Плитките с триъгълни кутии са алтернатива на плитките с кутия, където косата е разделена на триъгълници вместо на кубчета. Напълно над средното, тези плитки са удобни и лесна идея да се опита!

Тези ненадминати плитки някога са били носени от кралиците на косата Зоуи Кравиц и Теяна Тейлър! Гъвкавостта винаги присъства в плитките от кутия. От най-горния кок, накъсаните плитки или отстрани, никога няма да останете без избор да изведете прическата си на следващото ниво.

Chalia Mangrum от Охайо проектира елегантен вид на плитка, съчетавайки ги с различни аксесоари. “Основното нещо, което жените грешат, е, че косата ви трябва да е надута права или с определена текстура.” Тя ни казва това, като същевременно успокоява, че плитките с триъгълна част са за всички видове текстури на косата.

Говорейки за поддръжка, Chalia препоръчва масло за коса, контрол на ръбовете и пяна. „Използвайте масло, за да предпазите скалпа си от изсъхване. Контролът на ръбовете поддържа ръбовете ви гладки и хлъзгави, а пяната помага за контролиране на къдренето “, казва тя. Увийте ги през нощта и не дръпнете, тъй като това ще ги разхлаби по -бързо. Следването на тези съвети ще ви даде прекрасни плитки, които могат да издържат около 4 до 6 седмици.

Готови ли сте да подобрите защитната си игра за коса? Това са най -модерните прически с триъгълни плитки, които да изпробвате този сезон.

Триъгълни кутии плитки за момиченце с мъниста

Триъгълни плитки за малки момиченца с мънистаInstagram @novemberlov3

Триъгълни плитки за малки момичета с мъниста проявяват както сладост, така и нервност. Това е такава прическа от следващо ниво, която учи по-младите дами да се грижат за изкривяванията си. Те със сигурност ще харесат колко стилно и уникално изглежда.

Триъгълни плитки за плетене на една кука

Триъгълни плитки за плетене на една кукаInstagram @ateliebadu

Триъгълни плитки за плетене на една кука на дължина на косата до раменете са нахални и поразителни! Персонализирайте го, като украсите с аксесоари като обръчи и маншети. Дръжте го обикновен и черен за класически стил, който е лесен за израстване.

Средна част триъгълни кутии плитки

Средна част триъгълни кутии плиткиInstagram @mahalas_touch

Искате много дълга коса, която да достига до бедрата ви? Този стил на триъгълни плитки със средна част ще ви даде повече от това, от което се нуждаете. Това е ниска поддръжка и ще защити естествената ви коса. За да добавите нотка на яркост, помолете две нишки руса да отидат с черните ви плитки.

Червени къси плитки с триъгълник Bob Bob

Червени къси плитки с триъгълник Bob BobInstagram @kersti.pitre

Мислите ли, че дългата защитна прическа е нещо като конвенционална? Не губете време и си вземете тези червени къси боб триъгълни плитки. Неговата дължина на паша е просто перфектна, точно там, където искате да бъде. И, разбира се, не можете да пренебрегнете този изскачащ цвят, който повдига настроението на всички. Чувствайте се свободни да добавите маншети и други скъпоценни камъни за по -бляскав ефект.

Триъгълни кутии плитки с низ

Триъгълни кутии плитки с низInstagram @mgbeautyhair

Ако вашите плитки със златни добавки са вашето нещо, тази прическа трябва да зарадва сърцето ви. Носете тези дълги триъгълни плитки с връзки и маншети, за да сте винаги готови за рейв-ап! Обичам това? Вижте тези сладки дълги плитки тук!

Бургундски триъгълни кутии плитки

Бургундски триъгълни кутии плиткиInstagram @blessbyess

Вървете силно и светло! Подарете на тези дълги, джъмбо бургундски плитки с триъгълни части. Белите конци, увити около няколко плитки, придават усещане за естетическа наслада на цялостния вид.

Средно триъгълни кутии плитки

Средно триъгълни кутии плиткиInstagram @raizmistica.vix

Издърпайте прическа, която има страхотен естетически коренов модел за малко изненада. Завършете стила си, като носите тези средни триъгълни плитки. Те ще дадат на вашите коси толкова по -плътен и полиран ръб.

Медено руса триъгълна кутия плитки

Медено руса триъгълна кутия плиткиInstagram @lay2impress

Искате прическа, която ще ви даде безпроблемен блясък? Разтърсете тези великолепни медоруси триъгълни плитки, за да напомпате външния си вид. Ярко розовото омбре със сигурност ще съответства на вашата остра, но закачлива аура. Разкопайте този цвят? Тогава ето още няколко руси плитки за вас.

Триъгълни богини кутии плитки

Триъгълни богини кутии плиткиInstagram @xoxo__drii

Такъв чудесен начин да запазите универсална, елегантна и защитна прическа! Извършете силно въздействие, докато носите тези дълги триъгълни плитки за богиня. Бързи ръбове, руси акценти и гумени ленти доказват, че детайлите правят нещата още по-важни.

Jumbo Triangle Box плитки

Jumbo Triangle Box плиткиInstagram @urban_kinks

Имате мека личност с очарованието на императрица? Ако отговорът е „да“, не бива да пропускате да дадете шанс на тези джъмбо триъгълни плитки! С добавени аксесоари, покажете им как стилът до раменете може да направи изявление. Вижте още от най -добрите плитки jumbo box.

Големи триъгълни кутии плитки

Големи триъгълни кутии плиткиInstagram @slayed.elegance

Страстен ли сте да наплетете или изкривите извратените си коси? Нямате време да продължите да оформяте ключалките си всяка сутрин? Тези многопластови големи триъгълни плитки са подходящи за сметката. Красотата му няма да избледнее, ако можете да го поддържате стегнат и свободен от накъдряне.

Триъгълни плитки в кутия

Триъгълни плитки в кутияInstagram @braids_bytoni

Този стилен и стилен вид ви придават тези триъгълни плитки в кок. Оставете някои от къдравите нишки да се покажат, за да създадете допълнителни детайли върху вашата черна прическа.

Дълги триъгълни кутии плитки за тънка коса

Дълги триъгълни кутии плитки за тънка косаInstagram @lacorisehair

Това е толкова великолепна прическа, която ви позволява да имате универсален вид, идеален за всяко ваше настроение. Това са дългите триъгълни плитки за тънка коса, които ви придават уверен и остър завършек. Имате ли младо момиче в живота си? Вижте тези сладки кутийки плитки за деца!

Разделени плитки с голям триъгълник

Разделени плитки с голям триъгълникInstagram @braids_by_cencen

Това са солидни и директни класни! Разгледайте тези разделени големи триъгълни плитки и ги носете като дива.

Триъгълни плитки с гумени ленти

Триъгълни плитки с гумени лентиInstagram @hairbygat

Придайте на конвенционалната си черна защитна прическа обрат само за ритници. Време е да подсилите триъгълните си плитки с гумени ленти и по -изящни бижута за коса.

Странично разделени триъгълни кутии плитки с нагънати краища

Странично разделени триъгълни кутии плитки с нагънати краищаInstagram @hairbynishaa

Нагънатите краища са това, което прави тези странично разделени триъгълни плитки изключителни от всякога. Идеята тук е да предложите на вашия черен защитен стил допълнителна дължина и усет.

Дебели царевични триъгълни плитки

Дебели царевични триъгълни плиткиInstagram @purity_k_beauty

Прекрасни дебели триъгълни плитки от царевица, за да задоволите желанието ви за свежа аура! Естетичните линии на скалпа плюс полираните ръбове са справедливи причини да сплетете черната си грива.

Триъгълни плитки с цвят

Триъгълни плитки с цвятInstagram @_rsbraid

Ако вече не намирате защитния си стил за възхитителен, не се колебайте да надстроите външния си вид. Тези триъгълни плитки с цвят са за да олекотят черните ви кичури, използвайки нотка руса оттенък.

Триъгълни кутии плитки с къдрави краища

Триъгълни кутии плитки с къдрави краищаInstagram @slaynattraction

Вдигнете малко прическа в прическата си и издърпайте тези плитки с триъгълна кутия с къдрави краища. Те добавят дължина към черната ви грива, сякаш избирате грива от Рапунцел.

В&С създател на стил, Dayonne

Фризьор / плитка Professional @ Slayn Attraction прически в Ню Джърси

Как бихте описали този външен вид?

Този вид се нарича бохемски кутии без възел (триъгълни части). Първо, обичам този външен вид заради началото без възли, което причинява по -малко напрежение и повече гъвкавост при стилизирането. Също така, той придава по -естествен вид спрямо традиционния метод на кутийки плитки, където възелът е видим. Бохемската коса, прикрепена към краищата, придава на този стил много женствен и бохо вид и мисля, че това е, което клиентите ми най -много обичат в него.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Определено е от полза за естествената ни коса. При първоначалната инсталация няма напрежение и напрежение върху косата, особено върху линията на косата, което е грижа за повечето жени. Освен това е ниска поддръжка, а гъвкавостта е невероятна!

Малки триъгълни кутии плитки

Малки триъгълни кутии плиткиInstagram @_braidsbychristina

Такава чиста работа! Избирането на тези малки триъгълни плитки на вашите черни къдрици със сигурност ще изпъкне с вашия остър вкус. Ето как трябва да изравните защитната си прическа.

В&Създател на стил, Кристина Дотсън

Стилист / Braider @ Braids от Christina в Miami Gardens, FL

Как бихте описали този външен вид?

Този стил е голяма плетка без възли с триъгълни части. Обичам факта, че има по -малко напрежение върху естествената коса на клиента. Освен това е много издръжлив и лек.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Този стил е за всички типове коса и може да бъде оформен по няколко начина. Това е чудесно за момичето, което просто иска да стане и да отиде и да не се притеснява за косата си. Също така е дълготраен за около 4-6 седмици или повече.