Виждали ли сте Опра Уинфри, Виола Дейвис и Алфре Уудард с къси прически? Не са ли толкова емблематични? Късите естествени прически за чернокожи жени над 50 години са ласкателни и лесни за оформяне и поддържане. Това е най -добрият начин да покажете как прегръщате естествената си текстура на косата.

Но първо трябва да помислите дали къса естествена кройка отговаря на вас и вашите нужди за грижа за косата. Вернита Али, един стилист от Хавай казва: „Моето правило е да избера правилната кройка за размера на главата на жената, начина на живот и здравословните проблеми, ако има такива. Консултирайте се с някой, на когото имате доверие и цените в областта на косата, за да ви даде обратна връзка. ”

Когато оформяте къси черни прически, любимите продукти на Али включват нейното изцяло естествено зехтин за коса. Тя препоръчва както Найроби пяна, така и копринен елемент MegaSilk маслинов шампоан. Тя също обича шампоан от чаено дърво и шампоан и балсам Awapuhi от Пол Мичъл.

Съветът на Али към чернокожите жени на петдесет години е добре да сме смели и да имаме къса коса. Тя добавя: „Добре е да сте доволни от късите подстригвания за естествена коса без валидиране от другите.“

Така че преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези популярни снимки на младо изглеждащи къси естествени прически за чернокожи жени над 50 години.

Естествен ястреб с ниско избледняване за по -възрастните дами

Естествен ястреб с ниско избледняване за възрастни дамиInstagram @s_eff_jaye

Опитайте естествен ястреб с ниско избледняване за чернокожи жени над петдесет. Първо, късите страни са стил с ниска поддръжка. Второ, естествените бобини отгоре привличат цялото внимание. Добавете обем, като извадите малко намотките за допълнителна форма. Оставете някои бобини да паднат около предната част на лицето, за да очертаят челото.

Обръсната глава за сивокоси жени

Обръсната глава за сивокоси жени над 50 годиниInstagram @mrs_tahirah

Кратките естествени афро-американски прически като обръсната глава за сивокоси жени не трябва да са крайни. Машинките за подстригване имат различни нива на дължина и поддържането на предпазителя на по-голям брой може да създаде красива реколта, прегръщаща главата. Сребристо сивата ви коса ще я направи още по-стилен за спиране на шоуто. Освен това няма време за оформяне.

Къси къдрици 4c за по -възрастни черни жени

къси къдрици 4c за по -възрастни черни жени на петдесет годиниInstagram @curlbossunlimited

Късите 4C къдрици за по -възрастни черни жени повдигат лицето и добавят забавно игриво усещане към вашия черен тип коса. Носенето на косата ви естествено ви помага да прегърнете текстурата си. Изваждането на бобините леко добавя височина и отваря лицето, за да остави вашите функции, като например очилата, да блестят.

Много къси стегнати бобини за възрастни жени над 50 години

Много къси стегнати намотки за възрастни жениInstagram @hydrabarsalon

Опитайте се да носите много къси стегнати бобини за възрастни жени на 50 години, ако имате нужда от свежа нова естествена къса прическа. Оставете някои струни да паднат около челото ви и да имат формата на слоеве, за да създадат по -мек заоблен скос по дължината. Това ще издигне формата на лицето ви.

Определени къдрици за къса естествена коса

Определени къдрици за къса естествена косаInstagram @dashell_devacurl

Когато търсите естествени прически за къса коса, изберете дефинирани къдрици за вашата 3C коса. Естествените къдрици винаги ще бъдат вечни и елегантни. Въпреки това, може да отнеме известно експериментиране с продукти и стилизиране, за да оправите къдриците си. Също така помислете за по -къса дължина, за да позволите на къдрицата да подскача нагоре и да рамкира лицето ви.

👉 Вижте още естествени прически за черни жени.

Естествени къси бобини за млада прическа

естествени къси бобини за черни жени над 50 годиниInstagram @curlfactor

Естествената къса навити коси създават младежка прическа. Когато обмисляте естествени подстригвания за къса коса, поиграйте със странично разделяне, за да придадете малко височина на косата. Ако имате закръглено лице, тогава когато дължината седи на бузата, това подчертава красивите ви черти.

Подбит дизайн за чернокожи жени над 50 години

Подрезан дизайн за чернокожи жени над 50 годиниInstagram @touchofheavenartistry

Помислете за подрязани дизайни за чернокожи жени над 50 години, тъй като няма ограничения за наличните опции. С приятна заострена естествена форма отстрани, различните дизайни добавят малко интерес. Те могат да подобрят формата на прическата и да придадат свеж, елегантен вид на класическото подстригване.

Естествено навита къса коса

Естествено навита къса прическаInstagram @pamshair_tea

Носенето на естествено намотана къса коса подобрява и определя формата на всяка зашеметяваща бобина. Не се страхувайте да издърпате къдрицата още малко, за да добавите живот към косата, и да прегърнете обема за невероятно забавен и нахален стил. Това е една от най -добрите къси прически за естествена коса.

Кратки естествени обрати, за да изглеждате с 10 години по -млади

Къса прическа с естествени обрати за 50-годишни жениInstagram @theloftmedford

Късите естествени обрати са прическа, която може да определи естествената ви текстура. Може да предпочетете да работите със суха коса за по -рехав ефект или мокра за по -пружиниращата намотка. Обратите със сигурност ще подобрят дефиницията и ще добавят живот към естествената ви къса прическа.

Естествен TWA за черни възрастни жени

Естествена прическа twa за черни възрастни жениInstagram @theloftmedford

Естественият TWA за черни възрастни жени има перфектния баланс на формата на косата и е идеален за афро-американски жени с оредяваща коса. Зашеметяващата форма на прически TWA тече с главата и се нуждае от малко количество оформяне.

Естествен афро за къдрава коса

Естествено афро за жени над 50 години с къдрава косаInstagram @seedsofgseedsof

Носете косата си в естествен афро, ако обичате къса, къдрава коса с малко подскачане. Поддържането на закръглената форма ще накара вашите афро къдрици да изскочат. Не се страхувайте да оставите някои струни да паднат около лицето, за да подобрите зоната около очите.

Къса афро за естествена коса

Кратко афро за естествена прическаInstagram @sybilelie

Кратко афро за естествена коса е стил с ниска поддръжка. Носенето на зашеметяващите ви кичури ще съкрати времето за оформяне. Ще имате и по -малко посещения на салона.

Прическа Cornrows за зрели черни жени

Cornrows прическа за зрели черни жениInstagram @carmichael_touch

Корничките от сол и черен пипер за зрели черни жени са стилни и никога няма да остареят. Добавете странична част към късите плитки и ще имате стил, подобряващ формата, направен само за вас, бабо.

Grey Pixie за 50+ черни жени

Сива кройка за 50+ черни жениInstagram @lipstickcurlsstudio

Разклатете сива прическа на пикси за 50-годишни черни жени и постигнете страхотна тонална прическа. Сивата коса никога не е само един цветен тон и наистина дава начало на пикси. Чувствайте се свободни да запазите малко дължина отгоре за допълнително измерение и обем.

Разхлабени пръстени за естествена афро-американска коса

Разхлабени пръстени за естествена афро -американска косаInstagram @chez.luisa

Когато става въпрос за къси естествени прически за чернокожи жени над 50 години, прегърнете разхлабените пръстени за естествена афро-американска коса. С по -къс многопластов стил ще добавите мек отскок към формата си. Не се страхувайте да нанесете меко слой около извивката на лицето, за да внесете повече детайли във вашия стил. Оставете русата коса да изсъхне на въздух за по-свободна къдрица в сравнение с дифузната за обем.