Прическа Боб е класическа прическа. Тази прическа има тенденция да направи една красива и сладка. Така че каквато и да е кройката на лицето, ще изглеждате красиво в нея. Както през 2013 г., късите прически са в тенденция, така че всеки търси нови къси прически. Толкова много жени и момичета избират тази прическа, поради което тя става често срещана. Но много фризьори са изпробвали нови неща за прическата боб, за да ги направят уникални. Ето галерия с нова къса прическа за жени за 2013 г..

Най -новата прическа боб се основава на класическата прическа боб заедно с предната къса бретон. Те изглеждат страхотно на черен цвят на косата.

Най -новите къси прически боб

Прическа Боб изглежда страхотно на вълнообразни косми, както можете да видите на снимката. Изглежда прилично и модерно, което ви кара да изглеждате по -красиви.

Къси боб прически за вълнообразна коса

Ето изгледа отзад на прическата боб. Отзад създава впечатление, че това е многопластова прическа, но е боб.

Изглед отзад на къси прически боб

Жените и момичетата с руса коса трябва да опитат тази прическа. Те ще изглеждат изключително сладки и невинни. С тази прическа те също ще изглеждат модерни и модерни.

Руси къси прически боб

Прическата Боб също е една от любимите прически на знаменитостите. През 2013 г. много известни личности са изпробвали тази прическа, поради което тя е дошла на модната сцена.

Къси прически на знаменитости с боб

Йена Малонес има права коса и е избрала прическа боб през 2013 г. Тя изглежда прилично, модерно и елегантно в новата си прическа.

Jena Malones прическа с тъп боб

Ако сте отегчени от традиционната прическа боб, можете да опитате рошава прическа боб. Освен това изглежда страхотно, като ви дава модерен вид.

Къси рошави боб прически за жени

Това е елегантна и стилна прическа. Тази прическа ще допълни вашите черти и ще ви накара да изглеждате бляскаво и модерно.

Къси лъскави прически боб

2013 всичко е за тенденциите и модната сцена. През 2013 г. прическите боб са на модната сцена. Така че можете да ги изпробвате и да изглеждате готини и модерни.

Къси прически боб 2013

Късата прическа с обърнат боб също изглежда модерна. Те са прилични, елегантни и модерни.

Снимки на къса обърната прическа боб

Нови къси прически на Боб за 2013 г.

Нови къси прически на Боб за 2013-1

Нови къси прически Боб за 2013-2

Нови къси прически Боб за 2013-3

Нови къси прически Боб за 2013-4

Нови къси прически Боб за 2013-5

Нови къси прически Боб за 2013-6

Нови къси прически Боб за 2013-7

Нови къси прически Боб за 2013-8

Нови къси прически Боб за 2013-9

Нови къси прически Боб за 2013-10

Нови къси прически Боб за 2013-11

Нови къси прически Боб за 2013-12

Нови къси прически Боб за 2013-13

Нови къси прически Боб за 2013-14