Косата на русалка е тенденция в цвета на косата, която влива два или повече пастела или ярко върху дълга коса с плажни вълни. Пищна дълга коса плюс вълни плюс много вълшебни модни цветове. Цветната боя за коса е на път да се превърне в следващия любим цвят на косата на всеки! Многоцветните пастели и ярки цветове правят този стил изключително забавен за носене, освен цялото внимание, което ще получите.

Стегнатите, малки къдрици до меки, големи вълни са обичайният стайлинг, направен за завършване на показването на различни модни нюанси. Дължината също може да ви даде възможност да създавате безупречни преходи на цвят и интензивност.

С прекрасната коса идва голяма отговорност. Бъдете готови за множество процедури за избелване и много търпение, за да се появят желаните цветове на вашите нишки. Грижата след оцветяване, като използването на защитни продукти за коса и случайни посещения в салона за поддръжка, е задължителна!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези модерни цветове за коса на русалка.

Плитка рибешка опашка на коса на русалка

Плитка рибешка опашка на коса на русалкаInstagram @maryh.ott

Плувайте обратно към доброто с най -добрата прическа на merpeople. Нюансите на фуксия и пурпурен цвят са свързани в една рибена опашка, за да ви направят роден под морето! Увеличете тази дълга коса на русалка с плажни вълни, за да увеличите измерението и за допълнителен драматичен ефект.

Цветно омбре на дълга коса на русалка

Цветно омбре на дълга коса на русалкаInstagram @_mad.hair_

Осмелете се да отидете различно с цветно омбре на дълга коса на русалка. Този оттенък предлага широка гама от цветови опции. Това ви дава свободата да решите количеството и нюанса на цвета, който искате да добавите. Окончателното решение е във вас.

Дълбоководни патладжани на плажни вълни

Дълбоководни патладжани на плажни вълниInstagram @hairby_kortney

Дълбоководният патладжан на плажните вълни е динамичното дуо за цвят и стил. Дълбоките цветове на слива са много богати и забавни, но имайте предвид, че лилавите и червените цветове избледняват най -бързо. Бъдете готови да боядисвате косата си много по -често. Добавянето на плажни вълни към свеж оттенък на косата наистина показва цвета и всичките му измерения.

Фина лилавочервена и лилава коса на русалка

Изтънчена лилава и лилава коса на русалкаInstagram @idastyles

Фината лилава и лилава коса на русалка изисква смесване на 2-3 цвята. Лилаво и лилаво оцветяване може да се носи право, къдраво, дълго или късо и е прекрасен начин да прегърнете вътрешните си мечти на русалка, но все пак да изглеждате професионално.

Еднорог тонове с вълни русалка

Еднорог тонове с вълни русалкаInstagram @marci4lyf_

Еднорог тонове с вълни русалка са идеалният цвят за жени, които искат да изпробват тонове на дъгата. За да получите този вид, помолете вашия колорист за смесица от чаени светлини, акценти и листа.

Синя и тиланова коса от океанска русалка

Синя и тиланова коса от океанска русалкаInstagram @hairbyclairperez

Косата на русалка сега се предлага в хипнотизиращи тюркоазени нюанси! Определено виждам тези буйни морски треви и водорасли под водата. Ако искате прически на русалка, определено помислете за светли нюанси като аква и тюркоаз.

Коса русалка пастелни зелени водорасли

Коса русалка пастелни зелени водораслиInstagram @maneconcept

Една дума за описване на тази пастелно зелена коса от морски водорасли русалка: хипнотизираща! Изживейте мечтите си за коса на русалка с коса в цвят водорасли, която явно е извън този свят!

Коса на русалка в пикси

Коса на русалка в пиксиInstagram @rebecca_inthelab

Късокосите момичета изглеждат страхотно и на тонове на русалка! Вземете опашката за най -горещата комбинация от избледнели розови и сини цветове на русалка това лято.

Коралови розови нюанси на русалка

Коралова розова коса на русалкаInstagram @rainbowbritebeauty

Кораловите прасковени нюанси създават такъв шикозен цвят на косата на русалка! Започнете тази тенденция, като носите този оттенък със средна дължина на косата и меки вълни.

Цветно омбре на океанска русалка

Цветно омбре на океанска русалкаInstagram @taylorrae_hair

Богата комбинация от сини корени и аквамаринови краища прави пищен нюанс на русалка, сякаш носите океана като своя корона! Освен това, косата на русалка, направена в омбре техники за оцветяване, издава уникален усет.

Пастели на русалка навсякъде

Пастели на русалка навсякъдеInstagram @lunabelle32

Нюансите на пастели на русалка по цялата коса придават ярък и вълнуващ завършек. „Това е чудесен начин да изразите себе си и да получите много комплименти“, казва фризьорката Стефани Уеб от Охайо.

Техниките, които Уеб използва за постигане на външен вид, включват разделен цвят и топене на цветовете. Що се отнася до поддържането, Уеб предлага измиване на косата с шампоан без сулфати в студена вода.

Смела синя и лилава коса на русалка

Смела синя и лилава коса на русалкаInstagram @_angelenecorder

Това е цвят на косата на русалка с пурпурен нюанс на залез, заедно с красив син оттенък на океана. Създателят на стила, Angelene Corder of Virginia, използва цветната линия Pulp Riot, за да извади цветовата комбинация. Тя казва: „Удивителното в това е как можете да формулирате основни пигменти и все пак да постигнете цвета за желания тонизиран цвят“.

Нейният съвет №1 за дами, които искат да опитат този цвят на косата, е да отидат на подробна консултация със стилиста. Тя заявява: „Трябва да говорите за гардероба си, ако носите грим и как оформяте косата си. Освен това е важно също така да знаете формата на лицето си, за да научите как вашият стилист може да раздели и разположи цвета, така че когато го погледнете на нивото на очите, виждате този контраст. “

Розова, лилава, зелена и синя коса на дъгата на русалка

Розова, лилава, зелена и синя коса на дъгата на русалкаInstagram @mermaidauthority

Тази коса на русалка се отличава с разнообразни цветове като ярки розови, лилави, зелени и сини, а след това дъгови тонове в краищата.

„Изборът на цвят за косата беше вдъхновен от бета риба“, казва оцветителката за коса Тори Бригс от Роки Маунт, Северна Каролина. „Тъмно синьото, светлосиньото и ментово зеленото бяха избрани за основни цветове с участъци от розово, лилаво и неоново зелено, изпъстрени под и около рамката на лицето“, обяснява тя.

Когато се опитвате да постигнете топене на цвета, целта е да създадете движение в косата, което да се успокоява отгоре, след което да се отваря в смели пукнатини. Тъмносиният корен на сянката помага изключително много за това как косата преминава през етапа на израстване или избледняване.

Ако искате да изберете коса в цвят дъгова русалка, Бригс иска да вземете предвид вашата личност и тена на кожата. „Ако сте тихи, изберете пастели и по -меки тонове за тази спокойна атмосфера. И ако сте смели, тогава естествено отидете с живи цветове. “

Къса коса от морска пяна Зелена русалка

Къса коса от морска пяна Зелена русалкаInstagram @rachelringwood

Този стил на морска пяна от морска пяна от стилист и собственик на салон Рейчъл Рингвуд от Флорида е елегантен пънк. Преходът от високо поддържана линия на растеж, известен също като избелващ, и тон с магента създава повече цвят с ниска поддръжка и нахален размер.

„За всички ваши идеи за коса на русалка, инвестирането в добри продукти е игра, която променя играта! Използвайте продукти без сулфати, без парабени, без натриев хлорид, по-малко алкохол със стилизиращи продукти и по-малко топлина, тъй като може веднага да стопите цвета си “, предупреждава Ringwood.

Ярките цветове промениха играта и жените стават все по -отворени в различни бизнеси. Изкуството, цветовете и самоизразяването текат толкова добре заедно, така че защо да не го прегърнете по всички начини!

Сребърна, синя и лилава коса на русалка с вълни

Сребърна, синя и лилава коса на русалка с вълниInstagram @courtgannhair

Този цвят на синьо-лилава коса на русалка се отличава със сребърни отблясъци, за да добави по-светъл нюанс към средата, което придава на косата омерен външен вид! По -тъмният корен и по -тъмният краен цвят карат средната област да изскочи малко повече!

„Модата или ярките цветове са ангажимент“, казва оцветителят за коса Къртни Александър от Ливан, МО.

Важни са настройките за ниска топлина на горещи инструменти и добър топлозащитен агент като спрей Kenra 22 преди оформяне. Виолетовите тонове обикновено избледняват доста добре, така че тези тонове не са толкова поддържани, колкото другите, но се подготвят да се върнат в салона след 6-8 седмици за ретуш.

Дълбоко син цвят на морската русалка

Дълбоко син цвят на морската русалкаInstagram @looksbylaurie

Косата на тази синя морска русалка е ярка и смела! Той има тъмно лилав корен, който се слива в красива и обемна смес от нюанси на топаз. Безпроблемна смес беше създадена, докато цветът се движи надолу по нишката! Това е изявление, създадено от собственик на салон и стилист Лори Перкоко от Пенсилвания.

За да постигне цвета, Percoco заявява, „намерете стилист, който е разработил своя собствена техника с модни нюанси, за да даде разтопител на убийствен цвят. Прическите на русалка определено се появяват с цвят. Косата на русалка определено е огромна тенденция, която е тук, за да остане! ”

Percoco посочва, че прическата на русалка също изисква много поддръжка. Грижата у дома е изключително важна, затова дамите трябва да използват шампоан и балсам за грижа за цвета без сулфати.

Светли ясни сини нюанси на русалка

Светли ясни сини нюанси на русалкаInstagram @carrieannaa

Тези русалки са от ясно синьо небе с няколко тънки облаци.

Произведен от фризьорката Кари Уидърс, базирана във Вирджиния, този тип цвят е много поддържащ и може да бъде вреден, ако не го направите по правилния начин.

Уидърс предлага да посещавате салона на всеки 6 седмици. „Това прави лесно и безопасно приложение за повторен растеж с изсветляващо средство. За жени с тъмна коса, не избирайте този тип цвят. По същия начин за жените, които искат повече пастелни тонове, се придържайте към естествено русо/светло кафяво “, заявява тя.

За жените, които искат нещо от синята/зелената страна на спектъра, Уидърс предупреждава, че това е малко повече ангажираност, защото основните зелени тонове могат да бъдат доста трудни за премахване.

Зелена и синя коса на русалка в лагуна

Зелена и синя коса на русалка в лагунаInstagram @kaybeglam

Това е половин и половина боядисана коса на русалка от лицензиран козметолог Карол Негрон от Флорида. За този шедьовър зеленият цвят на косата на русалката е основната атракция.

„Можете да видите различните нюанси на синьо и мента и след това зелено. Помолете вашия стилист да използва Guy Tang MyDentity Mystic Blue, Arctic Blue и Mint of Steel и от Pulp Riot, както и абсент и Area 51, за да постигне този цвят “, казва Негрон.

Цвят като този изглежда страхотно на светла кожа, но като цяло, ако имате страхотна личност, можете да разтърсите почти всичко!

„Нещата, които трябва да имате предвид, когато правите такъв цвят, е, че трябва да имате чисто платно от ниво 10“, препоръчва Негрон. „Уверете се, че използвате pH бондер, за да предпазите косата от увреждане на процеса на мълния. Доброто изсветляване за постигане на перфектно чисто платно е от ключово значение за постигането на страхотни резултати “, добавя тя.

Постигането на тези цветове отнема много време, така че бъдете готови да прекарате деня с фризьорката. Негрон също посочва, че тези цветове са много скъпи, но си заслужава да се опитат.