Бургундските плитки са защитна прическа, боядисана в по-тъмен нюанс на червено-лилави тонове, разделена на квадратни или „кубчета“. Бургундия е богат, моден оттенък, който перфектно допълва афро-американската прическа, поради това как добавя ръб и сложност на всяко парче.

Освен това, пищният цвят се вписва добре с всеки тон на кожата и също така е лесен за смесване с черна естествена коса. Също така няма граници на стиловете, които можете да създадете-носете го изправен назад, отстранен, на кок или с украсени плисета-той ще изглежда еднакво по всякакъв начин. Всичко, което трябва да направите сега, е да решите как ще носите тези изящни червеникави парчета!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези красиви снимки на най -популярните плитки от бордо!

Бургундски кутии плитки с низ

Бургундски кутии плитки с низInstagram @serkalem_braids

Струните се използват за аксесоари за прически на плитки за черни жени от дълго време. Сложните шарки, подсилени от подробни аксесоари, правят дългите плитки да изглеждат страхотно!

Jumbo Box плитки

Jumbo Box плиткиInstagram @bunnybraids

Известните плитки за поетична справедливост от Джанет Джаксън сега са изпълнени с червеникав тон за по -секси обрат. Тези бургундски джъмбо плитки за голямо момиче изглеждат по -добре, когато са по -едри.

Черни и бургундски плитки

Черни и бургундски плиткиInstagram @giftedhandsondeck

подправени са с черна магия, със сигурност! Стилистката Тиша не пропусна нито миг с тази черно-червена комбинация на коса, сплетена на кутия.

Къс бургундски Боб с плитки Box

Къс бургундски Боб с плитки BoxInstagram @kytas_touch

Отклонение от обичайните дълги плитки, с къса коса с кутийки плитки е революционен стил. Вземете тези живи червени плитки с прежди и мъниста и се насладете на всеки ден със секси вид!

Триъгълни кутии плитки

Триъгълни кутии плиткиInstagram @braidsbybhillion

Дори в корените можете да покажете колко модерни могат да бъдат големите ви плитки! Триъгълните шарки имитират много дизайни на коса, които са в наши дни! Вземете повече информация от тези горещи триъгълни плитки.

Бургундско червено омбре на плетен стил

Бургундско червено омбре на плетен стилInstagram @_lamabi

Да имаш бургундско омбре на плитка дълга коса е смело и смело решение! Попитайте вашия стилист за допълнителните грижи и използването на продукти, които са необходими за поддържането на този шедьовър.

Плитки с малка кутия

Плитки с малка кутияInstagram @hairbynodia

Малките плитки с кутия са малко по -сложни от обичайните, но все пак си заслужават дългото чакане на стола. Черните краища също добавят боядисан ефект за допълнителен отблясък. Когато оформяте, не се колебайте да завъртите косата си нагоре и да я превърнете в забавна кутия с плитки нагоре.

Руси и бургундски плитки

Руси и бургундски плиткиInstagram @crowndbylinds

Русите плитки с пурпурно-бордо цвят могат да бъдат вашият стил! Ако сте красива дама с тъмен тен на кожата, опитайте ги. Подчертаването на тези набити бордо плитки от бордо с платинени конци и прежди също няма да навреди на стила.

Тъмно бордо плитки

Тъмно бордо плиткиInstagram @lehfirminostyleh

Наличието на по -тъмна коса съчетава перфектно външния вид, докато плитките ви карат да се откроявате. Тези красиви плитки са направени от стилистката Letícia Firmino от Сао Пауло, BR.

Фирмино описва: „От деца до възрастни плитките придават много спокоен стил, което прави възможно използването на различни видове прически. Можете да го комбинирате със стилове и личности, както и да добавите различни аксесоари. ”

За тези, които мислят да правят тези плитки, Фирмино със сигурност предлага: „Направете го, защото много ще ви хареса! Може да се направи във всички типове коса от най -гладката до най -къдравата. Добре е да направите хидратиране преди и след сплитане, за да не се повреди и чупли косата. ”

Хората, които са по -дискретни, могат да изберат да носят цветове по -скоро като собствената си коса. За тези, които харесват нещо по-смело, могат да изберат нещо по-цветно и блестящо като тази бордо-червена коса.

Бургундски плитки на една кука

Бургундски плитки на една кукаInstagram @1corin11.15

Плетените на една кука плитки с къдрави краища са видът на прическата, който е лесен за оформяне.

Тези хипи, бохо плитки за плетене на една кука са създадени от стилистката Габриел Самюел от Хавай. „Любимото ми нещо за този стил е, че той е пълен на една кука. Отне само два часа, за да се постигне този вид. Аз също съм влюбен в цвета и различните текстури “, казва Самюъл.

За дамите, които искат да получат тези плитки незабавно, попитайте вашия стилист за хубава перука и коса.

Микро бургундски кутии плитки

Микро бургундски кутии плиткиInstagram @slayedbyangel_

Прихващането на по -малки групи за по -детайлно приплитане придава по -изряден вид на микроплетени.

Просто погледнете тези бургундски плитки в средата на гърба, създадени от Angel Waring, коса за коса от Conway, SC.

„Любимият ми аспект на този стил е как естествената й коса е само черна/кафява. Тя има цялата си коса, прибрана между бордо, и просто ме учудва как има толкова много неща, които можете да направите с косата “, подчертава Уоринг.

Съветът на Waring, ако искате този външен вид, е да се уверите, че сте избрали цвят, който да носите всеки ден. Плетените кутии обикновено траят между един и два месеца – понякога дори по -дълго, ако знаете как да се грижите за косата си.

Плитките в кутия са защитен стил, който се изразява в растеж, така че е правилно да продължите да третирате косата си отдолу, докато те са вътре. Можете да направите почти всичко с този стил.

Кафяви бургундски плитки

Кафяви бургундски плиткиInstagram @tammys_beauty_care

Плитките от кутия са много стилни, лесни за оформяне и модерни. Тези плитки също са с ниска поддръжка.

Според стилистката Тамекия Барнет от Калифорния, „Любимото ми нещо за тези плитки са различните цветови размери и техниката, използвана за постигане на тези перфектни плитки. Бих приел кутиите плитки за забавен стил. “

Средно-дълги кутийки плитки в цвят бордо

Средни кутии плитки в цвят бордоInstagram @braidedbykilla

Някои червени плитки ще помогнат да се подчертае тена на кожата на по-бронзовите дами.

И тези средни до дълги индивидуални плитки с бордо цвят на косата доказват тази идея правилно.

Базираният в Джорджия стилист Камеко Хюстън съветва: „Оставих жената да знае какви продукти ще ми трябват, за да постигна тази визия, която би била 9 опаковки Queen B Braiding Hair и Shime Jam.“

За оформяне направете сладка наполовина прическа на плитка или висок кок, за да ги държите далеч от лицето си.