Червената лилава коса е богат, ярък цвят на косата, който е смесица от червени и лилави тонове, опиращи се повече от червената страна. Шансовете са, че този оттенък вече е направил сцена на вашите табла за управление на Instagram или Pinterest и ви накара да мечтаете за това!

Определено е извън този свят и е уникален, но с това, че Джорджия Мей Джагър, Деми Ловато и предизвикващата завист Бела Торн придобиват този цвят, той заема своето място сред най-добрите цветове за коса за сезона.

Когато избирате този ярък нюанс, няма нужда да се притеснявате за тена на кожата си. Тъй като е комбинация от червени и сини основни цветове, може да създаде баланс за вашите нюанси и да ви озари.

Vivids като цяло се нуждаят от сериозни грижи и ангажираност, за да поддържат цвета пълен с живот. По-малко топлина и по-безопасни за цветовете продукти са някои ключови моменти, които трябва да запомните.

Направете крачка напред с тази сладка и смела цветна стопилка. Ето най -актуализирания списък с червени лилави снимки на косата, за да ви даде основна информация за косата!

Червено русо и лилаво

Червено руса и лилав цвят на косатаInstagram @kimberlytayhair

Червените руси и лилави цветове на косата, смесени заедно, са чудесен начин да добавите повече жизненост към естествената си руса. Множеството нюанси на слива, надничащи през класическата руса, е нов поглед върху нормалната ви червено-виолетова коса. Оцветяването се извършва на ивици на слой, което дава този възхитителен резултат.

Черно и червено-лилаво

Черен червен лилав цвят на косатаInstagram @shear.gemini

Най -добрата комбинация от бордо за коса. Опитайте да го смесите с разхлабени френски плитки и вижте как цветовете изглеждат много игриви за окото.

Червено до тъмно лилаво омбре

червено тъмно лилаво омбреInstagram @abxco.iriswong

Гледането само на косата измисля цяло пътешествие. Многоцветната коса разказва много история, която всеки трябва да чуе.

Наситено червено-лилаво

Наситено червен лилав цвят на косатаInstagram @hairbyladysadie

Луксът на лилавата коса в наситен червено-виолетов оттенък. Меките, хлабави къдрици извеждат този ярък цвят на следващото ниво.

Червена коса с лилави акценти

Червена коса с лилави акцентиInstagram @desiree_styles

Многоцветната коса с подобни нюанси изглежда се допълва добре. Това не само е начин да превключите на скучна коса, но и дава вкусна гледка на всички.

Ярко червено и лилаво

яркочервен лилав цвят на косатаInstagram @shell.vega

Когато имате възможност да износите залеза в косата си, не забравяйте да го направите като този. Многоцветните яркочервени и лилави цветове правят това вълнуващо всеки път, когато го погледнете.

Тъмно червено-виолетово с акценти

Тъмночервен виолетов цвят на косата с подчертаванеInstagram @embbeautyxx

Лилавите дами идват по пътя ви! И какво повече да го подправите от това да имате акценти? Наистина величествена комбинация.

Червено-лилави акценти върху кестенява коса

Червено-лилави акценти върху кестенява косаInstagram @tifflovescolor

Отлежалото вино е за жена и такава е и тази фина работа за боядисване на сливи. Изглеждайте по -зрели, но все още освежаващо младежки с този стил на оцветяване.

Червеникаво лилаво и кафяво

Червеникаво лилав и кафяв цвят на косатаInstagram @blueberrymoonsalon

Ако искате незабележима смяна на косата, това може да е това за вас. Всички слаби кафяво-лилави цветове правят външния вид толкова елегантен.

Red Velvet Balayage

Red Velvet BalayageInstagram @dianarebman

Колкото и сладко да звучи, тази работа с багрила е тази, която ще ви донесе захаросани комплименти! Подправената коса със средна дължина може да внесе сериозен блясък във външния ви вид.

Тъмно до светло червено-лилаво омбре

Тъмно до светлочервено лилаво омбреInstagram @tanias_hair_studio

Колкото по -лъскаво, толкова по -добре! Копринено лилаво наистина е безспорен цвят на кралските особи, които можете да носите!

Червена слива балаяж

цвят на косата червена слива balayageInstagram @dangthathairdoe

Отлежали като изискано вино, пикантните кичури от сливи като тези са крайните цели за косата.

Черно и червено-лилаво

Черно и червено-лилавоInstagram @hairbynikimarie

В&А със създател на стил, Ники Мари

Собственик на салон / стилист на коса @ Salon and Spa на Ники Мари в Илион, Ню Йорк

Как бихте описали този външен вид?

Това е коренно излъчване. Ръчно рисувани парчета за постигане на по-тъмен корен с лилаво/червено по краищата. Ние правим стилен лоб стил за нейната кройка!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Когато разглеждате всеки цвят с червени нюанси, поддръжката е много важна. Червените са склонни да избледняват лесно, така че искате да сте сигурни, че използвате професионални продукти. Също така, измиването с хладка вода ще помогне за поддържане на цвета по -дълго. Ще трябва да се освежавате по -често в сравнение с по -естествен цвят. Също така, не забравяйте да използвате топлозащитни средства, тъй като високата топлина ще избледнее по -бързо цвета ви!

Кафяво и червено-лилаво

Кафяво и червено-лилавоInstagram @colorsbycarolynpajula

В&Създател на стил, Каролин Паджула

Фризьорка @ Iluarsenal в TLL, Естония

Как бихте описали този външен вид?

Най -хубавото в тази визия е, че можете да я носите като елегантна жена или бунтовническа ученичка, защото цветните слоеве са между тях и когато отприщите косата, тя покрива цветната част. Ако сте очаровани от всички тези красиви цветни коси, но не сте много сигурни дали това е нещо за вас, тогава винаги е добре да започнете с долния слой и след известно време да го носите, ще имате представа как готино е всъщност да опиташ някакво лудо оцветяване!

Любимата ми визия за този вид оцветяване е опашка или малко нахален горен кок с вълни. Нещото за червения цвят е, че изглежда почти перфектно за всеки тон на кожата, с изключение на червеникаво, защото в този случай може да е твърде много и определено извежда повече червеникавата част на кожата. Въпреки че смесването му с кафяв цвят и студени лилави тонове може да бъде нещо различно!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Препоръчвам да използвате шампоан за боядисана коса и подхранващи цветни маски, за да запазите червеното сияещо и да продължи по -дълго. Добавете подходящо червило с този вид коса и това може да е всичко, от което се нуждаете за перфектен външен вид на момичетата. Трябва да имаш малко огън в себе си, защото червеното е цветът на страстта!

Бургундия и виолетово омбре

Бургундия и виолетово омбреInstagram @dietzcoiffeurstaugustin

В&Създател на стила, Джеси Хютнер

Фризьорка @ Dietz Coiffeur в Санкт Августин, Германия

Как бихте описали този външен вид?

Това е дълга, текстурирана прическа, която е по -къса отпред.

Любимото ми нещо в тази визия е абсолютно цветът, който е тъмно виолетов в корените, смесен меко в ярък ягодов тон.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За да оформите този външен вид, трябва да изсушите косата си изцяло със сешоар. За вълните можете да използвате маша или да създадете къдрици с преса.

Можете да завършите външния вид с някакъв текстуриращ спрей за по -свеж, по -игрив вид или само да фиксирате къдриците с лак за коса, за да ги задържите на място.

Мисля, че този външен вид е за всеки, без значение дали косата ви е тънка, гъста, права или къдрава. Най -важното е абсолютно грижата за косата!

Червен оранжев и лилав

Червен оранжев и лилавInstagram @kathydoeshair

В&Със създател на стил, Кати Милиано

Стилист @ Carl Michael Salon в Wakefield, MA

Как бихте описали този външен вид?

Любимото ми нещо в тази визия е, че тя съответства на личността на моя клиент. Тя е много изразителна, жизнена и забавна. Обичам каскадната комбинация от цвят и подстригване, тъй като косата наистина показва различните цветове, избледняващи един в друг-хладното лилаво, допълващо огненото червено и оранжево.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Бих препоръчал този цвят на косата на всеки, който обича да се изразява чрез това как изглежда. Стилът би изглеждал страхотно за всеки, тъй като има хладни и топли тонове и е толкова ярък и забавен. Можете да направите този цвят и на по -къса кройка.

Грижата за този вид обаче е много важна, тъй като живите цветове могат да избледнеят по -бързо, ако не се грижат правилно. Определено се нуждаете от безопасен за цвят шампоан и балсам, както и комбинация от влага/протеин от несъдържащи продукти.

Розово и червено-лилаво

Розово и червено-лилавоInstagram @princesspinkhair

В&Със създател на стил, Меган Айхлер

Фризьорка @ Cutting Edge Hair в Каролтън, Тексас

Как бихте описали този външен вид?

Използвахме нейния съществуващ балайдж и й дадохме по-ярък вид за пролетта, използвайки няколко различни персонализирани смеси от полутрайни цветове Pulp Riot. Обичам начина, по който по -тъмните лилави се смесват с по -ярките розови!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Доверете се на вашия стилист да ви помогне да изберете цветове въз основа на това колко светла е косата ви. Допълнителната грижа е най -големият ангажимент, когато искате ярки, ярки цветове! Веднъж седмично (в ледено студена вода), измивайте с шампоан без сулфати, за да запазите цвета възможно най-дълго!

Червено-лилаво с руси акценти

Червено-лилаво с руси акцентиInstagram @stylist_maria.alicia

В&Създател на стил, Мария-Алисия Смитъл

Фризьор / собственик на салон @ салон Dolce Vita & Спа в Уиндъм, НХ

Как бихте описали този външен вид?

Това е виолетова основа от махагон с руси отблясъци.

Харесва ми как придава смел размерен вид, независимо дали е износен прав или с къдрици. Приближаването на бледо русото до основата на виолетовия махагон придава огромен поглед и завъртане на главата.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Тази лека подстригване по А-линия работи на повечето типове коса и цветът е чудесен за някой, който иска малко поп и жизненост в цвета си, без да преминава изцяло към „моден цвят“.

За да поддържате жизнеността на този цвят, винаги препоръчвам безопасен за цвят шампоан и да се изплаква с по-хладна вода за дълготрайност на червените/виолетовите тонове.

Тъмно червено-лилаво

Тъмно червено-лилавоInstagram @hairbyadriennewalsh

В&Създател на стила Адриен Уолш

Фризьорка @ Soma Spas в Regina, SK

Как бихте описали този външен вид?

Този цвят е жив, но с дълбочина! Обичам цвета и блясъка, които притежава!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Първо трябва да се осветлите, преди да преминете към ярък цвят! Поддръжката е важна, защото тези цветове избледняват толкова бързо, но закупуването на шампоан за нанасяне на цвят може да помогне. Червен или розов шампоан би помогнал за този цвят.

Червено, лилаво и розово

Червено, лилаво и розовоInstagram @hotkisshair

В&Създател на стил, Оливия Хотчкис

Фризьор / техник за мигли @ Hair от Olivia в Калгари, АБ

Как бихте описали този външен вид?

Това е много уникална и креативна прическа, която би се откроила сред тълпата. Цветът е много красив и ярък червен с акцентни парченца розово и лилаво, обрамчващо лицето й. Подстригването позволява да се видят множество слоеве в косата, но също така придава на цвета много размери.

Любимият ми аспект на кройката вероятно би трябвало да е фактът, че има две нишки от двете страни (общо четири), които са много игриви лилав и розов цвят, за да се открояват от червената основа.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Ако търсите да имате тази прическа, бих помислил със сигурност за червения шампоан на Joico, тъй като червеното е цвят, който избледнява много бързо. Въпреки че може да е трудно, опитайте се да избягвате розовите и лилавите стойки, защото червеният шампоан потенциално може да оцвети по -светлите нишки в червено.

Ако не сте склонни да вложите ангажимента и времето в косата си, това не е стилът за вас, тъй като ретуширането на корени е задължително, както и използването на червен шампоан/условие за поддържане на живия цвят. Кройката на тази прическа е изключително многопластова. Ако имате коса, която е много фина/тънка, не бих препоръчал да се подстригвате, тъй като това може да създаде илюзията, че губите коса. Това специфично подстригване може да е по -подходящо за жени с много гъста коса, защото позволява на косата да се движи повече и да я чувства по -малко тежка.

Синьо и червено-лилаво

Синьо и червено-лилавоInstagram @hairbyjesssb

В&Със създател на стил, Джесика Бенчковски

Фризьор & Colorist @ MasterCuts в Wilkes Barre, PA

Как бихте описали този външен вид?

Този вид е коса от галактиката. Любимото ми нещо в това е изборът на цветове и как всички те вървят толкова добре заедно. Накъдрянето на косата определено завърши външния вид, като изложи всички цветови комбинации, включително тези отдолу.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Използвайте добър шампоан за цвят, който не съдържа всички сулфати! Въпреки че този вид определено е уникален, има много поддръжка, която върви с него, за да защити и удължи дълголетието на цвета. Те трябва да измият косата си със студена вода и да използват топлозащитни средства, когато използват какъвто и да е инструмент за оформяне. Топлината всъщност може да премахне цвета от косата.

Бургундско червено-лилаво

Бургундско червено-лилавоInstagram @angiemillerdoesmyhair

В&С създател на стил, Анджи Милър

Дизайнер на коса @ Hair от Angie Miller в Манчестър, Мисури

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е многоизмерен червено-виолетов, ако говорим с професионални стилисти. Клиентът може да го нарече бордо, цвят на вино или черница.

Ако клиентът иска да навлезе в по -дълбоко червено или да добави някаква дълбочина в настоящия си червен цвят, това е чудесен начин да го направите. Добавянето на някои слаби светлини създава нещо привлекателно и повече движение в косата.

Този клиент имаше много гъста коса, затова влязох с редуващи се нарязани и тъкани фолиа на всеки 3/4 ″ с 3VV и 4RV на равни части в Matrix ColorSync и 10 томни програми. След това между всички фолиа нанесох 5XR, 5RM и INRV в цвят Joico Vero K-Pak и 20 обема върху скалпа за 20 минути, след което издърпах краищата за 15 минути. Шампоан в хладка вода с шампоан Biolage Color и използван балсам за цвят Biolage.

Тя също взе вкъщи балсама за депозиране на червен вирус, за да й помогне да поддържа жизнеността до следващата си среща. Измина повече от месец и я видях за кратко да вземе някакъв продукт и тя ми каза, че дори не се нуждае от него, защото все още изглежда невероятно. Винаги препоръчвам шампоани и балсами без сулфати на моите клиенти, но особено на червенокоси клиенти. И, разбира се, професионални продукти.

Любимото ми нещо за този цвят беше огромната усмивка, която постави на лицето на клиентите ми. Обичам жизнеността и блясъка на нея и цялото измерение, което й придаваше по -скучната коса. Диагоналните фолиа го направиха там, където тя може да го носи на работа, във фитнеса, където и без хоризонтални фолиа понякога могат да се създадат хоризонтални фолиа. Моделът на фолиото няма да покаже бързо израстване от линиите на фолиото, така че можем просто да ретушираме основния й цвят няколко пъти, преди да трябва да извършим целия процес отново, спестявайки нейното време и пари.

Кройката и стилът бяха обикновени дълги слоести кройки с рамка за лице и бърза 1-инчова желязна свободна къдрица, която изчесах. Подстригването отне малко тегло от гъстата й коса, без да я направи прекалено накъсана. Направих метод на Сам Вила, като взех триъгълни секции и ги насочих към лицето отзад и към противоположната страна на главата отстрани и направих рязане в дълбока точка.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Този цвят може да се носи от толкова много тонове на кожата, но мисля, че някой светъл със сини очи е перфектната комбинация. Червеното кара сините очи да блестят, а червените виолетови са по -добри от медни тонове на светла кожа, според мен.