Плитките с дълга кутия са защитна плитка прическа, която има правоъгълни разделения в корените и обикновено е от гърдите до талията. Трябва да се съгласите, че тази традиционна африканска прическа за жени на плитка не може да изглежда по -гореща без допълнителна дължина!

Модни фигури на знаменитости Зоуи Кравиц, Келани и Джордин Уудс се отличаваха с различни драматични кутии на плитки от джъмбо кутии до стилове в централната част от мъниста до сладки дъждобраздени плитки и ни накараха да мечтаем за тях! Мъниста, метални маншети и модни цветове са само няколко повторения, за да направят вашите плитки изключително модерни и единствени по рода си.

Специалист по естествена коса и художник на плитки Анджела Перрантес показва различните й подходи към тази наистина гъвкава прическа. От нагоре до странични плитки до половин-половин-надолу, стиловете, които можете да правите всеки ден, са просто безкрайни!

Не е нужно да се притеснявате за поддържането му, тъй като има само няколко стъпки, които трябва да се направят – защита на косата през нощта, когато спите, поддържане на скалпа хидратиран и измиване на косата няколко пъти седмично. Ако разберете тези неща правилно, тези секси плитки могат да бъдат ваши за около 6-8 седмици.

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на най -красивите прически с дълги кутии, идеи.

Здрави дълги кутии плитки

Здрави дълги кутии плиткиInstagram @reformedhair

Изглеждаш като госпожа Риана! По -добре да работиш, да работиш, да работиш с тези къси плитки с дълги кутии, скъпа!

Кафяви плитки Ombre Box

Кафяви омбре плиткиInstagram @spritzhairstudio

Кафявите плитки от омбре кутия ще ви дадат желания цвят без ангажимент. Дългите плитки и преходът, който получава от добавянето на кафяво омбре, добавя усет към цялостния вид.

Boxy Micro плитки за афро -американски жени

Миксирани плитки за афро -американски жениInstagram @stylesbyhips

Опитайте експандирани микро плитки за африкански американки, които да носят модерни защитни прически. Микро плитките изискват време за инсталиране и премахване. Тези плитки са най -подходящи за жени със средна до гъста коса, за да запазят фоликулите на косата.

Дълги кутии плитки с къдрави краища

Дълги кутии плитки с къдрави краищаInstagram @betty_bella_braids

След като се спрете на подредена дълга плитка, добавете малко пица в края, като оставите къдриците разхлабени и страхотни.

Дълги плитки с обръснати страни

Дълги плитки с обръснати страниInstagram @nafisthebarber

Усъвършенствайте външния си вид с тези кутийки плитки за дълга коса! Оставете го на плитка нагоре на главата. Добавете татуировки за коса, за да накарате да блестите.

Дълги блондинки плитки

Дълги блондинки плиткиInstagram @queenofbraids_leslie

Вземете тези тъмни корени и ги завъртете в дълги златни руси плитки. Добавете мъниста и конци за най -добрия бохо вид.

Дълъг Боб с плитки

Дълъг Боб с плиткиInstagram @hair_nails_by_ashanty

Дълъг боб сплетен със златни маншети и връв? Ако сте момиче с кръгла форма на лицето, не забравяйте да запазите дължината няколко сантиметра извън областта на раменете за удължаващ ефект.

Малки дълги плитки

Малки дълги плиткиInstagram @hairbysteph_1

Подробен модел, като тези плитки с малка кутия на дълга коса, заслужава дълго платно, не мислите ли? Чувствайте се свободни да оформите тези плитки в ниска опашка с мъниста и маншети, за да създадете бохо визия.

Дълги плитки с голяма кутия

Дълги плитки Big BoxInstagram @bellahairstyler

Ангелите трябва да ви се усмихват заради идеята за коса, сплетена в небесна кутия! Дебела дълга прическа с кутии на плитки би изглеждала добре с няколко скъпоценни коси отпред за ефект на рамкиране на лицето.

Дълги Jumbo Box плитки

Дълги Jumbo Box плиткиInstagram @kiss_and_makeupgh

За да добавите към партито, използвайте някои разширения, мъниста или струни за най -добрата прическа с дълги кутии.

Дълги средни плитки

Дълги средни плиткиInstagram @_b.rad__

За да постигнете тези дълги кутийки плитки с дълга коса, можете да си направите палачинки на пухкави плитки. Изравнете ги, за да ги направите по -широки и по този начин малко по -големи.

Дълги кутии за плетене на една кука

Дълги кутии за плетене на една кукаInstagram @magesticbraids

Момчетата биха искали да се съобразят с тези ваши прекрасни кичури с дълги плитки! Малко плитка с кутия върви далеч за вас, когато комбинирате плитки с кутии и плитки на една кука.

Плитки с дълъг триъгълник

Плитки с дълъг триъгълникInstagram @yaki_hair_braiding

Бъдете креативни с няколко триъгълни плитки за пасища на талията на бравите си! Колкото повече модели, толкова по -добре, нали?

Този вид е това, което професионалният гайдър Yaki от Уиндзор Мил, MD би нарекъл триъгълни плитки. Те са с дължина на талията и варират от 160 до 200 долара в зависимост от размера и дължината.

Яки посочва: „Най -доброто нещо за тези дълги кутийки плитки е, че не отнема много време да се направи като повечето от стиловете като обикновени плитки за кутии и царевици.“

Тези плитки изглеждат невероятно за всички типове коса, от 1 до 4c коса. Стилът на плитка елиминира необходимостта да се събуждате всяка сутрин и да се борите с неприятностите да подготвите косата си за деня.

Яки добавя: „Този ​​стил може да продължи до 2 месеца в зависимост от рутината ви на поддържане на стила, което означава, че завиването на косата през нощта с шал определено може да помогне да изглежда свежа.“

Дълги кутии плитки с мъниста

Дълги кутии плитки с мънистаInstagram @cheveuxbelle01

Тази прическа включва трижилни дълги плитки, които започват от дебели до малки фини нишки в краищата, за да изведат тази великолепна форма. Създаден е от фризьор от Йоханесбург, Джени Мпанзу.

„Най -хубавото при плитките с кутии е начинът, по който изглежда формата на кутиите и фактът, че плитките са гъвкави още от първия ден и, с допълнително докосване на мъниста върху плитките, изглеждат толкова богини! Обичам и радостта, която носи на жените. Винаги е хубаво да ги видите да излизат с усмивки на лицата си “, обяснява Мпанзу.

Когато става въпрос за прическа с дълга плитка, Mpanzu смята, че винаги трябва първо да се вземе предвид техният тип коса. Веднага щом разберете типа на косата си, можете да предприемете следващата стъпка.

Mpanzu продължава: „Пример за чернокожи момичета с естествена коса-топлината не работи с естествената коса, както всички знаем, затова те трябва да помислят да използват термозащита върху косата си преди сушене на косата. По този начин топлината не уврежда косата. “

Mpanzu подчертава, че стилът е една важна част. „Стилове като връзки (опашки), мързеливи кифлички или просто прости кифлички са задължителни стилове. Спестяват ви толкова много време. “

Дълги кутии плитки на червена коса

Дълги кутии плитки на червена косаInstagram @braidme_tt

Тези червени дълги плитки са известни като защитен стил. Може да се направи на всеки тип коса. Облечен или облечен, той е подходящ за всички случаи. Това е перфектната ваканционна коса.

„Любимото ми нещо за тази дълга прическа е нейната гъвкавост в оформянето и дълголетието. Той също така насърчава растежа на косата “, казва гайдарката Наталия Мозес от Тринидад и Тобаго.

Съветът на Моисей към дамите е, когато оформяте прически с дълги кутии на плитка, въздържайте се да дърпате ръбовете или линията на косата твърде плътно, тъй като това може да причини косопад. Ако имате много активен начин на живот, Моисей също предлага да им направите леки, тъй като те могат да бъдат тежки в зависимост от начина, по който се прави.