Бретонът с пердета е напълно актуален в момента! Тук ще ви помогна да намерите най -добрия чифт бретон, който ще работи с вашия тип коса и форма на лицето. Добрата новина е, че почти всяка жена може да носи тази шикозна прическа. Бретонът с пердета може да се персонализира, така че да отговаря на всяка форма на лицето. Те също могат да излязат извън центъра, създавайки илюзия за стил на странична част. За разлика от обикновените бретончета, бретонът с пердета или бретонът Bardot, са ресни, вдъхновени от 70-те, разделени в средата, за да рамкират лицето. Дължината се спуска надолу по скулите и челюстта, подчертавайки тези черти. Те не са с висока поддръжка и са универсални.

Ресни от бардо са много по -лесни за отглеждане и поддържане от обикновените. Стилист Бранди Роуз от Канада казва: „Можете лесно да ги приберете зад ушите си или да ги избутате настрани.“

Когато оформя, Роуз споделя лесна стъпка. “Изсушете косата със сешоар около четка, нанесете надолу в предната част на лицето, след това навън към ухото, за да я оформите.”

За по -пухкавото и текстурирано покритие, тя използва или лак за коса с лека фиксация, или текстурна паста. „Кевин Мърфи Session Spray Flex или R&Co Sand Castle са моите любими любими “, казва Роуз.

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на най -популярните прически с бретон!

Пример за бретон за завеси за овални форми на лицето

Бретон за завеси за овални форми на лицето

Зашеметяващ пример за това как бретонът с пердета за овални форми на лицето може да рамкира лицето и да добави мекота към прическата. Тази ресни също помага за увеличаване на ширината на скулите и създава движение около лицето. Използвайте плоска ютия с диаметър ¼ инч за оформяне и завършване, след това използвайте лак за коса с гъвкаво задържане R+CO.

Ласкаво за дълга коса

Завеса на бретон за дълга косаInstagram @hannahandersen.mane

Това, което е много ласкателно за дълга коса, са бретоните на завесите, които рамкират и контурират лицето. Много пъти жените могат да се удавят от много коси. По този начин позволяването на бретон за дълги коси придава повече движение и привлича вниманието към лицето. Носенето на пердета на завеси винаги е забавна, нова опция, която е ласкава за всяка форма на лицето.

Wispy пердета

Мъхви пердета на пердетаInstagram @victorkeyrouz

Бретонът от пердета на пердета е идеален за всички форми на лицето. Подобрява очите и скулите. Чувствайте се свободни да помолите вашия стилист също да текстурира за движение. Най -добрият начин за оформяне на бретон със завеси е като използвате кръгла четка и сешоар с ниска температура. Продължавайте да изсушавате сешоара отляво надясно, докато тези перфектни селфи бретончета напълно изсъхнат.

Шагата с ресни на завеси

Завеса на бретон при подстригване на рошаInstagram @waxxapeldoorn

Шагата с ресни на завеси е подстригване, на което дамите с тънка, фина коса ще се радват. Тялото и движението, които предлага този разхвърлян котлет, създават пълен вид. При оформянето балсамът за коса на Hairstory прави превъзходен избор на продукт. Той създава перфектните рошави вълни!

Ласкаво за кръгли форми на лицето

Бретон за завеси за кръгли форми на лицетоInstagram @foxandmaneguildford

Това, което е ласкаво за кръглите форми на лицето, е ресни от пердета, които подчертават скулите. Разчупването на лицето нагоре по ширината на бузите ще отслабне и ще оформи красиво тази област. Запазването на дължината малко по -дълго е по -подходящо за бретон за пердета за кръгла форма на лицето.

Бардо бретон

Бардо завеса бретонInstagram @jomcintyrehair

Разбира се, всички сме пожелали бретон Bardot, който рамкира лицето и омекотява прическата. Тъй като текстурата е във фокуса, меката кройка и финото движение до бретон перфектно украсяват лицето.

Френската завеса Боб

Френски боб с прическа с бретонInstagram @miguelboghos

Френският боб перде е въплъщение на всички бобове, като актуализира бретон. Тази кройка има съблазнителна многопластова форма за увеличаване на обема и ширината с елегантна перде за перде, която да прегърне движението. Имайте предвид, че ще е необходим определен стил. Използвайте кръгла четка, за да поддържате финия френски боб със стил на бретон.

Лобът на завесата

Лобна прическа с подстригване на бретонInstagram @tonykazzazz

Лобът на завесата е напълно постижим за по-дебелокоси жени. Няма нужда да се отклонявате от подстригването с лост с бретон само заради плътността на косата. Дължината, седнала под рамото, позволява на тежестта все още да държи формата надолу. Той дори поддържа бретона малко по -дълъг от дължината на очите с някои слоеве, за да омекоти формата и да подчертае изпъкнала скула.

Зашеметяваща къдрава ресни за къдрава коса

Завеса на бретон за прическа на къдрава косаInstagram @brushsalonyvr

Сега, зашеметяваща къдрава ресни за къдрава коса никога не трябва да се отклонява от. Но трябва да знаете, че комбинацията от пердета и къдрава коса може да бъде трудна. Въпреки това, позволяването на по -малка част от косата да седне от двете страни на лицето, отваря очите в най -забележителната зона. Винаги можете да започнете от малко с количеството коса и ако ви харесва формата, помолете вашия стилист да отреже по -широко ресни.

Сладки бретончета за права коса

Завеса завеса бретон за права косаInstagram @nataliee_mont.hair

Добавете атмосфера на 70 -те години със сладки бретончета за права коса, за да подобрите формата си. По -правите коси имат тенденция да падат плоски, но комбинирането на бретон с перде с по -права коса добавя интерес към лицето. Тази ресни също разчупва съотношението лице към дължина. Той работи чудесно при по -дълги форми на лицето, добавяйки ширина към скулите.

Завеси за бретон със слоеве

бретон за завеси на прическа на многослойна косаInstagram @waxxapeldoorn

Опитайте бретон с пердета със слоеве, за да добавите живот към скучната коса. Течащите слоеве от ресни, които се смесват около лицето, ще добавят текстурирано, но меко движение. Той създава безпроблемен стил, който няма да загуби отскачането си.

Красива ресни на средна дължина на косата

Завеса на бретон на коса със средна дължинаInstagram @aaronhofman

Накарайте всички да пожелаят кичури с красива ресни на средна дължина на косата. Косата със средна дължина може да се почувства така, сякаш сте в този междинен етап на растеж на косата, но добавянето на бретон към завесата ви прекъсва дължината. Те също така връщат интереса към лицето.

Перде за пердета за вълнообразна коса

Завеса на бретон за вълнообразна косаInstagram @aaronhofman

Завесите на пердета с вълнообразна коса струят шикозна привлекателност! Оформящата очите форма красиво измива лицето и пада перфектно във вълната на косата за модерно усещане на Бардо.

Бретон с дълги завеси

Бретон с дълги завесиInstagram @tayloredlocks

Добавянето на бретон с дълги завеси към прическата ви позволява да играете с фина форма, която ще подсили стила ви. Косата не трябва да бъде прекалено наслоена, което работи чудесно за по -фина коса. Дългият бретон придава форма на по -слабите участъци от линията на косата.

Идеален за дълги форми на лицето

Завеси за пердета за дълги форми на лицетоInstagram @waxxapeldoorn

Добавянето на ширина към бузите ви е идеално за дълги форми на лицето, независимо от дължината на косата ви. Бретонът с пердета за дълга форма на лицето е перфектен, измивайки и двете външни зони, за да отвори скулите и да добави пълнота. Наличието на слоеве, разположени около областта на рамото, само ще повиши този ефект.

Сладка ресни на къса коса

Ресни на пердета на прическа с къса косаInstagram @max_rokitskiy_stylist

Сладка ресни на къса коса изглежда мека и създава ефект на рамкиране на лицето. Тези бретончета на къса прическа са универсални и лесни за израстване. Те имат естествено движение, което работи на буца.

Завеси от 70 -те години

Прическа със завеса на бретон от 70 -те годиниInstagram @waxxapeldoorn

Направените завеси от 70 -те са класически, но модерни и са лесни за поддръжка. Ако станат малко по -дълги, не се колебайте да ги закачите отстрани или да ги приберете зад ушите. Едно от най -добрите неща за тази ресни е, че те подхождат на всякакви вълнообразни прически, дълги или къси.

Перфектен за квадратна форма на лицето

Завеса на бретон за прическа с квадратна форма на лицетоInstagram @tom_ross_memauricemeade

Това, което е идеално за квадратна форма на лицето, е ресни от перде, които подчертават бузите и линията на челюстта. Тази кройка с ниска поддръжка е направена от стилиста Том Рос Меткалф от Claremont, WA. За поддръжка се изисква подстригване на всеки 5-6 седмици.

Бретонът на пердета за квадратни лица се нуждае от „мек ръб, за да постигне наистина този безпроблемен поток“, казва Меткалф. “Постигнете го с помощта на кръгла четка, за да създадете обем в корените и леко огъване в краищата.”

Комплименти с бретон за диамантени форми на лицето

Завеси с пердета за диамантена форма на лицетоInstagram @hairnerdsalon

Най -комплиментиращите бретончета за диамантени форми на лицето са ресни от завеси. Австралийската фризьорка Шантел се съгласява с идеята, докато създава този котлет. „Тази подстригване е универсална и може да рамкира очната линия и скулите.“

Бретонът с пердета за диамантени лица работи за всички типове коса, но изисква бързо оформяне. Чудесно е и когато косите са на опашка или на кок.

Shantelle използва метода на подстригване, така че косата създава мека, напластена метеща форма и бреза за скулите.

Лицеви рамки за завеси

Прическа за пердета с рамки за лицеInstagram @amandajoy12

Рамките за пердета, обрамлящи лицето, са женствената и вдъхновена от 70-те години ресни, разделена в центъра. Този шикозен стил е създаден от собственичка на салон и стилист от Австралия, Аманда Джой О’Конър.

Този вид бретон е за дама с дълга коса, която иска промяна, без да губи дължината си.

„Със стила по -малкото е повече“, казва О’Конър. Тя препоръчва сушене със сешоар, за да се създаде по-меко тяло по краищата. Сухият шампоан също е абсолютно задължителен!

Завесата Боб

Завеса на бретон на прическа бобInstagram @mattjones_edwardsandco

Бобът с пердета има вдъхновени от 70-те години бретон на къса прическа. Този котлет е шедьовър на талантлив стилист от Австралия, Матю Джоунс. Изглежда по -съвременно, модерно и много женствено.

„Цялото нарязване и наслояване подобряват естествената текстура“, казва той. „Това ще създаде нещо прекрасно без топлина, когато се изпере.“

Джоунс препоръчва GHD Soft Curl Tong за подобряване на текстурата му и спрей за суха текстура JAYE за завършване.