Боб с тъп подстригване е по -къса прическа, изрязана на права линия в краищата. Бобът се доказа, че надхвърля времето с неговите безкрайни вариации.

Една от по -популярните версии на това е тъпият боб, тъй като те са прически без слоеве. Известна още като меки тъпи кройки, тази елегантна прическа е чудесна за жени с овални, квадратни или сърцевидни лица.

Подстригването с тъп боб е супер персонализирано и гъвкаво подстригване, което може да пасне на всеки тип и текстура на косата. Тъпотата на краищата великолепно подчертава областта на челюстта и придава силен и ласкав вид на носещия я.

Класни, но прости и ясни, тъпи прически осигуряват комфорт и лекота при оформянето. Сдвоете го с допълнителен цвят на косата, някои великолепни вълни или звездна ресни и сте готови да тръгнете!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези снимки на тъп боб!

Blunt Cut Bob за фина коса

Тъп боб за фина косаInstagram @hirohair

Остър прав боб и уникален графитен нюанс създават напълно забележителна лесна притъпена боб прическа, която всеки може да опита! Цветът създава илюзия за текстура и плътност, когато се прави върху естествената й черна коса, която все още е леко видима.

По -дълъг тъп Боб с бретон

По -дълъг тъп боб с бретонInstagram @naydene.salonkiin

Приветливият по -дълъг тъп боб с бретон на завеси може да бъде много по -малко поддръжка от по -късите стилове. Тъпата дължина означава, че косата няма да се движи прекалено много, но все пак може да се носи елегантна или текстурирана. Добавянето на бретон с пердета носи баланс между лицето и по -дългата дължина на косата.

Боб с тъпи бретончета

Боб крой с тъп бретонInstagram @umberto.negozio

Изберете красиво изработен боб с тъп бретон, ако сте благословени с по -фина коса. Тъпият боб с една дължина позволява максимална пълнота в основата на среза. Добавете тъп бретон за силна структурирана форма, която ще балансира по -дългите форми на лицето и ще добави допълнителен шик към косата ви.

Асиметричен тъп дълъг боб

Асиметричен тъп дълъг бобInstagram @ocorteperfeitoo

Асиметричен тъп дълъг боб е един шикозен начин да промените стила си. Елегантната дължина, пасваща през раменете, се люлее красиво около ключицата, което я прави женствен стил. Ако разделите косата си отстрани, добавянето на известна асиметрия към едната страна добавя удължаващ ефект към лицето. Той е идеален за кръгли и квадратни форми на лицето.

Стилен тъп Боб до раменете

Дължина на раменете с тъп кройInstagram @heymonay

Отидете на двойно ухапване със свеж тъп боб и горещо русо омбре като това, което е толкова лесно за поддържане, особено когато се стопи с естествената ви коса.

Шикозна тъпа кройка с дължина до брадичката

Тъп боб с дължина до брадичкатаInstagram @zammitneville

Това ще ви убеди най -накрая да издърпате с този котлет с дължина до брадичката, тъй като изглежда супер шик и без усилие за оформяне. Някои фини лилави багрила по върховете могат да направят прическите с тъп боб още по -модерни и по -интересни.

Сияещ червен тъп Боб

Червен тъп бобInstagram @zammitneville

Придайте на прясно подстриганата си коса прекрасна доза живот и текстура, като получите жизнена коса от джинджифил. Червените са известни с високото поддържане, но прекъсването може да направи живота ви много по -лесен.

Прекрасен Бърз тъкач Боб

Великолепен тъп крой Quick Weave бобInstagram @toryhammondsalon

Късите бобове с тъп разрез като този са прости, но стилни и могат да направят повече, отколкото изглежда. Тя може да отвори и да подчертае най -добрите ви черти на лицето и вашите секси ключици, особено когато е оформена с централна част.

Превъзходен тъп Боб със странично наклонени бретончета

Тъп боб със странично наклонен бретонInstagram @romeufelipe

Мечтателен класически боб със странични ресни може да ви даде флиртуваща, но шикозна атмосфера. Платинените нюанси на права коса никога не пропускат да изглеждат толкова гладки и интересни, особено когато са съчетани с някои фини руси отблясъци от корените.

Stellar Sew-in Blunt Bob Cut

Звезден пришит боб с тъп кройInstagram @__supremestrands

Дами, които търсят прецизна, елегантна и лесна прическа, пришитата тъпа боб кройка е перфектна. Тъпият боб няма слоеве и е много гъвкав, така че може да бъде оформен по много различни начини и да изглежда добре на повечето жени.

Ярко руса тъпа кройка с обем

ярка руса прическа с тъп подстригванеInstagram @bescene

Ако сте момиче с тънка коса и искате да създадете по -голям обем и дебелина, прическата с топъл боб с акценти е най -фантастичният начин! Накъсано изрязване и прекрасен нюанс като този също създават голямо измерение и текстура.

Блестящ кафяв Боб

кафява прическа с тъп бобInstagram @yukistylist

Кафява тъпа кройка носи младост, освежено усещане на всяка жена, която иска да промени начина, по който се чувства с нова вълнообразна прическа. Леко текстуриран боб като този е чудесен за фина коса, придаваща по -плътен вид, който има движение.

Тъпите бобове могат да бъдат лесни за оформяне с разхлабени, разрошени къдрици, маша и спрей за текстура. Тъпите бобове с живия вид са модерни и лесни за грижи.

Що се отнася до типа коса, този външен вид ще даде на жените с фина коса вид на повече коса. За по -дебела коса, поискайте много остригана текстура и малко по -дълга дължина, а за по -тънка коса, по -малка текстура на косата и по -къса дължина. Това е чудесен външен вид за повечето форми на лицето с най -малкото регулиране на дължината.

Разтърсващо късо подстригване на Боб

Разбиващ къс тъп бобInstagram @alexandrmaslovsky

Разтърсващото късо подстригване е чудесна къса прическа за жени, преминаващи от дълга коса към боб. Късата коса с тъпи краища придава шикозен вид и е много лесно да се оформя ежедневно.

Тъп Боб с модерна средна част

Модерен тъп боб със средна частInstagram @londoncosmeticosbrasil

Тъп боб с модерна средна част се завръща. Средната част може да работи добре с тъпа подстригана, права, къдрава и вълнообразна коса. Той е много гъвкав с текстури и удължава кръглата форма на лицето. Тъпият боб е идеален за по -фини текстури, като му придава по -плътен външен вид, като поддържа краищата им възможно най -дебели.

Идеално тъп подстригване за гъста коса

Тъп боб за гъста косаInstagram @alexacolormyhair

Този външен вид е средно елегантен боб. Скъпата прическа винаги е в тенденция, тъй като тъп боб за първи път беше направен от емблематичния Vidal Sassoon.

Помолете вашия фризьор да го отреже на една дължина, защото запазва максималната си плътност.

Докато тъпите стилове често се носят с права коса, тъй като това е най -добрият начин да се покаже прецизността на подстригването, те могат да работят също толкова добре с вълни или текстурирана коса.

Така че, ако мислите да актуализирате визията си с топла прическа тази година, това е всичко!

Blunt Cut Bob с бретон

Тъп крой боб с бретонInstagram @mooshhairstudio

Боб с тъп подстригване с бретон е чудесен избор за жени с фина коса. Като поддържат косата си тъпа, жените могат да имат по -голяма пълнота до краищата и да придадат лекота с тънки бретончета.

Къдрав тъп Боб с елегантна дълбока странична част

Ефектна прическа с тъп крой с дълбока странична частInstagram @sarah.haircandy

Къдрав тъп боб с елегантна дълбока странична част е чудесен избор за къдрава коса. Придава красива форма, която може да бъде оформена по много начини.