Ганските плитки са африкански стил на защитни корони, които се връщат право назад. Те са известни също като плитки Cherokee, невидими царевици, бананови плитки, прави или плитки с молив. Това, което ги прави изключителни от другите защитни плитки, е, че включват използването на удължаване на косата за по -плътен резултат. Без значение каква форма на лицето имате, тези плитки могат да бъдат модифицирани творчески в различни модели, които могат да омекотят, удължат или балансират вашите черти! Само не забравяйте първо да нанесете хидратиращи продукти върху косата си за лесен процес на сплитане.

Тази модерна прическа на тъкане ви позволява да блеснете яростната си коса с цветове, шарки и маншети, като същевременно запазвате естествената си защита точно отдолу. Не е нужно да ходите от време на време да резервирате срещи в салон, тъй като те могат да продължат седмици до месеци в зависимост от това колко TLC давате на тези красавици! По-долу са най-търсените гански стилове плитки, които лесно можете да пресъздадете в момента.

Гански плитки с розов цвят

За коса със средна дължинаInstagram @futibraids

Бъдете уникални и готини с този единствен по рода си стил на плитка, който пада точно под раменете ви за лесно управление. Обърнете внимание на спираловидния модел и как той показва тъмните корени за великолепен контраст. Прическите от гански тъкане на плитки могат да бъдат подобрени с плитка или уникално оцветяване като това.

Джамбо Гана Cornrows

Jumbo гана плиткиInstagram @studio.aprigio

Изключително огромните плитки от тъкане от Гана правят смело изявление, което ласкае всички текстури на косата. Стиловете с дълги дебели плитки често обещават много ниско поддържане с малкото налични парчета коса.

Гански плитки за коса със средна дължина

Гански плитки за средна дължина на косатаInstagram @silverhairgh

Докато повечето момичета се задоволяват с дълги прически от Гана, които тъкат плитки, късите дължини, които имат сложен завършек, винаги изглеждат превъзходно.

Омбре коса

Гански плитки с омбре косаInstagram @myrebraids

Събудете се сутрин и се чувствайте готови за работа с тази супер секси висока коса на опашка с омбре. Тази дълга коса идва с гъвкавостта на оформянето по толкова много начини като топ кок. Ганските плитки, комбинирани с омбре цвят на косата, създават мощна прическа.

Плитки Зиг Заг

Зиг заг гански плиткиInstagram @blished_hands01

Този фантастичен модел на тъкане в Гана се състои от кльощави корнизи, сплетени в чист зигзагообразен дизайн. Опитайте това, ако търсите уникален начин да направите косата си в модерен защитен стил.

Плътни гански плитки

Плътни гански плиткиInstagram @trancadapathy

Само с няколко изящно направени плитки можете да се насладите на предимствата на защитния стил с ниска поддръжка. Редуването на джъмбо плитки с тънки, боядисани с ярко червено, добавя контраст към цялата визия.

Гана Twist In a Ponytail

Гански плитки на висока опашкаInstagram @sleek_stylz

Ако сте фен на високи опашки, опитайте този модел, който ви дава елегантна лесна опашка, държана от бляскав аксесоар. Завършеният вид създава секси аура, която все още работи като приятелски и непринуден стил. Прическите от гански тъкане на плитки често се правят в различни стилове на опашка.

2 плитки

2 нишки гански плиткиInstagram @rodi_beauty

Jumbo 2 нишки от гана плитки предлагат впечатляващ начин да извадите косата от лицето си и да я защитите, докато преминават между спокойни и естествени стилове.

Половина Updo Гана плитка

Половина нагоре гански плиткиInstagram @trancadapathy

Този изискан стил на плитка включва дебели плитки и слаби корнизи, които ги редуват. Завършена в дебели гански тъкани, тази коса може да се носи на атрактивна половина нагоре.

Хранете се в гански плитки

Хранете се в гански плиткиInstagram @tantalstyles

В този стил на тънки плитки плитките са върху скалпа надолу по задната част на главата. Разхлабените тънки парчета ви дават повече креативност за оформяне на косата и избора да носите плитките си от Гана нагоре или надолу.

Големи плитки

Големи плиткиInstagram @slayedbymelb

Ганските плитки все още са популярни, защото са лесни за поддръжка и изключителния външен вид, който придават! Един от най -модерните стилове е да се редуват супер тънки и джъмбо плитки за по -забележителен вид.

Гана плитка на руса коса

Коса от Гана на руса косаInstagram @ashleymsparrow_

Тези изключителни ванилни слънчеви плитки от Гана са абсолютно задължителни! Можете да добавите няколко редуващи се тънки плитки, за да придадете повече акцент.

Гански плитки с прав гръб

Гански плитки с прав гръбInstagram @savsstyles

Тези дълги плитки на място предлагат неограничени стилове, които можете да опитате! От наполовина, нисък кок или доста опашка до просто да ги оставите с някои аксесоари, тези плитки абсолютно ще ви покажат истинското значение на универсалността!

Гана плитка с мъниста

Руси плитки с мъниста и царевициInstagram @hairbykey___

Вземете племенни бързо, като изпробвате този плетен гански стил, използвайки стилни мъниста в края на тези сияещи руси дълги плитки! Супер забавно и флиртуващо!

Гански плитки за къса коса

Гански плитки за къса коса с мъниста и царевицаInstagram @fancy_claws

Това е забавен, но изтънчен гански стил на плитки за къса коса. Може да работи перфектно за жени от почти всяка възрастова група с различни типове коса (груба, фина, права или къдрава). Обичам факта, че можете да го направите питомен или луд и скандален и да имате мъниста по ръбовете.

За да избегнете сух скалп и люспи, имате нужда и от плитка & Кондициониращ спрей (3 в 1 спрей за третиране Mizani), който е балсам за почивка, който успокоява скалпа, както и против пърхот, давайки ви здрав скалп и коса.

Богиня Гана плитки

Богиня гана плиткиInstagram @@ art.d.elis

Тези плитки от Гана са плитки, вдъхновени от богиня и бохо.

Обичам елегантността, която се създава, когато стилът се изпълнява правилно върху плитки от Гана.

Препоръчва се задълбочена консултация за оформяне преди инсталирането на този тип плитки. Дълголетието на този стил зависи от много фактори. От моя опит тези обрати могат да продължат между 3-6 седмици.

Размерът на плитките от Гана, които избирате, също допринася за това колко дълго ще продължат усукванията (по -малките усуквания продължават малко по -дълго). Можете да имате активен начин на живот, като танци и леко плуване. Въпреки това, тъй като използвате само две нишки копринено плитка коса, за да създадете тези плитки, усукванията могат да се изплъзнат или дори да се изравнят преждевременно.

Гана плетена Updo

Прическа с нагоре в ГанаInstagram @blackhairideas

Естествената черна коса изглежда зашеметяваща, когато е оформена и висока и добавена с нотки на червено, без да е прекалено отгоре. Лесно е да оформите гански плитки в прическа на кок.

Слаби гански плитки

Слаби гански плиткиInstagram @silverhairgh

Слабите гански плитки като тези започват със сложни корнизи, които се срещат отстрани и обратно в средата. Това е прекрасен ефект!

6 Прическа от плитка Гана

6 прическа гана прическаInstagram @arti_tude

Вземете плитките си на следващото ниво с 6 плитки и добавете маншети за по -богато украсен вид.