Синята черна коса е смес или комбинация от черни и сини тонове. Сините и черните често се смесват заедно, за да придадат среднощен син цвят или към черната коса се добавят сини отблясъци.

За синята задна коса тъмночерният оттенък с нотка на синьо е не само загадъчен, но и много ласкателен. Това е чудесен начин да покажете дръзката си страна с всяко завъртане на главата си, улавящо светлината и излагайки синкавия си оттенък! Има много комбинации от сини цветове от по -светло кралско синьо до тъмно или среднощно синьо, за да се слее с черен цвят на косата, за да се ласкае с всеки тон на кожата. По -светлите нюанси вървят добре с тъмна и светла кожа, а по -тъмните допълват светлите и бледи тонове на кожата. Вижте тези изключително различни начини да покажете навсякъде от смела до мека синя черна коса.

Син Черен Боб

син черен бобInstagram @hairpin_me_down85

Този естествен черен цвят на косата върви чудесно с фини среднощно сини акценти. Късият боб има страхотна отразяваща красота, тъй като нюансите имат леко усукване в нюанси, по -забележими при движение. Ако имате естествено черен цвят на косата, добавянето на акценти може да предложи някои ласкателни, но не и крайни промени.

Перфектно черно синьо омбре

Снимка на перфектен син черен балайдж омбреInstagram @styledbynati

Преминаването от черен към по -светъл цвят на косата за омбре може да бъде трудно постижимо, така че много хора избират по -тъмни нюанси за по -малък преход. Това ледено синьо е богато с черния цвят отгоре.

Боб със сини акценти

Снимка на задължителен боб с къс бретон в синьо черен цвятInstagram @beautyrejennarated

Тази къса прическа боб съчетава естествения черен цвят на корена с малко синя боя за коса и фолиране, за да създаде цветни панели. Добавянето на цвят към бретона също е чудесно докосване.

Къса синя черна коса

Къса синя черна косаInstagram @beautyartistrybyariana

В&Създател на стила, Ариана Фернандо

Фризьор @ Pure And Couture Salon в Дестин, Флорида

Как бихте описали този външен вид?

Този вид е тъмен, но все още с пицаз. Кройката е създадена с помощта на тъп долен ръб с лека текстура по лицето и малко вътрешно износване по цялата глава, за да й придаде този текстуриран вид. За оформяне използвам 1-инчов хром за бебешко блаженство и редувам къдриците си, държайки цевта успоредна на главата, но запазвайки краищата навън.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Помислете за собствения си тип коса, независимо дали е фина, средна, груба или къдрава, и осъзнайте, че те ще играят ключов фактор в този вид или в какъвто и да е вид. Този клиент има средна до дебела коса, но много гъста и се придържа прави. Тя е в процес на израстване, но искаше да се забавлява, докато е в преход.

Имате предвид синьо-черен цвят за себе си? По мое лично мнение, аз го обичам на по -маслинови тонове на кожата. Поддържането на вашето синьо-черно може да бъде малко по-различно, отколкото си мислите. Синьото като най -малката цветна молекула може лесно да притъпи. Изборът на подходящ шампоан и балсам или дори цветно оцветени процедури може да помогне за поддържане на вашия син блясък.

Пастелно сини акценти върху черна коса

Пастелно сини акценти върху черна косаInstagram @hairartist_annakim

Пастелно сините отблясъци на черната коса могат да направят много привлекателен вид. Той предлага тъмни корени, което ви позволява да посещавате косата си по -малко от необходимото. За по -текстурирано и оразмерено покритие меките вълни ще свършат работа.

Интензивно синьо и черно

Интензивно синьо и черноInstagram @michaela_hair_portfolio

В&Създател на стил, Михаела Дейвънпорт

Фризьорка @ Bishops в Милуоки, Орегон

Как бихте описали този външен вид?

Този вид е фин и смел в същото време. Сините нюанси са интензивни, но на фона на черното няма огромен контраст. Докато синьото не избледнее, този цвят е най -забележим на слънце и определени светлини. За Шери, жената на снимката, точно това искаше. Нещо различно и забавно, но не толкова „в твоето лице“.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Този вид беше идеален за Шери, тъй като тя вече имаше почти черна коса, така че с течение на времето тя не трябваше да докосва черното в основата. Този вид е относително ниска поддръжка. Косата е изсветлена по начин, който расте много добре, така че може да не се наложи да я докосвате за няколко месеца. Синьото се поддържа лесно у дома с балсам за нанасяне на цвят.

За да поддържате ярък цвят, се препоръчва да се миете с хладка вода и не повече от два пъти седмично, като използвате безопасен за цвят шампоан и балсам, както и балсам за нанасяне на цвят, когато е необходимо. Ако подгрявате косата си, препоръчвам да използвате ютията си при не повече от 350 градуса F с топлозащитен спрей. Този цвят е идеален за спокойна личност, която иска да се забавлява, без непременно да е в центъра на вниманието.

Плетено синьо черно

Сплетена синя черна косаInstagram @maloriemhair

В&Създател на стил, Малори

Фризьор в Атланта, Джорджия

Как бихте описали този външен вид?

Обичам, че това е остро и смело, но при определено осветление не изглежда толкова жизнено. Плитката придава на целия стил по -мек вид.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Бъдете готови за поддръжката! Този нюанс може/ще стане зелен бързо, ако не се грижи правилно. Директното багрило във вашия шампоан/балсам е задължително.

Черно и кобалтово синьо Balayage

Снимка на синя черна коса с дължина до раменетеInstagram @nikkibuchicchio

В&А със създател на стил, Ники

Колорист за коса & Фризьор в Уест Палм Бийч, Флорида

Как бихте описали този външен вид?

Това определено е размер на кобалтов оттенък. Ако погледнете отделните кичури коса, определено можете да видите различните тонове на дълбочина между тях.

Това, което ми харесва, е, че определено е перфектният тон без никакви следи от зелено. Това се случва, когато се опитвате да постигнете този тон, ако не го достигнете до правилното платно. Това с времето ще избледнее до красив пастелен тон.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Синьото е дълготраен цвят и има тенденция да бъде от упоритата страна, въпреки че това е директно багрило. Определено искате да използвате професионален шампоан без сулфати или почистващ балсам с хладна до студена вода, за да запазите всички директни багрила, да ограничите излагането на слънце/солена вода/вода в басейна.

Този цвят не е за някой, който би искал да се изплакне след няколко седмици. Вместо това бих се придържал към лилави и розови!

Дълга, гъста черна коса със сини акценти

дълга гъста черна коса със сини отблясъциInstagram @jacobhair

Не можете да отречете колко зашеметяваща е тази тенденция за коса! Похваляйки дългата си, гъста черна коса със сини отблясъци, присъствието ви ще заблести. Допълнете стила с плажни вълни и нанесете текстурен спрей за много естествен ефект.

В&Създател на стил Джейкъб Лий

Фризьор / колорист @ Sola Salon Studios в Ричмънд, Вирджиния

Как бихте описали този външен вид?

Тази дълга гъста черна коса със сини отблясъци се нарича Blue Balayage.

Отблясъците отгоре имат синьо-черен цвят, който избледнява с повече от билков/тюркоазен цвят по краищата.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Продуктите Pulp Riot са чудесен продукт за коса за баланй и полуслой.

Този тип балайдж може да бъде с висока поддръжка, така че не забравяйте да попитате вашия стилист за съвети, за да запазите цвета по -дълго.

Най -тъмният стоманен син черен Боб

най -тъмната стомана син черен бобInstagram @anastasia_kesidou94

Не обикновената ви тъмна коса! Това е най -тъмният стоманен син черен боб, който работи толкова добре върху дебели, прави коси. Като се има предвид периметъра на тази кройка, която спира на деколтето, тя изглежда още по -пълна. Помолете вашия колорист за гланц, за да можете да поддържате черната и синя коса блестяща и блестяща.

Черен лебед с наситени сини акценти

Прическа Черен лебедInstagram @thepaintedbunny

В&Създател на стила, Ерика Луперсио

Фризьор / помощник -директор на салона @ J & Франк професионални фризьори в Юма, Аризона

Как бихте описали този външен вид?

Нарекох този поглед „Черен лебед“. Този вид може да се нарече „срамежлив ярък“, защото е идеален за хора, които искат да се насладят на неестествена сянка, докато все още са подходящи за работното място.

Любимото ми нещо за този външен вид е как се променя в различни настройки. Прилича на дълбоко черно на закрито, но на слънчева светлина има най -малкия тон на синьо.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За да се постигне този вид външен вид, косата трябва да бъде предварително изсветлена, за да може цветът да прилепне правилно към косата, както и да се покаже пигментът. За да запазя цвета, създадох цветна бомба Olaplex за този клиент, която може да се използва при всяко измиване, за да се поставя отново цвета всеки път.

Оникс черен с фини сини акценти

Оникс черна прическаInstagram @ash_mclay

В&Със създател на стил, Ашли Маклей

Майстор стилист @ Vintage Hair Loft в Андерсън, SC

Как бихте описали този външен вид?

Този вид ще бъде черен оникс. Любимото ми нещо за този външен вид е, че е универсален. Тя може да бъде раздразнителна и професионална в същото време, докато има фини намеци за флот.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Инвестирайте в безопасен за цвят шампоан без сулфати. Това ще поддържа този цвят жив.

Това е наистина страхотен цвят за почти всеки тон на кожата, независимо дали е топъл или хладен порцелан. С оникса позволява всяко черно да излъчва.

Ярко сини акценти върху черна коса

яркосини отблясъци върху черна косаInstagram @keracolorhair

Изскачането на тези яркосини акценти върху черната коса прави драматично измерение и ние сме тук за това! Това е видът, който трябва да използвате, когато се страхувате да покриете всичките си кичури със синия нюанс. Със сигурност ще достави на вашите прави коси със средна дължина вълнението, от което се нуждае.

Дълга коса с черна коса със сини ленти

Ярка контрастна прическаInstagram @leta350

В&Създател на стил, Лаорета Исмаили

Стилист & Гримьор @ Dawns Pizzazz в Danbury, CT

Как бихте описали този външен вид?

Обичам блясъка, жизнеността и контраста в този красив цвят! Вълнувам се, когато гост иска да бъде моден напредник и приключенски.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Тя ще трябва да глазира отново на всеки пет до шест седмици, за да поддържа жизнеността и да използва продукти за защита на цвета, за да поддържа целостта на косата и цвета.

Тази визия е забавна, флиртуваща и жизнена. Типът човек, който може да носи този външен вид, е някой, който е креативен и нервен със силна личност. Той е идеален за човека, който обича да се откроява от тълпата и да бъде това „уау“ момиче!

Права черна коса с фини сини акценти

Силен & amp; Жестока прическаInstagram @hairbykirst

В&Със създател на стил, Kirsty Richey

Собственик на салон / фризьор / гримьор @ Chelleon за коса и красота в Woodend, VIC

Как бихте описали този външен вид?

Този поглед има отношение, той е силен и яростен!

Обичам, че това не е просто обикновен черен цвят. Той има предимство и индивидуалност! Високият блясък и качественият цвят го правят перфектен.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Всеки клиент, който иска този цвят, трябва да знае ангажимента, който изисква синьото черно. Това е един от най -дълбоките цветове, към които можете да отидете, а премахването му е много трудно.

За тези клиенти с тъмни черти е толкова лесно да се поддържа. Свържете го с остра тъпа кройка за професионален външен вид, който говори много. С естествената черна коса добавянето на спрей за блясък определено ще подобри цялостния вид.

Черен полунощ син цвят

черен и среднощно син цвят на косатаInstagram @tammy.ethan

Този черен среднощен син цвят предлага перфектен баланс на сияние и дълбочина. Подхожда на средна дължина, подсилвайки пълнотата на косата с вълнообразна текстура. Нанасянето на масло, спрей за блясък и лак за коса върху кичурите ще придаде на този син черен цвят на косата допълнителен блясък.

В&A със създател на стил, Тами и Итън

Косаджия / Колорист @ Hair от Тами и Итън в Мелбърн, Австралия

Как бихте описали това?

Има толкова много богатство в този тон на Midnight Blue от GuyTangMydentity. Той е много прощаващ, но и уникален цвят.

Когато е под сценично осветление или външно осветление, той показва жизнеността на този тон, докато при нормално вътрешно осветление е гладко наситено синьо.

Помолете вашия стилист за техника на дразнеща зеленина, която да смеси цвета и да позволи на естествените ви цветове да се смесват, докато расте отново.

Какъв е вашият най -добър съвет?

За да постигнете този черен и среднощно син цвят, помолете вашия стилист да вдигне косата ви до ниво 8.

Използвайте защитен шампоан и балсам и измийте косата си с по -хладка вода.

Оформете косата си на слаб огън и с продукти за топлозащита.

За домашна поддръжка препоръчваме да вземете у дома лечението с MyHero Collagen и Olaplex No.3, за да поддържате косата си здрава и здрава.

Богат син и черен нюанс

Богат & amp; Елегантна синя прическаInstagram @kailee.halifax.hairapist

В&A със създател на стил, Kailee Slaunwhite

Майстор стилист / колорист @ Lift Salon and Spa в Лейксайд, Нова Скотия

Как бихте описали този външен вид?

Този вид е толкова богат и елегантен и ще обърне всяка глава. Синьото (без значение какъв тон) има много студен фон, така че черното е най -добрият му приятел. Черното е богато, привлекателно и ще допълни почти всеки цвят на очите. Ако страдате от розацея или се чувствате така, сякаш кожата ви държи топлина (червеникаво), може и да не мислите, но черното на кожата ви ще я охлади и ще ви остави да изглеждате като лисица!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Поддръжката е много важна с всеки цвят. В днешния свят има толкова много пигментирани шампоани, така че няма извинение цветът на косата ви да избледнее бързо. За този клиент препоръчах Blacklight blue шампоан, Olaplex No.3 и Red E To Go. Тя също се бори с къдриците, затова използвахме Bedhead After Party за по -елегантен стил.

Този шампоан се продава за блондинки, за да противодейства на всякакви жълти тонове, но не се шегувайте, този силно пигментиран шампоан ще запази дълбочина във всеки цвят на косата.

Синьо и черно измерение

Прическа Blue Black DimensionInstagram @kaylakrommerhair

В&Със създател на стил, Kayla Krommer

Лицензиран професионален козметолог @ Salon LA в Синсинати, Охайо

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е един от любимите ми визии/цветове, които да създам като фризьор. Този цвят е идеален за някой, който иска много модерен и класически вид, но все пак иска малко жизненост, измерение и допълнителен цвят.

Любимото ми нещо за това творение е, че то все още е приемливо за професионална работна среда, но при определени светлини, особено на слънцето, ще ви даде куп оттенъци в елегантната ви черна коса.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Аз лично чувствам, че всеки може да опита този цвят, независимо от формата на лицето или тена на кожата. Въпреки че промяната на цвета на косата ви в черна може да бъде плашеща, в крайна сметка това може да бъде възнаграждаващо! Цветът на косата винаги може да бъде променен, така че ако мислите да опитате това, бих казал да го направите!

Това е лесен за поддържане и дори нанасяне цвят, което е чудесно, когато нямате много свободно време за прекарване в салона. Определено препоръчвам защитен за цвят шампоан и балсам (използвам всички продукти на Paul Mitchell), за да поддържа цвета на косата дълготраен, блестящ и жив.

За да създам този външен вид, използвах Paul Mitchell XG: равни части 4AA и син усилвател с 10 vol за най -голямо нанасяне на цвят върху косата.

Тъмно син и черен нюанс

тъмносиня и черна косаInstagram @caissie.rachelle

Обича да пробва различна тенденция за коса? Има ли нужда от ъпгрейд късото ви подстригване? Синя черна боя за коса ще ви спаси! Комбинирането на тъмносин и черен оттенък ще добави повече жар към вашата кройка. Оформете го с фина текстура и цветът изплува още повече. За повече драма, няколко ивици лимонено зелено в близост до линията на косата правят чудо.