Наслоеният боб е прическа боб, подстригана на слоеве с различна дължина. Добавянето на слоеве към боб създава текстура, движение и по -голям обем. Това е перфектната прическа боб за тънка коса на жените и ще намали плътността за с гъста коса. Наслояването на боб ще работи за всички текстури на косата и форми на лице.

Ето вдъхновяващи снимки на някои от най -популярните тазгодишни прически на боб.

Кратък накъсан многослоен Боб

къса накъсана многослойна прическа бобInstagram @anastasiiia_korzhova

Това късо нарязано изрязване е видът на сезона със своите ръчно рисувани, накъсани слоеве и секси обща дължина. Това е една от най -популярните прически с боб в момента!

Краткослоен Боб

Късослоен боб кройInstagram @diegomarcsant

Помислете за къса многослойна прическа боб. Ако имате тъмнокафява основа, опитайте да добавите шоколадови отблясъци за измерение.

Боб прическа с дълги челюсти с много слоеве и движение е много лесна за носене кройка, която може да бъде оформена с топлина или просто да се остави да изсъхне естествено с добавен продукт. Този боб крой със слоеве ще добави обем и движение на косата ви и може да бъде много ниска поддръжка.

Перфектно наслоен среден Боб

Перфектно наслоен среден БобInstagram @indulgewithhaley

В&A със създател на стил, фризьорски салон Haley Proett @ Beauty Indulgence Salon. Spa в Sugar Land, TX

Как бихте описали този външен вид?

Бих искал да нарека това многопластов дълъг боб (лоб). Най -хубавото при по -дългите слоеви бобове е гъвкавостта на неговия стил. Просто е достатъчно дълго, за да го поставите на опашка, и достатъчно кратко, за да удари горната част на раменете отзад, за да имате този драстичен ъгъл.

Къдренето на този стил също е много по -лесно от повечето стилове на боб, защото има достатъчно дължина отзад, за да се увие около пръчка или маша, без да се доближава до врата ви с горещия инструмент.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Тази среднослойна боб прическа е доста универсална. Той работи с повечето форми на лицето и може да бъде съобразен с всеки начин на живот. Тя може да бъде облечена с къдрици и обикновена прическа или облечена с плажни вълни или наполовина пони.

Модерен вълнообразен Боб на слоеве

Моден вълнообразен Боб с многопластови настилкиInstagram @hair.by.ashmichelle

В&Създател на стил, фризьорка Ашли Бартън @ Hair Klaudt в Шарлът, Северна Каролина

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Бих описал този вид като разрошен без усилие! Любимото ми нещо при многослойните прически като Боб е, че това е универсален стил. Той е прост, но елегантен и би изглеждал перфектно с всяко облекло за всякакъв вид разходки!

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Продуктите, които препоръчвам (също и продуктите, които използвах) биха били топлозащитен спрей и лак за коса със средно гъвкаво задържане. В този случай използвах Rejuvenol Extreme Blowout Spray и лак за коса с марка Davines.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Честно казано чувствам, че този стил би изглеждал чудесно за всеки и би могъл да бъде съобразен с нуждите на всеки човек! Дължината на среза, както и късите слоеве, могат да се променят, за да отговарят на всяка форма на лицето. Късата вълнообразна прическа беше създадена с помощта на редуващи се къдрици с 1-инчова пръчка и след това миех пръстите си през къдриците. Супер бързо и супер лесно! Фина, средна, груба коса работи за всички типове коса!

Къс A-Line многослоен Боб

Къса подстригване на боб с многослойна линияInstagram @donna_u_lacdao

Помислете за получаване на многослоен боб с А-линия с прецизно изрязване. Боб с A-линия добавя още едно измерение към него и дипломирането, още едно.

За жени с фина коса, включете обемник като мус и кръгла четка за обем. Ако имате гъста или груба коса, използвайте изглаждащ крем и плоска ютия, ако е необходимо.

Голямото нещо за този боб е универсалната му привлекателност за жени от всякакъв тип коса и форма на лицето. Формата на лицето ще определи дължината на боба.

Медно руса Дълъг Боб с дълги слоеве

Медно руса Дълъг Боб с дълги слоевеInstagram @lindseywillishair

В&Със създател на стил, Линдзи Уилис

Redken сертифициран колорист / майстор специалист / коса за коса @ After FX Spa and Salon in Broken Arrow, ОК

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Бих описал този многослоен лоб като… невероятен! Това е медно червено с някои добре поставени акценти в горната част. Нейното изрязване е лоб с дълги слоеве, дълга ресни и много текстура.

Любимото ми нещо в този стил, освен клиента, който го носи, е мекотата, която притежава.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Redken и Pureology! За цвета използвах Redken Cover Fusion в 7NCR и Flash Lift. Тя има къдрава коса, затова за изправяне използвах Redken Align 12 или Pureology Smooth Perfection при мокра коса. След изсушаване със сешоар, напръскайте всяка секция с Redken Iron Shape 11 преди гладене с плоча Sam Villa Sleekr. Завършете с Redken Triple Take 32 за задържане и контрол на влажността. За да поддържате този вид, трябва да посещавате вашия стилист на всеки пет седмици за ретуш и подстригване.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Този стил ще изглежда страхотно за почти всеки. Този конкретен клиент има много гъста, къдрава, 75% сива коса. Тя е много активна и се нуждае от опашка за почивните дни. P.S. тя е баба на две деца!

Боб със слоеве и дълги ресни

боб със слоеве и дълги ресниInstagram @luca_tortosa

Този модерен боб със слоеве и дълги ресни е без усилие, разрошен и развързан… известен още като коса в спалнята. Той е ефирен с текстура и обем. Забавно е и секси. Дължината е модерна и свежа с меки подрязани слоеве за подобряване на движението.

Използвайте марокански хидратиращ крем с масло преди сешоар. След като се навиете в противоположни посоки за плажна текстура, разрошете я и я разклатете, докато пръскате спалнята на Кевин Мърфи..

Голямото нещо за това подстригване/стил е, че работи за повечето типове коса. Поради дължината и ресни, той може да работи почти с всички форми на лицето. Също така е с ниска поддръжка, трае няколко дни със сух шампоан и спрей за текстура. Тази визия е много свежа и универсална за ежедневните жени.

Червена дължина на брадичката Боб със слоеве

Червена дължина на брадичката Боб със слоевеInstagram @ashleymarieflores

В&А със създател на стил, фризьорка Ашли Флорес / собственик на салон @ Gold на Grand Salon в Лос Анджелис, Калифорния

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Абсолютно обичам този стил на боб с дължина до брадичката със слоеве, защото е с ниска поддръжка, но може да изглежда без усилие елегантен за броени минути. Ежедневно това е клиент за пране и износване с дълги работни часове и ранни часове на обаждане. Тази прическа е толкова универсална, че лесно може да хвърли няколко вълни, за да бъде готова за една нощ с момичетата или бляскаво работно събитие.

Кройката, която създадохме за нея, има много структуриран бод с подстригване, така че лесно се поставя на място с много текстура отгоре, за да комплиментира нейния фънки и изискан начин на живот.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Обичам да изпращам клиентите си у дома с Davines Texture Spray. Той има меко докосване, но може да разкрие цялото забавление, което може да предложи подобна кройка.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Любимата ми част от подобен боб е, че с леки промени може да бъде подходящ за голямо разнообразие от клиенти. Ъгълът на рязане може да бъде много ласкателен за всички форми на лицето, просто зависи от използваните ъгли.

С този клиент избрахме нещо по-малко драстично, за да допълним лицето й с диамант. Структурата, която създадохме в среза, придава добре на нейната фина, права коса, като създава тяло, което придава текстура и обем.

Дългослоен Боб със странични бретончета

Дългослоен Боб със странични бретончетаInstagram @styledby.janet

В&Създател на стил, фризьорка Джанет Еламмар @ Evolve Hair Studio в Торонто, ON

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е стилен консервативен дълъг боб със слоеве. Той осигурява нов облик, без да е твърде модерен. Текстурираните краища придават мек пернат вид, докато слоевете придават движение и обем. Страничните бретончета придават актуализиран вид на класическата кройка.

Стилът се изглажда с помощта на кръгла четка и завършва с насочване на краищата към лицето. Основният цвят е топъл шоколадов кафяв с карамелени отблясъци, за да създаде измерение.

Най -хубавото на този дългопластов боб е, че изглежда безгрижен, но и професионален в същото време.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Помислете за времето и усилията, необходими за създаването на този стил. За да запазите изрязването свежо, се препоръчва да посещавате салона на всеки 6-8 седмици. Базовият цвят също ще трябва да се докосва на всеки 6-8 седмици, в зависимост от това колко бързо расте косата.

Прическата Боб работи най -добре на някой, който има права или вълнообразна текстура и средна плътност. Също така, който има овална форма на лицето или иска да накара лицето си да изглежда по -дълго и по -тънко отстрани.

За да пресъздадете тази прическа боб със слоеве, трябва да отделите време за оформяне на косата, защото са необходими сешоар и ютия. Пръчка също може да се използва за създаване на хлабави вълни.

Когато използвате горещи инструменти, винаги използвайте топлозащитни средства. И накрая, този външен вид е чудесен за човек, който иска да постигне професионален имидж, като същевременно е в крак с външния си вид.

Страхотен ъглов Боб със слоеве

Страхотен ъглов Боб със слоевеInstagram @hairby_leahgeorge

В&Създател на стил, Лия Джордж, собственик на Salon Metta в Северен Андовър, Масачузетс

Как бихте описали този външен вид?

Този поглед е ярост в момента. Кройката се счита за класически боб с А-линия. Никой не иска „мама боб“, затова трябва да сложа модерен обрат върху него.

Моят гост е модерна майка на 30 -те си години, затова се уверих, че добавихме остра атмосфера, като му придадохме текстура до краищата. Тя може да пресъздаде този елегантен външен вид у дома за нула време с бързо изсушаване и малко гладене с плоско гладене и все пак да извади малкото си от вратата без никакви проблеми.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Ако някой дойде при мен и иска този стил на боб, ще трябва да бъда честен относно поддръжката. Въпреки че кройката и стилът са по -лесни за поддържане, цветът ще изисква малко повече от времето ви в салона.

Тъй като има леко наслояване, създава красив плажен вид. Забелязвате дължината отпред? Това е начин да създадете отслабващ вид на лицето на някого.

Предимствата на този стил продължават и доказват, че той е създаден за почти всеки. И накрая, не забравяйте да защитите косата си от слънцето или топлинните щети с цвят като този. Наистина обичам MELU щит за коса от Davines в момента. Цялата група MELU в Davines е чудесна за защита на косата ви от топлинни повреди. Сега продължете, опитайте!

Прекрасен многослоен Боб за гъста коса

Прекрасен многослоен Боб за гъста косаInstagram @carlawoodhair

Най -доброто момиче боб, което ще видите наоколо, е този силно текстуриран боб с тънки бретончета. Идеално нарязано подстригване за гъста коса, която е лека, но все пак пълна с обем.

Красиво брюнетка с пернати слоести Боб

Къса оперена многослойна прическа бобInstagram @rhandy_art

Подчертайте чудесно брюнетката си боб с пернати слоеве, която създава илюзията за текстура и обем. Която е перфектна прическа за жени над 60 години, които имат естествено изтънена коса. Добавянето на странични бретончета към слоести бобове може да подчертае красиво лицето ви.

Свързани: Вижте още прически за жени над 60 години.

Завършил многослоен Боб

градуирана многослойна прическа бобInstagram @surgery_hairdressing

Боб с градуирани слоеве като този изгражда тялото за такова по -късо изрязване. Слоевете образуват текстура и осигуряват великолепен външен вид.

Дълго подредена многослойна прическа Боб

Подстригване на Боб с дълги подредени слоевеInstagram @tylergray333

В&С създател на стил, Тайлър Грей

Собственик / стилист @ фризьорски салон Belle La Vie в Бейтсвил, Аригония

Как бихте описали този външен вид?

Този боб със слоеве е забавен и професионален. Клиентът искаше нещо остро и да може да запази работата си като фелдшер. Косата й беше много преди и през повечето време завършваше на опашка. Затова го прекъснахме!

Предварително изсветлихме горната част и нанесохме ярко лилаво петно, завършено със слоеве, подредено/заострено назад, с асиметрични страни, след което оформено с някои плажни вълни.

Обичам всичко за тази боб прическа със слоеве-лилавите, асиметрични страни, подредени и заострени назад и все още подходящи за бизнеса.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Формата на лицето и текстурата на косата играят роля. Ако имате къдрава, гъста и къдрава коса, ще трябва да отделите много време за изглаждане на косата.

Що се отнася до формата на лицето, бързо разберете каква форма на лицето имате и прическите, които да вървят най -добре или най -лошо. Но просто използвайте въображението си и представете колко кратко е твърде кратко за вас. Също така, вашият тон на кожата влиза в игра с ярки цветове, но гримът също може да помогне за допълване на косата ви.

Оформянето е сравнително лесно. Няма с какво да се работи, така че по -малко е повече. Използвам маша, но оставям краищата прави. Предпочитам естествени масла за коса вместо продукти, но всичко, което кара косата да се чувства така, сякаш не е измито няколко дни, работи най -добре.

Можете да имате раздразнена коса на професионалното работно място, без да се разваляте. Класен, не боклук!

Много къс многослоен Боб

Много къс боб с бретонInstagram @hairsthethinggg

В&A със създател на стил, Ребека Валане Бръснар / Стилист @ All Society Salon & Бръснарство в Муриета, Калифорния

Как бихте описали този външен вид?

Това е bangin ‘A-line наслоен боб с бретон! Харесва ми моите дипломирани бобове да бъдат повече от драматичната страна, като наистина запазват акцента върху по -късия гръб!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Най -хубавото на това изрязване е колко лесно е да се стилизира! Вентилирайте или измийте четката отзад надясно, след това наляво-напред и напред със сешоара, кръгла четка горната част отзад, след това грубо изсушете предната част и или завършете с кръгла четка или гладене в зависимост от това, което искате. Най -много ще отнеме само 10 минути!

Друго нещо, което ще кажа за късопластовия боб с бретон, е чудесно за по -тежка жена! Чувам жените да казват непрекъснато „Прекалено съм дебела/тежка за къса коса“ Грешно! С дължината отпред, тя всъщност удължава лицето ви, като същевременно ви дава нахален отзад. Това е много гъвкава кройка и върви чудесно с толкова много различни форми на лице и тип тяло.

Наслоен многослоен Боб

подредени боб с бретонInstagram @redwood_salon

Класически модерен и флиртуващ, този боб е опростен, но изтънчен. Подстригването е класическо с текстура и движение, добавени към работата по детайлите.

Помолете вашия стилист да създаде текстура и движение, като използва специална техника за изрязване на невидими слоеве с ножици за текстуриране под ъгъл 135 градуса в косата.

Стайлингът е толкова прост с тази кройка. Просто поставете малко грунд, сгъстяващ лосион (за напрежение върху четката) и серум. Изсушете косата с 2-инчова кръгла четка за елегантен обем и завършете с малко серум и лак за коса.

Този външен вид би бил идеален за всяка текстура на косата и може да работи с всякаква форма на лицето, въпреки че, ако работите с кръгло или квадратно лице, уверете се, че предната част на външния вид е поне 1 инч под линията на челюстта.

Въздушен наклонен многослоен Боб

Въздушен наклонен многослоен БобInstagram @rhandy_art

Ефирен наклонен наслоен боб получава своята мекота от пернатите слоеве. Навийте се с ютия и леко разресвайте с пръсти, за да постигнете ефирен вид. Боб стил наистина показва своето измерение и пълнота на гъста коса. Тя ще работи на фина коса, но няма да получите толкова много отскачане.

Асиметричен многослоен Боб за фина коса

Асиметричен многослоен Боб за фина косаInstagram @sarah_princetonsalon

В&Създател на стил, Сара Акана

Старши стилист @ Princeton Salon and Spa – Mall of Georgia в Бъфорд, Джорджия

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Този асиметричен боб е забавен, флиртуващ и може да бъде оформен по много начини.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Използвайте Phomollient на Aveda през косата за задържане и обем и крем за оформяне, за да изгладите размахването.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Този боб е чудесен за клиенти с фина коса и кръгло до овално лице. Този стил е идеален за жена в движение, която се нуждае от стил на удар и движение, но може да бъде издигната с кръгло четкане и къдрици.

Средни Боб завършени слоеве

Средно завършен многослоен БобInstagram @__emilynm

В&Създател на стила, Емили Моралес

Фризьорка & Грим художник @ 4-8-0 Фризьорски салон в Сан Антонио, Тексас

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Това е текстуриран градуиран боб. Любимата ми черта на този стилен среден боб е хармонията между ресни и подредени слоеве.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Продуктите, препоръчани за пресъздаване на този боб, могат да варират, тъй като този гост има вълнообразна текстура, която изисква бразилски Blow Out Smoothing Serum по време на кръглото й четкане. Завърших нейния стил с помощта на Kenra Professional Platinum Hot Spray за защита и задържане, докато гладя гладко с моята BaByliss Nano Титан 1-инчова плоска ютия.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Толкова много типове коса предпочитат градуирания боб, защото изглежда страхотно изгладена, права или къдрава. Особено обичам този вълнообразен вид с плажна атмосфера. Наистина не се закача за форми на лице с боб, защото текстурата дава страхотна структура, която може да балансира притесненията. Като се има предвид това, обсъдете предварително притесненията си със стилиста си, за да може кройката да бъде съобразена с тях предвид.

Този боб е идеален за активни клиенти, които се радват на стил с гъвкавост. Клиентите с по -голямата част от косата си на тила могат да облекчат теглото с текстурирано разделяне до кръгла четка под с лекота или дифузно изсушаване за къдрици.

Шикозен късослоен Боб

шик къс наслоен бобInstagram @loyalhandssalon

Този къс боб е класически. Помолете вашия стилист да изреже краищата, за да му придаде повече движение и да създаде по -малко насипно състояние.

Класически боб прически като тази работят за много жени. Дължината може да се регулира в зависимост от формата на лицето ви, а също така и рамкирането на лицето е по избор.

Къс Боб със слоеве за тънка коса

Къс многослоен Боб за тънка косаInstagram @is_the_salon

В&Със създател на стил, Ирина Сухотски, майстор косаджия / сертифициран колорист на борда @ IS Салонът в Алфарета, Джорджия

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Бих нарекъл това къс боб с тежка текстура. Това е чудесен боб за тънка коса. Постигнах този вид, като изрязах класически градуиран боб и докато изсушавам, текстурирам с техника за рязане с дълбока точка. Любимото ми нещо в него е невероятното количество движение. Той е много лек и никога не се изравнява.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Препоръчвам да използвате обемник (Root Amplifier by Prive или Root Shoot by Wella) върху корените и изглаждащ крем за останалите (Relaxing Gel by Prive или Flowing Form by Wella). Изсушете „разхвърляно“ със сешоар и не преувеличавайте. След като косата изсъхне, нанасям помада (Grooming Creme by Prive) за максимална текстура и движение.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Многослойна коса с дължина до брадичката е идеална за клиент, който харесва малко предимство, добавено към класическа форма. Можете да регулирате градуирането и ъгъла, за да отговарят на различни форми на лицето. По -малкото е повече със стила, така че е идеално за хора с активен начин на живот.

Наслоен Боб с дължина на ключицата с акценти

Наслоен Боб с дължина на ключицата с акцентиInstagram @riahbyycart

В&Създател на стил, Tracy Pateras Style Director @ Decadence Salon в Лондон, Великобритания.

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Прическите с дълъг боб са много популярни в момента. Този разрез има силно очертание, но разбит, така че има текстура и движение. Това, което обичам в тази кройка, е безплатната гама от стил, която можете да правите с нея, и колко лесна за поддръжка.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Използвам продукти Living Proof, които са чудесни за всички типове и стилове коса по отношение на запазването на здравето и целостта на косата и непрекъснатото лечение. Използвайте малка кръгла четка за изглаждане на косата, придружена с подхранващ крем за оформяне. Или можете да го оставите естествено, ако вече имате къдрица или вълна, завършена със серум или усилвател, който е текстуриран крем.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Тази многопластова кройка е идеална за някой, който не иска много поддръжка, но все пак иска да бъде креативен и да изрази себе си, без да се налага да компрометира професионална позиция на работното място. В идеалния случай най -добрият тип форма на лицето ще бъде кръгла или овална форма. Текстурираните вълни придават повече ширина и измерение на сърцевидна или квадратна форма на лицето.

Изтънчен кафяв кръгъл слой Боб крой

Изтънчен кафяв кръгъл Боб кройInstagram @hair_by_avianval

В&Създател на стил, Валериана Салон Асистент @ The Grand Salon в Бреа, Калифорния

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Това е класически боб с фино наслояване. Обичам колко лесно се оформя и как можете да го носите по различни начини. Можете да го носите, както е на снимката по класически полиран начин, или да добавите текстуриращ агент, за да го направите по -фънки и забавен.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

За този вид използвах Small Talk и Headrush by Bed Head. Small Talk добавя тяло, определя, контролира прелитането и предпазва косата от топлина. Headrush е много лек спрей за блясък. Аз също бих използвал четка Denman за плоско увиване на всякакви панталони и кръгла четка за скосяване на краищата. Можете да опитате да добавите текстуризатор, наречен Joy Ride by Bed Head, за да добавите текстура и допълнително движение.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Тази визия е идеална за хора със средна текстурирана коса и ще изглежда ласкаво на лица с овална форма и квадратна форма. Бих препоръчал тази прическа за някой, който има време да я оформя ежедневно и има способността да поддържа прическата.

Кестенява дължина на челюстта Боб

Кестенява дължина на челюстта Многослоен БобInstagram @dyemaster

В&Създател на стил, дизайнер на коса Yolanda Taylor @ Color Studio на Yolanda’s в Палм Спрингс, Калифорния

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Този боб с дължина на челюстта е прост, но стилен. Любимото ми нещо в него са слоевете. Те добавят текстура, докато следват ъгъла отпред.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

По -малко е повече с този стил. Добавете малко корен повдигане, добавете няколко капки блясък на краищата, за да улесните изсушаването със сешоар, и завършете с помада, за да извадите и определите текстурата. Косата трябва да е подскачаща!

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Този стил е подходящ за различни типове коса и форма на лицето. Той е идеален за тези, които предпочитат да не отделят твърде много време на косата си. Дръзко и елегантно!

По -къси слоеве подредени Боб

По -къс подреден многослоен БобInstagram @danis_hair_artistry

В&Създател на стил, Дани Гонсалес, собственик на бизнес / специалист по цветове / стилист / терапевт / фризьор @ Dani’s Hair Artistry в Колорадо Спрингс, Колорадо

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Този външен вид е къс подреден боб. Той е подреден под тилната кост отзад и под ъгъл напред към брадичката със слоеве навсякъде.

Любимото ми нещо в тази визия е, че винаги имаш стил, независимо дали го носиш прав или накъдрен. И двете са лесни и бързи за постигане.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Продуктите, които препоръчвам, са J Beverly Hills 5 n 1 за изглаждане, защита от накъсване, топлинна защита и блясък, както и J Beverly Hills Bodifier за придаване на безтегловна дебелина на косата и малко песъчинки за задържане на къдрица. Run J Beverly Hills блясък пада през къдриците в края до края.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Този външен вид е добър за хора, които искат нещо лесно и винаги изглежда, че има стил. Формите на лицето, които работят добре с този външен вид, са дълги или квадратни и най -добрият тип коса би бил среден до фин, за да придаде обем и пълнота.

Боб с дължина до раменете за по -възрастни жени

Дължина на раменете многослоен Боб за по -възрастни жениInstagram @melissacinciminohairdesign

В&Създател на стил, Melissa Cincimino Color Specialist @ Tangles Hair Studio във Виера, Флорида

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Бих описал този слоест боб с дължина до раменете като перфектно разхвърлян, набит, универсален и с точното количество сексуалност.

Освен оразмерените цветове, които да му придадат дълбочина, различните нюанси на русо и кафяво създават илюзията, че имат дори повече слоеве, отколкото всъщност са изрязани в косата.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Използвах обемен лосион за изсушаване, за да създам обем и движение, като същевременно поддържах гладко покритие. Използвах средно голяма керамична кръгла четка, докато изсушавах косата със сешоар, повдигайки нагоре от корените. Също така се погрижих да освободя косата от четката, като завъртях косата в различни посоки и я оставих да се охлади. Като завършващ продукт, използвах текстуриращ прах, поръсен върху кореновата област, след което го прокарах, за да създам обем, задържане, текстура и сцепление.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Препоръчвам този вид на толкова много хора. Мисля, че върви добре с толкова много форми на лице, типове коса и начин на живот. Той е толкова универсален и може да се регулира според нуждите и желанията на клиента.

Можете да бъдете разхвърляни и секси или гладки и класически. Тя може да бъде оформена според настроението, в което се намира вашият клиент за този момент, час, ден, месец или повод!

Дължина на врата Карамел Боб

Кратко подстригване на боб с дължина до врата с карамелени отблясъциInstagram @shannonshairsay

В&Създател на стил, стилист Шанън Тайчман @ Shannon’s Hair Say в Канзас, Мисури

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Това е наслоен и текстуриран боб с бебешки лампи и цветова техника на балаяж в карамел и с тъмна основа.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Първо, използвайте топлозащитно средство върху косата. След това използвайте 1 1/4-инчова маша за кърлинг, като я държите вертикално и увивате отгоре и надолу към краищата, оставяйки ги навън. Не забравяйте да се извиете в противоположни посоки и да напръскате за окончателния вид. Препоръчвам също да използвате шампоан без сулфат за боядисана коса, за да поддържате цвета.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Квадратните форми на лицето са най -подходящи за тази дължина на боб, защото създават илюзията за по -овално лице. Ако имате кръгло лице, бихте искали по -дълго. Ако имате лице във формата на сърце, бихте го искали около брадичката и може би ще добавите страничен бретон.

Тази наслоена боб кройка е идеална за някой, който не иска да отделя много време за подготовка, но също така не иска просто да хвърля косата си на опашка всеки ден. Почти всяка текстура (с изключение на супер къдрава) може да разтърси този вид.

Blunt Cut Боб

Blunt Cut БобInstagram @boudi.sabeh

Дамите никога няма да се уморят от класическия котлет и цвят. Тъмнокорен руса балаяж прави този тъп боб по-привлекателен. Изпъквайте с текстуриран вид с фини слоеве като този и никога не се притеснявайте с кройка до врата.

Боб с къса текстура с ресни

къс текстуриран боб с ресниInstagram @punkchic.nl

Тази прическа е къс, накъсан, наслоен боб с тонове текстуриране и добавена ресни!

Може да се персонализира, за да пасне на всяка текстура на косата. Това подстригване ще придаде плътност на фината коса и ще я направи по -дебела.

Теглото може да бъде премахнато от дебелата коса, за да се укроти, като все още има допълнителен обем. Къдравата коса може лесно да бъде оформена в този вид с правилния коктейл за продукти и ръцете ви!

Раздърпана рошава коса на слоеве

Раздразнен, рошав многослоен БобInstagram @howdoyoulikemebrow

В&Създател на стил, Бриана Ромеро, лицензиран козметолог / фризьор @ Салон Splitenz в Харисвил, Юта

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Бих описал този вид като разрошена, разхвърляна къдрица. Това е чудесен външен вид за някой със съществуваща къдрица, но наистина всеки би могъл да се справи с това с правилния продукт. Любимото ми нещо за този многослоен боб е, че можете да го преместите и да не се обърка. Игриво е!

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Препоръчвам спалнята на Кевин Мърфи, спрей, Kenra Texturizing Taffy и Joico Turn и лак за коса Flip.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Препоръчвам този външен вид на всеки, който се нуждае или обича текстура! Това е рошав боб, не можете да сбъркате!

Дългослоен Боб с Balayage

По -къс боб за дълга многослойна косаInstagram @mia.lynn.hair

В&С създател на стил, Миа Морис

Фризьор/бръснар салон на Брайън Греъм в Минеаполис, Минесота

Как бихте описали тази визия и кое е любимото ви нещо в нея?

Това е смесен кафяв балайдж върху ъглов боб със слоеве. Обичам тази кройка и стил, защото има усещане за лекота, но все пак има структура и стил.

Какви продукти препоръчвате, за да поддържате и пресъздавате този вид?

Използвам Bumble and bumble Color Minded шампоан и балсам, защото е почистващ, но нежен. Използвах Bumble и Bumble Thickening Spray за задържане, а когато изсъхне, използвам Bumble и Bumble Dryspun за текстура. Къдренето се постига с 1 1/4-инчова маша за маша.

За какъв тип клиент бихте препоръчали този вид?

Красотата на боб като този е, че можете да го приспособите така, че да пасне идеално на всеки. Можете да промените дължината, слоевете, теглото и цветовата схема, за да работите добре с клиент и това, което му подхожда лично.

Текстуриран и многослоен обърнат Боб

Текстуриран и многослоен обърнат БобInstagram @itsfranland

Това е текстуриран и наслоен обърнат боб, който придава обем и движение на тънките ви кичури! Боб с дължина до врата на по-фина коса е предназначен да изглежда толкова изпълнен с живот. Русото балайеж на тъмните ви кичури е шедьовър в тази прическа боб.