Мръсно русата коса е средно руса коса със светлокафяви тонове. Кафявите тонове обикновено са пшеница или капучино. Мръсната блондинка се съчетава добре с по -топли тонове на кожата и по -студени руси цветове. Този цвят може да се постигне с естествено руса коса или чрез изсветляване на естествено кафява коса с по -тъмни руси тонове.

Добавянето на този красив тон към вашите прически определено ще го направи страхотен. Повечето жени ще помислят за изсветляване на косата си през пролетта и през лятото, но честно казано, това е прекрасен външен вид по всяко време на годината! Признавам, тази мръсна руса тенденция изглежда по -невероятна за жени с по -тъмна кожа и с различни цветове на очите, тъй като е перфектният загар с плажна коса.

Наличието на мръсна руса прическа означава, че независимо дали имате естествено по -тъмна коса и искате да я изсветлите, или имате много светла руса коса и искате да я потъмните, можете да постигнете външния си вид или с техниката на оцветяване с балайдж или с фолио.

Следвайки правилния режим на грижа за косата, прическите ви ще се появят с цвят. Така че вместо да получавате супер лека платинена блондинка или маслена златиста руса, дайте си по-мръсен цвят с една от идеите за руса коса по-долу.

Така че преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези популярни снимки на идеи за цвят на мръсна руса коса:

Обратно мръсно русо омбре

Обратно мръсно русо омбреInstagram @tbgsalonstx

Силно текстуриран мръсно тъмно руса коса до секси брюнетка съвети е ултра страхотен стил, с който да се поглезите. Украсете мръсното си русо омбре с вълни, за да подчертаете основно тази перфектна смес!

Меки мръсни руси пари за жени над 70 години

Меки мръсни руси пари за жени над 70 годиниInstagram @kjcrealhair

Меките мръсни руси пари за жени над 70 добавят измерение и яркост. Те придават младост на цвета на косата. Паричките са фокусирани главно върху лицето, но могат да се използват и по цялата коса, за да добавите „уау“ фактор.

Мръсна блондинка с лилави краища за жени над 50 години

Мръсна блондинка с лилави краища за жени над 50 годиниInstagram @lghowardsalon

Лилавите краища на мръсна руса коса придават забавен тон и измерение на жени над 50, които търсят модни цветове. По -тъмният нюанс на лилаво във форма на подчертаване е по -консервативен начин за оцветяване, без да се притеснявате, че е твърде много.

Модерна руса коса с чиния за по -възрастни жени

Модерна руса коса за по -възрастни жениInstagram @mmfriseure

Модерна руса коса за по -възрастни жени е много мека и обемна с няколко пукнатини ярко руса. Русата коса с размери ще създаде младежки блясък и е много гъвкава!

Мръсна руса коса с ниски светлини за жени над 60 години

Мръсна руса коса с ниско осветление за жени над 60 годиниInstagram @hairbyjanetbiggers

Мръсна руса коса с ниско осветление за жени над 60 години е лесен начин да смесите сивата коса. Добавянето на ниски светлини позволява размери и равномерно и избледнело израстване при по -ниска поддръжка.

Мръсна платинена блондинка

Мръсна платинена блондинкаInstagram @tressesbytress

Фантастичен метален нюанс, подходящ за топъл до неутрален тен – този цвят осветява прическата ви, когато сте под светлината. Перфектен за всички типове и дължина на косата, независимо дали е пикси или тази проста права средна коса.

Мръсно русо омбре с плажни вълни

Мръсно русо омбре с плажни вълниInstagram @beautyby_brittanyjean

Тъмна до светло мръсна руса коса с омбре като това е това, което всички искат в момента. Абсолютно красив и лесен за оформяне!

Мръсна пепелява руса на коса до раменете

Мръсна пепелява руса коса с дължина до раменетеInstagram @mackenziejaymes_

Чувствайте се като богиня на плажа с тази мръсна пепелява руса коса, съчетана с подстригване до раменете, опушени корени и фин балайдж, който изглежда перфектно на права коса на пластове, Този мръсно руса стил също е перфектен избор за тънка, фина коса със средна дължина.

Брюнетка със средна дължина на косата с медни акценти

Брюнетка със средна дължина на косата с медни акцентиInstagram @brianalea_stylist

Добавете дълбочина и измерение към естествената си мръсна руса коса за по -здрава прическа с тези топли карамелени ивици! Той е невероятно жив, когато се комбинира с тъмна коса, поради контраста и измеренията, които носи.

Мръсна избелваща блондинка

Мръсна избелваща блондинкаInstagram @leannaslovelylocks

Наистина хладен бял като сняг сянка като този може да извади розовото в кожата ви и да подобри лешниковите ви очи, особено ако имате сини или сиви намеци към тях. Идеален за вълнообразни лобове и наслоени разфасовки.

Светла мръсна блондинка

Светла мръсна блондинкаInstagram @shannonathairoboston

Бъдете по -ярки, отколкото ярки с този светъл мръсен русов цвят, който изглежда безспорно красив на всеки тон на кожата. Th