русоInstagram @karyssadoeshair

Пернато омбре с платинено русо до червено! Страничните вълни добавят ефект на вятър, който представя външния вид с още повече движение и динамика. Яркочервеното кадифе на русата коса създава контраст, който със сигурност ще привлече вниманието на хората

Къса яркочервена коса

Къса яркочервена косаInstagram @xostylistxo

Червените глави се обединяват! Късият обърнат боб прави по -закръглена гръб, но по -лъскава, по -изправена предна част, която придава форма и ласкателство на външния вид. Този кървавочервен цвят е чудесен за извеждане на зачервен руж в бузите ви.

Дължина до раменете Ярко кестенява червена

Дължина на раменете Ярко кестеняво червеноInstagram @stylesbyskye

Кестеняв за есента, както и за всички сезони. Сияещата пурпурно яркочервена коса е гледка особено с този вълнообразен боб за поразително непринуден вид. Работи за жени с тен на кожата. С този наситен червен цвят на косата може да искате да надстроите естествения си цвят на косата.

Идея за ярък рубинен червен цвят на косата

Идея за ярък рубинен червен цвят на косатаInstagram @leahfreeman1

Отидете на златния, или в този случай, на рубиненочервения цвят на косата! Розата блести жизнено и върви толкова добре с дългата копринена коса. Това е знакът да оцветите косата си в червено!

Ярка кървавочервена коса

Ярка кървавочервена косаInstagram @hairbykimberlyd

Ярко кървавочервената коса показва богат, жив и поддържащ оттенък. Базираната в Илинойс колористка Кимбърли Дик използва както техники за балансиране, така и за подчертаване, за да го постигне.

„Използвах balayage, за да изсветля средните части и краищата на косата. Измих го с шампоан, след което нанесох деми-траен цвят навсякъде. Така че цветът взе върховете и спадовете на лекотата и тъмнината на косата “, обяснява Дик.

Дамите трябва да ретушират и тонизират на всеки 6-8 седмици, за да поддържат червения си тон.

Червен кадифен цвят на косата

Червен кадифен цвят на косатаInstagram @lucy_therumoursaretrue

Вдъхнете живот на кичурите си с този цвят на червената кадифена коса! Създаден от австралийския стилист Lucy Mann, това е чудесен начин да изразите личност и чувство за стил.

„Той е създаден с помощта на комбинация от трайни и лифтинг и депозитни цветове, нанесени върху суха коса. Старите акценти в косата доведоха до вариации в тоновете “, казва Ман.

Червените са известни с това, че бързо губят жизненост. И така, Ман предлага цветен балсам, като например Rouge Color Masque на NAK.

Боядисани яркочервени акценти в тъмно кестенява коса

Боядисани яркочервени акценти в тъмно кестенява косаInstagram @she_runs_withscisisors

Възхитителен микс от ягодово червени, джинджифилови и червеникавокафяви тонове върху тъмно кестенява коса. Тези яркочервени акценти добавят измерение, съчетано с многопластова прическа.

„Това беше съществуващ баланс, който бях направил в предишна услуга“, казва стилистката и колористка Кейтлин Квасняк от Londonberry, NH.

Тя обяснява: „За тази боядисана коса използвах бустери Pulp Riots Faction 8 в техните червени (-66) оранжеви (-44) и жълти (-22). Просто взех едно инчово рандомизирано сечение и нанесох цвят в средата и краищата, за да наситя. След това се оперех, за да се слее, както бихте направили в традиционен балайдж.

Що се отнася до носенето, всеки може да направи червено! Независимо дали става дума за пожарна машина червена до шоколадова череша, цял цвят или само няколко изскачащи, всеки може да носи, така че просто го направете!

Къдрава червена коса

Къдрава червена косаInstagram @samiskinnerhair

Отидете за една нощ и боядисайте града в червено! Тези великолепни яркочервени къдрици търсят естествена червена коса, която всеки свят може да види.

Това е почти толкова медно червено, колкото можете да постигнете с постоянен цвят на косата, а подстригването е разединено пикси! Изрязан е и оцветен от стилиста Сами Скинър от Джаксънвил, Флорида.

„Решихме да прекъснем връзката, защото позволява къдриците да се срещнат по по -органичен начин, но създава илюзията, че отдолу не е по -къса“, обяснява тя. „Това е любимият ми начин да подстрижа късата коса, за да оставя формата много женствена с ръб!“

Този цвят може да бъде по -поддържан от по -естествен тон. Що се отнася до продуктите, Skinner предпочита Pureology хидратиращ шампоан и балсам за домашна грижа, последван от Redken’s One United.

Маково червено до светло кафяво

Маково червено до светло кафявоInstagram @megan.e.grimm

Комбинация от карамел с червени череши с акценти? Прекрасно! Да ги носите в дълги вълнообразни коси? Превъзходно! Цветът е доста идеален за дами с кафяви очи.

Тази формулировка премина от маково червено към по-дълбока основа, като новият растеж преминава в красива смес за баланс. Той е създаден от стилист и собственик на салон Меган Грим от Broad Ripple, IN.

„Това със сигурност може да бъде формула с ягоди и сметана. Не бяхме прекалено натоварени с нашето растение. Все още искахме да видим цялата тази страхотна цветова игра в контраст “, казва Грим.

Грим насърчава жените да използват Color Guard, за да ги предпазят от избледняване преди и след душ. „Те използват шампоан и балсам за грижа за цвета и ние обсъждаме важността да направим шампоана и стила ни по -дълготрайни, като бъдем проактивни с подходящите стилни продукти“, отбелязва тя.

Този червено-кафяв цвят на косата винаги ще изисква известна поддръжка и също така ще искате да помислите дали може да имате промяна в сърцето и искате да промените цвета си по пътя. Извършването на всякакъв вид драстична промяна на цвета може да бъде стресиращо за вашите ключалки.

Ярка магента боя за коса за тъмна коса

Ярка магента боя за коса за тъмна косаInstagram @washingtonhousesalon и @hair.by.gilly

Доста в розово току -що дойде в града! Този яркочервен балайдж за тъмна коса беше направен много вкусно, за да предпази корените от цвета, но не и че е напълно изключен от цялата жизненост.

Този красив пурпурен цвят на косата и подстригването са направени от Джил Колкман, член на екипа във Вашингтон Хаус Салон в Инисфил, Онтарио, Канада!

Собственикът и стилистът Cecile Washington каза това за този външен вид: „Този ​​външен вид е забавен, фънки и свеж! Това пурпурно омбре може да се носи направо или с красива мека вълна, за да подчертае великолепното удължение на корена.

Ако обмисляте смел ярък цвят като пурпурен, бъдете готови за поддръжка. Препоръчваме опресняване на тона на всеки 4 седмици.

Ярко джинджифилово червено Pixie

Ярко джинджифилово червено PixieInstagram @miamihairmel

С всички привидно лоши неща, които вървят с оранжеви кичури, този червеникав само доказва, че всички грешат. Медът с ярко джинджифилово червен цвят на косата е екстравагантно изявление за всички, които преценяват всякакви джинджифилови глави.

Тази къса червена коса е създадена от фризьорката и колористка Мелани Адарос от Маями, Флорида.

„Късата коса е толкова актуална в момента“, казва Адарос. „Наличието на меден пикси е красиво, но също така изисква висока поддръжка и би изисквало жената, която го носи, да освежи с полутраен гланц не по-малко от всеки 4 седмици, за да остане жива.“

Нар Яркочервен с черни корени

Нар яркочервен с черни корениInstagram @samannbeauty

Червеният нар е толкова сладък плод, колкото и цвят на косата! Правата текстура и гладкостта на черната коса подобряват техниката на боядисване още повече.

„Всяко червено е ангажимент“, казва стилистката и колористка Саманта Шмит от Шарънвил, Охайо. „Без подходящи продукти за вкъщи цветът ви никога няма да има шанс. Червеното е трудно да се премахне и трудно да се запази едновременно. “

Здравата коса е важен ключ към ярки цветове.

Що се отнася до лицата, Шмид казва: „Мисля, че тонът на кожата е много важен при избора на червено като избор на цвят. Имам много жени, които седят на стола ми и имат много червени бузи. Ярка червена коса, срещу червена кожа, може да бъде ужасна комбинация. “

Ярко червено виолетово

Ярко червено виолетовоInstagram @lockedbyleah

„За този вид първо нанесох тъмночервена основа и балансирах по -яркочервеното по цялата коса, оставяйки тънки парчета от по -тъмния основен цвят през краищата за малко измерение. Кройката е дълга пластова кройка с ъгъл отпред и бретон ”, обяснява фризьорката и колорист Лия Камерън от Леоминстър, Масачузетс.

Яркочервената боя за коса е един от онези цветове, които могат да избледнеят много бързо без подходяща грижа. Трябва да използвате професионален шампоан за грижа за цвета, да се миете в хладка вода и да не се миете всеки ден.

Камерън отбелязва: „Казвам на клиентите си, колкото по -дълго могат да преминават между шампоаните, толкова по -добре. Ако често посещавате плажа, езерото или басейна, това може да не е цвят, който да отговаря на вашия начин на живот. ”

Ярък меден Боб

Ярък меден БобInstagram @teklabeautyblast

Този ярък меден цвят на косата и сладка комбинация от късо подстригване е създадена от фризьорката Текла Вахараутио от Оулу, ФИ.

„Тъмните медни корени с по -светли медни чаени светлини придават измерение на косата и ги карат да изглеждат по -дебели, отколкото са в действителност“, казва Vähärautio. “Червените медни тонове също изглеждат супер добре със светъл тон на кожата на жените.”

Тази къса яркочервена коса е идеална за жени, които се борят с тънка коса. Оформянето с морска сол или пудра спрей ще увеличи обема на косата.

За тоновете на кожата най -важното нещо, което трябва да имате предвид, е да намерите подходящия нюанс на мед за тена и стила на жената. Медните тонове правят косата да изглежда по -блестяща и по -здрава.

Ярка дълга червена коса

Ярка дълга червена косаInstagram @aspenshaircraft

„Всеки път, когато видя тази красива глава с червена коса, се сещам само за емблематичното цвете на хибискус. Модата/яркият цвят е 100% моя страст “, казва фризьорката Аспен Дей-Флин от Финикс, Аризона.

Тя обяснява: „въпреки че това е моят опит, не бих препоръчал тази услуга на всички. Реалността на този цвят е, че той е с висока поддръжка, така че първото нещо, което винаги трябва да направите, преди да си уговорите среща, за да резервирате този вид услуга, е да дойдете за консултация с вашия стилист.