Ако нямате нови идеи относно най -новите и модерни идеи, ние сме готови да бъдем ваш партньор и да ви предоставим най -новите съвети. Най -новият стил боб къси прически имат няколко нововъведения, които издигат боб прически на по -високо ниво и ни се доверете, вие ще разтърсите този сезон с нашите иновации. Имаме перфектни решения за прически боб за гъста и фина коса и двете са наистина ласкателни за вашия външен вид. Когато изберете добър фризьор, който може да ви направи прическа и да поправи досадните проблеми на вашата къдрава коса, къси боб прически може да е най -доброто нещо, което някога сте имали. Имаме най -добрия фризьор, който може да направи това за вас, плюс сме събрали много вдъхновяващи снимки, от които да избирате. Разгледайте нашата галерия и се надяваме да се вдъхновите.

1. Русият Боб с тъмни корени

Дамите с руса коса винаги са свързани с лекота на небрежност. Но русата коса с тъмни корени наистина предизвика вълнение, както можете да видите по -долу и наистина става популярно сезон по сезон.

Боб прически

2. Шоколадово кафяво с акценти

Това е задължителна тенденция за дамите и не можете просто да пропуснете това. Повечето блондинки са изпробвали тази прическа и са я оценили и се надяваме и вие също да се влюбите.

Боб прически

3. Прическа Боб с бретон

Тази прическа с бретон за къса коса ви предлага широка гама от възможности за оформяне, особено когато избирате удължени бобове. Разгледайте тази идея по -долу и тя е просто това, от което се нуждаете, за да имате този елегантен нахален вид.

Прическа Боб

4. Long Bob Cut

Боб Кът

5. Азиатска прическа Боб за жени

Боб прически за жени

6. Руса Боб за по -възрастни жени

Прически на Боб-6

7. Вълнообразен Боб

Прически на Боб-7

8. Пикси стил Боб с плитка

Боб прически-8

9. Дълъг Боб на къс

Боб прически-9

10. Straight Lob Stle

Прически на Боб-10

11. Боб със средна дължина

Боб прически-11

12. Жена с Грей Боб

Прически на Боб-12

13. Леко подредена прическа Боб

Прически на Боб-13

14. Най -добър Pixie Bob с Undercut

Прически на Боб-14

Източник

15. Тъп Боб

Прически на Боб-15

16. Плътна коса на Боб с бретон

Прически на Боб-16

17. Мек вълнообразен азиатски Боб

Прически на Боб-17

18. Сладък азиатски Боб

Прически на Боб-18

19. Дипломиране на слоеве

Прически на Боб-19

20. Модерна прическа

Прически на Боб-20