Прическа Боб има почти няколко века, откакто стана популярен в употреба. Подстригването на Боб е доста очарователно и готино за спорт и поради тази причина много жени предпочитат боб кройката пред дълги прически или пикси кройки. В тази статия някои от най -популярните боб кройки за 2013 г. са представени, за да ги разгледате и по -късно да имитирате.

Страхотният обърнат Боб Cut

Това прекрасна боб кройка е в обърната форма, при която предната страна е по -дълга от задната. По същия начин тази боб кройка се характеризира с онези страхотни кичури вълнообразна коса, които очарователно текат точно над рамото. Обичам тази боб кройка заради нейния естествен чар и привлекателност, които правят тези, които носят тази боб кройка, привлекателни и привлекателни.

Страхотен обърнат Боб Cut

Lovely Wavy Flip Out Bob Cut на Камил Бел

Тази страхотна кройка е доста красива и привлекателна за гледане, въпреки че Камил Бел го направи по -очарователна с прекрасния си вид. И все пак, тази боб кройка определено е много завладяваща с онези хладни вълнообразни кичури коса, които естествено текат надолу, създавайки страхотна аура. По същия начин, разделените отстрани бретончета добавят достатъчно чар и привлекателност към тази хипнотизираща кройка.

Lovely Wavy Flip Out на Bob Cam

Фантастичната класическа Боб кройка

Тази фантастична боб кройка се определя от онези средно дебели кичури руса коса, които естествено се стичат до брадичката. Тъй като косата е със средна плътна текстура, няма нужда от допълнителни слоеве, за да се увеличи обемът на косата. По същия начин, разделените отстрани бретон добавят блясък и стил на тази страхотна кройка. Освен това тази кройка наистина пасва на продълговата форма на лицето на модела.

Фантастична класическа Bob Cut

Очарователната асиметрична кройка Боб

Тази готина и очарователна кройка е изработена в асиметричен стил на боб – едната страна е по -дълга от другата. По същия начин тя се характеризира с онези страхотни кичури гъста коса, които текат приятно надолу, създавайки много очарователна аура. Примамлива и привлекателна, тази страхотна кройка със сигурност е фантастична за гледане и страхотна за гледане.

Очарователна асиметрична кройка Боб

Прохладната и очарователна асиметрична кройка Боб

Тази фантастична кройка е доста очарователна и очарователна. Прохладните прекрасни вълни коса, които текат естествено, ясно определят тази страхотна коса. По същия начин, отстрани бретонът позволява нежен поглед в прекрасното лице на потребителя. Това определено е очарователно допълнение към нашия списък с прекрасни боб кройки.

Готина и очарователна асиметрична кройка Боб

Прекрасната и хипнотизираща асиметрична кройка Боб

Тази фантастична кройка е изработена по асиметричен начин, като едната страна е малко по -дълга от другата. По същия начин се характеризира с онези прекрасни кичури със средна дебела коса, които са наистина страхотни за гледане. Освен това страничните бретончета позволяват очарователен поглед в лицето на това прекрасно момиче. Определено бих искал да спортувам този фантастичен боб за страхотна и прекрасна промяна на външния вид.

Прекрасна и хипнотизираща асиметрична кройка Боб

The Awesome Blonde Flip Out Bob Cut

Тази разкроена боб кройка определено е много очарователна и прекрасна за Сиара. Тя има това страхотно лице, което пасва на всяка прическа, с която ще се занимава. И все пак тази боб кройка със сигурност е прекрасна и очарователна кройка заради дебелите нишки на вълнообразна коса, които естествено текат от върха. Добавянето на слоеве придава повече текстура и обем на вече гъстата й коса. Наистина бих се радвал да изпробвам тази фантастична прическа за страхотна промяна в поведението ми.

Страхотна блондинка Flip Out Bob Cut

The Messy Blunt Ends Bob Cut

Тази боб кройка се характеризира с онези разхвърляни кичури коса. По същия начин, тази боб кройка има тъпи краища, които със сигурност придават на тази прическа нейната уникална идентичност. Добавянето на слоеве отзад, освен това, създава повече обем и текстура на тези дебели кичури коса. Освен това назъбените бретончета придават блясък и стил на тази страхотна кройка.

Messy Blunt завършва Bob Cut

Много очарователната и атрактивна дипломирана Боб кройка

Какво мога да кажа за този прекрасен градуиран боб? Определено бих казал, че е много привлекателен и очарователен за гледане. Тези прекрасни кичури лъскава черна коса са наистина подходящи за градуиран боб като този. По същия начин тези прекрасни симетрични бретончета са много привлекателни и привлекателни за гледане. Бих се радвал да изрежа този страхотен боб за прекрасна промяна в моя външен вид.

Много очарователна и атрактивна дипломирана Боб кройка

Очарователната многослойна Боб кройка

Към косата се добавят слоеве, за да се създаде по -голям обем и текстура, особено ако нишките на косата са тънки. В случая на тази боб коса, косата е със средна дебелина, а добавянето на допълнителни слоеве придава текстура и обем на косата, правейки я да изглежда по-дебела и изпълнена с обем. Освен това, разделените отстрани бретончета и слоевете придават стил и блясък на тази страхотна кройка.

Очарователна многослойна Боб кройка

Готината и страхотна дипломирана Боб кройка

Тази фантастична кройка се характеризира с тези страхотни слоеве отзад и хладните бретончета отпред. Страничната коса нежно гали брадичката и създава великолепен и прекрасен вид. Със сигурност бих се радвал да пробвам този страхотен боб за промяна на аурата.

Cool и Awesome Graduated Bob Cut

Очарователният Боб крой с отлепващи бретончета

Тази готина и динамична кройка е доста красива и хипнотизираща за гледане. Определя се от онези страхотни кичури със средно дебела коса, които текат безгрижно от върха. По същия начин очарователните ухаещи на вятъра бретон са доста завладяващи и примамливи за гледане. Определено бих искал да спортувам този страхотен боб за прекрасна смяна на аурата.

Очарователен Боб крой с Flyaway бретон

Прекрасният и завладяващ Боб крой

Този фантастичен боб крой е един от най -популярните стилове на боб кройки, които се използват в наши дни. Характеризира се с онези прекрасни кичури коса, които естествено текат точно над рамото. Предната страна е малко по -дълга от задната и поради тази причина се счита и за градуиран боб. Очарователен и завладяващ, бих искал да имам този страхотен боб, изрязан за прекрасна промяна на външния вид.

Прекрасен и завладяващ Боб Кът

Готиният и прекрасен разхвърлян Боб

Това готин и прекрасен разхвърлян боб крой е доста страхотно за гледане. Характеризира се с онези фантастични нишки на вълнообразна коса, които са подредени по разхвърлян начин, за да създадат отделна прическа. Ефектът определено е много красив и фантастичен. По същия начин разхвърляните бретончета, които покриват почти половината от лицето, също са готини и очарователни.

Cool и Lovely Messy Bob Cut

Прекрасният дипломиран Боб

Този градуиран боб се определя от тези прекрасни слоеве отзад по градуиран начин, създавайки повече обем и текстура отзад. Освен това прекрасните кичури руса коса изглеждат страхотно с тази градуирана боб кройка. Готино и вълнуващо, това страхотна кройка определено е много привлекателен и хипнотизиращ за гледане.

Прекрасен дипломиран Боб Кът