Дългият рошав боб е подстригване до раменете, създадено от комбинация от назъбени краища и слоеве. Идеята е да се даде на ключалките лесен ръб и много текстура, движение и обем. Така че защо да отидете на къс боб, когато можете да го издърпате!

Ашли Мари, стилист от Шарлот, Северна Каролина, описва шагата като стила, който е предназначен да бъде безгрижен. „Жената, която носи това, е готова да прибере плоската ютия. Тя е готова да прегърне косата си в естествената й форма или да създаде текстура, която да отговаря на нейния вътрешен фънк.

Структурата е първото нещо, за което трябва да помислите, когато изберете прическа с рошав лоб. Следва поддръжката. Ашли казва: „Моят съвет е да вземете предвид ежедневието си. Подреждат ли се тапицериите във вашия график? Можете ли да си позволите 2-3 прически годишно? ”

За оформяне любимата продуктова линия на Ашли е от Hairstory. Тя обича балсама за коса като продукт за естествени къдрици. Неразделеният текстуриращ спрей е това, което тя използва при жени, които се нуждаят от помощ за подобряване на текстурата.

И така, готови ли сте за махалка? Ашли съветва да се намери стилист, който да се фокусира върху късо подстригване. Не всеки се чувства удобно да прави такива стилове и разфасовки.

„Всеки стил може да бъде съобразен с всяка форма на лицето, текстурата на косата и рутината. Става въпрос само за намиране на фризьор, който знае как да го направи “, добавя тя.

Така че преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на най -модерните дълги рошави прически и прически.

Скъсал Боб със средна дължина

Средно дълъг рошав бобInstagram @hairbyelvisp

Средно дългите рошави боб са модерни и чудесен начин да добавите текстура към класически боб. Тъп периметър с рошави слоеве създава движение и обем и помага да се премахне теглото на тези дебелокоси момичета. Опитайте да оформите както прави, така и къдрави, за да придадете различна атмосфера от ден на ден.

Дълъг накъсан Боб за жени над 60 години с кръгли лица

Дълъг накъсан боб за жени над 60 години с кръгло лицеInstagram @finnellhair

Дългият накъсан боб за жени над 60 години с кръгло лице работи чудесно за жени с текстура в косата. За да получите този външен вид, помолете вашия фризьор за къса многослойна прическа със страничен бретон.

Дълъг рошав Боб за по -възрастни жени

Дълъг рошав Боб за по -възрастни жениInstagram @staceylibuit_hair

Дългият рошав боб за възрастни жени е несравним! Кой друг може да носи перната, рошава прическа, освен дамите над 50 години с фина коса? Текстурата на този вид стил добавя толкова вълнение към косата.

Дълъг рошав Боб за жени над 50 години

Дълъг рошав боб за жени над 50 годиниInstagram @ladylotus_

Дългият рошав боб е идеален за жени над 50 години с гъста коса. Това е идеалният начин да придадете на косата си съвременен щрих. Този разрез осигурява движение на косата. Леките накъсани слоеве облекчават косата от обемността и придават омекотяващ ефект на дългия ви боб. Дължината е модерна, а формата омекотява чертите на лицето.

Рошав лоб с подрязване

Рошав лоб с подрязванеInstagram @alexandre_takao

Рошавият лоб с подстригване е подходящ за жени, които искат фино да намалят обема на косата си, като същевременно я поддържат модерна.

Дълъг разхвърлян Боб с русо омбре

Дълъг разхвърлян боб с русо омбреInstagram @alice.gandolfi.parrucchieri

Дългият разхвърлян боб с русо омбре е това, от което се нуждаете, ако се интересувате от модернизиране на настоящата си прическа. Плажните къдрици са на мода и могат да бъдат постигнати с 1-инчова ютия. Започнете да навивате средата на оста, оставете краищата прави и създайте зашеметяващи вълнообразни къдрици. Цветът Ombré е страхотен избор да отидете с боб. Тъмните корени крият всякакъв растеж, което го прави стил за поддържане с ниска поддръжка.

Рошав лоб с бретон

Рошав лоб с бретонInstagram @hollygirldoeshair

Носете рошав лоб с бретон, когато искате остро, свежо подстригване, без да правите компромис с текстурата на косата си. Дължината на котлета привлича раменете за допълнителен стил. Подстригването на рошави лободи, които се отличават с ресни, ще улесни и ще обрамчи кръгла форма на лицето. Модерна и елегантна-тази рошава тенденция на коса трябва да се опита!

Рошав Боб с дълги бретончета

Рошав Боб с дълги бретончетаInstagram @rodrigues_ricardo

Толкова е готино как рошав боб с дълги бретон създава впечатление за неотменен и безпроблемен стил. Тази дълга рошава боб прическа е идеална както за тънки, така и за дебели коси. Премахва насипно състояние, особено от краищата, като същевременно предлага по -пълна форма. Съчетайте го с цвят на ягодова руса коса за закачливо докосване.

Shaggy Lob за кръгли лица

Shaggy Lob за кръгли лицаInstagram @novaartssalon

Сладък рошав лоб за кръгли лица може да подчертае скулите ви. Оформете рошавите слоеве нагоре с вълни, след това добавете ресни, за да разчупите закръглеността на лицето. За много ярък резултат кажете „да“ на лъскав червен нюанс!

Дълъг обърнат рошав Боб

Разхвърлян дълъг обърнат рошав БобInstagram @nic0le_anders0n

Обсебен и от този дълъг обърнат рошав боб? Не си сам. Тази подстригване е лоб с тънки бретончета и фини слоеве за естествено изглеждащи движения. Прическа с рошав лоб изглежда шик както в прав, така и във вълнообразен стил. Той върви добре и на косата с руси чаени светлини.

По -дълъг рошав Боб

По -дълъг рошав БобInstagram @taboohaircare

Издърпайте по -дълъг рошав боб по този начин, като се подстрижете с бръснач. Този котлет гарантирано предлага стил с много текстура. Увеличете движението му, като добавите вълни, ако е необходимо. Това, което прави тази рокля готина, е, че тя подхожда както на по -младите, така и на по -възрастните жени.

Рошав Боб за по -дълга коса

Рошав Боб за по -дълга косаInstagram @lily.et.les.cheveux

Изискан рошав боб за по -дълга коса изглежда по -добре с меки вълни. Той ласкае всяка форма на лицето, особено заоблена. Дългите рошави боб прически като тази са перфектната дължина за постигане на гъвкавост.

Дълъг рошав Пикси Боб

Дълъг рошав Пикси БобInstagram @brianaguilarhair

Този дълъг рошав пикси боб е единствен по рода си. Две думи, за да го опиша – жив и смел! Тази прическа работи чудесно както на тънки, така и на дебели коси. Предлага допълнителна текстура и придава на тънката коса по -плътен ефект. Но също така би било по -лесно да се манипулира, ако вашите ключалки имат много плътност.

Разрошен дълъг блондин, рошав Боб

Разрошен дълъг блондин, рошав БобInstagram @brianaguilarhair

Може да бъде супер забавно да носите разрошен дълъг блондин рошав боб. Тази тенденция е за дами, които имат прави кичури, които се нуждаят от повече текстура и обем. Повторете стила, като дадете на косата си разрошени плажни вълни и пръскане на солен спрей. Междувременно тази разхвърляна руса коса има по -тъмни корени за допълнително измерение.

Текстуриран рошав Боб с бретон

Текстуриран рошав Боб с бретонInstagram @brianaguilarhair

Текстуриран рошав боб с бретон и меки вълни предлага стилна и невинно изглеждаща атмосфера. Финалът има текстуриран ефект, за да изглежда фината коса по -дебела. За да добавите достатъчно интерес към такава прическа, отсечете някои кичури, за да добавите бретон. Рошав боб с ресни също може да направи по -младежки ръб.

Дълъг рошав Боб за гъста коса

Дълъг рошав Боб за гъста косаInstagram @brianaguilarhair

Ето един идеален дълъг рошав боб за гъста коса. Изтънете ръбовете, за да създадете безтегловност и да добавите допълнителна текстура към косата си. Той е разделен в центъра, за да ласкае жените с кръгли лица.

Дългослоен рошав Боб

Дългослоен рошав БобInstagram @dionneshairbash

Дайте изстрел на дългослоен рошав боб. Когато е оформена с вълни, тя прави зашеметяваща прическа за повечето жени. Тъй като е лесен за оформяне, всичко, от което се нуждаете, е маша и лак за коса.

Рошав Дълъг Боб

Рошав Дълъг БобInstagram @evandro_bertucce_hair_design

Рошав дълъг боб демонстрира мек, изглеждащ без усилие стил, който изглежда страхотно на права коса. Гарантирано ще ласкае жените с квадратна или диамантена форма на лицето. Вълните могат да намалят остротата на челюстта.

Вълнообразен дълъг рошав Боб за фина коса

Дълъг рошав Боб за фина косаInstagram @evandroertucce_hair_design

Това е вълнообразен дълъг рошав боб за фина коса и изглежда прекрасно! Ключът към по-оживения ръб са меките вълни, които предизвикват движение. Опитайте тази дълга рошава боб прическа с блондинка с вкоренени в сянка, за да накарате косите да изглеждат по-дебели.

Изглед отпред и отзад на рошав венец

Изглед отпред и отзад на рошав лобInstagram @felix.lynn

Изгледите отпред и отзад на рошав лоб показват много текстура, създавайки височина и движение в горната част. Този котлет, направен от стилиста от Аризона Лин Феликс, отваря лицето и омекотява чертите му.

Феликс заявява: „Работих с квадратни слоеве отгоре. След това влязох с диагонални предни секции отзад и отстрани, за да постигна това рязане.

Къдрав рошав лоб

Къдрав рошав лоб със скрит подрезInstagram @flirtwithjoy

Къдрава прическа с рошав лоб може да се възползва от огромна, изкривена форма, която идеално се съчетава с къдрав бретон. С перфектното наслояване, той може да рамкира добре лицето. Когато подготвяте предварително, нанесете комбинация от хидратиращ крем за къдрици и контролен гел, за да дефинирате къдриците.

Тази прическа с къдрава коса е подстригване, създадено от собственика на салона и стилист Джой Ишии от Сан Диего, Калифорния. „Този ​​разрез започва с ресни. Пердето на пердето се надгражда върху себе си, добавяйки мини подрез. По-късите слоеве за рамкиране на лицето помагат за създаването на тази забавна форма “, обяснява Ишии.

Тази рошава прическа придава на косата много движение. Можете да го оформите плажно, изправено или дори с естествената си текстура. Това изрязване може да бъде персонализирано за вас, така че бъдете приключенски и направете слоевете си къси или ги задръжте по -дълги!

Ishii вярва, че прическите с рошави лободи са универсални и могат да се използват върху всички текстури на косата. „Правата, вълнообразна и къдрава коса ще се забавлява толкова много с бебешка ролка! Ако имате къдрава коса, Bumble и Bumble имат своя собствена линия на къдрици, която помага при оформянето. Това е стайлинг крем за момичета с къдрици, които искат да изсушат косата си на въздух, така че не изсушавайте, когато използвате този продукт “, отбелязва тя.