Модерните къси бобове за по -възрастни жени могат да бъдат изрязани по линията на челюстта, върху или над ушите или понякога сдвоени с бретон. Това е изящна кройка, пълна с грация, предлагаща елегантен усет и подмладяващи жени, които искат да изглеждат наполовина на своята възраст.

Според Виктория Бъркърт, фризьор от Северни езера, Куинсланд, късите прически трябва да се стегнат по -дълго отпред. Тя добавя: „Текстурата на тази кройка е права и обикновено е оформена с прецизна част или тъп бретон.“

Бъркерт посочва допълнителните усилия и време, необходими за работа с къси прически над определена възраст. „Трябва да положите допълнителни усилия в оформянето и поддържането на тази кройка“, казва тя. „С това изрязване вие ​​също трябва да се сблъскате с трудността да имате ограничени възможности за оформяне.“

Нарязването на късата коса поддържа косата ви по -здрава, докато расте. „Късите подстригвания имат по -голям обем и по -малко отделяне и те не са толкова претеглени, колкото дългата коса“, отбелязва тя.

Преди следващото ви посещение в салона превъртете през слайдшоуто ни по -долу и разгледайте тези популярни снимки на къси бобове за възрастни жени.

Много къс Боб с бретон за по -възрастни жени

Много къс Боб с бретон за по -възрастни жениInstagram @chicatanyage

Много къс боб с бретон за възрастни жени е лесен за поддържане и оформяне. Добавянето на ресни към къс боб е стилен начин да се прикрият нежеланите бръчки по лицето.

Боб с дължина до брадичката за зрели жени

Боб с дължина до брадичката за зрели жениInstagram @elsedidmyhair

Боб с дължина до брадичката за зрели жени е отлично подстригване, което създава пълнота и придава много тяло на косата. Мекият ъгъл на метене напред помага за рамката на лицето и предлага повече отскачане. Късите прически като боб не изискват много поддръжка за оформяне. Подрязването се прави на всеки 5-6 седмици, за да се запази формата на този разрез.

Сол и пипер Боб за гъста коса

Сол и пипер Боб за възрастни жени с гъста косаInstagram @hair_by_ae

Сол и черен пипер за гъста коса е идеален за прегръщане на естествената ви сребриста коса. Къса прическа боб ще поддържа косата ви да изглежда стилно. Ако сте жена, която винаги е в движение, тази прическа със сол и пипер е за вас. Този разрез е безпроблемен, тъй като е лесен за оформяне и поддръжка.

Къс конусен Боб за вълниста коса

Къс заострен боб за възрастни жени с вълнообразна косаInstagram @nikitenko_elen_

Къс боб за възрастни дами е доста често срещан, но стесняването му го прави една от най -младите прически. Ако имате много сива коса и търсите покритие, помислете за красив тъмно кестеняв балаяж.

Младежки къс боб за къдрава коса

Младежки къс боб за къдрава косаInstagram @svetablagosvet

Младежки къс боб за къдрава коса е чудесен начин да подчертаете естествените къдрави коси. Когато обмисляте къс къдрав боб, не забравяйте да помислите за малко по -голяма дължина, за да се приспособите към естественото отскачане на къдриците. Не искате той да бъде скъсен твърде кратко, затова помолете вашия стилист за дълъг боб. Крем за къдрици и дифузер са задължителни, за да създадете перфектните, естествено изглеждащи къдрици.

Къса боб кройка за жени над 70 години

Къса боб кройка за жени над 70 годиниInstagram @thesingingstylist504

Къса боб кройка за жени над 70 години перфектно рамкира лицето и ви позволява да прегърнете младежки външен вид. Елегантен градуиран боб лежи точно по раменете, като същевременно добавя ресни, помагайки да се намали голямото чело. Късите боб прически работят чудесно за всяка възраст и по същество за всеки тип коса. Дължината и наслояването на това подстригване са персонализирани за косата на всяка жена.

👉 Вижте още прически и прически за жени над 70 години.

Къс пикси Боб с бретон за възрастни дами

Къс пикси Боб с бретон за възрастни дамиInstagram @marie_jasalonspa

Кратък пикси боб с бретон за възрастни дами е подстригване, което добавя илюзията за дебелина и текстура към фината, изтъняла коса. Къси, накъсани слоеве създават височина в короната на главата. Сгъстяващ спрей и спрей за повдигане на корени придават на къс пикси боб допълнителен слой обем.

Обърнат Боб + къса прическа

Обърнат Боб + къса прическаInstagram @the_wildwood_collective

Късата прическа с обърнат боб е идеална за жени, които искат да поддържат известна дължина към лицето си, без коса на врата си. Лекото разделяне на тила помага за закръгляване на изрязаната форма, което кара косата да лежи грациозно. Преди да изберете това подстригване или къса прическа, помислете за формата на линията на косата си, особено за това как косата ви расте в областта на тила.

Къса многослойна прическа Боб за по -възрастни жени

Къса многослойна прическа Боб за по -възрастни жениInstagram @karlajeanstudio

Къса многослойна прическа боб за по -възрастните жени помага за повдигане на косата, придавайки допълнителен слой обем. Късите, тънки слоеве правят оформянето на къса прическа бързо и лесно. Четириседмичните срещи са задължителни, за да запазят формата и стила на това изрязване.

Младо изглеждащ обърнат Боб за възрастни дами

По-млад изглеждащ обърнат Боб за възрастни дамиInstagram @gemmalouisehair

По-млад изглеждащ обърнат боб за възрастни дами е елегантен и изискан, като същевременно придава младежки вид блясък. Премахването на насипно състояние към периметъра на косата помага да се направи косата по -хубава и не създава форма на триъгълник. Остър, тъп периметър с фино подреждане в слоевете създава вечен профил на боб.

Къс боб за възрастни жени с фина коса

Къс боб за възрастни жени с фина косаInstagram @elena_przhedetsk

Къс боб за фина коса е чудесен начин да придадете илюзията за пълнота на косата. Като запазва тъпотата по периметъра на косата и не добавя слоеве, косата от своя страна изглежда по -дебела, а краищата нямат тънък, тънък вид. Сдвоете къс боб със забавен, фънки цвят и ще изглеждате с 10 години по -млади.

👉 Вижте още къси прически за възрастни жени с фина коса.

Текстуриран Боб за по -възрастни жени с очила

Текстуриран Боб за по -възрастни жени с очилаInstagram @cosmobylala

Текстуриран боб за възрастни жени с очила подчертава лицето и придава на очилата признанието, което заслужават. Когато носите очила, е жизненоважно да получите кройка, която по никакъв начин не пречи на лещите и рамките. Мъдрите слоеве за оформяне на лицето, които са оформени и отстранени, са най-добрият начин за оформяне на косата около очилата.

Класически Боб за по -възрастни дами

Класически Боб за по -възрастни дамиInstagram @zen_hair_designs

Класически боб за по -възрастни дами придава по -млад външен вид и е лесен за оформяне и поддържане. Слоевете и страничните ресни помагат прическата да лежи гладко назад и от лицето. Късите боб прически са универсални и са склонни да се показват и да оформят лицето.

Къс Боб с пернати слоеве

Къс Боб с пернати слоеве за възрастни дамиInstagram @dallynn.saradee.salon

Къс боб с пернати слоеве придава на косата допълнителна височина, движение и мека текстура. Подстригването на коса с бръснач дава слоеве, които изглеждат тънки и леки. Кремът с лека текстура е добра инвестиция за кратък стил. Изсушаването с коса с кръгла четка дава най -голям ефект.

Кратък френски Боб с бретон

Кратък френски Боб с бретонInstagram @jet.trevino

Къс френски боб с бретон е перфектна кройка и износване, която ласкае възрастните жени. Той има безпроблемно смесени слоеве, които създават обемно скачане.

Заоблен Боб за възрастни хора

Заоблен Боб за възрастни хораInstagram @evahairstylistmt

Заоблен боб за възрастни хора дава перфектната форма и профил за къса прическа боб. Късо подредените слоеве по цялата коса създават допълнителна пълнота и повдигане. Текстурен спрей е продукт, който да използвате, за да постигнете разрошен, текстуриран вид.

Сив къс Боб за баба

Сив къс Боб за бабаInstagram @freshbeautystudio

Сив къс боб за баба е елегантен и подходящ за възрастта стил. Побелялата коса има тенденция да променя текстурата, така че изборът на елегантен, мек боб ще ви помогне да създадете обем и измерение на вашите коси. Когато изсушавате, използвайте пяна за коса като стилизиращ агент, след това използвайте голяма кръгла четка, за да придадете пълнота и обем на вашия боб.

Сив дипломиран Боб Крой

Сив дипломиран Боб КройInstagram @lms__hair

Сив градуиран боб е класически и шик. Прическата с градуиран боб е по -къса отзад и по -дълга отпред, добавяйки пълнота и текстура на вашата прическа. Помислете за добавяне на светли светли акценти за бебе, за да подчертаете текстурираното подстригване, да добавите измерение и да осветите посивялата си коса.

Ъглов Боб за зрели дами

Ъглов Боб за зрели дамиInstagram @hairby_carina_f_clemens

Наклонен боб за зрели дами има няколко слоя, най -често разположени в долната част. Краткото изрязване може да бъде оформено къдраво или право, да отговаря на много форми на лицето и предлага лесно поддържане.

Боб за по -възрастни жени с къса коса

Прическа Боб за по -възрастни жени с къса косаInstagram @beautybyisabella .__

Тъп боб за възрастни жени с къса коса се състои от минимални до никакви слоеве и прецизно подстригване. Късите боб прически са стилни, предлагат няколко опции за оформяне и отговарят на много форми на лицето и текстури на косата, като права коса.

Многослоен Боб за жени над 50 години

Многослоен Боб за жени над 50 годиниInstagram @susans_hair_arts

Наслоен боб за жени над 50 години предлага лесна поддръжка и стил. За дамите с тънка коса, къс боб стил с няколко накъсани слоя е добър избор. Той създава допълнителна текстура и измерение.

Кратък Пикси Боб

Къс Пикси Боб за по -възрастни жениInstagram @beauty.bydama

Подобно на дълъг пикси боб, къс пикси боб има много опции за оформяне и всички те са забавни за носене. По-възрастните дами, които искат лесно поддържане и къс боб, трябва да поискат по-къс гръб с по-дълги рамки за лице, накъсани слоеве. За по -остър стил едната страна да е по -къса от другата.

Подредени Боб за по -възрастни жени

Подредена Боб прическа за по -възрастни жениInstagram @rachelflynnavedahair

Изберете натрупания боб за по -възрастните жени, защото това е популярна прическа, която никога не излиза от мода. Късите боб кройки имат няколко безшевни слоя с по -къс гръб. Подреденият боб е подходящ за дами от всички възрасти и всички форми на лицето.

Пернат Боб за жени над 40 години

Пернат Боб крой за жени над 40 годиниInstagram @kawaimi_

Пернат боб за жени над 40 години е синоним на меки, ефирни слоеве, но може да бъде и остър. Перната, къса прическа е идеална за дами с дебели коси, тъй като всички слоеве създават красив, лек перащ стил.

👉 Вижте още къси прически за жени над 40 години.

Русият Боб за дами над 60 години

Руса прическа Боб за дами над 60 годиниInstagram @serendipity_salon_gibson

Русалка за жени над 60 години е търсене на младежки вид блясък! Ако имате естествени сиви коси, които искате да скриете, не се притеснявайте, тази прическа ще ви направи чудеса! Светлите коси на руса коса ще се съчетаят перфектно с естествената ви коса. Късите боб стилове са много модерни и ще ви накарат да се почувствате по -млади от всякога.

👉 Вижте още къси руси боб прически.

Ласкателен Боб с дължина на челюстта

Лъскава прическа Боб с дължина до челюстта за възрастни дамиInstagram @nikkisnipshairsalon

Приветливият боб с дължина на челюстта работи добре за жени с по-стройни форми на лицето като овал или сърце. Лекото подреждане и меките слоеве около лицето създават младежки прически.

Боб с дължина до брадичката за зрели жени

Прическа Боб с дължина до брадичката за зрели жениInstagram @elsedidmyhair

Боб с дължина до брадичката за зрели жени е отлично подстригване, което създава пълнота и придава много тяло на белите коси. Мекият ъгъл на метене напред помага за рамката на лицето и предлага повече отскачане. Късите прически като боб не изискват много поддръжка за оформяне. Подрязването се прави на всеки 5-6 седмици, за да се запази формата на този разрез.

👉 Не сте сигурни за боб? Вижте още прически за възрастни жени.