Blonde balayage е ръчно боядисана техника за оцветяване, използвана за смесване на русите отблясъци в косата. Когато се постигне баланй, той изсветлява косата и й придава размери, правейки я незабележима, докато расте естествено. Когато русите нюанси се смесват с косата, тя създава естествено изглеждащ цвят на косата.

Ако сте естествена брюнетка:

Добавянето на светли блондинки е идеалният начин да изсветлите косата си за този вид „Току-що се върнах от двуседмична ваканция на плажа“. Обърнете внимание, че може да отнеме няколко цветни сесии, за да получите нюанса на руса, която търсите. Избелващата блондинка обаче може да ви отведе по -бързо.

Ако сте естествена блондинка:

Сигурно търсите промяна. Предлагам да добавите някои по-ярки акценти или по-тъмни светлини, за да създадете естествено изглеждащо измерение, което да бъде забелязано. Независимо дали търсите ярка платина, златиста руса или пепеляв оттенък на балаяж, ще намерите всички идеи за цвят на косата на руса балаяж за вашето вдъхновение!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте нашите популярни снимки на блондинка balayage.

Бежово руса балаяж на коса със средна дължина

Бежово руса балаяж на коса със средна дължинаInstagram @elysealexander

Този бежов руса балаяж на коса със средна дължина е по -гладка опция, ако искате да получите плажен вид. Акцентите добавят към текстурираното разрошено покритие, което тази коса до раменете има.

Слънце целуна Balayage за естествени брюнетки

Слънчево целуната блондинка за естествени брюнеткиInstagram @shanecraighair

Слънчевият целувка за естествени брюнетки дава на жените с по-тъмна коса великолепни топли тъмно руси отблясъци, докато все още се чувстват като брюнетка. Използвайки тази техника на балансиране, тя ще изглежда така, сякаш косата ви е била докосвана от слънцето на всички правилни места, придавайки безпроблемно естествено покритие. След като кандидатствате за balayage, помолете вашия стилист за тонер с мед, карамел, който ще комплиментира топлата ви брюнетка коса.

Златна руса балаяж с тъмни корени

Златна руса балаяж с тъмни корениInstagram @itsjustmarissaa

Ние сме влюбени в измерението в корените и този твърд мед свършва. Тази рисунка за коса върху този цвят на златисто руса балаяж омбре цвят на косата не би могла да бъде по-страхотна, ако не на гладена коса.

Топла руса балаяж на фина коса

Топла руса балаяж на фина косаInstagram @top_notch_haircutters

Един трик, за да накарате тънката коса да изглежда по -плътна, е да използвате мерителни цветове, които могат да добавят дълбочина и текстура към вашия външен вид. Точно като този топъл руса цвят на косата. Дръжте го кратко над раменете за лесна поддръжка и оформяне.

Карамелно руса балаяж на накъсана коса

карамел руса балаяж на накъсана косаInstagram @beautyybycaroline

Сладки и топли нюанси като тези, представени на тази светло руса сянка, вършат чудесна работа, подчертавайки текстурата на всяка коса. Тази руса прическа balayage работи най -добре за тънка коса и хладен до неутрален тен.

Многослойна светло руса балаяж

Многослойна светло руса Balayage ShadeInstagram @balayageorbust

Получаването на тази бяла коса може да бъде голямо предизвикателство и ангажимент, но както виждате, резултатите си заслужават! Този омайващ руса балаяж на светло кафяво отговаря на всяка дължина на косата и тена на кожата – топла, неутрална или хладна.

Тъмна коса с акценти от тъмно руса балаяж

Тъмна коса с акценти от тъмно руса балаяжInstagram @petersonkawamura

Големите и меки подскачащи вълни правят толкова много чудеса за тънка и дълга коса, която иска да има обем. Наличието на топли тъмно руси балаяжни акценти върху тъмната коса в близост до лицето и по краищата създава ефект на рамкиране и размер. Използването на техниката balayage за светли блондинки е прекрасна комбинация, когато става въпрос за идеи за коса.

Бяла руса балаяж на дълга права коса

Бяла руса балаяж на дълга права косаInstagram @hairbyelie

Чувствайте се като чаровница с този вълшебен бял балайдж на дълга права коса! Не забравяйте да използвате най -доброто си плоско желязо, тъй като то е от ключово значение за направата на тази очарователна прическа!

Тъмно кафяво до медено русо Balayage Ombre

Тъмно кафяво до медено русо Balayage OmbreInstagram @zulleiry27

За този тъмнокафяв до руса балаяж, представете си сладък мед, излят върху шоколад! Това ярко русо и кафяво омбре balayage създава безпроблемен ефект върху права и гладка коса, която е толкова лесна за поддръжка!

Тъмно кестенява коса с руси акценти

Тъмно кестенява коса с руси акцентиInstagram @hair.by.ham

Вдъхновен от лате бронен балайдж (кафяв+блондинка) с парчета, рамкиращи лицето, прави невероятно на многослойни вълни със средна дължина. Това е красив вариант за тези с естествена брюнетка коса и топли тонове на кожата.

Пепеляво блондинка Balayage Акценти с плажни вълни

Пепеляво блондинка Balayage Акценти с плажни вълниInstagram @toan.d.mai

Тези размерни тъмни корени с пушиста пепеляворуса руса коса на черна коса са чудесен вариант за дълга коса. Тези нежни и меки слоеве падат леко върху гърба ви, придавайки секси, но хладна аура.

Слънчева целувка Къса блондинка Balayage Боб

Слънчева целувка Къса блондинка Balayage БобInstagram @sarahgossetthair

Ние сме дълбоко влюбени в тази шикозна ъглова тъпа кройка с дължина до врата! Този по-светъл руса нюанс на balayage осигурява яркост, която допълва всеки тон на кожата, а също така може да подобри вашия грим. Тази коса не изглежда нищо друго освен невероятна!

Ash Blonde Balayage Цвят на косата

Ash Blonde Balayage Цвят на косатаInstagram @bribirdhair

„Боядисването на коса, известно още като„ balayage “, е най -търсената услуга за боядисване на коса, която се изисква в салоните днес. Може да се прави на всяка дължина и цвят на косата. Тя може да бъде естествена и мека или да се използва за вписване на забавни модни цветове “, казва собственикът на салона и фризьор Бри Бърд от Денвър, Колорадо.

„За да създадете естествено изглеждащ пепеляво руса балаяж с лек корен на сянка, така че когато косата ви расте, естественият ви цвят просто се слива с косата ви“, казва Бърд. “Това позволява месеци преди да се наложи блондинката да се премести нагоре.”

Balayage може да се използва за създаване на по -забележими и поразителни цветове като Vivid Colors. Полагайки основите на финото и естествено измерение и след това добавяйки допълнителни приложения на лилави, зелени, блус и/или розови, можете да запазите цялостната пепелява блондинка баланйдж фина, но все пак да изразите себе си.

„За руса баладжаж, брюнетките за коса работят чудесно“, отбелязва тя. „Balayage е чудесен вариант за жени, които търсят приложение за боядисване на косата с„ ниска поддръжка “. С естественото разположение и постепенния ефект, той може да издържи по -дълго от традиционното фолио или цвят, премахвайки острите линии. ”

Sandy Blonde Balayage за естествено къдрава коса

Sandy Blonde Balayage за естествено къдрава косаInstagram @hairbysabrinaflores

„Най -хубавото в това е, че това е пясъчно руса балаяж с ниска поддръжка на кестенява коса, която е универсална както за къдрава, така и за права коса. За да създадете този блондин, използвайте DevaCurl Light Defining Gel и Styling Cream, ”казва стилистът Сабрина Флорес от Кейп Корал, Флорида.

За да оформите русата си коса, Flores предлага да нанесете продуктите върху влажна коса, след което да ги разпръснете!

Мръсно блондинка Balayage с Beachy Vibes

Мръсно блондинка Balayage с Beachy VibesInstagram @leannaslovelylocks

Това е кройка с една дължина с мръсна блондинка. Създаден е от фризьорката Леана Матюс от Канада.

„Той беше оформен с маша за кърлинг Babyliss с размери 1-1/4 and, след което след като се охлади, прекара пръсти през къдриците“, обяснява Матюс. “Направете това, за да запазите цвета си светъл, но с малко по -топъл тон, за да се слее добре с маслинен тен.”

За брюнетката да стане руса с цвят на балаяж, Матюс казва, че това е невероятен тон за есента и зимата, но все пак с известна лекота. „Този ​​топъл руса балаяж е за игриво и спокойно бебе със стил от главата до петите! Къдриците са допълнителният щрих “, добавя тя.

Естествено изглеждащ балаяж на руса коса

Естествено изглеждащ балаяж на руса косаInstagram @hairbykassiep

Този естествено изглеждащ балайдж на руса коса е създаден от стилиста на Aveda Каси Пинегар от Хънтингтън Бийч, Калифорния.

Ако имате тежки акценти и обичате, че цялата руса изглежда, Pinegar казва, че това е чудесен начин да свалите естествените си корени. „Той осигурява безпроблемно израстване на блондинка. Добавете малко размерни светлини и руси тонове, за да освежите нещата. Използвайте всички цветове Aveda, върху обратния си цвят на руса коса, за да върнете косата си към живот “, отбелязва тя.

Ако искате вашата руса коса, Pinegar казва, давайте! „Ако естественият ви цвят на корена не е много тъмен, тогава няма огромен контраст между тъмно и светло. Този цвят обаче е идеален за жени с естествено много по -тъмна коса. Ако цветът на косата ви съвпада добре с естествената ви коса, няма да се налага да докосвате цвета си поне 6 месеца “, обяснява тя.

Ледена блондинка Cool Toned Balayage със сребърни прожектори

Ледено блондинка Cool Toned Balayage със сребърни акцентиInstagram @alexa.hamilton.hair

Този ледено руса, хладно тонизиран балаяж със сребърни акценти е създаден от фризьорката Алекса Хамилтън от Халифакс, НС.

„Не всяка жена е в състояние да постигне това ниво на лекота“, обяснява Хамилтън. „Косата на снимката естествено е на ниво 7 и бяха необходими 3 срещи, за да стигна до този тон. Този цвят също изисква огромно количество поддръжка. “

Хамилтън предлага да използвате шампоан на виолетова основа на всяко второ измиване и корените ви да се докосват на всеки 5 седмици. “Също така е много важно протеиновите процедури да се използват за поддържане целостта на косата.”

Бежово руса балаяж на къса коса

Бежово руса балаяж на къса косаInstagram @hairby_kaylajuppe

„За този руса балаяж късата коса наистина показва измерението. Размерът е създаден чрез задълбочаване на корена преди добавяне на акценти от balayage. Това е страхотен руса коса за жени, които обичат класическо фолио, но искат по -меко израстване “, обяснява фризьорката Кайла Юпе от Уолтъм, Масачузетс.

„Поддържането на този цвят изисква някои грижи у дома“, отбелязва тя. „Използването на виолетов шампоан между срещите ще запази светлите блондинки и без месинг. Тези блондинки акценти са за жени, които обичат своите акценти, но искат да добавят малко дълбочина и измерение. “

Ягодова руса коса Balayage

Ягодова руса коса BalayageInstagram @rl.styles0813

„Тези ягодови руси бебешки лампи определено са по -забавни и вълнуващи, но не са вечни! Balayage е чудесна техника за оцветяване “, обяснява козметологът Ребека Ходж от Лейкленд, Флорида.

За руса коса, подстригана по този начин, Ходж казва, че е важно да вземете предвид формата на лицето си. „Този, който има по -тясна и овална форма на лицето, е идеален за тази прическа, тъй като ще подобри естествената им красота.“

Balayage Lob върху вълнообразна коса

Balayage Lob върху вълнообразна косаInstagram @mackpaintedthat

Това е фин пясъчно-тонизиран, блондин цвят на косата. Той е създаден от козметолог и собственик на салон Mackenzie Myers от Солсбъри, Северна Каролина. „Тъпотата на кройката допълва мекотата на балансажа и вълните за финиш без усилие“, отбелязва тя.

Майърс казва, че този външен вид е идеален за жени, които искат просто и меко измерение, или за жени, които просто изпробват по -светъл тон. „Този ​​тип светло руса балаяж е с ниска поддръжка и обикновено не е необходимо да се докосва за 3 до 6 месеца“, добавя тя.

Blonde + Platinum Balayage

Blonde + Platinum BalayageInstagram @amberdoeshairhtx

Това е платинен балаяж с най -малкия корен на сянка. Той е ръчно изработен от стилист Амбър Лойд от Хюстън, Тексас. „Най -добрата част от тази руса коса с блясък е блясъкът и яркостта на тона“, казва Лойд.

Лойд също ни напомня да бъдем подготвени за много поддръжка и работа, когато става въпрос за баланс. „Тенденциите в цветовете Balayage изискват месечни корекции, както и правилния режим на грижа за дома.“

Върнете се вкъщи с лилав шампоан, за да премахнете всякакъв месинг, който може да се появи между срещите, плюс някои наистина страхотни професионални процедури за кондициониране. Ако посещението в салона често не отговаря на начина ви на живот, вместо това изберете по -естествена блондинка.