Къси изкуствени локове е защитна прическа със средно напрежение, постигната чрез увиване на удължения около косата. Локовете обикновено се правят дълго, но ще се изненадате как изглеждат стилни и в нарязани стилове!

Връщайки се в тенденцията, Риана носеше тези парчета в неотдавнашния си филм „Океани 8.“ Всички се наредиха да копират външния й вид оттогава. Да ги съкратите в боб, пикси или лоб е един уникален начин да ви накара да се откроите от тълпата!

Не обичате да се ангажирате дългосрочно? За разлика от дредовете, изкуствените локали са лесни за поддръжка, независимо от вашия тип коса. Можете да избирате от много модели и цветове, които ще ви спестят време за ежедневно оформяне на кичурите!

Базиран в Мичиган Шаник Грант създава своите версии на външния вид с прежди и маншети. Тя напомня, че „трябва да имате поне 3 инча коса, преди да инсталирате фиксатори за по -малко напрежение“.

Не забравяйте корените си! Това е съветът на нашия експертен плетач номер 1 при получаване на фалшиви локали. „Това е оптималното време за овлажняване и масажиране на корените, за да се стимулира скалпа, насърчавайки нов растеж“, казва тя.

Макар и кратка, тя уверява, че тези прически все още са супер гъвкави. Shanique споделя и най-добрите си продукти-балсам на водна основа и масла като авокадо, рициново или маслиново.

Кой казва, че не можете да направите много с по -къса коса? Докажете, че грешат, когато опитате някоя от тези популярни снимки на къси прически с изкуствени локали!

Дебели изкуствени фиксатори

къси дебели изкуствени локалиInstagram @chumasoko

Гледайте най -добре с тези защитни стилове на косата с дебела изкуствена брада, чиято дължина надхвърля раменете ви. Всеки лок е добре подреден и изглежда толкова ласкаво на естествена черна коса.

Индивидуални изкуствени фиксатори за плетене на една кука

отделни фалшиви плетения на една кука на къса косаInstagram @fauxlocsbyjalisa

Създаването на икона, кратки фалшиви локали изисква време и стабилни ръце. Носете тези отделни места за плетене на една кука с добавена мъниста и аксесоари.

Red Faux Locs

къси червени изкуствени локалиInstagram @ronitrawalker

Обичате ли естествено къдравата си коса? Оцветете го в ярко червено, след което го превърнете в странични дрехи, за да подправите нещата. Тези червени изкуствени локове за къса коса със сигурност ще отговарят на вашия нервен дух.

С къдрави краища

къси изкуствени локали с къдрави краищаInstagram @boholocs

Оставете вашите изкуствени локации до раменете си, джаз ги с къдрави краища и следващото нещо, което знаете, вие сте звездата в забавно парти с бохо-тематика. Тези прежди и защитни косички изглеждат завладяващо за дами с огнено джинджифил цвят на косата на тъмни корени.

Плетени изкуствени фиксатори

къси изкуствени плиткиInstagram @high__endstylist

Представете си колко силно ще бъде вашето настроение, когато имате тези плетени фалшиви локали върху естествената си черна и къса коса. Сливането на почти подрязано, плитката на кутията и отличните старчове на дреха е достатъчно възхитително.

Curly Faux Locs

къси къдрави изкуствени локалиInstagram @baje_hair

Стилистката Лоис Астрид несъмнено е права, когато каза, че „къдриците придават различен блясък“. Този стартов къдрав изкуствен стил е една от най -добрите идеи за късата ви черна коса. Опитайте и уведомете хората колко уникален е вашият вкус.

Богиня за плетене на една кука Faux Locs

къса богиня изкуствен locs плетене на една кука косаInstagram @princesseud

Нищо не е по -добро от тази прическа на богинята с къс косъм на чиста черна коса. Съпоставете го с лицето си, изглеждащо богиня, и сте готови да бъдете на всички големи поводи в квартала.

Боб Faux Locs

къси боб изкуствени локалиInstagram @fauxlocs_bynomzz

Какъв младежки облик за дами, които обичат да разтърсват къси боб изкуствени локации! Страхотна изкуствена прическа с дрехи като тази също е чудесен защитен стил за женската коса.

Blonde Faux Locs

къси руси изкуствени локалиInstagram @nneunfiltered

Надстройте целия си стил с промяна с руси къси изкуствени локали!

Извити изкуствени брави за плетене на една кука

къса къдрава изкуствена къса косаInstagram @cutelooksdar

Единствените по рода си къдрави изкуствени локации за плетене на една кука създават зашеметяваща къса прическа. Плетените корени, завършващи на хубава хлабава къдрица, придават динамичен подход на цялата прическа.

Много къси брави с обръснати страни

къси изкуствени локали с обръснати страниInstagram @astoldbybrittanyd

Дайте акцент на вашите много кратки изкуствени локали с обръснати страни! Този стил разкрива вашата мъжественост, която е приятно докосване на очарователен външен вид за готина момиче като вас!

Богинята Faux Locs Боб

кратка бог богиня изкуствени локалиInstagram @biggnaicaa_

Краищата на карамела придават хубав обрат на късото божествено изкуствено място. Това е супер блясък по най -удобния начин!

Jumbo Faux Locs

кратки джъмбо изкуствени локалиInstagram @i_do_hair_studios

Jumbo short faux locs са чудесна защитна черна прическа за дами с гъста коса.

Според фризьорката на свободна практика, Xta Agyei, „Може да ви стане объркано. Може да се измива с шампоан, да се оформя и да се съхранява много дълго време. Можете да го отрежете, когато вече не искате този външен вид или стил и все още имате естествената си коса. “

Агей предупреждава, че това не е стил за хора с нежна глава. „Вашият тип коса трябва да бъде около 3a/3b до 4a/4c. Човек, който не обича разхвърляната коса, не трябва да обмисля този стил. “

Малки кичури с хладка коса на Марли

къси изкуствени локали с коса от марлиInstagram @uriahbelle

Малките, къси фалшиви локали са много подобни на ужасите.

„Тези места са много леки и дишащи за носене през лятото, като същевременно са в състояние да защитят естествената ви коса отдолу“, казва стилистката по коса Анабела Улис от Куинс, Ню Йорк

Ulysse препоръчва тази прическа на някой, който търси защитна прическа и ако начинът ви на живот включва много тренировки и на заетия професионалист. Ползата от този външен вид е, че „не е нужно да се справяте с борбата да имате много коса, която да завържете или в лицето им“, съветва Ulysse.

Faux Locs за плетене на една кука

къси плетене на една кука изкуствени локалиInstagram @fauxbyyonnie

Изкуствените локове за плетене на една кука в стил боб наистина се открояват, като добавят примки в краищата.

Създателят на стил, Ayonna Brown от Temple Hills, MD казва, че това е един от нейните по -нови подписи.

Като се има предвид това, най-добрият съвет на Браун е „винаги да се опитвате да се стремите след дълготрайни марки коса Marley като ямайски обрат или кубинска плитка. Дългогодишните любители на фалшиви локали дори използват човешка коса и е умно да използвате изцяло натурални продукти за локализиране като тропически корени, за да помогнете на косата ви да расте, докато се наслаждавате на тази прическа.

Bohemian Faux Locs

кратки бохемски изкуствени локалиInstagram @youngmedusas_

По -късите изкуствени локали могат да работят и като дрехи, без да се налага да заключвате косата си. Защитен стил, който ви позволява да експериментирате с дрехи, без всъщност да се налага да заключвате косата си.

Красотата на този стил според неговия създател Камела от Форт Лодърдейл, Флорида е, че „колкото по -възрастни стават, толкова по -добре изглеждат с течение на времето. Ако се инсталира правилно, косата ви има по -малко напрежение, което не води до увреждане, а само защита. “

Най -важният съвет на Камела е да знаете, че „грижата за косата започва преди инсталирането. Не мога да подчертая това достатъчно. Трябва да се погрижите за косата си, преди да инсталирате изкуствените локове, просто защото няма да имате достъп до косъма на косата си само до корените. Това ще предотврати изсушаването на косата ви. “