Медо руса коса е смесица от тъмно и топло русо със светло кафяво. Този богат руса цвят на косата получава името си, като има подобен оттенък като истинския мед, направен от пчели. Медената руса е страхотен цвят на косата, защото комплиментира почти всеки тон на кожата.

Ако ме познавате, знаете, че няма нищо, което да обичам повече от многотонална руса бомба. Ярка платина със сигурност кара сърцето ми да бие бързо, но винаги е хубаво да се добавят в различни измерения и наистина да накарат всеки тон да изскочи. Ако искате да промените прическите и да оцветите малко и да търсите вдъхновение, добавете малко топъл меден тон.

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на идеи за цвят на коса с медно русо.

Тъмно & Светла медена руса коса

Тъмен и светъл цвят на косата с медно руса косаInstagram @suetyrrellstylist

Русите вълни са перфектният мач, когато искате да отидете за фантастична текстурирана флиртуваща прическа. Можете да оформите кичурите си с някои плитки, за да отблъснете и да покажете тези тъмни корени, които придават допълнително измерение на по -дълбоките медови цветове на косата ви. Балансът на светло и тъмно прави цвета на косата с медо руса коса поп.

Меден меден руса цвят за възрастни жени

Медно меден руса цвят за възрастни жениInstagram @dessardopatrizia

Медното медно русо оцветяване на косата е зашеметяващо за възрастните жени с топъл тен. По-тъмните, сенчести корени също позволяват по-добро израстване и по-лесна поддръжка.

Смес от мед Taupe-y за жени над 50 години

Taupe-y медена блондинка за жени над 50 годиниInstagram @gabbydunlophair

Смес от мед от тауп-у за жени над 50 години създава красиво измерение. Taupe помага за добавяне на дълбочина и помага на медовата блондинка да изглежда красива и ярка. Допълващи се към средни и светли тонове на кожата, помолете вашия стилист да редува хай-лайт цветове с по-светли парчета около лицето.

Кестен кафяво до светло медно русо омбре

Кестен кафяво до светло медно русо омбреInstagram @michelle_aglowhair

Тази омбре карамелена цветна стопилка е създадена от специалист по цвят Мишел Родригес от Хюстън, Тексас. „Това е цвят, който преминава между по -светъл мед руса и кестенява коса. „Можете да го носите направо и ще изглежда смесен“, казва Родригес.

Тя добавя: „Този ​​цвят с цвят на мед е идеален за някой, който иска нещо с ниска поддръжка. Израства много естествено. Добавянето на вълни му придава повече измерение и текстура. Ако имате фина коса, използвайте спрей за текстура за тяло. “

Скъпа блондинка Акценти

Медни руси акценти до раменете със странични бретончетаInstagram @blondebybritt

Тази модерна Бриджит Бардо с тъмни медови акценти е създадена от колористката Британи Бърд от Бруклин, Ню Йорк. „Медо русата коса с цвят на акценти е мека, топла и женствена, но бретонът придава на цялостната визия предимство и предпазва всичко да изглежда твърде захарино“, казва Бърд.

Този меден цвят на косата е чудесен за всеки, тъй като добавянето на меки златисти тонове към косата изглежда универсално ласкателно. С тенденциите на пепеляв цвят, които наблюдаваме през последните няколко години, виждането на топлина е освежаващо.

Тя добавя: „Това е особено вярно за по -възрастните жени, тъй като тенът естествено се охлажда с напредване на възрастта. Топлината подмладява кожата и добавя весело цялостно разположение към вашия меден нюанс.

Тъмно медена руса на къса коса

Къса тъмно меда руса косаInstagram @iza_bella_hair

Този тъмно меден руса нюанс работи добре за момиче, което харесва измерението. Старшият стилист Изабела от Олбани, Ню Йорк, създаде този тъмно -меден цвят на косата.

Изабела обяснява как е получила косата на този клиент с по -тъмен цвят на мед. „Направих нейния основен цвят на брюнетката, след което балансирах косата й, за да създам някакво измерение. Правя много балансиране на клиентите си, защото има толкова лесно израстване спрямо вашите основни фолиа. “

Тя добавя: „Средната блондинка изглежда чудесно с тази конкретна прическа с къса коса.“

Слънчева целувка Мед Блондинка Акценти

Права коса с меки руси отблясъциInstagram @stephuneee

Този меден блондин балаяж, създаден от специалиста по балаяж и разширение Стефани Торес от Болдуин Парк, Калифорния.

Торес казва: „Това е красива медо руса коса, която е много модерна и с ниска поддръжка. Този естествен меден нюанс би бил чудесен за всеки, който иска да бъде блондинка и не трябва да идва в салона на всеки 4 седмици. “

Пепеляво -медена блондинка

Вълнообразен пепел мед руса цвят на косатаInstagram @bonnielovesbalayage

Този богат шоколад мока в медно руса балаяж е създаден от колориста Бони Адамяк-Прейсер от Уексфорд, Пенсилвания. Подстригването има дълги слоеве и ъгли около лицето й, за да направи комплимент на лицето й.

Бони обяснява: „Използвахме техниката пепеляво руса балаяж, което означава да метете на френски, за да получите комбинацията от цветове от корените до краищата.“

Тя добавя: „Това й отне около 3 посещения, за да постигне краищата на този цвят, така че трябва да бъдете търпеливи и да оставите процеса да се случи. Правим множество посещения, за да получим измерението, а също и да запазим целостта на косата им. Използвахме и Smartbond, който е защитник на облигациите на L’oreal Professionnel.

Има три стъпки, за да получите този тъмно меден руса цвят на косата. Бони прекъсва тези стъпки за нас:

„Стъпка 1 се добавя към вашия цвят или изсветляващо средство и търси силните връзки и ги прави по -силни.

Стъпка 2 се прилага, след като цветът се изплакне или измие с шампоан и се остави за около 10 минути. Стъпка 2 търси слабите връзки и ги прави по -силни.

Стъпка 3 е за вкъщи, която да използвате веднъж седмично вместо вашия балсам. Стъпка 3 помага за кондициониране на косата и помага на стъпки 1 и 2 да продължат по -дълго ”

Светла медена блондинка

Лека медно руса прическаInstagram @hairbyfloss

Тази лека меда руса коса е създадена от Анабел Лоу, стилист от Lower Hutt, Нова Зеландия. „При запазване на естествената основа и добавяне на руси фолиа“, обяснява тя.

Това е лесен за поддържане и много естествен вид за тези, които искат да имат този цвят на медено русо, но все пак искат да останат от естествената страна на спектъра.

Ако се чудите за поддържането, казва Анабел, „този външен вид е чудесен за жени, които са заети и харесват външен вид с ниска поддръжка. Препоръчва се обаче да идвате на всеки 6-8 седмици, за да поддържате здрав цвят. Лечението за вкъщи също е задължително, за да могат клиентите да поддържат здрава коса у дома. Поддържането на леки прически с руса медна руса изисква известна поддръжка. “

Ярък & Топла медена сянка

Ярка и топла медена руса косаInstagram @jadikelleybeauty

Тази ярка и топла медена блондинка е създадена от специалиста по балайдж Джейди Кели от Бушнел, Флорида. „Този ​​външен вид е естествена алтернатива на блондинка за тези, които не са готови за мед с платинена коса или искат да запазят малко топлина в сегашния си цвят, обяснява тя“

„Най -хубавото в това е как той изважда златистите медни руси тонове в тена на кожата и е ярък и топъл, без да е месингов! Това е пълноценна бебешка лампа, направена при израснал балайдж, така че поддържането може да бъде доста висока поддръжка (но все пак по -малко от ледената платина). Времето, необходимо за постигане на този вид, е малко по -дълго от типичния цвят или фолио “, казва Кели.

Ако се чудите дали трябва да инвестирате в някакви продукти, Джади обяснява, „страхотното за този цвят на медо руса коса е, че не изисква лилав шампоан, тъй като ние искаме да запазим по -топлите тонове! Използвайте шампоан за подобряване на цвета на Brilliant Blonde от Monat, за да запазите златните нюанси красиви и здравето на косата в най-доброто с техните естествени, ботанически подобрители на цвета.

Тази смес от златиста блондинка може лесно да се превърне в корен, докато расте. Когато питате вашия стилист за ивици топла блондинка, определено се уверете, че те ви издигат до правилното ниво, преди да тонизирате този красив нюанс, в сравнение с използването на естествени пигменти за противодействие на месинга, който може да се появи.

Многослойна коса с акценти Balayage Honey Blonde

Многослойна медна блондинка Balayage АкцентиInstagram @marie_atcoloraddiction

Художникът на Balayage Мари Реарик от Данвил, Пенсилвания, създаде този многоизмерен балаяж, който е красива смесица от медни руси акценти и топла кафява основа. „Тези златни отблясъци са боядисани на ръка и красиво смесени за потънал, естествен вид“, казва тя.

Ако се чудите дали този балайдж с медни руси акценти е за вас, казва Реарик, „този балайдж с корени в сянка е чудесен за жени, които търсят по -ниска поддръжка. Ръчно рисуваните акценти позволяват красиво смесени измерения без демаркационните линии на подчертаване на тежко фолио. Добавянето на корен от сянка, обикновено по -близо до естествения ви цвят, ще ви даде още по -дълголетие между цветовите срещи. Тези топли медно руси нишки отразяват светлината и допълват повечето тонове на кожата, особено светъл тон на кожата.

Златни медени нюанси на руса

Златен меден цвят на руса косаInstagram @stellastyles_

Тези златисти нюанси на руса мед са създадени от фризьорката и бръснаря Кристел Бийм от Red Bank, NJ. Beam обяснява: „Това е многоизмерен цвят, който е чудесен за жени, които искат както медо-руси, така и брюнетки.“

Тя добавя: „Любимото ми нещо за този меден руса нюанс е гъвкавостта, която позволява, и начина, по който тоновете усилват функции като тон на кожата и цвят на очите.“

„Продуктите са от съществено значение за поддържането на медокафява коса. Винаги използвайте безопасен за цвят шампоан и балсам, както и термозащитен продукт преди сушене и гладене. Този клиент има естествено къдрава коса, затова първо я оформих със средно голяма кръгла четка, а след това влязох с 1-инчова маша за маша “, заявява Beam.

Естествен мед руса коса Balayage

Естествен Balayage мед руса косаInstagram @thedoverparlor

Тази естествена блондинка & honey balayage е създаден от стилистката Danielle Frothingham от Dover, NH. Даниел обяснява: „Често, когато жените искат да станат блондинки, те търсят ледения или неутрален вид. Никой вече не иска да вижда топли тонове, но топлите тонове са това, което изглежда най -естествено! Естественият вид е любимият ми аспект на цвета на медо руса коса. ”

Тя добавя: „Тонът на крайния цвят ще варира в зависимост от цвета на косата. Често топлите тонове в кожата ви (червени, жълти) работят добре с топлите тонове в косата ви (карамелен мед). Техниката е ключова и отиването при стилист, обучен да направи гладко и фино смесване с корена, ще ви даде най -добри резултати. “

Освежена медена бежова руса коса

Освежена медена бежова руса прическаInstagram @hilarywatkins.artistry

Този медено бежов руса цвят е създаден от Хилари Уоткинс, стилист в Линкълн, СЕ. Уоткинс заявява: „към него се добавят по -топли тонове и измерение! Имам чувството, че много от блондинките, които срещам, са много хладнокръвни, така че беше забавно да променим нещата малко. Добавянето на бежовите цветови тонове малко към медо русата коса. “

Меден руса балаяж на права коса

Медно руса балаяж за права косаInstagram @bianca.hairdresser

Този балаяж с медена блондинка е създаден от колориста Бианка Лукачи от Клуж-Напока, Румъния. „Когато мисля за мед балаяж, мисля за естествената красота, която може да се види в простотата. Голямата част е, че този нюанс на медена блондинка остава свеж дълго време поради топлите цветове “, казва Бианка.

Ярка блондинка & Кремообразна коса

Ярък цвят на медо руса косаInstagram @delamilita

Тази ярка руса кремава коса е създадена от фризьорката Мила Квик от Швеция. Мила обяснява: „Бих описала този цвят на медена руса с думите луксозен и естествен. В момента всичко е за топли, богати и луксозни руси цветове. “

Що се отнася до конкретни продукти, тя заявява: „Серията BlondMe от Schwarzkopf има шампоан и балсам, който поддържа цвета наситен и свеж. Лично аз също обичам цвета на праскова от пяна на Schwarzkopf, който лесно можете да използвате у дома като добавяне на цвят след грижа.

Топлите блондинки обикновено изискват по -малко поддръжка и усилия, ако ги сравните с поддържането на хладен или сив цвят.

Неутрални нюанси на медена руса

Неутрални нюанси на медена русаInstagram @madelinethestylist

Тези медно руси нюанси са създадени от Мадлин Уилсън, фризьорка в Broad Ripple, IN. „Тази неутрална медо руса коса беше постигната чрез интензивно нанасяне на традиционни отблясъци от фолио и тонизиране на нежелани топли тонове“, обяснява тя.

Най -добрите характеристики на този външен вид включват финото измерение, способността да се слее естественият й тъмен основен цвят и колко носен е този нюанс на медена коса за всички тонове на кожата!

„Моят съвет за всеки, който иска да постигне медно руси нюанси на косата, би бил да се доверят на процеса, казва Уилсън. „Тази снимка е направена след няколко подчертаващи срещи на интервал от осем до десет седмици. Пълните акценти от фолио са сред най -безопасните начини за преминаване от тъмно към светло, но отнема време, за да се увеличи покритието на блондинката. “

Тя продължава да казва: „Също така предлагам последователни пътувания до салона за подчертаване на корекции и подстригване на всеки шест до десет седмици, в зависимост от това колко бързо расте косата ви, за да поддържа краищата ви здрави, а новият ви растеж хубав и ярък!“

„Обикновено не предлагам акценти от фолио за тези, които смятат, че имат ниска поддръжка, но този цвят и мълниеносна техника биха били чудесни за всеки тип коса и всеки с естествено тъмна коса. За да удължите времето си между посещенията в салона, добавете тонизиращ шампоан към режима си за грижа за косата, за да запазите тези топли тонове настрана “, казва Уилсън.

Тъмна коса с медни руси акценти

Тъмна коса с медно руси отблясъциInstagram @emdoeshair_

Сладката медена блондинка с акценти е любим цвят за всички времена, който да опитате. Този сладък вариант на цвета е направен вълнуващ, като има различни тонове медено руси ивици за повече измерение.

Измервателна руса сянка с медни нюанси

Медна руса коса с размерInstagram @britt_thomas

Тази руса сянка с медни нюанси е създадена от Брит Томас, фризьорка от остров Флеминг, Флорида. Брит обяснява: „Любимото ми нещо в този тон на медена блондинка е, че е изключително ниска поддръжка.“

Тя добавя: „С този клиент правя кореново докосване и панелен балайдж на панела с моя излишен цвят, за да й дам красиво измерение без допълнителни разходи за акценти. Когато краищата й започнат да изглеждат мръсни, правя тонер и тя се връща към този прекрасен цвят на медно руса! ”

Скъпа блондинка вълнообразен Боб

Скъпа блондинка вълнообразен БобInstagram @mustinnn

Дамите с бледа кожа обърнете внимание: Тази версия на светлата медена блондинка отговаря на вълнообразния стил, тъй като има гама от цветове за коса, които могат да се играят в рамките на стила.

Основни акценти в размерната медена блондинка

Медни блондинки акцентиInstagram @nikitahairextensions

Медните руси акценти създават пищен цвят, който ласкае топлите тонове на кожата. Искате ли този цвят, но се страхувате да оцветите девствените си кичури? Удължителят на косата Никита Дохърти от Великобритания има нещо за вас!

„Техниката, която можете да използвате, е метод на плетене без плитки, който е комбинация от плетене и шиене. Подходящ е за всички типове коса, стига правилното количество коса да е инсталирано от професионалист “, казва Дохърти.

Тъмни корени с цвят на медно русо

Тъмни корени с цвят на медно русоInstagram @pompandproper

Тази медена блондинка с тъмни корени е създадена от майстор стилист Джоселин от Ванкувър, пр.н.е..

Това е кройка и цвят с ниска поддръжка и е идеален за повечето жени. Джоселин обаче конкретно заявява: „Клиентът ми трябва да изглежда професионално, но естествено и има няколко сивини в слепоочието си, за да покрие. Тя естествено има тъмно руса, права коса.

Тя продължава да добавя: „Моят съвет към клиент, който търси медоруса коса, е, че тя е идеална, ако вече сте естествено руса и отивате само на едно ниво по -светло от вашето за основния цвят. Той е идеален и за светлосиво покритие/смесване. Няколко акценти при рамкиране на лице, всеки друг коренов коректор озарява и добавя измерение към вече красивия тон. ”

Прекрасна медена руса оцветена коса за по -възрастни жени

Прекрасен цвят на косата с медно руса коса за възрастни жениInstagram @laurynsylvia

Тази медно руса оцветена коса за възрастни жени е създадена от стилистката Lauryn Sylvia от Palm Desert, CA. Тя казва: „Това е забавно късо подстригване с къси слоеве, което й придава фино и изтъняващо тяло и обем на косата. Най -хубавото на нейната медо руса коса е как цветът и размерът й придават на косата красив мек и по -плътен вид. ”

Що се отнася до продуктите за коса, Lauryn препоръчва „използвайте Kevin Murphy Body.Builder мус и MoroccanOil Strong Hairspray. Обичам спрей Design Me Puff Me след изсушаване, за да придаде на корените красив ефект и да добави текстура към косата.

Акценти от Balayage & Lowlights Honey Blonde

Акценти от Balayage & amp; Lowlights Honey BlondeInstagram @suminleehair

Това е акценти и слаби светлини с баланс с корен на сянка. Той е създаден от Sumin Lee, фризьор в Сакраменто, Калифорния.

Сумин казва: „Тази медена руса боя за коса има измерение на слабото осветление и лесното израстване от корена на сянката.“

Най -лесният начин да поддържате всеки цвят е как и кога миете косата си. Инвестирайте в добър шампоан и балсам и се опитайте да измиете косата си само когато е необходимо. Лесен начин да разтегнете измиването на косата си е да използвате добър сух шампоан.

Тя продължава да казва: „За често изтъкнати клиенти обичам да препоръчвам да правите тонизиращ шампоан и дълбоко кондициониращо лечение веднъж седмично. Винаги ми разбива сърцето малко, когато клиент ще похарчи стотици долари за цвета си, но след това използва шампоан от 5 долара у дома и ще го измие.

Топла медена руса коса

Топъл цвят на косата с медно руса косаInstagram @reakakatie

Този топъл цвят на медно руса коса е създаден от фризьорката Кейти Река от Wesley Chapel, FL.

Кейти обяснява как постига и поддържа такъв топъл цвят: „Използвах лифтинг и тон на Matrix Color Graphics, за да създам този стил на медена руса. За да запазите цвета и да поддържате косата здрава, препоръчвам шампоан и балсам Joico K-Pak Color Therapy. Също така обичам да използвам Супер скинни серум на Paul Mitchell, за да добавя мекота и блясък.

„Този ​​цвят е топъл/неутрален, така че работи за голямо разнообразие от тонове на кожата. Препоръчвам тези нюанси на медено русо на жени, които искат да добавят измерение и яркост към косата си “, добавя тя.