Много жени по света с готовност отрязват дългите си кичури, за да измислят хубави и очарователни боб прически. Това е така, защото прическите боб осигуряват лесно управление и очарователен външен вид и поради тази причина боб косата никога няма да остане без стил. В тази статия представяме някои от хубавите и очарователни прическа боб 2013 за да погледнете и оцените.

Прекрасната прическа на Боб от Виктория Бекъм

Тази страхотна боб прическа популяризира от Виктория Бекъм е наистина очарователен и привлекателен. По същество това е градуирана коса с по -къс гръб и по -дълги предни страни. Предимството на тази очарователна къса прическа е неговата лесна управляемост и очарователен цялостен ефект. Определено бих искал да спортувам тази прическа в бъдеще.

Най -добрата коса на Боб

Източник

Очарователната прическа на кафяв Боб

Тази очарователна коса е наистина готина и привлекателна за гледане. Характеризира се с тези хладни кичури със средно дебела кафява коса. Фините слоеве отстрани и отзад придават обем и текстура на косата. Докато страхотните бретончета са наистина фантастични за гледане. Тази прическа боб със сигурност е хубаво допълнение към нашия списък с боб кройки за 2013 година.

Къса прическа с кафяв Боб

Източник

Очарователната дипломирана прическа на Боб

Боб косата е определено идеална за тези с хубава челюст, като в този случай. Линията на челюстта на момичето е добре изразена и подчертана и е добре допълнена от хубавата коса. Освен това фините слоеве придават на тази прическа достатъчно текстура и обем. По същия начин бретонът добавя толкова много чар към тази фантастична коса. Това определено е добър пример за прически боб 2013.

Къса азиатска прическа Боб

Източник

Очарователната класическа прическа Боб

Определено бих искал да спортувам тази много прекрасна и женствена коса. Определя се от онези хубави нишки на средно гъста коса. И все пак, страхотните бръснати отстрани придават на тази коса уникална и очарователна привлекателност. Нещо повече, прекрасните странични части добре допълват страхотните бретончета. Омайваща и завладяваща, тази боб коса е перфектен пример за класическа прическа боб.

Класическа прическа Боб

Източник

Очарователната и атрактивна асиметрична прическа Боб

Това е перфектен пример за това как една прическа приятно допълва и подобрява привлекателността и красотата на човек. Погледнете тази боб коса, която има страхотни нишки златисто руса коса. Хубавите и очарователни странични бретончета придават блясък и стил на тази прическа боб, докато страничните и задната част значително засилват привлекателността на тази страхотна кройка.

Асиметрична прическа Боб

Източник

Хубавият и очарователен тъп завършва прическата на Боб

Тази фантастична боб прическа с тъпи краища е наистина приятна и очарователна за гледане. Определя се от тези средно дебели нишки на средно кестенява коса. Страничните бретончета са отличителните черти на тази прическа, докато страничната, задната и горната част добре допълват очарователните бретончета.

Боб с къса коса със странично наклонени бретончета

Източник

The Awesome Blunt Bob Hair от Синтия Никсън

Тази страхотна прическа с тъп боб, носена от Синтия Никсън от Sex in the City, е наистина страхотна и привлекателна. Затъпените краища и отстранен бретон са наистина очарователни. Със сигурност бих искал да спортувам тази завладяваща прическа в бъдеще.

Къса прическа Боб за по -възрастни жени

Източник

Уникалната прическа с разхвърлян Боб

Тази разхвърляна боб прическа е наистина уникална поради разхвърляната си подредба. Няма как да не си помисля колко хора ще имат смелостта да носят тази разхвърляна коса. И все пак смятам, че е уникален, защото отнема много смелост да се носи нещо подобно, като се има предвид, че повечето хора имат склонност към елегантната и добре подредена прическа.

Къса прическа с разхвърлян Боб

Източник

Очарователната и невероятна подстригване на Боб

Тази много очарователна и приказна прическа е наистина красива и привлекателна за гледане. Характеризира се с тези прекрасни кичури руса коса с цвят на платина с нюанси на светло руса и медна руса. Наистина страхотно, тази прическа има тези прекрасни бретончета и едната страна, която се разгръща красиво. Красива и завладяваща, тази боб коса определено е добро допълнение към нашия списък с невероятни прически боб.

Русият Боб със странични бретончета

Източник

Прекрасната асиметрична кройка на Криста Родригес

Тази прекрасна асиметрична прическа боб е наистина великолепна и хипнотизираща за гледане с тези страхотни кичури със средна дебела черна коса. Тази боб коса е наистина много очарователна и завладяваща и излъчва много женствен чар. Страничните бретончета са наистина привлекателни и са добре допълнени от хубавите страни и страхотната горна част. Със сигурност бих искал в бъдеще да спортувам този много привлекателен боб.

Къса коса на Боб с бретон

Източник

Класическата прическа на Боб на Натали Портман

Тази много очарователна класическа прическа боб, изпълнена от Натали Портман, се характеризира с тези прекрасни кичури със средна дебела коса. Отличителната черта на тази боб коса е прекрасният бретон, който наистина е много привлекателен и привлекателен за гледане. По същия начин прекрасните странични части добре допълват страхотните бретончета. Определено бих искал да спортувам тази страхотна прическа.

Натали Портман Боб прическа

Източник

Прекрасната и примамлива прическа на Боб

Тази прекрасна прическа боб е наистина много очарователна и привлекателна за гледане. Има онези хубави вълнообразни кичури светлокафява коса, които са наистина страхотни. Често разделената в центъра коса е наистина великолепна и придава блясък и стил на тази прическа. Освен това къдравите страни засилват привлекателността на тази прекрасна прическа. Разбира се, това наистина е прекрасно допълнение към нашия списък със страхотни прически боб.

Сладка къса прическа за жени за Боб

Източник

Прическата с ъгъл Боб

Ъгловите бобове са наистина приятни за гледане, особено отстрани. Изгледът на страни под ъгъл е наистина завладяващ и привлекателен за гледане. Освен това страхотните слоеве наистина са много очевидни от страничния изглед и придават на тази прическа достатъчно обем и текстура. Тази боб коса със сигурност е прекрасна и примамлива прическа за всяка жена там.

Прическа Боб с ъгъл

Източник

Прекрасната и примамлива подстригване на Боб с А-линия

Тази очарователна и привлекателна коса от А-линия определено е една от боб прически Наистина харесвам. Хубавата светло руса коса с оттенък на светлокафяв и други нюанси е наистина фантастична и бляскава за гледане. Прекрасната често накъсана коса е наистина страхотна и определено бих се радвал да спортувам с тази A-линия боб по всяко време в бъдеще.

А-линия Боб прическа

Източник