Най -добрите остри накъсани боб прически са с къса дължина и са известни с рошавия си, но метаморфичен вид. Тези остри бобове са идеалното решение, когато планирате да получите голям котлет. Те подчертават най -добрите черти на всяка жена, като същевременно прикриват проблемите им.

Що се отнася до текстурата и стила, Марси Крачи, фризьор от Сан Диего, Калифорния, казва: „Казвам на клиентите си, че може да се наложи да оформят боб -кройката малко по -мека в зависимост от текстурата на косата. Текстурата е жизненоважен компонент на това изрязване, тъй като придава на среза интересен момент, особено при стилизиране. “

Често, когато оформя остри накъсани бобове, Крачи е склонен да използва EVO Shebang-a-bang Dry Spray Wax. Това е спрей за оформяне, който се чувства добре в косите, като същевременно дава достатъчно пясък и малко задържане.

За грижа за косата тя съветва жените да започнат съвместно измиване. Съ-измиване е, когато купувате продукт за коса, който функционира и като шампоан, и като балсам. Почиства добре косата и добавя естествената текстура на косата в сместа.

Крачи напомня на жените, че трябва да бъдат психически готови за необходимата поддръжка на това изрязване, като заявява: „Жените подценяват колко често ще трябва да посещават салона, за да запазят нервността му“, казва тя. „Дори и да ви харесва по -дълго, все пак ще трябва да продължите да добавяте текстура в кройката.“

Така че преди следващото ви посещение в салона, вижте тези снимки на най -добрите остри накъсани боб прически и прически за следващата ви идея за подстригване!

Edgiest Lob Haircut с Wispy Layers

Остра накъсана дълга прическа с боб с Wispy LayersInstagram @summerevansstudio

Откройте се с най -острата подстригване на лоб с тънки слоеве! С тъп периметър и нарязани слоеве, накъсаната прическа е чудесна за подправка на всяка нова работа. Най -добре оформен с плоска ютия за този елегантен завършек. Не забравяйте да използвате топлозащитен спрей като Mydentity #Mydefender Spray, преди да стилизирате.

Ярко розов Боб с ръб

Ярко розова прическа Боб с ръбInstagram @hairbeautyretreatdaylesford

Ярко розов боб с ръб вдъхва живот на тази класическа кройка! Всички погледи ще бъдат насочени към поп цвета, особено забавното розово, падащо върху тъмна, сенчеста ресни. Назначавайте среща с вашия колорист на всеки няколко седмици за поддръжка, тъй като ярките цветове са склонни да избледняват по -бързо. Поддръжката на косата трябва да се извършва често, за да се постигне максимална жизненост. След оформяне добавете мъгла от спрей за блясък, за да излъчите допълнителна искра.

Ъглов боб със средна дължина с ръб

Ъглов боб със средна дължина с ръбInstagram @darlasdailydeets

Средно дълъг ъглов боб с ръб е чудесен стил за фина до средна коса. Вижте текстурираните краища. Това е отличен вариант за тези, които предпочитат да не работят с твърде много слоеве. Поддържането на косата около лицето и под брадичката придава на този остър стил удължен вид. Меките вълни добавят измерение и тяло.

Едър рошав Боб за вълниста коса

Едър рошав Боб за вълниста косаInstagram @sagebrush.inspiredbeauty

Помислете за остър рошав боб за вълниста коса. Нарязването на няколко слоя навсякъде дава на този накъсан стил много удар за парите ви, с точното количество по -къси парчета около скулата. Добавете меки плажни вълни, завършени със спрей със суха текстура за безгрижен, разрошен стил.

Едъг Боб до раменете за тънка коса

Едби Боб с дължина до раменете за тънка косаInstagram @randa.rivera

Опитайте остър боб с дължина до раменете за тънка коса, за да добавите обем. Накъсаните прически с дълги слоеве създават илюзия за пълнота и дълбоки вълни. За да получите този стил, добавете достатъчно слоеве, за да поддържате боба интересен. Забележете дълбоката странична част за допълнителна височина отгоре.

Необичайна къса прическа на Боб

Необичайна къса прическа на БобInstagram @mainpointsalon

Енергична къса прическа боб предлага съвременен поглед върху класически боб. Изключително тъп периметър с текстурирани слоеве и меки бретончета създава перфектната комбинация, като рамкира добре лицето. Когато обмисляте къс, тъп боб, имайте предвид поддръжката, необходима, за да запазите отчетливите ръбове. Обикновено изисква ретуш на всеки 4-5 седмици.

Супер остър тъп Боб за гъста коса

Супер остър тъп Боб за гъста косаInstagram @bescene

Супер остър тъп боб за гъста коса е идеалното подстригване за дебелокоси момичета. Тъпите краища с невидими слоеве създават мека текстура, като същевременно премахват част от по -голямата част от по -дебелата коса, помагайки й да лежи добре. Това ви пречи да получите вид на триъгълник, който някои бобове могат да придадат. Меките, живи къдрици превръщат тъп боб в остра прическа.

Раздразнен Блондин Боб с дължина на челюстта

Разкъсан Боб с дълги челюсти с руса косаInstagram @lkhair_chicago

Острият накъсан боб с дължина на челюстта е отличен начин да подправите фина, тънка коса. Тъпият периметър създава тежест в краищата на косата, придавайки по -дебел вид. Разфасовките с дължина на челюстта са най-ласкателни при овални или сърцевидни форми на лицето. При стилизиране късите бобове изглеждат добре елегантни и прави. Може лесно да се включи с плажни вълни.

Накъсано и фънки изрязване

Накъсана и фънки боб прическаInstagram @shmoakin_hair

Опитайте накъсан и фънки боб, който има предимството на добавената текстура и движение. Дължината е доста лесна за поддържане и оформяне. Можете да изберете да го носите вълнообразно с естествени вълни или да добавите малко вълни и лак за коса, за да покажете допълнителната текстура и измерение по най -накъсания начин. Той е чудесен за сърцето и овалните форми на лицето и тези със средна фина плътност на косата. Ако косата ви е супер гъста, уверете се, че стилистът ви се чувства комфортно, като прави отслабване, за да постигне този стил.

Накъсан Боб с изключително дълги бретончета

Накъсана прическа боб с изключително дълъг бретонInstagram @nevilleromanzammit

Зашеметяващ къс накъсан боб с изключително дълъг бретон привлича вниманието точно към очите, докато меката ресни четка миглите. Накъсаният бретон може да се носи над челото или леко да се избута отстрани, за да се отвори лицето повече. Така или иначе, смесването на вълнообразни слоеве изисква ниска поддръжка и е супер игриво. Този стил е чудесен за тънка до средна коса, тъй като добавя обем и подскача. Завършете тази остра накъсана прическа боб с крем с лека текстура, за да добавите малко текстура и измерение.

Къс Смарагдово зелен Боб

Къса изумрудено зелена прическа бобInstagram @cozmic.color

Къс изумрудено зелен боб привлича вниманието! Пригответе се да изплувате навсякъде с тези прекрасни зелени нюанси. Богатите тъмни корени се стопяват красиво на по -ярки нишки, демонстрирайки най -леките парчета около лицето. Ако не сте сигурни дали ще станете зелени, говорете с вашия оцветител за коса за различни нюанси, за да видите подходящо за вашия тен и личност. Също така попитайте вашия стилист за използването на професионален шампоан с оцветен цвят между посещенията в салона, за да поддържа цвета на косата жив.

Дълго обърнат Боб

Дълга обърната остра накъсана боб прическаInstagram @ovo.salon

Помислете за дълъг обърнат боб като фин начин да направите малко по -кратък, без да пропускате женския поток от кичури около ключицата. По -къс в тила, обърнат дълъг боб е за жени, които искат да подстрижат косата си, но се чувстват по -комфортно с много коса отпред. Дължината му е чудесна за ниска опашка в парещите горещи дни. Може да се носи вълнообразно и безгрижно или гладко за най -острия завършек.

👉 Вижте още дълги накъсани бобове!

Накъсан Боб с микро бретон

Накъсан боб с прическа микро бретонInstagram @jackalopebeautylounge

Накъсан боб с микро бретон привлича вниманието директно към очите, тъй като квадратната форма на кройката отваря цялото лице. Важно е да запомните, че ресни трябва да се оформят ежедневно, за да се поддържат направо по челото. Ако не сте ежедневна пералня за коса, напръскайте бретона с вода и ги издухайте. Това наистина е забавна раздразнена прическа с боб, когато целта ви е да се съсредоточите върху смело чело!

Разхвърляният Боб

Разхвърляната раздразнена накъсана прическа бобInstagram @hairbymissvictoria

Нищо не казва дразнещо като разхвърляния боб! Накъсаният боб надхвърля възрастовите групи. Това е за жени, които искат да носят свеж стил през целия ден, всеки ден. Енергичните боб прически са за почти всички типове коса, особено ако обичате да поддържате сутрешната си рутина проста. Напръскайте малко сух шампоан в корена и около линията на косата, след това добавете няколко разхвърляни вълни с къдрава пръчка и сте готови да тръгнете!

Разкъсани слоеве за права коса

Едър натрошен многослоен боб за права косаInstagram @ayhanonluel

Раздразнените натрошени слоеве създават красив парчен, но мек вид на вашия стил. Ако обичате да носите косата си права, тя ще покаже острата текстура. Захващането на някои парчета с текстурна паста ще покаже определението в краищата. Това е страхотно остър нарязан боб за всички текстури на косата. Вашият фризьор може да извади повече коса, ако е гъста, или да текстурира краищата малко, ако е добре.

Rainbow Боб със средна дължина

Rainbow със средна дължина, остър накъсан бобInstagram @militia.lee

Дъговият боб със средна дължина е идеален за жени, които искат да добавят пълен спектър от цветове към своите коси. Поддръжката ще бъде около 6 седмици, за да се поддържа свежестта на косъма. Ярките цветове са склонни да избледняват бързо и растежът на косата ще бъде по -забележим. Безопасна за цвета процедура за грижа за косата е задължителна. Хладната вода запазва цветовете ярки за по -дълго време.

👉🌈 Вижте още идеи за цвят на косата с дъга.

Накъсаният подбит Боб

Накъсаният и раздразнен подрезан бобInstagram @sassy_sarah_b

Накъсаният подрезан боб е яростен и остър. Стилизирайте острите накъсани боб кройки с широки къдрици с маша за създаване на допълнителен обем и текстура.

Рус Боб със силна текстура за фина коса

Рус боб със силна текстура за фина косаInstagram @shmoakin_hair

Силно текстуриран боб за фина коса придава обем и прекъснато докосване на русата коса. При стилизирането използвайте инструментите за оформяне на BaByliss, за да създадете разхвърляни вълни и добавена текстура.

Раздразненият Пикси Боб

Раздразненият пикси бобInstagram @nikitenko_elen_

Острият пикси боб със странична рязка е красив за жени, които искат практичност. Късата коса е практична в ежедневието и се оформя лесно.

Много асиметричен Боб

Много асиметричен раздразнен накъсан бобInstagram @nikitenko_elen_

Много асиметричен боб може да съвпадне с всички видове коса и лица. Комбинирайте със страничен бретон и ще имате нежна прическа.

Платиненият назъбен Боб

Платиновият назъбен бобInstagram @ayhanonluel

Платиновият назъбен боб е идеален за жени, които искат остри накъсани боб прически, които добавят лекота и изтънченост. Когато оформяте, нанесете мус или восък върху мокра коса и разтрийте, за да добавите текстура на чопър.

Остър A-Line Боб

Остър рязък накъсан бобInstagram @kissysbombshellbeauties

Вземете остър боб с А-линия, оформен с меки вълни, ако имате овална форма на лицето. По -рязкото изрязване е персонализирано, така че можете да направите бретон, повече слоеве или къдрици, за да оформите много добре чертите на лицето си.

Стилистът от Айдахо Кисандра Тейлър започна с градуирана прическа, за да постигне тази визия. „Използвах ножици за текстура и самобръсначка за пера. Слоевете се изрязват под ъгъл от 45 градуса с тонове текстура “, заявява тя.

Тейлър отбелязва, че ще трябва да посещавате салона на всеки 6 седмици, за да сте в крак със стила.