Средно обърнат боб е прическа, която е между ключицата и раменете отпред и постепенно става по -къса отзад. Дължината на тази обърната кройка си проправя път към върха на най -търсените боб прически по целия свят в момента.

Той е супер стилен – с остър ъгъл, който върви отзад напред, той излъчва красива, нервна атмосфера. Ще изглеждате перфектно на картината, независимо какво носите! Освен това, той също е супер практичен. Късата дължина отзад го прави страхотен вид с ниска поддръжка. Това е един невероятен начин да свалите тежестта от гривата си, без да компрометирате дължината й! Ако обаче не се интересувате от такъв кратък стил, вместо това говорете със стилиста си за средно до дълъг обърнат боб.

Майстор стилист Дани Кинг от Пенсилвания има съвет за тези, които искат тази разфасовка. „Получаването на обърнат боб със средна дължина означава, че гърбът определено ще бъде по -къс“, казва тя. Това означава, че трябва да се сбогувате с дълги опашки и кифлички! „Може да отнеме някои, за да свикнете! Очаквайте, че вашите стилни практики ще се различават поради промяната в дължините “, добавя тя.

Не мислете, че ще имате по -малко свобода в стилизирането! Всъщност има дълъг списък от ежедневни прически и дори подобрения, от които можете да избирате. Вижте как Ашли Бенсън, Мила Кунис и Рейчъл Адамс направиха своето до съвършенство!

Номер 1 в списъка на продуктите за стилизиране на Dani е Joico Kpak Restorative Styling Oil. „Обичам този продукт, защото можете да го използвате преди и след оформяне на косата, оставяйки я блестяща и гладка. Няма да е нужно да се притеснявате за накъсване през целия ден и с този продукт! ” И кой не иска това?!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на най -модерните средно обърнати идеи за подстригване на боб!

Средно обърнат блондин Боб

Обърната блондинка Боб със средна дължинаInstagram @err_perr_hair

Това е средно дълъг обърнат руса боб, който крещи изтънченост! Можете да го оформите както искате, но никога няма да сбъркате с меки плажни вълни. Поискайте блондинка за балаяж за разхвърлян стил с ниска поддръжка, ласкаещ светлия ви тон на кожата.

Обърнат Боб със странично разделяне

Средно обърнат боб със странично разделянеInstagram @highmanetenancehippie

Обърнатите бобове със странично разделяне, които са изрязани през раменете, са чудесен начин да запазите дължината и да създадете стил с по-дълга коса. По -дългите слоеве и изтъняването спомагат за поддържане на теглото в долната част на косата, като същевременно създават движение.

Черен обърнат многослоен Боб

Черен обърнат наслоен боб със средна дължинаInstagram @keena360

Черен обърнат наслоен боб има прекрасен профил и винаги е чудесен избор за всяка текстура на косата. Оформянето на този вид е сравнително лесно със сешоар, кръгла четка и малко масло за гладкост и блясък.

Средно обърнат накъсан Боб

Средно обърнат накъсан БобInstagram @texturedbymeg

Средно обърнат накъсан боб създава по -рехав ефект върху косата, позволявайки да се премахне теглото от по -тежки типове коса. Използват се техники за текстуриране вместо наслояване, за да се освободи косата и да й се даде по -леко усещане. Добавянето на някои супер хлабави вълни ще завърши този вид.

Обърнат вълнообразен Боб

Средно обърнат вълнообразен бобInstagram @iamstudio_b_

Отидете на пълен обърнат вълнообразен боб, за да подобрите обемната си текстура. Преминаването с малко по -голям акцент върху обърнатата форма създава повече обем през гърба и ширината на косата. По -голямата дължина също отслабва лицето, което прави този стил чудесен за балансиране на по -широки форми на лицето.

Обратен обърнат боб със средна дължина

Обратен обърнат боб със средна дължинаInstagram @alisonallvess

Обратно обърнат боб със средна дължина работи чудесно за жени, които обичат елегантен външен вид. Острият средно обърнат боб седи над рамото, удължавайки се отпред, засилвайки блясъка и остротата на кройката. Този стил е чудесен и за жени, които обичат да връзват косата си, но искат да са къси.

Обърнат Боб с конусни страни

Обърнат Боб с конусни страниInstagram @shmoakin_hair

Обърнатите бобове със заострени страни са популярна тенденция за жени, които искат текстура и движение. Фризьорът ще създаде този външен вид, като направи дълбоки подстригвания или подстригване на косата за „невидими слоеве“. Разхлабете стила с преса за изправяне, като обвиете косата около нея и я плъзнете надолу до краищата. Завършете с балон от R + Co.

Обърнат Боб със слоеве

Средно обърнат боб със слоевеInstagram @shmoakin_hair

Направете този обърнат боб със слоеве следващия си вид, защото е толкова модерен и великолепен! Поискайте фино дипломиране и нарязани на косата слоеве за лесен стил с ниска поддръжка. Дългото изключване отпред му дава малко предимство.

Обърнат Боб с бретон за вълниста коса

Средно обърнат Боб с бретон за вълниста косаInstagram @hair_lilliethornton

Най -добрият средно обърнат боб с бретон е оформен с вълни. Забележете как потокът увеличава измеренията на топла руса сянка. Не се колебайте да напръскате спрей със суха текстура в кичурите си, за да изглеждат изпълнени с живот.

Средна дължина вълнообразно обърнат Боб

Вълнообразно обърната прическа Боб на средна дължина на косатаInstagram @rachel.lott.hair

Вълнообразен обърнат боб на коса със средна дължина е чудесен за коса със средна до дебела плътност. Неговото движение придава на дебелите кичури по -жив завършек. Сдвоете вашия вълнообразен боб с топящ се кафяв до руса цвят на косата за по -модерен, драматичен резултат.

Обърнат боб със средна дължина за жени над 50 години

Средно обърнат боб за жени над 50 годиниInstagram @hairpin_me_down85

Средно обърнатите бобове за жени над 50 години трябва да имат много текстура и предни слоеве, за да приспособят естествено посивялата оредяваща коса. За по -младежки вид помислете за добавяне на накъсани бретончета.

Лилав средно дълъг накъсан обърнат Боб

Лилав средно дълъг накъсан обърнат БобInstagram @boisebalayagegirl

Сдвоете този средно дълъг накъсан обърнат боб с тъмночервен до лилав цвят на косата за остър стил. Ако търсите по -класически стил, черен нюанс с нотки на светло кафяв оттенък е най -добрият и ще допълни маслинен тон на кожата. Ако имате права коса, изберете и фини накъсани краища за допълнителна текстура.

Обърнат къдрав Боб на коса със средна дължина

Обърната къдрава прическа Боб на коса със средна дължинаInstagram @masha_hairsalon

Опитайте този обърнат къдрав боб, когато се опитвате да придадете на кичурите си със средна дължина по -добра форма. Това подстригване запазва пълнотата, без да позволява къдравата коса да стане обемиста. Чувствайте се свободни да боядисате косъмчетата и в руса, за по-свеж вид. Винаги използвайте стайлинг крем, за да намалите накъсването и да определите къдриците.

Обърнат боб със средна дължина с ресни за права коса

Обърнат боб със средна дължина с ресниInstagram @allthathair2903

Обърнат боб с ресни е оптимално подстригване за фина, тънка коса, като показва периметъра на среза. Когато обмисляте тази обърната прическа, винаги първо мислете за чертите на лицето си. Например обърнатият боб с дължина до шията може да смекчи острите челюсти.

Обърнат боб със средна дължина с подрязване и акценти

Обърнат боб със средна дължина с подрязванеInstagram @kellidilldine

За фина нервност, сбогувайте се с коса с една дължина и отидете на този обърнат боб със средна дължина с подрязване. Този котлет намалява обемността на вашите кичури отзад, за да ви даде класически обърнат боб стил. Когато искате топъл нюанс на косата, който изисква минимално докосване, няма да сбъркате с русите отблясъци.

Популярен средно обърнат Боб със странични бретончета

Обърнат Боб със средна дължина със странични бретончетаInstagram @mila_kryshchykhina

Този обърнат боб със средна дължина със страничен бретон крещи обем и сияние. Комбинирайте силата на кръгла четка и сешоар при оформяне, за да постигнете популярния вид. Междувременно тъмно вкоренена платинена блондинка със сигурност ще озари лицето ви.

Обърнат рошав Боб за тънка коса с руса балаяж

средно рошав обърнат боб за тънка коса с руса балаяжInstagram @manebydarib

Получаването на рошав боб за тънка коса е чудесна идея. Този вид обърнат боб със слоеве добавя движение и тяло към вашите коси. Шаг, сдвоен с обърнати боб прически като тази, може да донесе повече текстура на косата със средна дължина, като работи чудесно с меки вълни. Ако се нуждае от допълнителен уау фактор, омбре или дълбоко вкоренен балайдж върши работата.

Твърда дължина на раменете обърнат Боб за гъста коса с къдрици

Дължина на раменете Обърнат Боб за гъста коса с къдрициInstagram @katesavagedoeshair

Каква прекрасна идея за коса! Това е обърнат боб с дължина до раменете за гъста коса. С този боб ще можете да разтърсите вълнообразна прическа, която джази вашите тъмни коси. За последен щрих използвайте масло или спрей за блясък, за да запазите блясъка на гривата си през целия ден.

Модерен къс до среден обърнат стил на Боб

Модерна къса до средна обърната прическа БобInstagram @catcookhair

Модерен къс до средно обърнат боб е една от класическите прически, които няма да напуснат модерния списък. Защо? Той е универсален и лесен за поддръжка! Боб срезовете са подходящи за всеки тип и плътност на косъмчета. Средно до късо обърнат боб може да бъде изтеглен със или без вълни и все още да изглежда обещаващо!

Елегантно средно до дълго обърнато подредено Боб изрязване

Среден до дълъг обърнат подреден БобInstagram @jenyourhairfriend

Елегантен средно до дълъг обърнат подреден боб е къс отзад и става по -дълъг отпред. Тази тенденция доказва, че отглеждането на къса коса никога не трябва да бъде притеснително. Това обърнато и подредено боб излъчва стилна и универсална атмосфера. Можете да оформите дългите си кичури отпред с текстура и вълни днес, или да я изпъкнете с естествената си права коса на следващия ден.

Този средно до дълъг обърнат подредени боб е наистина градуиран боб. Той е създаден от фризьорката Джен Хърбър от Сан Диего, Калифорния.

„Това не е ниска поддръжка“, казва Хербер. „Обърнатите бобове трябва да се оформят ежедневно, за да показват истински формата и ъгъла на изрязването. Това не е измиване и носене на косата, освен ако нямате права коса. Тази кройка може да работи на почти всички жени, просто е въпрос на регулиране на дължината на предната част, за да придаде форма на лицето. “

Обърнат ъглов боб с дължина на ключицата със слоеве

Обърнат ъглов боб с дължина на ключицата със слоевеInstagram @estylist1031

Какво ще кажете за обърнат ъглов боб с дължина на ключицата със слоеве за следващия ви стил? Тази многослойна обърната прическа ласкае повечето форми на лицето. Той създава по -мек ръб, който рамкира и подчертава чертите на лицето. Ако косата е твърде обемиста, фините слоеве могат да намалят дебелината й. Те пречат на боба да изглежда като шлем или гъба.

Кафяв обърнат Боб за груба коса

Средно обърнат Боб за груба косаInstagram @kp.hairxco

Това е идеалният обърнат боб със средна дължина за жени с гъста, груба коса.

„Този ​​обърнат боб държи нещата достатъчно кратки, така че не е нужно да се притеснявате за ужасяващото изхвърляне, с което се сблъскват някои по-дълги стилове до раменете“, казва фризьорката Кейтлин Филис от Дейтън, Охайо

Най -добрият съвет на Кейтлин? „Тази подстригване е чудесна за всеки, който иска по -къса коса, но се притеснява, че няма да ласкае лицето им. Можете да го поддържате хубав и къс отзад и достатъчно дълъг отпред, за да имате повече място за персонализиране на рамката на лицето, за да подобрите (или намалите) някои функции на лицето. ”

Среднослоен обърнат боб за фина коса

Среднослоен обърнат боб за фина косаInstagram @kellikuperus

Искате ли да надстроите вашите фини и тъмни кичури с тенденция, която изисква безпроблемно оформяне? Имаш го тук! Отличаващ се с перфектния многослоен, средно обърнат боб за фина коса. Ще ви хареса как многослойният боб може да оформя и вашата кръгла форма на лицето!