Balayage върху черна коса е модерна техника, използвана от експерти-стилисти, за да трансформират без усилие плоска, много тъмна грива в много габаритна и плътна. Този съвременен стил на оцветяване създава мек, естествено изглеждащ ефект, използвайки стопяването на светли нюанси, което създава безброй размери и тонове!

Прически Balayage за черна коса

Тя се превърна в известна прическа за жени, които искат да внесат живот в косите си, без да се налагат много грижи за поддръжката. Израстването никога няма да бъде проблем, защото е сигурно, че косата ви ще изглежда толкова красива и изискана, колкото е!

Можете да се насладите на този широк стил, без да жертвате здравето на косата си и без ограничения! Пригответе се да останете в страхопочитание, когато приключите с разглеждането на тези най -модерни снимки на balayage на черна коса!

Сиво Balayage

Сиво Balayage на черна косаInstagram @malinatang

Празнувайте дългата си и гъста пищна коса с бляскави огромни меки къдрици и тази приглушена пепел. Със сигурност перфектен външен вид за безгрижно момиче.

Бургундска коса

балаяж бордо прическаInstagram @jilldoesmyhair

Влюбете се в тази красиво боядисана дълга бордо коса, оформена с меки плажни вълни. Червен оттенък като този излъчва мистериозна и секси атмосфера.

Меден балаяж на черна коса

Меден балаяж на черна косаInstagram @hairbyamybee

Всяко момиче с фина и средна коса трябва да опита това. Великолепно боядисаните плажни вълни усъвършенстват всеки очарователен ежедневен вид.

Балаяж от розово злато на черна коса

Балаяж от розово златоInstagram @constancerobbins

Накарайте меките ви нишки да излязат от тъмнината в сладък приглушен розов оттенък, който е толкова хипнотизиращ на дълги вълни!

Blonde Balayage Акценти

Blonde Balayage АкцентиInstagram @kimberlynicolehair

В&С създател на стил, Ким Кокс

Фризьорка @ Salon 1506 в Placentia, CA

Как бихте описали този външен вид?

Това е представено за клиенти с черна коса, които искат баланс.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Бих свършил повече работа с фолио, за да ги олекотя и бих предложил няколко сесии. Те никога не биха постигнали леки резултати като тази на първата си сесия с балажаж на открито на черна коса. Моят клиент има тъмнокафява коса с предишни изсветлени краища. Тя дойде при мен с черни корени, защото ги правеше сама в продължение на няколко месеца, така че работим за това да я запалим.

Ash Blonde Balayage

Ash Blonde BalayageInstagram @niccamm

В&Създател на стил, Никол Чайлдс Камарата

Фризьор @ Salon 8736 в Нотингам, MD

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е жив и прохладен пепеляворуса блондинка. Използвайки техниката на чайно осветяване (една от любимите ми) и добавяйки естествена дълбочина към блондинката, вие можете да постигнете най -естественото смесване от тъмно към светло.

Най -голямото нещо в този външен вид е, че той е с висок контраст и факта, че получавате най -доброто от двата свята. Получавате красива блондинка без цялата поддръжка. Което според мен наистина е най-добрата част от живия цвят!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Честно казано, бих препоръчал този тип оцветяване на по -голямата част от моите клиенти. Тази техника има толкова много възможности и има тенденция да изглежда различно за всеки тип коса. Основният ми съвет би бил, търпението е добродетел! Понякога този вид отнема няколко сесии, за да се постигне, но си заслужава!

Кестеняво червено на черна коса

Auburn Red BalayageInstagram @hairwizardry

В&С създател на стил, Бретан Аш

Фризьорка @ Салон Калиста & Спа в Уест Честър, Пенсилвания

Как бихте описали този външен вид?

Клиентът ми влезе и търси кестеняв балайдж на правите си коси. Преди това бяхме боядисали косата й до ниво 4/5, така че знаех, че за да получим кестеняв тон, ще трябва да премахнем някои от старите цветове. Избрах да използвам естествено ниво 5 в нейния корен и да балансирам останалото с нисък обем

Използвайте проявителя, за да предпазите цвета й от повдигане твърде високо, за да може кестенявото да издържи по -дълго!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Balayage е предназначен да бъде дълготраен цвят, но кестенявите и червените са толкова трудни за поддържане на живи! Винаги предлагам гланц, който да обогати този цвят по средата между следващата й среща! Също така винаги използвайте безопасен за цвят шампоан и балсам. Аз лично обичам Color Proof!

Карамелен цвят на косата

Карамел БалаяжInstagram @hairgoddesstam

В&Създател на стил, Тами Креспо

Собственик @ Salon Lucid в Palos Verdes Estates, Калифорния

Как бихте описали този външен вид?

Този вид е топъл карамелен балаяж с дълги натрошени слоеве. Едно от любимите ми неща при боядисването на тази техника върху тъмна коса е, че тя придава по-ярък вид, който много тъмнокоси гости искат, без много клопки, с които същите тези гости се борят. Като останете в рамките на 2-3 нюанса на естествената им коса, можете да използвате по-нежен тип цвят на косата, предотвратявайки увреждането и осигурявайки великолепна блестяща здрава коса. Също така, мекият топъл цвят обикновено е не само по-ниска поддръжка, но също така избягва резултата от „месинговия оранжев-y“, който е врагът на арката на толкова много гости с тъмна коса.

Подстригването е едно от любимите ми подстригвания за дълга гъста коса. Той уважава желанието на гостите „да го задържи дълго“, като същевременно добавя този допълнителен ръб напред, който може да липсва на дълга коса. Поддържането на здрава линия на периметъра на дъното и създаването на дълги текстурирани слоеве в интериора позволява движение и премахва наситеността. Той също така позволява тези меки плажни вълни да бъдат по -забележими. Добавяне на допълнително изразено наслояване около предната част, за да се добави повдигане и завършване на рамката на лицето!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Бих препоръчал да го поддържате на всеки 8-10 седмици. За да запазите карамеления тон и да избегнете изплъзване в нежелан месингов тон, горещо препоръчвам безсулфатен шампоан на синя основа и охлаждащ балсам (Pureology има невероятен син шампоан & балсам, наречен Strength Cure Best Blonde Line) всяко друго измиване, след като този тон започне да се показва в косата. Това е перфектният цвят с ниска поддръжка, който работи за почти всички. Подстригването може да се адаптира към много различни типове коса. Той добавя много гъвкавост и може да работи за почти всеки. Ако косата ви е с добра текстура или нямате голяма плътност, може да се наложи да държите слоевете по -заоблени и по -малко натрошени по краищата, за да не изглеждате твърде редки. Тези гости с по -дебели или по -плътни коси могат да направят по -тежка текстура, за да премахнат насипно състояние.

Анализът на формата на лицето е особено важен, когато решавате откъде да започнете слоевете за лицева рамка отпред. Ако се опитвате да подчертаете очите и скулите, най-добре е да започнете тези рамки за лице между ръба на окото и горната част на бузата. Ако се притеснявате за привличане на внимание към ширината на лицето, най-добре е да започнете тези рамки за лице между бузата и брадичката и да се уверите, че те се отклоняват от лицето, а не да се хващат към него.

Ash Brown Balayage

Ash Brown BalayageInstagram @spectrum_bycaramel

В&С създател на стил, Анджела Ин

Колорист на свободна практика в Кота Кинабалу, Сабах

Как бихте описали този външен вид?

Това е пепелявокафяв балаяж. Модерната комбинация от акценти и баланс от ясен кафяв на черна коса с плажни вълни на клиента. Най -голямата част от този външен вид е акцентът, който върви добре с цялостния външен вид.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Според мен тенът на кожата на клиента е най -важният критерий за съвпадение на цветовете. Някои вълни върху завършената боядисана коса биха накарали избора на цвят да се открои повече.

Платинен балаяж

Платинен балаяжInstagram @hairbyelaina_

В&Създател на стил Елейна Макгрю

Стилист @ Салон Карма & Спа в Ливърпул, Ню Йорк

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е вкоренен измерен баланс. Аз лично харесвам този външен вид за толкова много от моите клиенти, защото им дава онези светло боядисани парчета с нотки на естествената им основа навсякъде. Това е невероятно, защото е с ниска поддръжка и изключително регулируемо.

С течение на времето можете просто да добавите още светли или тъмни парчета, за да промените фино целия облик. Тези цветове изглеждат страхотно на много разфасовки, но особено на многослойна кройка, така че когато я оформите (особено навийте), тя показва цялото това измерение, тъмнината и лекотата навсякъде.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

В зависимост от това колко тъмна е косата ви, ще ви отнеме няколко сесии. Винаги искате да имате предвид целостта на косата си. Получаването на някой супер лек за една сесия не винаги е възможно и това на етапи ще гарантира здравето на косата ви непокътнато и ще получите вида, за който сте мечтали, като същевременно го поддържате здрав и блестящ!

Purple Balayage

Purple BalayageInstagram @annacaohairmakeup

В&А със създател на стил, Анна Као

Фризьор & Гримьор @ Anco Studio в Окланд, Нова Зеландия

Как бихте описали този външен вид?

Този виолетов балаяж е чудесен за тъмна коса. Независимо дали става въпрос за многопластово подстригване или една дължина, този виолетов тон се слива с тъмна коса красиво и без усилие. Достатъчно смел, но не прекалено силен. Това, което най -много обичам в този цвят, е, че той също озарява тена на кожата.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Избелването е необходимо на тъмна коса, за да се покаже цветът. За предпочитане косата преди това не е била боядисана с тъмни багрила. Olaplex е един от най -добрите продукти, които спомагат за укрепването, защитата и ремонта по време и след цветно обслужване. Редовната виолетова цветова обработка се препоръчва за домашни грижи, за да поддържа цвета свеж и ярък.

Сребърен балаяж

сребърен цвят на косата balayageInstagram @hairbykacie1

Този външен вид е висококонтрастен балайдж омбре. Той включва тъмен корен, който постепенно се смесва безпроблемно в много ледена блондинка. Разрезът е дългопластов.

Очаквайте висока поддръжка, освен ако не сте естествено тъмно кафяво. Ако сте естествена блондинка, очаквайте да идвате на всеки 6-8 седмици за коренов корек и на всяка трета среща за балайдж-корекция.

За да поддържате сребърния вид на блондинката, влизайте на всеки 4 седмици, за да вземете сребърен тонер или инвестирайте в шампоан за тонизиране на сребро, за да запазите цвета.

Изтънчен светлокафяв балаяж

Изтънчен светлокафяв балаяжInstagram @lucianefontanive

В&Със създател на стил, Luciane Fontanive

Фризьор & Колорист @ L’equipe Jr.Mendes в Жоао Песоа, Бразилия

Как бихте описали този външен вид?

Намирам женското око за прекрасно, когато е с фризьора си и той казва, че е възможно да се създаде осветление с нишки за косата й. Цветовете на мед, лешник и мед могат да подобрят тъмната коса и да подобрят красотата на кестенява до черна коса.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Независимо от тена на кожата, можете да създадете цвят за всеки клиент.

Здравето на нишките винаги е от съществено значение за красотата на тъмно осветената коса. Винаги препоръчвам тест за фитил, който оценява структурата на проводниците за процедурата. Също така, фитилите преди и след третирането са много важни.

Считам всяка възможна тъмна коса за процедурата, стига да е здрава и добре лекувана.

Несъмнено жена, която не иска да има размита коса, независимо дали е руса или брюнетка, е все по -рядка.

Blue Balayage на черна коса

Blue BalayageInstagram @splittinwigz_

В&A със създател на стил, April Camp

Фризьорка @ Burn The Breeze Barbershop в Талахаси, Флорида

Как бихте описали този външен вид?

Когато правите ярък цвят, докато естествено имате тъмна коса, винаги е по -добре да започнете по -тъмно. Този син балайдж придаде на моята клиентка чист, но модерен вид, като същевременно запази целостта на тъмната й коса силна и мека, както беше преди да започнем. Не забравяйте да започнете по -тъмно за balayage на черна коса.

Тъй като моят клиент е ярък клиент за първи път, аз отидох с цвят, който би й дал по-малко контраст от пастел или нещо подобно, но би изскочило достатъчно, за да се открои в тълпата. Стилизиран с моята 1-инчова маша за маша, за да придаде живи вълни за по-чувство на русалка! Обичам сглобената бъркотия!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За този вид външен вид наистина искате да сте от типа хора, които не мият косата си много често. Най-големият ключ към дълготраен ярък цвят е грижата. Студена вода, шампоани без сулфати, дълбоки кондициониращи процедури, топлинен протектор и редовни подстригвания.

За някои хора това е най -доброто, защото основно се миете (може би на всеки 3 дни или повече) и постигате най -дълготрайни резултати! Ако имате тъмна коса, помислете първо да започнете с тъмен ярък цвят и да работите по -пастелно, ако това е вашата крайна цел, в противен случай рискувате сериозно увреждане на косата!

Златна блондинка Balayage

Златна руса балаяж на черна косаInstagram @jessicamintonhair

Точно както боговете се спуснаха отгоре! Обичайте тази комбинация от светли и тъмни цветове, която излезе толкова естествена.